View Full Version : СТИХ?
takam, znam 4e e rano no sam zamislila ne6to s priqtelq mi za sv valentin.vaprosa e v tva 4e 1 ot ne6tata koito sam zamislila za to0gava 6e mi trqbva mn mn vrem za da go napravq. ta ideqta MI be6e,v edna debel6ka tetradka, da napi6a ne6ta za nas, v smisal...primerno da opi6a 4ustvata si....stihove za nego.... razni risun4ici kato grafiti s imenata ni,obgoreni listq na koito da napi6a kakvo haresvam v nego i razni takiva. sled tva da i namerq nqkakva po qka hartiq i da q podvurja,kato na koricata zalepq na6a snimka. i taka cqlata tetradka trqbva da q izpi6a, mislq 4e 6te se polu4i veselo i sam sigurna 4e nikoe momi4e nqma da sedne da mu pi6e takiva ne6ta...o6te pove4e 60 lista.... :smt005 nz dali ne mi e tapa ideqta :smt017 iskam savet, kvo 6te kajete za tova? i btw, togava 6e napravim 1 godina to4no....ta misq celi q den da go napravq spec i za tva po4vam ot sega da mislq. prosto znam 4e tova e 4oveka za men, no ... kajete ama 4esno tova tapo li e?
MiMcHeToOo
10-19-2007, 18:00
за мен не е тъпо.. много ми харесва идеята :)
съвсем яка ти е идеята.Аз никога не бих се сетила,обаче добре си се сетила
Наистина оригинално,но замисляла ли си се ако скъсате,да не казвам лоши неща,ама май за това не си помислила
milen`THVP
10-19-2007, 18:09
горката ... не се трепи да пишеш простотии :evil:
:-D :-D :-D da vi kaja v4era mi prosvetna tva, i re6ih da po4vam ot dnes. ve4e sam na stranica 3, ama mi be6e mn pritesneno edno mom4e kak 6te reagira. tq ina4e toi si e romanti4en,obi4a takiva ne6ta...misli za bade6teto ni zaedno i si4ko ok. ta za tva iskam da mu se otblagodarq na toq den. 6e go napraVQ SPEC. ;) :smt005 hora napisah i edno stih4e ama me e sram da go pusna :D :smt005 :smt005
Наистина оригинално,но замисляла ли си се ако скъсате,да не казвам лоши неща,ама май за това не си помислила4esno kazano az ako ne sam obedena 4e nqma da skusame i 6te sme zaedno,nqma da sedna da pravq ne6to. doveri se na precenkata mi. tolko mn vreme sam go izbirala i toplko mn ne6ta sam prejivqla s nego 4e prosto dano sme jivi i zdravi do togava.... ni6to dr ne me pritesnqva. \:D/ mersi ina4e ;)
еееее оригинална идея имаш за стиха не се притеснявай давай насам да видим O:)
VIj toplata nejnost v o4ite mi,
koqto nasre6ta te gleda-mal4i,
zaslepena,vlubena,istinska....i ot lubov porodena...
Glasut na tvoeto mal4anie,
kato list padnal durvesen ot nqkade,
kato kratak mig na stradanie...
me razkusva ot vatre,tam nqkade...dupka napravi...
no putq pokaza mi!Zapulni tazi dupka s jelanie....
Pojelai ti za mig da me 4ustva6,
kakto dajd bi po4ustval dagata,
slun4ev den ot bezkrainoto bade6te,
4ast ot teb,ot du6ata....
Vij toplata nejnost v o4ite mi,
koqto nasre6ta te gleda,mal4i,
vlubena,istinska ...vqrva6ta-
4e to4no za MENe si TI!
btw,hora ne mi se smeite samo, pi6a takova ne6to za 1 vi ili 2 ri pat i nqmam mn opit. moje da zvu4i glupavo no go napisah za 5 minuti to4no kakto go 4ustvam. nz :(4udq se dali da go napi6a...
MiMcHeToOo
10-19-2007, 18:24
пиши го много е хубаво :!:
Az sum go praila tova,ama s priqtelq mi skusahme,i az si mu poiskah obratno tetradkata...tqb e6e 80 lista,ama toi kaza 4e q e izgoril..edva li malko se sumnqvam da go e napravil,nmoje bi e iskal da si q zapazi za spomen,ama kakto i da e...
Az sum go praila tova,ama s priqtelq mi skusahme,i az si mu poiskah obratno tetradkata...tqb e6e 80 lista,ama toi kaza 4e q e izgoril..edva li malko se sumnqvam da go e napravil,nmoje bi e iskal da si q zapazi za spomen,ama kakto i da e...a kolko vreme ste hodili kato si gonapraila?v smisal kolko vreme :) i mn lo6o 4e ste skasali :smt009
MIMENCETOO.... mersi macko, ama interesno dali da e tva ili ne6to ot neta da namerq?
FiRe_LaDy
10-19-2007, 18:34
Идеята ти не е никак тъпа,дори е мнгоо хубава.Според мен ще се зарадва много.Успех :)
sladка_ягодка
10-19-2007, 18:53
ideqta e ti e mnogo qka sigurna sum 4e 6te mu haresa! i stih4eto e strahotno napi6i go i yspeh
Eli>>>
10-19-2007, 18:53
Мнооо тъпооооооооо бе :smt013 ужас :smt013
Напраи му 1 свирка,ша го зарадваш,бая :::
Kras4eto_lp
10-19-2007, 18:59
Идеята не е лоша,но аз не бих я направила.Просто защото не е в мой стил :roll:
Идеята не е лоша,но аз не бих я направила.Просто защото не е в мой стил :roll: #-o AMI I V MOI NE E to4no, nikoga ne sam pravila takiva ne6ta do sega, no iskam ne6to razli4no,to4no za tova go pravq :)
milen`THVP
10-19-2007, 19:02
ЕВАЛА ЖЕНА МИ :mrgreen:
ЕВАЛА ЖЕНА МИ :mrgreen:nqmam dumi.... aide leka vi ve4er za sega, az iz4ezvam..... #-o
mi...8 meseca i az mu podarih taq tetradka...tq be6e 80 lista...bqh si pravila truda cql mesec da q pi6a i posle 1 mesec 4 meseca sled kato mu q podarih skusahme i to za gluposti...sega nemojem da se gledame...ma kakto i da e...
#-o hmm mn lo6o macko :( nie karame 9 ti mesec ,verno e 4e imame pr, no znam 4e nqma da skusame.tova e 4oveka....prosto vatre6no ose6tane
Аз много бих се зарадвала на такъв жест..Адски е мило...Пък и щом казваш , 4е тои е романти4на душа...не мисля 4е имаш от какво да се притесняваш!!! Деистваи смело :wink: Стих4ето е супер!!! По-добре да напишеш него... защото все пак то е писано за него... и мом4ето заслужава да го про4ете!!
Аиде...успехи от мен... и многооо да се оби4ате \:D/
Аз много бих се зарадвала на такъв жест..Адски е мило...Пък и щом казваш , 4е тои е романти4на душа...не мисля 4е имаш от какво да се притесняваш!!! Деистваи смело :wink: Стих4ето е супер!!! По-добре да напишеш него... защото все пак то е писано за него... и мом4ето заслужава да го про4ете!!
Аиде...успехи от мен... и многооо да се оби4ате \:D/ mersi za podkrepata :smt008 a nqkvi dopalnitelni ideiki ko dr go moje da napi6a vutre.6toto baq ne6ta sam izmislila....ama iskam o6te materql4e :D
Ми за идейки нз, но идеята ти за тази тетрадка е много мила и хубава =D> явно много си го Обичкаш :D Късмет с тетрадката и да се Обичате мнОо0оО0оооГоООооо :P
BWald0rf
10-20-2007, 11:31
Идеята ти е много хубава .. на мен ми допада..
Но наистина мисля че прибързваш .. :roll: .. Ами може дотогава да сте се скарали илии нз кфо .. сичку може да се случи .. По-добре почни да я правишш ф януари поне :)
sentient_
10-20-2007, 11:40
И накрая кат скъсате най много да си запали печката с нея, после язък за труда ти :-D
Абе кви свирки кви пет лева бе, баси клошарското, за мене е 1000 пъти по качествено да покажеш чувствата си чрез нещо подобно отколкото свирка или здрав секс....хахахах.
Са към авторката...само да кажа много ти е добра идеята, аз супер супер супер яко бих се зарадвал на такъв подарак от мойта приятелка...евала ти прая за идеята...само, че не всички момчета мислим така (ти сама видя, некои си падат по свирките повече хахаххах...), за това трябва да си 110% сигурна че ще хареса тетрадката със споменчетата...но ако мисли като мен, ше го вкараш в приказката... ;)
Идейка ше ти дам даже...секи път като излизате някъде и после като се прибереш опиши с 5-10 думи красивите неща които са ви се случили на тоя ден, даже може и някои по-гадни, така ще си заздравите връзката като виждате през какво сте минали...ю ноу... :)
Също така хубаво е на първата стр. да кажеш че ти е за първи път да правиш такова нещо за момче, да кажеш, че само за него си правила и че го правиш защото го обичаш и няма значение дали той ще го хареса, просто искаш да му го покажеш.Така още повече ше засилиш "якото" чувство в него :)
Още идеи има много седни и мисли аз ако се сетя ше ти хелпна.
Пак евала за идеята.
Казвам че аз много бих харесал това......... 8)
FunkyFresh
10-20-2007, 11:52
Ideqta ti e mn dobra ama naistina mai e malko rano... da q po4va6 taq tetradka :wink: oba4e 6tom vutre6no use6ta6 4e toi e 4oveka na4i nadqvam se nqma da sujelqva6 4e si q napravila :smt023
P.S pita6e za nqkfi ideiki i moita e malko tupi4ka ama se pak gledam dosta filmi :oops: na4i ako si gledala filma "crazy/beautiful" e tam kirsten dunst ima6e nqkfa podobna tetradka i be6e napraila kato "fotoseisq' na gadjeto si :D i be6e nqkfo sladko si4ko v sur4ica i tn... aide uspex :smt006
Абе кви свирки кви пет лева бе, баси клошарското, за мене е 1000 пъти по качествено да покажеш чувствата си чрез нещо подобно отколкото свирка или здрав секс....хахахах.
Са към авторката...само да кажа много ти е добра идеята, аз супер супер супер яко бих се зарадвал на такъв подарак от мойта приятелка...евала ти прая за идеята...само, че не всички момчета мислим така (ти сама видя, некои си падат по свирките повече хахаххах...), за това трябва да си 110% сигурна че ще хареса тетрадката със споменчетата...но ако мисли като мен, ше го вкараш в приказката... ;)
Идейка ше ти дам даже...секи път като излизате някъде и после като се прибереш опиши с 5-10 думи красивите неща които са ви се случили на тоя ден, даже може и някои по-гадни, така ще си заздравите връзката като виждате през какво сте минали...ю ноу... :) mn ti e dobr ideqta s ttova da pi6a kakvo ni se e slu4valo, kato dneevnik sepada. i da toi sa6to e taka kato teb, obi4a romanti4ni ne6ta :D 6tom se be6e izkefil 4e onq den si bqh napisala imeto mu na noktite predpolagam 4e i tova 6te mu haresa. i pak mersi mn na si4ki, ideqta na dr ta macka sa6to e mn dobra, s snimkite. ama toi ne gi obi4a mn mn :D se go iznudvam da se snima :D
Също така хубаво е на първата стр. да кажеш че ти е за първи път да правиш такова нещо за момче, да кажеш, че само за него си правила и че го правиш защото го обичаш и няма значение дали той ще го хареса, просто искаш да му го покажеш.Така още повече ше засилиш "якото" чувство в него :)
Още идеи има много седни и мисли аз ако се сетя ше ти хелпна.
Пак евала за идеята.
Казвам че аз много бих харесал това......... 8) :smt008 misi na vs :* i tvoqta ideq i na mackata sled teb e mn dobra i 6te probvam. topest 6te go vklu4a, a ina4e az sam izmislila i ne6to dr go... primerno na edna ot starnicite 6te napi6a imeto mu po razli4ni na4ini kato otgore 6e napraa edni efekk4eta.... 6e vklu4a i nqkolko grafit4eta i nqkolko stih4eta napisani ot men, 6e obgorq nqkolko ot listqta i 6te napi6a obi4am te na razli4ni ezici. 6te napi6a texta na lubimata ni pesen, i takiva ne6ta....+ snimki i ideqta za tva da si vodq zapiski kvo sme pravili na razli4ni te dni :) misi mn
na men mi haresva malko e ligavao ama pbk e originalno!
abe hora ami ako napravq i edno klip4e s na6i snimki i nali dr gi kartinki,s nqkvo poslanie.....i da go ka4a na edin disk i da go mu6na v tetradkata, v mnogo li 6te doide. az se pritesnqvam da ne stane prekaleno prevzeto a??
abe hora ami ako napravq i edno klip4e s na6i snimki i nali dr gi kartinki,s nqkvo poslanie.....i da go ka4a na edin disk i da go mu6na v tetradkata, v mnogo li 6te doide. az se pritesnqvam da ne stane prekaleno prevzeto a??
emmm mai shte stane malko prekaleno ama kakto si reshish vse pak ti hodish s nego.xqxqx
Лелеее идеята ти е страхотна.От много време замислям нещо подобно да направя за моето момче и сега ще ти открадна идейката.Няма да се сърдиш,нали,нали,нали? [-o< [-o< [-o<
На моя са му правили какви ли не щуротии,но точно такова нещо -никога.Той е романтична душа.Знам,че ще го оцени много.На 28 години (без 3 месеца) е и продължава да си разглежда картичките,които съм му пращала в нета... :lol: :oops: :-D .
Та,идеята ти е страхотна.Сега ми идва на ума да сложа разни малки сърчица от дунапрен (продават ги из магазините по случай св.валентин) и още много много други неща.От днес почвам само ,че не знам кога да му го подаря.Може би за рожденния му ден,който е след 3 месеца.хехехе
полудях и аз.
VIj toplata nejnost v o4ite mi,
koqto nasre6ta te gleda-mal4i,
zaslepena,vlubena,istinska....i ot lubov porodena...
Glasut na tvoeto mal4anie,
kato list padnal durvesen ot nqkade,
kato kratak mig na stradanie...
me razkusva ot vatre,tam nqkade...dupka napravi...
no putq pokaza mi!Zapulni tazi dupka s jelanie....
Pojelai ti za mig da me 4ustva6,
kakto dajd bi po4ustval dagata,
slun4ev den ot bezkrainoto bade6te,
4ast ot teb,ot du6ata....
Vij toplata nejnost v o4ite mi,
koqto nasre6ta te gleda,mal4i,
vlubena,istinska ...vqrva6ta-
4e to4no za MENe si TI!
btw,hora ne mi se smeite samo, pi6a takova ne6to za 1 vi ili 2 ri pat i nqmam mn opit. moje da zvu4i glupavo no go napisah za 5 minuti to4no kakto go 4ustvam. nz :(4udq se dali da go napi6a...
Стихчето е супер.Най-важното е,че си го написала с любов за него.
:-D :-D :-D ULTRA eST 4e nqma da se surdq, daje se radvam 4e mi haresva6 ideqta. a macko doi i ti ne6to da ti otkradna , nekva dr ga ideika da me podseti6 det ti si q pravila i si go zaradvala :) az mislq osven tova celiq den da go napravq specqlen s takiva malki iznenadki + podaraka osnovniq de :) :smt005 uspeh i na teb
:-D :-D :-D ULTRA eST 4e nqma da se surdq, daje se radvam 4e mi haresva6 ideqta. a macko doi i ti ne6to da ti otkradna , nekva dr ga ideika da me podseti6 det ti si q pravila i si go zaradvala :) az mislq osven tova celiq den da go napravq specqlen s takiva malki iznenadki + podaraka osnovniq de :) :smt005 uspeh i na teb
Ами все още не съм му правила никакви по-специални изненадки. :oops: даже се чудя защо до сега не съм направила нищо,а при старите ми гаджета все им измислях нещо интересно.
Мисля в тази тетрадка да залепя нещо като джоб-сърце и в едното да напиша "10 неща,които обичам в теб" и "10 неща,които мразя (не обичам) в теб.Като всяко едно от десетте неща да е написано на малко листче във формата на сърчице ,по възможност в различен цвят хартия...
Или пък да му напиша някакъв тест пр: "Колко ме обичаш.Да има весели въпросчета,някои кофти,но накрая отговорите винаги да са положителни и много смешни.Това за сега като идея.
Разни пухчета за декорация,брокат,напарфюми рани страници,много сърчица,сега ми хрумна една идея.Ако има твои любими прашки (някои миниатюрни),можеш да му ги скатаеш из някоя страница...Толкова много неща ми се въртят в главата,чеее не знаааммм просто.Хубаво ще е да има мн идейки.
Когато му я подаря,ще го оставя сам да я разгледа.Понеже живее сам може да му измисля някоя "игра" да нарисувам разни табелки и да ги поставя из стаите му,да скрия тетрадката в някой шкаф и сам да я открие.
Много искам да му направя подобна изненада.Бивши негови приятелки са му писали писма из разни вестници,други са му пращали любовни,а аз искам да съм още по-оригинална. :) Да не говорим,че най-добрия му приятел покани приятелката си в "Море от любов" (бяха скарани и тогава се сдобриха),тъй чееее съм изпляскала тотално...
Кажи,че не съм зле... :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:
hmm mn orginalno tva s pra64icite...mislq da go napravq :D 6e e mn veselo. a tva s strelki4kite ne moga 6otot ne jivee sam...i nqma na4in. :D
hmm mn orginalno tva s pra64icite...mislq da go napravq :D 6e e mn veselo. a tva s strelki4kite ne moga 6otot ne jivee sam...i nqma na4in. :D
Майка ми преди много години беше спретнала такъв спектакъл на баща ми.Беше направила много стрелки (и ние и помогнахме) на листове хартия и ги пръснахме из целия апартамент.Едните сочеха към кухнята-шкафове,чекмеджета,другите към хола,пак из разни шкафчета,третата следа към тяхната стая и все така из разни шкафчета беше му направила фалшив подарък нещо увито във вестници и най-накрая бележка,че не търси в правилната посока :lol: .Най-накрая му беше скрила подаръка за рожденния ден в една ракла ;) Забавно трябва да е.Така мисля да направя и аз.Сам самичък да си намери подаръка. :lol:
Майка ми преди много години беше спретнала такъв спектакъл на баща ми.Беше направила много стрелки (и ние и помогнахме) на листове хартия и ги пръснахме из целия апартамент.Едните сочеха към кухнята-шкафове,чекмеджета,другите към хола,пак из разни шкафчета,третата следа към тяхната стая и все така из разни шкафчета беше му направила фалшив подарък нещо увито във вестници и най-накрая бележка,че не търси в правилната посока :lol: .Най-накрая му беше скрила подаръка за рожденния ден в една ракла ;) Забавно трябва да е.Така мисля да направя и аз.Сам самичък да си намери подаръка. :lol: tova e mn qko mila ama nqmam vazmojnostta da go napravq. a btw na kolko godini si :)
Само ще ви кажа да не прекалявате в смисал да не претрупвате много нещата, чак парфюмирани стр. е малко претрупано, но нз. вие си решавате :)
Внимавайте да не прекалите обаче.
Имаше една реклама: "Гениалните идеи са винаги прости"....така че помислете над това ;)
Успех 8)
:-D След 31 дена ставам на 24. :-D Ама годините нищо не значат-имам дух като на 18 годишна. :smt005
Относно парфюма..той ще се отмирише бързо тъй,че не е проблем. :-D Аз вече почнах.Намерих си материал за работа.Набарах стари списания и нарязох буви,за да напиша името му,разни готини статийки,които ни касаят лично двамата и други подобни.Имам чувствто,че се връщам в 6-ти клас,когато си правехме с моята приятелка разни игрички и след това се забавлявахме заедно.Сега ще търся из нета разни други простотийки и идеи.Хайде някой,ако има такива да споделя.
ohoooo ti si si golqma, no e mn hubavo 4e ima6 takav mlade6ki duh. e tva mu trqbva na 4ovek za da e ve4no mlad. evala ti macko. az sam muni4ko o6te 15-16 i nqmam koi znae kolko mn vazmojnosti no 6te se oplu4i si4ko tova mislq ;) uspeh i na teb . stiskam palci. a ako se namerat hora s o6te idei...da davat...misi na vs
Само ще ви кажа да не прекалявате в смисал да не претрупвате много нещата, чак парфюмирани стр. е малко претрупано, но нз. вие си решавате :)
Внимавайте да не прекалите обаче.
Имаше една реклама: "Гениалните идеи са винаги прости"....така че помислете над това ;)
Успех 8) mn umna misal...i si prav do nqkade...
ohoooo ti si si golqma, no e mn hubavo 4e ima6 takav mlade6ki duh. e tva mu trqbva na 4ovek za da e ve4no mlad. evala ti macko. az sam muni4ko o6te 15-16 i nqmam koi znae kolko mn vazmojnosti no 6te se oplu4i si4ko tova mislq ;) uspeh i na teb . stiskam palci. a ako se namerat hora s o6te idei...da davat...misi na vs
:smt008 :smt008 може да си малка,ама с много идеи. =D>
успехчета и на теб.Сега като се замисля,доста време ще ми отнеме всичко.Но пък ще е правено с любов. :) Пиши,ако ти хрумне хрумка.
\:D/ \:D/ \:D/ nadqvam se da mi problesne nqkoq ideiika utre, ako izmislq ne6to 6te pi6a. nadqvam se i ti :) i da mn vreme 6te trqbva no 6tom eza lubimiq 4ovek i s godini da se pravi si struva :) haide priqtna ve4er macko i mersi mn za pomo6ta :) strahotni sa ti ideite :smt008
\:D/ \:D/ \:D/ nadqvam se da mi problesne nqkoq ideiika utre, ako izmislq ne6to 6te pi6a. nadqvam se i ti :) i da mn vreme 6te trqbva no 6tom eza lubimiq 4ovek i s godini da se pravi si struva :) haide priqtna ve4er macko i mersi mn za pomo6ta :) strahotni sa ti ideite :smt008
лека нощ и на теб муци.аз оставям с дълбоките размишления :)
ultra, 4akai 4e se setih, nali znae6 ima razli4ni programki koito sa si individualni,primerno s nqkvi posleniq..oba4e kam opredelen 4ovek.oba4e az sam malko zle s programiraneto i trqbva da si namerq 4ovek... i zn tva ne stava :( ina4e 6e se polu4i mn qko, 6toto v4era toi mi prati edno takova napravieno za men spec i mn se izkefih...ama toi si razbira ot tqe ne6ta...a az sam golq voda. ta ako ti razbira6....za teb kato ideq stava ;) no az nqmam tehni4eskata i umstvena vazmojnost da go napravq :mrgreen: ina4e e mn sladko. osobeno ako celiq den e izpulnen s takiva iznenadki...malki no mnoo mnoo mnoo
beboslava
10-21-2007, 10:55
Eй идеята ти е страхотна, сигурна съм че много ще се трогне и въпреки,че сигурно знае колко много го обичаш това още повече ще му докаже любовта ти.А и както ти каза едва ли някое друго момиче е правило нещо подобно за него. :wink: А пък и стихчето ти е невероятно и не се срамувай да му го покавеш защото той трябва да е човека от който най-малко би трябвало да се срамуваш! =D>
Много успех ти желая и да си се обичкате още много време :smt057
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-21-2007, 13:50
ideqta ti e super i te podkrepqm :)
za idei sa ne se seshtam :)
mnogo e qko ama 6te ti otneme vreme-p1k i za da go otceni toi trqbva da e romantik
...opredeleno e romantik.... a stih4eto nz ama mi e 1 vi opit, 6e se postaraq o6te ne6to da izmislq .... radvam se 4e vi haresva
ultra, 4akai 4e se setih, nali znae6 ima razli4ni programki koito sa si individualni,primerno s nqkvi posleniq..oba4e kam opredelen 4ovek.oba4e az sam malko zle s programiraneto i trqbva da si namerq 4ovek... i zn tva ne stava :( ina4e 6e se polu4i mn qko, 6toto v4era toi mi prati edno takova napravieno za men spec i mn se izkefih...ama toi si razbira ot tqe ne6ta...a az sam golq voda. ta ako ti razbira6....za teb kato ideq stava ;) no az nqmam tehni4eskata i umstvena vazmojnost da go napravq :mrgreen: ina4e e mn sladko. osobeno ako celiq den e izpulnen s takiva iznenadki...malki no mnoo mnoo mnoo
Идеята е супер.Техническата възможност я имам,ама със умствената нещо куцам :lol: :lol: :-D :-D .Моя беше направил с някаква програма качена на телефона си нещо подобно в мини размер.Снимки разни от партита,морета и т.н ги беше свързал в едно цяло клипче,заедно с музика.Много ме зарадва-наистина е готино,когато видиш,че някой се интересува от теб.Абе моя бил голям романтик. :lol:
GiVe_mE_A_sMiLe:)
10-21-2007, 14:36
Идеята е много хубава , само да не е претрупано. Чак пух, брокат и т.н. няма нужда. Колкото по-просто толкова по-добре. Наблегнете на писането! А само идеята че си се потрудила толкова много за него , ще го очарова. :wink: Както и с малките изненади, постарай се да са наистина малки и сладки. Не клиширани, задължаващи или натрапчиви. Примерно ако пуши му купи хубави скъпи цигари и му ги сложи в джоба без да види, събуди го със кафе и закуска изобщо глезотия голяма да има. А за тетрадката, можеш да направиш и "горещи" страници , в които да му опишеш колко те кефи в леглото и "10 неща с които ме подлудяваш" и всякакви такива. Накрая му опиши подробно една твоя еротична фантазия :wink: Успех!
TVA S gore6tite stranici sa6to e mn dobro. ULTRA, muci az znam kak se pravqt tezi klip4eta, lesna rabota sa ,nie sa6to imame takova klip4e i naistina e mn hubavo i veselo :) moga da go napravq, no imah napredvid nqkakvi po orginalni programki... kato primerno tazi det mi q prrati v4era e kato q cukne6 i toi mi6kata ti izpisva nqkav text na ekrana... primerno obi4am te ....edi kvo si.... i imeto mi ;) toest predpolagam 4e tq e o6te po lsna programka, no si nqmam na ideq ka se pravi... ta i tva s klip4eto e dobro,i nego mislq da go napravq samo 4e s po orginalen text na kartinkite i snimkite i s nqkoiq po spec muzika ;) a nqkoi ako se se6ta za o6te takiva programki da pi6e ...
Идеята е много хубава , само да не е претрупано. Чак пух, брокат и т.н. няма нужда. Колкото по-просто толкова по-добре. Наблегнете на писането! А само идеята че си се потрудила толкова много за него , ще го очарова. :wink: Както и с малките изненади, постарай се да са наистина малки и сладки. Не клиширани, задължаващи или натрапчиви. Примерно ако пуши му купи хубави скъпи цигари и му ги сложи в джоба без да види, събуди го със кафе и закуска изобщо глезотия голяма да има. А за тетрадката, можеш да направиш и "горещи" страници , в които да му опишеш колко те кефи в леглото и "10 неща с които ме подлудяваш" и всякакви такива. Накрая му опиши подробно една твоя еротична фантазия :wink: Успех! tva s cigarkite e mn sladko, ama moq nito pu6iu nito pie ( 4esto) nali samo ako ima povod spec.... da ama ina4e ne. no AKo priqtelq na ULTRA pu6i, 6te e mn sladko ;)i mili4ko
deniiiii1
10-21-2007, 15:56
Това е мноооооо ТЪПО!!!! :smt017
i ti si tapa ,pak si jivee6. kato ne ti iznasq... ne pi6i. kato gledam ima6 4 tiri mneniq ( i se svirki sa ti v glavata) taka 4e aide ako obi4a6 bez obidi.
GiVe_mE_A_sMiLe:)
10-21-2007, 16:23
Само не му пиши готови споменчета :smt078 Може освен стихотворения и такива неща да му напишеш и едно искрено, чисто обяснение в любов. И това с прашките е идея , че можеш да сгънеш някои от листовете като джобчета и да пъхаш малки подаръчета, бележки и такива неща. Ако рисуваш хубаво вземи една ваша хубава снимка и нарисувай портрет :wink: Ако не , винаги може да се намери някой да ви нарисува за някакви пари и да сложиш рисунката в някое джобче... За стихотворенията... ако ти е трудно, не пиши. Можеш да му напишеш също толкова красиви и въздействащи думи и в немерена реч. По-лесно е и обикновено е по-сполучливо поне при мен... Ако е много запален по някоя група или изпълнител, можеш да намериш история, снимки , клипове, песни изобщо всичко което намериш и да му го сложиш на дискове между страниците. Или пък за футболен отбор... или изобщо по каквото е запален, това :P
mi az lesno 6te namerq ne6ta po koito e zapalen, no ideqta e DA E ZAPALEN PO MEN , a ne po LEVski primerno ili C-block :P :P :P toest trqbva da e svurzano s lubov si4ko v tetrad4icata .ina4e az otdelno 6e si mu podarq otdelen podaruk svurzan s interesite mu i o6te kup takiva :P \:D/ ina4e tva s djob4etata 6te go napravq.... a pra6kite mi e interesno kak da gi puhna v tetrad4icata :D moje bi da gi oviq otdelno v ne6to.... i taka v mn kutii edna sled druga,mn mn mn i da izglejda nqkav golqm podaruka i toi kato go razopakova da nameri tova :D 6te e qko spored men.
:lol: мн готини идеи.Това за цигарите-той пуши,ама все му пиля на главата,че трябва да ги отказва... :smt013 :smt014 .При мен ще е малко по-трудно,защото отдавна не го вълнуват разни групи (слуша хаус предимно) и въобще не е футболен фен. :lol: Да не говорим,че трябва да е нещо наистина специално измислено,още повече за разни стихчета и др.подобни,понеже той е цар на тия неща-задай му няколко думички пр:любов,нежност,чувства и веднага ти ги навръзва в яко стихче. :twisted: А аз ще има да го мисля,мисля... :smt005
hmm ee mi zn tva s cigarite 6te e mn qko, 6toto mn mu se kara6 zatqh i sq 6e go iznenada6 4e si mu zela.... a 6tom obi4a stih4eta,napi6i mu i ti ,6te go o4artova6 :)
insomnia79
10-23-2007, 15:18
ami da ti kaja ideqta ti e super unui stih4e deto si go pusnala me razvulnuva ..4estno super e :-) oba4e zamisli se nqma6e li da se 4uvstva6 po hubavo ako toi ti podgotvq6e takava golqma iznenada a ne ti na nego ..de da znam ..spored mene edno stih4e e predostatu4no i se pak nz zaviisi kakvi sa vzaimootno6eniqta vi :-) :smt016
insomaniq.... radvam se 4e ti haresa. ina4e znam 4e 6te e hubavo ne az na nego a toi na men, no toi sa6to e pravil mn iznenadki za men ;) + tova lubovta e ne da iska6 da ima6 nqkoi kogoto ti dava, a da ima6 nqkoi na kogoto ti da se razdava6 ;) taka 4e ne mi pre4i tova 4e 6te go napravq za nego :)a za stih4etata...de da znam....odeve napisah za edna fr stih4e, 6toto tq me pomoli :D(t.e. za gadjeto i)
ideqta ti e perfekna..bravo...deistvai si po zada4ata shte go zaradvash :smt016
em 6te deistvam..... ULTRA ,kade se izgubi be macko :)
lLady_MooN_RaiN
10-25-2007, 17:00
Много е хубава идеята. Признавам си че ако не бях правила подобно нещо, щях да го направя и аз...Направи го.
Миличка идеята ти е много хубава но внимавай да не стане претруфено.Друга идея е да сложиш някакво ключе ама от тези малките дето са в дневниците на последната страница и отдолу да напишеш нещо такова"Единствения който притежава ключа към моето сърце!Обичам те!"Не че е нещо много хубаво но просто незнам харесва ми а можепод обичам те да целунеш листа ама ест трябва да си сложила червило. =P~ =P~ =P~ :D Друго не залагай на спомените които са ни до болка познати например тука има една тема мисля любовна поезия се казваше има много хубави стихотворения :) Може би би било хубаво ако по средата сложиш диск с едно клипче ама щом имате незнам.Ако се сетя нещо друго ще пиша :) бб за сега
П.С.:Надявам се да ти харесат идеите ми
:wink: hubava ti e ideqta za klu4eto, no dr e vaprosa ot kade da namerq takova :D
ideqta ti e super, vseki bi se zaradval na takuv jest spored men. i btw stih4eto ti e vurha mnoo me radva =;
hatercrew
10-27-2007, 15:05
bravo bravo bravo nikoga ne bih se setila bi li se syrdila ako ti vzema ideqta i da napravq ne6to za moeto milo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops: :oops:
:smt003 eee est 4e nqma da se surdq.radvam se 4e ti hresva.... kakto i na dr te de :razz: samo ako moje6e o6te malko akul da mi doide v glavi4kata da izmislq i ne6to dr go :razz: :razz: :razz:
Ми аз имам :P Откъде си да ти го пратя по пощата :-D :-D :D :D :grin: :grin:
NaNa_SladuRana
10-27-2007, 20:16
Ще възразиш ли,ако се възползвам от идеята ти?Много ми харесва евалата ти правя,че си се сетила!Мисля,че твойто момче дори и да е със сърце от лед ще се разтопи от този жест!А и идейка залепи някво билетче примерно,ако си пазиш когато сте ходили заедно на кино или принтирай малка част от важен чат не знам много ме изкефи хрумването ти радвам се,че се обичате продължавайте все така! \:D/
:-) :-) :-) na nikoi nqma se surdq m est, za 10 ti pat sigurno go kazvam. :smt008 a crazy _f..... az si namerih klu4e :D ot edna kasi4ka ina4e mersi mn za ideqta..... :smt006 :D :D :D dano si4ko se polu4i po plan :-) mis nz vs,zlatni ste
are be hora........ zabraihte mi temi4kata.... :-# ](*,) :-k
rihannka
11-01-2007, 10:33
уха.мн ми харева идеята ти..даже 4есно казано мисля да ти я окрадна :wink: ако нямаш нищо против..та според мен много ще му хареса..наистина е много оригинално и яко :grin: :grin:
:grin: :grin: :D i na men si mi haresva temata i napredvam dobre...... :D polovinata tetradka e gotovaaa. :oops: ei hora mnnnnnn go obi4am, tva mi se smisala na jivotaaa :P :twisted: :mrgreen:
rashito0o
11-08-2007, 08:02
TVA S gore6tite stranici sa6to e mn dobro. ULTRA, muci az znam kak se pravqt tezi klip4eta, lesna rabota sa ,nie sa6to imame takova klip4e i naistina e mn hubavo i veselo :) moga da go napravq, no imah napredvid nqkakvi po orginalni programki... kato primerno tazi det mi q prrati v4era e kato q cukne6 i toi mi6kata ti izpisva nqkav text na ekrana... primerno obi4am te ....edi kvo si.... i imeto mi ;) toest predpolagam 4e tq e o6te po lsna programka, no si nqmam na ideq ka se pravi... ta i tva s klip4eto e dobro,i nego mislq da go napravq samo 4e s po orginalen text na kartinkite i snimkite i s nqkoiq po spec muzika ;) a nqkoi ako se se6ta za o6te takiva programki da pi6e ...
6e spodelite li kak se kazva programata pi6iti na li4na ako moe :)
bqsna_teenagerka
11-08-2007, 16:33
според мен е супер яка идеята!
Мн е яка идейката ти,няма нищо тъпо,аз на негово място бих те нацелувала цялата след такава изненада... СуПЕР е мацка,Давай.УСПЕХ :P
:-) misi monityyyy :mrgreen:
Ти си болна... 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
Ти си болна... 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
Значи сме 2 ! :-D =D> =D> :smt002
:D dano ne ozdraveq skoro.... da me trese trese ...... ta 4ak da pukna :grin:
FreeSpirit
11-10-2007, 15:47
На мен идеята ми допада,ама не съм навита да пиша толкова мн :)
princesa_viki
11-10-2007, 16:52
според мен е много хубава и идеята и стихчето стискам ти палци мацка успехи ;)
Red_Bull4o
11-10-2007, 17:28
ami tova ako mi go napravqt na mene 6te se 4yvstvam adsko mn 6tasstliv 6toto nikoi do sega ne e pravil takova ne6to za men. IDeqta ne e tapa naprotiv mn si e xubava davai v sa6tiq dux
:razz: 4udno ott kade da izbi4q o6te stihove..... 4e me pomruzva ne6to...
princesa_viki
11-11-2007, 08:08
има много сайтове за смс-и за стихове само се поразтърси малко.успех :)
deniiiii1
11-11-2007, 14:04
Ти си една преебана курва,болна от любоффф :evil:
Ти си една преебана к***а,болна от любоффф :evil: :razz: :razz: :razz: :razz: mersi mersi.... nali znae6, kurva kurva....ama ne tvoqta :D q trai tam i po leko s prikazkite :D