Влез

View Full Version : послушайте ме..

desert_eagle
10-19-2007, 20:26
напоследък много мисля дали проблемите понякога ни следват или ние сами си ги създаваме.. понякога. проблемите никога няма да свършат, въпроса е да сме по-отговорни. мисля че на някои тук в тоя форум наистина им е много тежко и наистина търсят помощ, но естествено има и веселяци които просто няма какво да правят :| някои беше казал че колкото повече мислиш в толкова по-малко проблеми се забъркваш.. защо пиша всичко това.. ми щото и аз понякога се чувствам отвратително. съветът ми е да намерите нещо което в трудни моменти ви държи "горе". дали ще е хоби, развлечение или каквото и да е.. и винаг мислете. най-важното което мисля да ви кажа е ако имате възможност да сте с приятели навън- бъдете там а не пред компа. компютърът е хубаво нещо когато не се прекалява с него. и да ме извиняват админите :lol: обаче нека форумите не ви стават навик а просто приятно занимание, щото не е начинът да ти стане по-весело когато четеш за проблемите на другите. решението на проблемите се намират в всеки поотделно, защото всички сме 100% различни и реагираме по различен начин на дадена ситуация. затова когато зададеш въпрос в форума не получаваш нищо друго освен мнение на непознат човек. това как той би реагирал на дадена ситуация, но ТИ НЕ БИ РЕАГИРАЛ ТАКА! успех..

naMy4Ho_KoTe
10-19-2007, 21:09
Тъпо е като цяло, но все пак ми хареса целта, мисълта с която го написа. Хубав жест за съфорумниците :)

EternalSilence
10-19-2007, 21:41
ммм позволи ми да не се съглася само по една единствена точка - да четеш за проблемите на другите помага да се справиш, дотолкова, че те кара да забравиш поне за малко своите, поне на мен ми действа точно така ;)

B3B0K
10-19-2007, 21:57
tva 4e 4etem problemite na dr nezna4i 4e se kefim 4e ima hora po zle i ot nas [-X :smt011 no e i na4in da se rasee6 tvoite sobsteni

naMy4Ho_KoTe
10-19-2007, 22:04
ммм позволи ми да не се съглася само по една единствена точка - да четеш за проблемите на другите помага да се справиш, дотолкова, че те кара да забравиш поне за малко своите, поне на мен ми действа точно така ;)

Не само. Показва ти, че и другите хора имат проблеми, не само ти. И че техните не са по-малки от твоите. На мен ми дава надежда това да видя, че някой с много по-кофти положение от моето се справя и продължава напред.. Щом той може, защо не и аз? :)

My_Dear
10-19-2007, 22:09
Освен това възможността да помогнеш на някого, да му покажеш изход от ситуацията, в която е попаднал - на мен това също ми действа добре.

^Sam90^
10-19-2007, 22:12
Всеки има проблеми. Но не всеки се самоубива... значи все пак има решение. ;-) Номерът е да се съвземеш и да гледаш реално на нещата... ех, кога ли ще започна да го правя?! :P

EternalSilence
10-19-2007, 22:39
Не само. Показва ти, че и другите хора имат проблеми, не само ти. И че техните не са по-малки от твоите. На мен ми дава надежда това да видя, че някой с много по-кофти положение от моето се справя и продължава напред.. Щом той може, защо не и аз? :)

аз не сравнявам проблемите на други с моите собствени, всички са еднакво важни и би било просто егоистично да решиш, че проблемът на еди кой си е повече или по-малко важен от твоя собствен ;)
но не това е същината - тя е, че чрез проблемите на други се справям с моите, независимо дали като им помагам или черпя опит, или просто се разсейвам ;)

sh3_1s_7h3_0n3
10-19-2007, 22:43
Аз пък не съм съгласна, че колкото повече мислиш, в толкова по-малко проблеми се забъркваш.
Точно обратното, ако питаш мен. Колкото по-малко мислиш, толкова по-добре, защото понякога сами си създаваме проблемите докато мислим... просто.. си 'измисляме' сами проблеми, които реално не съществуват. Има ги само в главата ни...

Ей затова се и разклащат повечето връзки.: Тя знае, че Той е отишъл с приятели на дискотека без нея, защото Тя е вкъщи болна. (хипотетична ситуация).
Какво си мисли Тя: "В коя ли дискотека са сега? С кого ли е отишъл? Дали оная фльорца и тя ще бъде там? Дали е с тези, с които ми каза, или ще има и още толкова момичета? Ами ако срещне някоя в дискотеката? Ами ако се напие до толкова, че някоя като му се натисне и той поддаде? Ами ако целуне друга? А ако ми изневери? о0 ще умра! Той сигурно не ме обича. Да, така е... не ме обича, сигурна съм... о0 какво ще правя сега... толкова много го обичам, а Той сигурно даже не се и сеща за мен...

иии следва яко рев... пък Той е на дискотека с приятели, забавлява се, не се случва нищо от това, което Тя си въобразява, но за т'ва пък Тя е влязла вече във филма и на следващия ден скандалът е готов...

изводът: Човек е роб на своите мисли. :roll:

yuyuto
10-19-2007, 23:58
:|

Presley
10-20-2007, 08:07
напоследък много мисля дали проблемите понякога ни следват или ние сами си ги създаваме.. понякога. проблемите никога няма да свършат, въпроса е да сме по-отговорни. мисля че на някои тук в тоя форум наистина им е много тежко и наистина търсят помощ, но естествено има и веселяци които просто няма какво да правят :| някои беше казал че колкото повече мислиш в толкова по-малко проблеми се забъркваш.. защо пиша всичко това.. ми щото и аз понякога се чувствам отвратително. съветът ми е да намерите нещо което в трудни моменти ви държи "горе". дали ще е хоби, развлечение или каквото и да е.. и винаг мислете. най-важното което мисля да ви кажа е ако имате възможност да сте с приятели навън- бъдете там а не пред компа. компютърът е хубаво нещо когато не се прекалява с него. и да ме извиняват админите :lol: обаче нека форумите не ви стават навик а просто приятно занимание, щото не е начинът да ти стане по-весело когато четеш за проблемите на другите. решението на проблемите се намират в всеки поотделно, защото всички сме 100% различни и реагираме по различен начин на дадена ситуация. затова когато зададеш въпрос в форума не получаваш нищо друго освен мнение на непознат човек. това как той би реагирал на дадена ситуация, но ТИ НЕ БИ РЕАГИРАЛ ТАКА! успех..
Еми няма да се впускам в някакви километражни аналиэи на думите ти.Ще кажа само,че съм абсолютно съгласна с всичко,което си каэала.Браво =D> :-D

Ice_Queen_
10-20-2007, 08:16
Абе има и такъв момент,но не само..
на мнение съм , че човек трябва да мисли за проблемите си,да търси решение ,да се научи да се преборва с тях!
е,наистина има хора които сами си слагат примката на главата,но тва е др.

Presley
10-20-2007, 08:32
Абе има и такъв момент,но не само..
на мнение съм , че човек трябва да мисли за проблемите си,да търси решение ,да се научи да се преборва с тях!
е,наистина има хора които сами си слагат примката на главата,но тва е др.
Когато обаче сам си я сложиш около вратлето ,е добре да успеш и сам да я махнеш. :-D
Иначе иэводът,до когото достигна sh3_1s_7h3_0n3 важи с пълна сила.Мислите ни управляват действията ни ,а от действията ни эависи всичко.

naMy4Ho_KoTe
10-20-2007, 08:38
Аз пък не съм съгласна, че колкото повече мислиш, в толкова по-малко проблеми се забъркваш.
Точно обратното, ако питаш мен. Колкото по-малко мислиш, толкова по-добре, защото понякога сами си създаваме проблемите докато мислим... просто.. си 'измисляме' сами проблеми, които реално не съществуват. Има ги само в главата ни...

Абсолютно съгласна съм. Понякога човек трябва да изостави мислите и да се наслади на чувствата и инстинктите - природния дар.

Cоgito ergo doleo :wink:

EvilBrunette
10-20-2007, 09:07
Прав/а си за това, че е натоварващо да четеш за проблемите на другите. :roll: А и някои въпроси, които се задават са напълно лишени от смисъл. Все пак, ако ходиш с някои човек 2 години, кои ше го познава по-добре - хората във форума или ти? Определено съветите от непознати не са най-добрия вариант, но понякога на човек просто му се иска да си излее душата и е по-лесно да го направиш пред някого, за когото не ти пука и няма да ти забие нож в гърба. Така че, ако нещо Ви тежи, продължавайте да пишете, съфоромници, а ние ще се правим на компетенти и ще даваме съвети. хаха :wink:

HePeAJIeH
10-20-2007, 10:20
Съгласен съм с автора =D> Евала баце браво на теб :D

desert_eagle
10-20-2007, 10:45

опитай да мислиш. напълно съм съгласен че понякога трябва да се оставиш на чувствата и инстинктите (аз лично мисля че те са едни от най-хубавите дарове, способности или кой както го разбира, които притежаваме) обаче главите ни не са само за прически петък вечер. трябва да се развиваме в всяка една насока. и щом собствените си проблеми не можем да решим, защо трябва да се опитваме да решаваме чуждите.. ? ако теб лично те успокоява да прочетеш "на 12 съм и мисля да правя секс щото приятелките ми вече "напреднаха с материала" мене не ме.. кара ме да се чудя какво става.

BWald0rf
10-20-2007, 11:43

Ей затова се и разклащат повечето връзки.: Тя знае, че Той е отишъл с приятели на дискотека без нея, защото Тя е вкъщи болна. (хипотетична ситуация).
Какво си мисли Тя: "В коя ли дискотека са сега? С кого ли е отишъл? Дали оная фльорца и тя ще бъде там? Дали е с тези, с които ми каза, или ще има и още толкова момичета? Ами ако срещне някоя в дискотеката? Ами ако се напие до толкова, че някоя като му се натисне и той поддаде? Ами ако целуне друга? А ако ми изневери? о0 ще умра! Той сигурно не ме обича. Да, така е... не ме обича, сигурна съм... о0 какво ще правя сега... толкова много го обичам, а Той сигурно даже не се и сеща за мен...

иии следва яко рев... пък Той е на дискотека с приятели, забавлява се, не се случва нищо от това, което Тя си въобразява, но за т'ва пък Тя е влязла вече във филма и на следващия ден скандалът е готов...

Ама напъълно съм съгласна =D> =D>

desert_eagle
10-20-2007, 11:54
sh3_1s_7h3_0n3 написа:

изводът: Човек е роб на своите мисли.

Ама напъълно съм съгласна

да мислиш преди да направиш така че приятелят/лката ти да е с друг в дискотеката, а не да мислиш за това какво правят там. да мислиш и да сложиш презерватив а не да се чудиш дали си "хванала" нещо или дали си бременна..

sh3_1s_7h3_0n3
10-20-2007, 13:09
Чакай с'я... от мислене до мислене има разлика...
аз ти говоря за проблемите, които сами си създаваме в главата, опитвайки се да намерим решение на някой др проблем... и обикновено колкото повече задълбаваме, толкова по-гнило изглежда всичко...

Не съм казала, че ИЗООООБЩО не трябва да мислиш! То ти и да искаш не можеш да спреш да мислиш... идеята е да не се вглъбяваш в глупости..., а повярвай... в повечето пъти наистина си мислим 'глупости' 'несъществуващи 'псевдо истини'' и куп други идиотщини.

Не съм казала, че на 12 трябва да се пъхаш в леглото на всеки и да не се замислиш защо го правиш, искаш ли го и т.н.
Нито пък съм казала, че безропотно момичето трябва да се подчинява на приятеля си, когато той каже: "Не искам с презерватив", и тя да не си даде сметка, че после би имало пагубни последствия за нея това 'подчинение', или когато отиде на купон и забрави за приятеля си и не се замисли какво би му причинила на него, а и на себе си и връзката им, ако забие пича от отсрещния ъгъл на стаята...

Далеч не говоря за това... :)