View Full Version : скъсан презерватив
oligofren4e
10-20-2007, 11:11
здравеите имам няколко въпроса на които ви моля ако можете да отговорите :oops: Вчера правих секс с гаджето ми,но презерватива се скъса,тои не свършу в мен,но знам че въпреки това има вероятност за забременяване,така ли е? след като разбрахме че презерватива е скъсан отидохме в аптеката да питама има ли някакво лекарство което може да помогне,от там ни препорачаха ескапеле,ние го купихме и аз го изпих,но искам да знам дали има странични ефекти как деиства и задалжително ли след като го изпиеш трябва да ти доиде и ако не ти доиде това проблем ли е и какъв :?
Cool_Bitch
10-20-2007, 11:42
След употребата на хапчето,ако не ти дойде обърни се към гинеколог. :-k
sexy_sladuranka___
10-20-2007, 11:57
Шанса да забременееш след като си пила Ескапеле е малък ,а щом не е свършил в теб - нулев . Относно страничните ефекти може да ти се обърка цикъла :-k Успехчета :smt006
Nadelina
10-20-2007, 12:20
Na tvoe mqsto nqmashe da piq hapche shtoto to mnogo razbyrkva hormonite.. ama shtom ste bili pritesneni ste vzeli nai udachnoto reshenie.. vyzmojno e da ne ti doide na datata na koqto ochakvash.. moje da ti zakasnee.. dori da ti propusne.. ne se pritesnqvai.. veche nqma absolutno nikakav shans da si bremenna :)
Хех...няма как да не и дойде.Напротив, трябва да и дойде няколко дни след като го е изпила.После започваш да си броиш цикъла от новата дата на която ти е дошло.И след като не е бил свършил си се престарала с хаповете.
oligofren4e
10-20-2007, 12:26
v aptekata mi kazaha 4e ne e zadaljitelno da mi doide?!
swords1010
10-20-2007, 12:26
След употребата на Ескапел, цикълът ти може да се измести или разстрои. Не се притеснявай ако това стане! След 2 седмици си направи тест, ако искаш да с сигурна в действието на хапчето! :wink:
Защо след като не е свършил в тебе си пила Ескапел? Поне в овулация ли беше? Не е било нужно, но минало вече. За странични ефекти- следващите месеци може да е объркан цикъла ти, но причини за притеснение за бременност нямаш!
CVETELLINA
10-20-2007, 14:07
Дори и презервативът да е бил скъсан,след като не е свършил в теб,не виждам къде е проблемът. :roll: Мисля че Ескапелл са били излишни,но както и да е.Може да има и странични ефекти-пише ги на листовката в опаковката на хапчетата,но дали ще се проявят някои от страничните ефекти зависи от собствения ти организъм.
А и само да допълня Ескапелл и Постинор и всички подобни хапчета,не се пият всеки ден,защото все пак това са си хормони,които не са мн. полезни :?
Kras4eto_lp
10-20-2007, 14:48
Пффф ти си яко зле.Тва хапче не се пие за щяло и за нещяло бе ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Щом не е свършил в теб за какво го пиеш...няма начин да си бременна.Иначе да има странични ефекти като за начало ти се разваля цикъла...може да ти е лошо,да ти се вие свят и да повръщаш :wink:
oligofren4e
10-20-2007, 15:33
i az ne iskah da go piq,no aptekarkata taka me posavetva,togava bqh pritesnena i zatova go napravih
spored men nqma opasnost :P
oligofren4e
10-20-2007, 16:39
ami ako nqmam nikakvi oplakvaniq,ne mi e do6lo ,ne me boli glava,nqma povra6tane,tova problem li e?
Kras4eto_lp
10-20-2007, 16:48
ami ako nqmam nikakvi oplakvaniq,ne mi e do6lo ,ne me boli glava,nqma povra6tane,tova problem li e?
Не не е проблем...при всеки е различно :::
oligofren4e
10-20-2007, 16:55
а това че не ми е дошло,значи ли че съм бремена
oligofren4e
10-21-2007, 08:48
kolko dni sled kato sam pila eskapele trqbva da mi doide?
kalpazanka
10-21-2007, 08:53
За да забременееш, трябва да си в опасните си дни! А и за капак той да е свършил в теб! Ако не си овулирала и няма яйцеклетка, как ще заченеш?!
здравеите имам няколко въпроса на които ви моля ако можете да отговорите :oops: Вчера правих секс с гаджето ми,но презерватива се скъса,тои не свършу в мен,но знам че въпреки това има вероятност за забременяване,така ли е? след като разбрахме че презерватива е скъсан отидохме в аптеката да питама има ли някакво лекарство което може да помогне,от там ни препорачаха ескапеле,ние го купихме и аз го изпих,но искам да знам дали има странични ефекти как деиства и задалжително ли след като го изпиеш трябва да ти доиде и ако не ти доиде това проблем ли е и какъв :?
Ти сама си го казваш че си олигофрен .. ама баш толкова голям ... както и да е ...
не е свършил .. омг закво ти е ескапел ...
странични ефекти .... омг ... ми прочети си листовката бе ...
ако не ти доиде ... ми прережи си вените и ще видиш че ще ти доиде ... секс прави и само как да се лашка знае, ако и това знаеш де, то не всякоя го може това.
oligofren4e
10-21-2007, 09:25
krom v aptekata mi kazaha da vzema eskapel,vapreki 4e ne e svar6il v men,zatova go izpih!
i na men taka mi kazaha v aptekata,zatova dokato 4akah da mi doide bqh cqlata v panika,dano pri teb vsi4ko da e minalo dobre :)
ShokoladkaTa
12-10-2007, 06:28
ще те дойде просто ти се е изместил цикъла от хапчето ... не трябваше да го пиеш щом не е свършил в теб 8)
stomah4eto
12-10-2007, 08:17
Абе хора не пиите такива хапчета като няма нужда бе! Те са хормони и са супер вредни и надявам се знаеш че сега не трябва да правиш гафове щото ако изпиеш второ такова хапче след кратък период от време е лошо за организма ти а за самия цикъл да не говориме!Една позната за 3 месеца беше изпила 2 и да не ти казвам кво и се случи и колко време беше по лекари и глупости.......Мислете с тия глави не ги ползваите смао за да блестите!!!! ](*,)
sentient_
12-10-2007, 08:56
Земи да купуваш памперси щот си бременна тва е! няма начин просто!!!!!!
красти го гошо :smt008
AnGeL_IN ThE_ NiGhT
03-05-2008, 20:03
:( Аз имам абсолютно същия проблем и аз пих ескапел :( и въпреки това съм си още уплашена,докато не ми дойде едва ли ще съм спокойна,но искам само да кажа на тея който те обвиняват,че си го пила,че страха и паниката толкова те обземат,че изобщо не мислиш,а и нищо не ти гарантира,че със сигурност няма нищо :( Стискам палци всичко да мине както трябва и да няма повече гафове и на себе си пожелавам същото :P Късмет!