kivito
10-20-2007, 15:24
ами значи на мен проблема ми е следния ... снощи се срещнахме с мойто гадже и бяхме скарани от 4 седмици и накрая той каза , че не е същото и че иска да си останем приятели ... аз му казах , че не искам , че можем да се справим и с тва ама той пак каза , че не е същото и аз накрая му казах "Погледни ме в очите и ми кажи , че не ме обичаш вече" и макар , че много настоявах да ми го кажи , той така и не ми го каза само каза едно "Не мога" , което не ме удовлетвори.... :( , но най - странното беше , че той докъто говореше на мен ми беше еднотипно и през цялото време чаках да кажи , че не ме обича ама той така и не го каза .... После на него му стана мн гадно , а на мен не ми и пукаше и даже се смеех и затва даже го гушнах и му говорех най-нормално ...
но много се чудя защо не ми каза , че не ме обича след като го чувства?!?!? Защо не можа да ме погледне в очите и да ми го кажи ?!??! И защо при положение , че му казах , че не искам да късаме на мен не ми пукаше , и сега на мен не ми е гадно , а на него много ?!?!?
П.С. мерси предварително за отговорите :)
но много се чудя защо не ми каза , че не ме обича след като го чувства?!?!? Защо не можа да ме погледне в очите и да ми го кажи ?!??! И защо при положение , че му казах , че не искам да късаме на мен не ми пукаше , и сега на мен не ми е гадно , а на него много ?!?!?
П.С. мерси предварително за отговорите :)