Влез

View Full Version : еххх любов, любов...

kivito
10-20-2007, 15:24
ами значи на мен проблема ми е следния ... снощи се срещнахме с мойто гадже и бяхме скарани от 4 седмици и накрая той каза , че не е същото и че иска да си останем приятели ... аз му казах , че не искам , че можем да се справим и с тва ама той пак каза , че не е същото и аз накрая му казах "Погледни ме в очите и ми кажи , че не ме обичаш вече" и макар , че много настоявах да ми го кажи , той така и не ми го каза само каза едно "Не мога" , което не ме удовлетвори.... :( , но най - странното беше , че той докъто говореше на мен ми беше еднотипно и през цялото време чаках да кажи , че не ме обича ама той така и не го каза .... После на него му стана мн гадно , а на мен не ми и пукаше и даже се смеех и затва даже го гушнах и му говорех най-нормално ...
но много се чудя защо не ми каза , че не ме обича след като го чувства?!?!? Защо не можа да ме погледне в очите и да ми го кажи ?!??! И защо при положение , че му казах , че не искам да късаме на мен не ми пукаше , и сега на мен не ми е гадно , а на него много ?!?!?

П.С. мерси предварително за отговорите :)

ZaHaRcHe
10-20-2007, 15:30
И аз бях тама с моя бившия ми..Той не ме обичаше казах му да ми го каже но той така и не успя...А това че му е станала гадну.. ми при всеки така се получава.Без значение че не обича др.Самата раздяла е супер кофти...
А може би на теб сега не ти е кофти но след 2-3 дена ще разбереш че мн ти липсва и ще ти стане кофти

Conrad
10-20-2007, 15:37
Добре беее не те обичам айде сега ме остави на мира защото имам гора да правя :

http://csoft.up.md/f.php?f=Na%20rado%20balkana

kael
10-20-2007, 15:49
Добре беее не те обичам айде сега ме остави на мира защото имам гора да правя :

http://csoft.up.md/f.php?f=Na%20rado%20balkana
пхахахахаххахахах :smt005 :smt005 :smt005

koalka
10-20-2007, 17:27
От къде си сигурна толкова, че те обича?Възможно и да не те, но да не иска да го каже.Или пък може да не е сигурен, но и при двете положения няма смисъл да сте заедно....

aninceto
10-20-2007, 20:25
ami zasht0t0 e STRAH|IVEC!!!!!!!!! :smt011 [-X #-o

sladko_dete
10-20-2007, 20:32
Сигурно момчето не иска теб да те заболи като ти го каже или сте били доста време заедно и държи и на теб... или пък още те обича
А ти само можеш да се радваш, че не ти пука...

Iv4eTy
10-20-2007, 20:37
Еми или все още има чувства към теб,или просто неиска да те нарани.