.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

еххх любов, любов...

ами значи на мен проблема ми е следния ... снощи се срещнахме с мойто гадже и бяхме скарани от 4 седмици и накрая той каза , че не е същото и че иска да си останем приятели ... аз му казах , че не искам , че можем да се справим и с тва ама той пак каза , че не е същото и аз накрая му казах "Погледни ме в очите и ми кажи , че не ме обичаш вече" и макар , че много настоявах да ми го кажи , той така и не ми го каза само каза едно "Не мога" , което не ме удовлетвори.... , но най - странното беше , че той докъто говореше на мен ми беше еднотипно и през цялото време чаках да кажи , че не ме обича ама той така и не го каза .... После на него му стана мн гадно , а на мен не ми и пукаше и даже се смеех и затва даже го гушнах и му говорех най-нормално ...
    но много се чудя защо не ми каза , че не ме обича след като го чувства?!?!? Защо не можа да ме погледне в очите и да ми го кажи ?!??! И защо при положение , че му казах , че не искам да късаме на мен не ми пукаше , и сега на мен не ми е гадно , а на него много ?!?!?

П.С. мерси предварително за отговорите

И аз бях тама с моя бившия ми..Той не ме обичаше казах му да ми го каже но той така и не успя...А това че му е станала гадну.. ми при всеки така се получава.Без значение че не обича др.Самата раздяла е супер кофти...
    А може би на теб сега не ти е кофти но след 2-3 дена ще разбереш че мн ти липсва и ще ти стане кофти
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    Пловдив
    Добре беее не те обичам айде сега ме остави на мира защото имам гора да правя :

http://csoft.up.md/f.php?f=Na%20rado%20balkana

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Conrad
    Добре беее не те обичам айде сега ме остави на мира защото имам гора да правя :

http://csoft.up.md/f.php?f=Na%20rado%20balkana
    пхахахахаххахахах

Мега фен Аватара на koalka
    От къде си сигурна толкова, че те обича?Възможно и да не те, но да не иска да го каже.Или пък може да не е сигурен, но и при двете положения няма смисъл да сте заедно....

ami zasht0t0 e STRAH|IVEC!!!!!!!!!
    Обичам Ви!

Сигурно момчето не иска теб да те заболи като ти го каже или сте били доста време заедно и държи и на теб... или пък още те обича
    А ти само можеш да се радваш, че не ти пука...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми или все още има чувства към теб,или просто неиска да те нарани.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си