PDA

View Full Version : Колко дългоо ще издържи без секс?

``Full`Contact``
10-20-2007, 17:58
Hodq s 21 godishen i sym na 17..znam moje da im se stori na nqkoi nenormalno,no vse pak edva li tova e ot zna4enie...ta vyprodsa mi e i kym mom4etata glavnoili mujete ....ne sym gotova da pravq o6te sex,prosto znam 4e nqkoi den 6te stane i tova ,no vse o6te mislq 4e na tozi etap ne sym re6ena da go napravq,golqmo pritesnenie me obhva6ta..ta vyprosA MI(otnovo) e kolko dylgo 6te izdyrji 21 godi6noto mi gadje bez sex...za6toto ne mislq 4e edinstvenie na4in da go zadyrja e da my pusna..no vse pak..nali togava kazvat 4e im e bila nai-aktivnata polova deinost i bla bla dr. gluposti ... Mersi predvaritelno :)

Moderated by swords1010
Т.7 от правилника, заглавието трябва да е написано на кирилица! :wink:

thefreak
10-20-2007, 18:01
3 седмици.

ReFlEcTiOn
10-20-2007, 18:08
:smt118 :smt063 зависи от чувствата му пък и може да го потърси на друго място ако не си влюбена няма смисъл да му пуснеш за да не те остави , това са глупости и да му пуснеш ако му омръзнеш пак ще те остави :smt059 :smt117

ninsy
10-20-2007, 18:12
на дали много ще издържи,познавам такива които се правят че чакат приятелките им да станат готови за това,но всъщност търсят ласки при други ,..така че смятай..

``Full`Contact``
10-20-2007, 18:14
ne takyv e smisyla 4e az ne sym ot onezi praznoglavi gyrli kydeto 6te priemat da spqt s nqkoi za da ne gi zareje aman-zaman... [-( ..mn sa seriozni ne6tata,i se dyrja i az kato golqma..prosto mi e interesno koga 6a my nalegne nujdata i 6a si go potyrsi drygade za6toto kato4eli e normalno..nz zatova pitam drygite..

eXtRaoRdinaRy
10-20-2007, 18:15
на дали много ще издържи,познавам такива които се правят че чакат приятелките им да станат готови за това,но всъщност търсят ласки при други ,..така че смятай.. :smt023
зависи от човека.
Иначе според мен най-много месец да чака.[/B] :roll:

mimi_nz1990
10-20-2007, 18:18
nz dobre si pomisli dali si zaslujava da prodaljavatae i ne pravi gre6kata da bude6 s nego samo za da ne te zareje taka ili ina4e kato mu omraznae6 6te te ostavi no ako naistina te obi4a i imaseriozni namereniq bi te is4akal kolkoto vreme ti e nujno

DevilWish
10-20-2007, 18:20
на дали много ще издържи,познавам такива които се правят че чакат приятелките им да станат готови за това,но всъщност търсят ласки при други ,..така че смятай..
Ne vinagi e taka ;) Ima izkliu4eniq - koi znae moje mom4eto mnogo da dyrji na neq i da i dade dostaty4no vreme ;)

bratic
10-20-2007, 18:21
Hodq s 21 godishen i sym na 17..znam moje da im se stori na nqkoi nenormalno,no vse pak edva li tova e ot zna4enie...ta vyprodsa mi e i kym mom4etata glavnoili mujete ....ne sym gotova da pravq o6te sex,prosto znam 4e nqkoi den 6te stane i tova ,no vse o6te mislq 4e na tozi etap ne sym re6ena da go napravq,golqmo pritesnenie me obhva6ta..ta vyprosA MI(otnovo) e kolko dylgo 6te izdyrji 21 godi6noto mi gadje bez sex...za6toto ne mislq 4e edinstvenie na4in da go zadyrja e da my pusna..no vse pak..nali togava kazvat 4e im e bila nai-aktivnata polova deinost i bla bla dr. gluposti ... Mersi predvaritelno :)

Moderated by swords1010
Т.7 от правилника, заглавието трябва да е написано на кирилица! :wink:

Нищо ненормално не виждам да ходиш с 21 годише.
Дълго няма а те чака, пък и ако ще те чака ще си прави секс с друга докато те чака. Ако така те устройва.
Пък ми се струва, че на 17 вече трябва да си готова за секс.

GameMaster
10-20-2007, 18:37
Max 2 sedmici :lol: :smt098 :smt100

Tedi_sheep
10-20-2007, 18:41
=D> :!:
Бъди 100% сигурна, че е така.НО все пак не се давай лесно изчакай поне една седмица иначе ще те помисли за леко момиче!

ubuntu
10-20-2007, 18:53
Ми ако ходите вече повече от месец повярвай ми има си поне още една или му има нещо на тва момче... нз поне му блъскай чикии докато се натискате да има разнообразие :::

LuCiFersAngeL
10-20-2007, 19:14
Зависи главно от чувствата му към теб! Ако истински те обича и знае, че имаш нужда от време ще чака ако трябва и 1 - 2 месеца. Вярно че такива момчета рядко се срещат, но нали са важни чувствата, не секса. Аз също ходя с голямо момче, но нито веднъж в миналото не ме е "юркал" да спя с него и нещата си станаха от самосебе си :smt008

Kras4eto_lp
10-20-2007, 19:34
Еми не знам колко ще издържи,но ако те обича едва ли ще му е проблем да те изчака :wink:

Fanatichka
10-20-2007, 19:40
Има начини да го задоволяваш и без секс.
Ся незнам какви точно са ви отношенията и колко сте близки /интимно /
Но примерно може да започнеш да му пускаш ръце/ сещаш се къде /
Постепенно ше ставате все по-близки, после може да минеш на френска и когато си сигурна в него-секс!Не ми се вярва в този случай да ходи да търси ласките на друга, ако държи на теб ..
успех все пак
а и бтв. говорили ли сте на тема секс?Той знае ли, че все още не си готова?

DoomShadow
10-20-2007, 19:54
2-3 sedmici? nz az ne sym bil na 21 i nemoga da kaja no mi se struva mn malko. taka 4e mili momi4enca (12-13-14) godi6ni, 4etete i se u4ete da znaete kvi sa batkovcite na po 20-21 det trygvat s vas. da znaete kvo iskat i kvo davat :smt019

hahavteen
10-20-2007, 20:23
Ne moga da rezbera za6to niakoi momi4enca koito o6te ne sa gotovi za sex se opitvat da imat seriozna vruzka s po-golemi ot tiah..Mn iasno 4e niama da te 4aka 1-2 godini(e zavisi i ot 4oveka de...ima i izkliy4enia 8-[ ) i 4e 6te iska da pravite sex. :smt011

p07ren
10-20-2007, 20:25
sedmica dve :twisted:

Silver_Boy
10-20-2007, 20:35
:shock: Бе я се скриите всички бе , 1 седмица , 1 месец ... За вас секса ли е най-важното в една връзка :-k ... Аз лично съм чакал момиче 9 месеца и и бях напълно верен O:) ( е ся вярно че не съм на 21 .. на 20 години съм , ама ся за една година проблем ли ще ми правите ) Така че скъпа всичко зависи от това как стоят нещата между вас, а и какво е самото момче...ако наистина държи на тебе и изпитва нещо към теб ще те чака колкото трябва, а ако не ... тогава си намери някой дето е по качествена стока.

П.П. И все пак не го караи да чака с годините ... от личен опит казвам че не е никак приятно

DivoTo_KoTe
10-20-2007, 20:59
:shock: Бе я се скриите всички бе , 1 седмица , 1 месец ... За вас секса ли е най-важното в една връзка :-k ... Аз лично съм чакал момиче 9 месеца и и бях напълно верен O:) ( е ся вярно че не съм на 21 .. на 20 години съм , ама ся за една година проблем ли ще ми правите ) Така че скъпа всичко зависи от това как стоят нещата между вас, а и какво е самото момче...ако наистина държи на тебе и изпитва нещо към теб ще те чака колкото трябва, а ако не ... тогава си намери някой дето е по качествена стока.

П.П. И все пак не го караи да чака с годините ... от личен опит казвам че не е никак приятно

Съгласна съм,но от голяма степен зависи от момчето
И относно разликата в годините,какво я съдите за 4 години разлика (съвсем нормално).
Според мен си поговорете и му кажи,че не се чувстваш готова той ако те обича ще те чака.

shadow4e
10-20-2007, 21:14
За мен нормалното на тази възраст е 1-2 месец, не толкова да те чака колкото да те подготви и настрои. Все пак вече си на 17 и за толкова време, ако не изпиташ сексуално желание към него, не е много добре. Но трябва да си сигурна в него, че няма да те зареже, затова аз не бих правила по-рано от месец /имам предвид първия път/.

sherry
10-20-2007, 21:20
Тези граници "1-2 седмици макс!" са ми много смешни :lol:
Ако момчето е курвар и не му пука за момичето, даже тя да му пуска, той може да си търси при друга! Зависи от характера му и от отношенията им. Съвсем възможно е да й е верен, въпреки липсата на секс. Може да я изчака докато тя се почувства готова за тази крачка. Ако я обича, ще го направи. А и ако спечели доверието й, тя по-бързо ще се почувства готова.

_crazy_baby_
10-20-2007, 21:30
1 sedmica

korabokroshenec
10-20-2007, 21:31
бе той докат те чака може и да си поебва от време на време :roll:

kadifena
10-20-2007, 21:55
Тези граници "1-2 седмици макс!" са ми много смешни :lol:
Ако момчето е курвар и не му пука за момичето, даже тя да му пуска, той може да си търси при друга! Зависи от характера му и от отношенията им. Съвсем възможно е да й е верен, въпреки липсата на секс. Може да я изчака докато тя се почувства готова за тази крачка. Ако я обича, ще го направи. А и ако спечели доверието й, тя по-бързо ще се почувства готова.

Напълно съм сагласна с теб!!!!!!!!!

hforce
10-20-2007, 22:44
skoro 6e stavam na 18, na suho sum ot 1 godina, gadjeto ne mi puska ve4e 10ti mesec 6tot se pritesnqva 4e kato mi pusne i 6te q zareja (wtf?!?!?!)... az moga da si q is4akam 1 godina, no tvoito mom4e moje i da ne te is4aka i 1 mesec... ako e vliuben i si mu interesna 6te 4aka... ako ne 6te zareje... zareje li te togava na4i ne te zaslujava i ne te obi4a i iska samo sex... a takiva hora ne zaslujavat sex!!!

krem4et0
10-21-2007, 09:42
Има начини да го задоволяваш и без секс.
Ся незнам какви точно са ви отношенията и колко сте близки /интимно /
Но примерно може да започнеш да му пускаш ръце/ сещаш се къде /
Постепенно ше ставате все по-близки, после може да минеш на френска и когато си сигурна в него-секс!Не ми се вярва в този случай да ходи да търси ласките на друга, ако държи на теб ..
успех все пак
а и бтв. говорили ли сте на тема секс?Той знае ли, че все още не си готова?
За мен френската е много по-инимна. Въпреки, че я направих прво нея, ми беше много по-трудно да се реша(преди първия ни път правихме опити, но ме болеше).
По темата-разликата е прекрасна и изобо да не те притеснява. Какво като е на 17-може да не се чувства готова. Аз на 17 не се чвствах готова за секс и по тази и по друга причина, де не правих секс(супер много се радвам, че в последния момент се отказах).
На първо време му га кажи. Нека той да е наясно и да прецени(а и да ти каже) какво ще прави. Ако иска да е с тебе няма да ти изневери и няма дума да обели по въпроса. Ако пък прецени, че не може, тогава или направи известен компромис(задоволяване с ръка да речем), или се разделете отрано. Но е нормално недевствено момче да иска секс от приятлката си. Не го възприемай като знак, че не те обича или те възприема като сексален обкт. Но просто д стои близо до някой, който желае............нормално е да се прави секс.
Ако е девствен(което не ми се вярва ест.) може и да трае много. Моя трая без секс 18 месеца и беше 19-20 годишен девственик.

maybelline
10-21-2007, 09:50
На 21 може да издържи много време, ако истински те обича. Аз съм на 16 и приятелят ми е на 21. Не се чувствай длъжна да правиш секс с него само защото можел да не издържи. Това са глупости. ако те обича ще издържи поне...колкото ти е необходимо.

ABSOLUTme
10-21-2007, 10:02
Нз дали знаете,ама мъж със секс и с бебе не се връзва.
А колкото до това до кога ще те чака твоят приятел - то от него си зависи,като не го познаваме,как да ти кажем? :-s :::

swords1010
10-21-2007, 10:03
Нормално е да иска секс. Ако не си готова не го прави. Поговори с него и му кажи, че не си готова и не искаш да бързаш! Ако не е стеб само за да те вкара в леглото си и те обича, ще разбере и няма да те притиска. Ако обаче не мисли, че ще издържи дълго време без секс, най-вероятно ще се разделите!

Madness
10-21-2007, 10:12
Ххаха
Моя е на 16 и 2 месеца си седи на сухо...хм...ваще разлика е по-голяма,ама то опира до човека ебаси :roll: