.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Колко дългоо ще издържи без секс?

Hodq s 21 godishen i sym na 17..znam moje da im se stori na nqkoi nenormalno,no vse pak edva li tova e ot zna4enie...ta vyprodsa mi e i kym mom4etata glavnoili mujete ....ne sym gotova da pravq o6te sex,prosto znam 4e nqkoi den 6te stane i tova ,no vse o6te mislq 4e na tozi etap ne sym re6ena da go napravq,golqmo pritesnenie me obhva6ta..ta vyprosA MI(otnovo) e kolko dylgo 6te izdyrji 21 godi6noto mi gadje bez sex...za6toto ne mislq 4e edinstvenie na4in da go zadyrja e da my pusna..no vse pak..nali togava kazvat 4e im e bila nai-aktivnata polova deinost i bla bla dr. gluposti ... Mersi predvaritelno

Moderated by swords1010
    Т.7 от правилника, заглавието трябва да е написано на кирилица!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    3 седмици.
    - Всички авто-части на едно място!

зависи от чувствата му пък и може да го потърси на друго място ако не си влюбена няма смисъл да му пуснеш за да не те остави , това са глупости и да му пуснеш ако му омръзнеш пак ще те остави
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    на дали много ще издържи,познавам такива които се правят че чакат приятелките им да станат готови за това,но всъщност търсят ласки при други ,..така че смятай..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

ne takyv e smisyla 4e az ne sym ot onezi praznoglavi gyrli kydeto 6te priemat da spqt s nqkoi za da ne gi zareje aman-zaman... ..mn sa seriozni ne6tata,i se dyrja i az kato golqma..prosto mi e interesno koga 6a my nalegne nujdata i 6a si go potyrsi drygade za6toto kato4eli e normalno..nz zatova pitam drygite..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    на дали много ще издържи,познавам такива които се правят че чакат приятелките им да станат готови за това,но всъщност търсят ласки при други ,..така че смятай..

зависи от човека.
    Иначе според мен най-много месец да чака.[/B]

nz dobre si pomisli dali si zaslujava da prodaljavatae i ne pravi gre6kata da bude6 s nego samo za da ne te zareje taka ili ina4e kato mu omraznae6 6te te ostavi no ako naistina te obi4a i imaseriozni namereniq bi te is4akal kolkoto vreme ti e nujno
    Никога няма да се предавам,
    дори сама да оставам!
    С момченца ще се заигравам,
    после нагло ще ги заебавам!
    Не ми трябват газари или идеали,
    те са само за Не'кви П***и заспали.
    Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne vinagi e taka Ima izkliu4eniq - koi znae moje mom4eto mnogo da dyrji na neq i da i dade dostaty4no vreme

Re: Колко дългоо ще издържи без секс?

Цитирай Първоначално написано от ``Full`Contact``
    Hodq s 21 godishen i sym na 17..znam moje da im se stori na nqkoi nenormalno,no vse pak edva li tova e ot zna4enie...ta vyprodsa mi e i kym mom4etata glavnoili mujete ....ne sym gotova da pravq o6te sex,prosto znam 4e nqkoi den 6te stane i tova ,no vse o6te mislq 4e na tozi etap ne sym re6ena da go napravq,golqmo pritesnenie me obhva6ta..ta vyprosA MI(otnovo) e kolko dylgo 6te izdyrji 21 godi6noto mi gadje bez sex...za6toto ne mislq 4e edinstvenie na4in da go zadyrja e da my pusna..no vse pak..nali togava kazvat 4e im e bila nai-aktivnata polova deinost i bla bla dr. gluposti ... Mersi predvaritelno

Moderated by swords1010
    Т.7 от правилника, заглавието трябва да е написано на кирилица!
    Нищо ненормално не виждам да ходиш с 21 годише.
    Дълго няма а те чака, пък и ако ще те чака ще си прави секс с друга докато те чака. Ако така те устройва.
    Пък ми се струва, че на 17 вече трябва да си готова за секс.

Град
    Shumen
    Max 2 sedmici
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Tedi_sheep
    Guest
    =D>
    Бъди 100% сигурна, че е така.НО все пак не се давай лесно изчакай поне една седмица иначе ще те помисли за леко момиче!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми ако ходите вече повече от месец повярвай ми има си поне още една или му има нещо на тва момче... нз поне му блъскай чикии докато се натискате да има разнообразие
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Зависи главно от чувствата му към теб! Ако истински те обича и знае, че имаш нужда от време ще чака ако трябва и 1 - 2 месеца. Вярно че такива момчета рядко се срещат, но нали са важни чувствата, не секса. Аз също ходя с голямо момче, но нито веднъж в миналото не ме е "юркал" да спя с него и нещата си станаха от самосебе си

Еми не знам колко ще издържи,но ако те обича едва ли ще му е проблем да те изчака

Има начини да го задоволяваш и без секс.
    Ся незнам какви точно са ви отношенията и колко сте близки /интимно /
    Но примерно може да започнеш да му пускаш ръце/ сещаш се къде /
    Постепенно ше ставате все по-близки, после може да минеш на френска и когато си сигурна в него-секс!Не ми се вярва в този случай да ходи да търси ласките на друга, ако държи на теб ..
    успех все пак
    а и бтв. говорили ли сте на тема секс?Той знае ли, че все още не си готова?

Голям фен
    2-3 sedmici? nz az ne sym bil na 21 i nemoga da kaja no mi se struva mn malko. taka 4e mili momi4enca (12-13-14) godi6ni, 4etete i se u4ete da znaete kvi sa batkovcite na po 20-21 det trygvat s vas. da znaete kvo iskat i kvo davat
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne moga da rezbera za6to niakoi momi4enca koito o6te ne sa gotovi za sex se opitvat da imat seriozna vruzka s po-golemi ot tiah..Mn iasno 4e niama da te 4aka 1-2 godini(e zavisi i ot 4oveka de...ima i izkliy4enia ) i 4e 6te iska da pravite sex.

Град
    Rousse
    Бе я се скриите всички бе , 1 седмица , 1 месец ... За вас секса ли е най-важното в една връзка ... Аз лично съм чакал момиче 9 месеца и и бях напълно верен ( е ся вярно че не съм на 21 .. на 20 години съм , ама ся за една година проблем ли ще ми правите ) Така че скъпа всичко зависи от това как стоят нещата между вас, а и какво е самото момче...ако наистина държи на тебе и изпитва нещо към теб ще те чака колкото трябва, а ако не ... тогава си намери някой дето е по качествена стока.

П.П. И все пак не го караи да чака с годините ... от личен опит казвам че не е никак приятно
    † \Somebody Needs You Tonight/ †

Цитирай Първоначално написано от Silver_Boy
    Бе я се скриите всички бе , 1 седмица , 1 месец ... За вас секса ли е най-важното в една връзка ... Аз лично съм чакал момиче 9 месеца и и бях напълно верен ( е ся вярно че не съм на 21 .. на 20 години съм , ама ся за една година проблем ли ще ми правите ) Така че скъпа всичко зависи от това как стоят нещата между вас, а и какво е самото момче...ако наистина държи на тебе и изпитва нещо към теб ще те чака колкото трябва, а ако не ... тогава си намери някой дето е по качествена стока.

П.П. И все пак не го караи да чака с годините ... от личен опит казвам че не е никак приятно

Съгласна съм,но от голяма степен зависи от момчето
    И относно разликата в годините,какво я съдите за 4 години разлика (съвсем нормално).
    Според мен си поговорете и му кажи,че не се чувстваш готова той ако те обича ще те чака.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    За мен нормалното на тази възраст е 1-2 месец, не толкова да те чака колкото да те подготви и настрои. Все пак вече си на 17 и за толкова време, ако не изпиташ сексуално желание към него, не е много добре. Но трябва да си сигурна в него, че няма да те зареже, затова аз не бих правила по-рано от месец /имам предвид първия път/.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Тези граници "1-2 седмици макс!" са ми много смешни
    Ако момчето е курвар и не му пука за момичето, даже тя да му пуска, той може да си търси при друга! Зависи от характера му и от отношенията им. Съвсем възможно е да й е верен, въпреки липсата на секс. Може да я изчака докато тя се почувства готова за тази крачка. Ако я обича, ще го направи. А и ако спечели доверието й, тя по-бързо ще се почувства готова.

Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    1 sedmica
    No matter where you go, there they are...

Повече от фен
    бе той докат те чака може и да си поебва от време на време

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Тези граници "1-2 седмици макс!" са ми много смешни
    Ако момчето е курвар и не му пука за момичето, даже тя да му пуска, той може да си търси при друга! Зависи от характера му и от отношенията им. Съвсем възможно е да й е верен, въпреки липсата на секс. Може да я изчака докато тя се почувства готова за тази крачка. Ако я обича, ще го направи. А и ако спечели доверието й, тя по-бързо ще се почувства готова.

Напълно съм сагласна с теб!!!!!!!!!
    Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си