jeni_to
10-20-2007, 18:27
на 18 съм
С първия (на 26г.е )се запознах преди 4 месеца от начало бяхме само добби приятели но той много кратно е намеквал че иска нещо повече обаче аз се правих на луда тъй като тогава още страдах по бившия си приятел
и той беше мн добър приятел аз му казвах всичко кво мисля и чувствам бършеше ми сълзите и ми даваше съвети
А втория е на 17 демек 11 клас 1 год по малък от мен
запознахме от общи приятели
той ме видял и ме харесал и ми поискал номера :roll:
обади ми се видяхме се
хареса ми много
проблема е в тва че се двоумя между двамата
единия на 26 - олегнал и винаги знае кво прави доста често досаден като почне да философства по някоя тема задължително трява да говориш някви смислени работи без глупости
другия на 17 - никога няма да скучаеш с него всичко може да се говори с него и сериозни теми и глупости
единия е стабилен и здраво стъпил на земята не се поддава на емоцийте си а трява да е сигурен че ако поеме риск ще победи сдъжан
другия :) ами не чак толкова стъпил на земята страстен искрен не може да прикрие чувствата си импулсивен
ами аз харесвам всъщност искам буря от страст и океан от емоций
един 4овек на 18 мисли за едно а на 26 за друго .....
на 18 учиш мислиш за купони даскало кво ще учиш по нататък приятели
на 26 ам нз предполагам 4е вече имаш работа и ве4е за сериозни връзки ...деца ...тия детински историй са забравени или да не се прибираш по цели нощи ..изклю4ено
аз не прикривам чузставата си а им се оттавам
това което единия може да ми даде е спокойктвие сигурност
топлина
а другия страст емоций бурни и силни
не искам да се задълбочавам все още на 18 съм и искам да видя вси4ко от живота
ПП този на 17 ми казват 4е е наркоман но на мен не ми се вярва
Просто искам да ме посъветвате какво да правя
С първия (на 26г.е )се запознах преди 4 месеца от начало бяхме само добби приятели но той много кратно е намеквал че иска нещо повече обаче аз се правих на луда тъй като тогава още страдах по бившия си приятел
и той беше мн добър приятел аз му казвах всичко кво мисля и чувствам бършеше ми сълзите и ми даваше съвети
А втория е на 17 демек 11 клас 1 год по малък от мен
запознахме от общи приятели
той ме видял и ме харесал и ми поискал номера :roll:
обади ми се видяхме се
хареса ми много
проблема е в тва че се двоумя между двамата
единия на 26 - олегнал и винаги знае кво прави доста често досаден като почне да философства по някоя тема задължително трява да говориш някви смислени работи без глупости
другия на 17 - никога няма да скучаеш с него всичко може да се говори с него и сериозни теми и глупости
единия е стабилен и здраво стъпил на земята не се поддава на емоцийте си а трява да е сигурен че ако поеме риск ще победи сдъжан
другия :) ами не чак толкова стъпил на земята страстен искрен не може да прикрие чувствата си импулсивен
ами аз харесвам всъщност искам буря от страст и океан от емоций
един 4овек на 18 мисли за едно а на 26 за друго .....
на 18 учиш мислиш за купони даскало кво ще учиш по нататък приятели
на 26 ам нз предполагам 4е вече имаш работа и ве4е за сериозни връзки ...деца ...тия детински историй са забравени или да не се прибираш по цели нощи ..изклю4ено
аз не прикривам чузставата си а им се оттавам
това което единия може да ми даде е спокойктвие сигурност
топлина
а другия страст емоций бурни и силни
не искам да се задълбочавам все още на 18 съм и искам да видя вси4ко от живота
ПП този на 17 ми казват 4е е наркоман но на мен не ми се вярва
Просто искам да ме посъветвате какво да правя