View Full Version : как да накараме едно момиче да се чувства спецялно
MarlBoro
10-20-2007, 19:33
Хора здравейте искам да попитам следното : излезнах с една приятелка и тя започна да ми се оплаква от проблемите си и аз не знаех кфо да и кажа кажете в такъв момент да янакарам да се спецялна и да не мисли за проблемите
Kras4eto_lp
10-20-2007, 20:09
Пффф много труден въпрос.Не знам как да я накараш да се чувства специална,но това така или иначе няма да оправи проблемите и :::
Red_Bull4o
10-20-2007, 20:12
ami govorii 4e tq e nai nai i tem podobni moje da se polu4i
sladko_dete
10-20-2007, 20:27
Ми нещо от сорта трябва да свърши работа : "Как може на такава душичка като теб да се случват такива лоши работи, добрите хора все страдат и ти затова така, но аз съм сигурен, че с твоята чаровна усмивка, с характер на никоя друга и с хитрото си мозъче, ще измислиш решение на проблемите си, такова необикновенно момиче като теб..." и разтегляш локуми и локуми :smt005
Ми нещо от сорта трябва да свърши работа : "Как може на такава душичка като теб да се случват такива лоши работи, добрите хора все страдат и ти затова така, но аз съм сигурен, че с твоята чаровна усмивка, с характер на никоя друга и с хитрото си мозъче, ще измислиш решение на проблемите си, такова необикновенно момиче като теб..." и разтегляш локуми и локуми
Не винаги Локумите помагат в някои случаи я отблъскват ... въпроса е малко относителен зависи и от проблемите и от тва колко сте близки и какви искаш да бъдат отношенията ви за напред :)
gu6niq izlu6ai q posle ako ti izleze kasmeta 6te kaje" ti si mn dobar slu6atel" ;-) neka bade sig 4e moje da ti se doveri i dai nqkaf 6to gode umen savet i ako se razpla4e kaji ne6to sme6no po adres na p[ri4initelq na tva na men mi pomaga :-k :-k :-k 6te pomisal posle o6te... p.p az ne mislq....
DivoTo_KoTe
10-20-2007, 21:10
Изведи я някъде да се разсее,направи им малък подарък или някоя малка изненадка,кажи им,че всичко ще се оправи,че след лошото следва хубаво успокой я,прегърни я и т.н
Пише се спецИАлно.
Зависи какъв човек е и какво харесва. Може да накараш един човек да се почувства специален и със съвсем дребни и елементарни неща. Въпрос е само на жестовете. Мен лично, когато някой ми обръща внимание или примерно съм казала, че нещо ми харесва и въпросния човек е запомнил, това означава, че не говоря напразно и моите думи значат нещо за него. Ей такива неща ме карат да се чувствам специална за някого, ама това е лично за мен. За друг човек може да е друго. :wink:
Изслушваш я и и даваш съвет... Не нещо неадекватно... Ами нещо, което и показва че си я слушал.. Всяко момиче обича, когато някой прояви разбиране към проблемите му... :-)
antifreeze
10-24-2007, 13:50
za da se chuvstvat specialni na momichetata im trqbva prosto malko poveche vnimanie , nqkoi koito da gi izslushva i nikoga da ne im se kazva che greshat!!! osobeno poslednoto e prosto zakon :-D