Влез

View Full Version : Искам да се отпусна и да спра да се притеснявам!Хелп

razbito_sarceF
10-21-2007, 05:55
Излизам от скоро с едно мом4е,с което се познавахме само от 4ата и ей така сме се заси4али,но никога не бяхме излизали.От скоро по4нахме и ми е много притеснено,защото той иска да сме заедно и аз,но ме е срам. :smt013 Говорим си много на разли4ни теми.Говорим си за нас двамата.До тук добре...но щом стане въпрос за някаква близост и ме обзема някакъв страх,4е ще объркам нещо и ще се изложа.Много е кофти.Аз по принцип съм си срамежливо моми4е,но никога не е било 4ак толкова.
Как да успея да се отпусна максимално с него и да спра да се притеснявам?Моля ви дайте някакъв съвет,защото отношенията стават все по-сериозни. :?

hoseto_
10-21-2007, 06:01
има една приказка "водката отваря най-затворената уста и най-затворените крака". това е естествено в кръга на шегата. няма нужда да си пияна за да се поотпуснеш, но нищо не ти пречи една чашка. ако неможеш да се отпуснеш просто удари 50 за отскок и давай :-D

NanDo
10-21-2007, 06:05
Излизам от скоро с едно мом4е,с което се познавахме само от 4ата и ей така сме се заси4али,но никога не бяхме излизали.От скоро по4нахме и ми е много притеснено,защото той иска да сме заедно и аз,но ме е срам. :smt013 Говорим си много на разли4ни теми.Говорим си за нас двамата.До тук добре...но щом стане въпрос за някаква близост и ме обзема някакъв страх,4е ще объркам нещо и ще се изложа.Много е кофти.Аз по принцип съм си срамежливо моми4е,но никога не е било 4ак толкова.
Как да успея да се отпусна максимално с него и да спра да се притеснявам?Моля ви дайте някакъв съвет,защото отношенията стават все по-сериозни. :?
от колко време излизате???неможе още от първият път и вече да се отпуснеш и да не те е срам... ако излизате от повече време просто го целуни или се остави той да го направи за да видиш че няма от какво да те е срам... :wink:

sexy_sladuranka___
10-21-2007, 06:08
Спокс :D като свикнеш с него ще се отпуснеш :smt006

sexa_na_kompleksa
10-21-2007, 07:20
Няма от какво да се притесняваш - няма нищо страшно.Пък ако толкова не можеш да се отпуснеш,както казаха по-горе,пийни нещо преди среща,но съвсем малко,че да не стана по-лошо.
Успех ! :wink:

vikipf
10-21-2007, 07:23
Започваш с прегръдките... Целувките ще им, дойде времето... Първите няколко срещи, ако не си сигурна, може да го целуваш само за "Здрасти" и "Чао".... Всичко ще мине с времето...
С бившето ми гадже (лелел как звучи :? ) ходехме доста време, но аз до края все някак си ме беше срам... Особено сред приятелите му, които подхвърляха хапливи забележчици.. Но това не ми пречеше да отговарям на целувките му, макар и по- сковано.. Но наистина с малко алкохол се забравя всякакъв срам ... :lol:
Просто бъди до него.. Разбери как обича да го целуваш,като експериментираш... С времето ще се научиш.. :D

lIgLaAa
10-21-2007, 08:29
nedei daburza6suspregrudki celuvki
6ot ot opitznam 4eteq det zap4fat burzo i burzo sfur6vat po dobrene6tatada sivurvqt bavno =; i sus vremeto 6e se otpusne6 100% :wink:

Sweet__Dream
10-21-2007, 16:10
Prosto budi sebe si.Ne se opitvai da podrajava6 na nqkogo. :wink: Usmihvai se i da Ne Ti Puka... :wink: