Влез

View Full Version : Какво да правя?

Sweet__Dream
10-21-2007, 08:47
Здравейте!Бих искала един съвет от вас.Обичам едно момче от моя клас в което не очаквах да се влюбя, но ето,че това стана.Никога не съм го и харесвала дори, но..........Това е единствено, което страшно ме изненадва.По всичко личи, че и той ме харесва, само, че ми прави страшно много номера.Смята ме за високомерна и се държи твърде сдържано с мен и се бъзика по най-малкия повод.Аз разбира се винаги се държа сериозно, защото изчаквам неговите реакции, но на практика излиза така,че се гоним като котка и мишка.Дразни ме с едно друго момиче от класа, с което иска да ме накара да ревнувам.В някои моменти го мразя, за това,защото се прави на интересен.Според вас как трябва да се държа аз?И мислите ли, че той може би има чувства към мен?Търси непрекъснато контакт с мен по скайпа, но в училище ,когато аз искам да говоря с него, се държи като невменяем и страни от мен.Моля за съвета ви!

mon4eto
10-21-2007, 08:51
Tova koeto az si mislq e 4e mom4eto naistina te haresva no v u4ili6te se darji po drug na4in za6toto moje bi negovite priqteli 6te mu se podigravat ako tragne s teb :roll:

GregoryHouse
10-21-2007, 08:56
Ъх ми обясни му тва дет го обясняваш на нас и му дай да разбере...че тая игра тряя спре и да почне нещо друго...

KypBap
10-21-2007, 08:58
Защо никои не си споменава годините като иска съвет.Просто според мен за различната въздраст ще е различна ситуацията :-k

SeX| g|R|_™
10-21-2007, 09:12
Ако се държи така и наистина те харесва значи не знае как да се държи с момичетата!!!!!

GregoryHouse
10-21-2007, 09:15
Или пък просто е кретен и се забавлява :-D

Presley
10-21-2007, 09:30
Съгласна съм и с двете мнения на GregoryHouse :-D

нЕщАсТнО мОмИчЕ
10-21-2007, 09:45
Опитай да говориш с него,но извън училище, за да е спокоен...mon4eto е прав/а. Опитай.Нищо няма да изгубиш

vodka_f
10-21-2007, 09:46
ми говори с него по скайп тогава кажи му,че ти харесва и да не те разиграва повече O:)

miloto_girl_4e
10-21-2007, 09:50
Да, повечето момчета са така .. Разговарят свободно и търсят момичето, което ги кефи, но когато не са с приятелите си... иначе странят от нея, защото ги е страх от хорското мнение... Тъпа момчешка логика ](*,) Просто го покани да излезете някъде сами и му кажи нещата, които мислиш, но f2f, а не в skype [-X :!:

vodka_f
10-21-2007, 09:56
мхм вярно,ама аз пък съм на мнение,че щом толкова я търси в скайп тряя първо там да говори с него да му каже,че ако продължава така няма да стане нищо и после на 4 очи... :roll:

нЕщАсТнО мОмИчЕ
10-21-2007, 09:57
miloto_girl-4e е напъъъъъълно права! Скайп не е мястото където да му признае чувствата си! Би било глупаво от нейна страна,но се пак тя решава. Да,нека излезете някъде,дори и да не е в заведение...има толкова чудесни,романтични места където да му го кажеш!
Успех!

NANA</3
10-21-2007, 10:03
aбе харесва си те момчето каквото и да си говорим, но както казаха miloto_girl-4e,GregoryHouse,mon4eto...абе всички-харесва те но не знае как да се държи с теб! :?
момчешката логика наистина е мн странна...абе момче да си... :smt012 :smt017 :?

HePeAJIeH
10-21-2007, 10:30
Или пък просто е кретен и се забавлява

Това е!!!!

Water_lili
10-21-2007, 10:44
ох и аз като бях на 13-14 и ме беше срам от чувствата ми към някой се закачах с него,но според мен той явно те харесва,но както някой каза просто го е срам да си го признае пред приятелите му , по принцип бих те посаветвала да си поговорите насаме и да се разберете,но имам неприятното чувство че квото и да стане между вас той пак ще продължи да те избягва като е с приятели и ще се прави на супер cool . Просто май му трябва време да порасне :smt017

sexy_momi4e
10-21-2007, 11:22
abe tezi postapki sa tipi4ni za edno mom4e...haresva nqkoe momi4e i go kara da revnuva,no za6to sled kato moje prosto da i kaje pfff i az ne moga da gi razbera tezi ne6ta :smt011

Pafkata
10-21-2007, 11:34
b1di sebesi i ne mu misli tolkova

vikipf
10-21-2007, 12:27
6 години харесвах ендо момче... И той се държеше по същия начин... Но наистина не ме харесваше.. Когато се закачаше с някое момиче, винаги ме поглеждаше с някакъв тъп поглед... Рядко говорехме като бяхме сред компания, но сами беше по-различно.. ;) и т.н. Но никога не ме е харесвал, даже мисля , че ме ненавиждаше... :lol: И ти също не може да си сигурна, че той те харесва смао от някакви "знаци"... Питай го най-добре.. :) :lol:

Sweet__Dream
10-21-2007, 15:36
Blagodarq na vsiki za suvetite.Dano da pomognat [-o< :wink: :wink:

stealthyGirl
10-21-2007, 16:02
Или пък просто е кретен и се забавлява :-D Или пък и недорасляк.. :-D
Та заради това според мен не си заслужава да се занимаваш.. :roll:

XXX_f
10-21-2007, 16:07
Pogovori s nego i go pitai do koga shte produljava taka i dali toi spodelq tvoite chuvstva

Sweet__baby
10-21-2007, 16:41
Или пък просто е кретен и се забавлява

Това е!!!! +1

Shane92
10-21-2007, 17:35
ами аз съм в горе долу същата ситуация. Имам един съученик който преди много харесвах , сега не знам. Той тогава не ме харесваше. И сега си пишем много в скайп , казва ми колко си ме обичка , колко му липсвам и ми праща прегръдки , целувки , иска да сме спинкали в едно легло , щял да ми даде целувка за лека нощ , ала бала :roll: Обаче в даскало - НИКАКВО ВНИМАНИЕ. Хвърляме си само някакви погледи през часовете и се гледаме и си говорим с поглед. Но в междучасията все едно съм му никаква...супер рядко ми говори. Обаче ако не ми е казал лека нощ и винаги ми пише смс-че което завършва с прегръдка :wink: ииии една съученичка го пита и той й е казал че "не знае какво чувства към мен но определено има нещо...". Така че може и с твоя да е така. Другият вариант е да е както казаха кретен и просто да те върти тука... не знам , не го познавам. Но наистина може би е най-добре да поговорите. Само така можеш да си изясниш всичко. Аз така съм говорила с мойто момче много често. Той примерно е много сериозен когато се налага и разговора протича лесно. Дано и с твоя да е така. Абе поговорете :wink:

koalka
10-21-2007, 17:47
Кара те да ревнуваш, това е ясно.Кажи му какво чувстваш, кажи му, че го харесваш, но не показвай, че се дразниш от това, което прави.Питай го защо по скайпа се държи по един начин, а в училище по друг...да видим какво ще каже....

Sweet__Dream
11-05-2007, 09:58
Blagodarq na vsi4ki za suvetite.Moje da zaklu4ite temata... ;-) :) ;-)