View Full Version : Целувки
hora imam edin vapros(moje da e banalen ama za men e vajno)da poznavate nqkoi koito ne obi4a celuvkite s ezik.imam normalen sexualen jivot no prosto ne obi4am da se celuvam.moite fr kazvat 4e sa gluposti a na priqtelkata mi tova ne i horesva mnogo.molq za nqkoe savet4e :wink:
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Cool_Bitch
10-21-2007, 13:45
Опитвай се да свикваш,защото няма човек,на който да не му харесват целувките с език.успех. [-X
love_me93
10-21-2007, 13:49
е как може да не обичаш да се целуваш :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: е тва е уникално.. :? може би не си намерил точния човек :wink: иначе за подобряване изпробвайте нови техники и такива неща.. Успех :wink:
slun4evo
10-21-2007, 13:53
Ми много рядко се среща човек, който не обича да се целува, но все пак ги има.Моята приятелка беше така, но свикна.Когато се целуваш с някого забрави за всичко около теб, опитай се да се налсадиш на този момент изцяло.Ако имаш чувства към този човек няма начин целувката да не ти хареса. :wink:
fuckface
10-21-2007, 14:01
проай с момче, мое ти хареса поече :-D
GameMaster
10-21-2007, 14:02
Interesno ............... :shock: Kak ne obi4ash da se celuvash??? :shock: Svikvai !!! [-X
sexy_momi4e
10-21-2007, 15:01
stranno,za prav pat 4uvam takova ne6to,nqma kak trqbav da svikne6
Kras4eto_lp
10-21-2007, 15:57
За такова нещо не бях чувала :shock: След като на приятелката ти нещата и не и харесват по-добре свиквай :::
qvno nqmam golqm izbor ](*,)
Като гледам си гнуслив :shock: Ами нз . Не мисля , че трябва да правиш нещо , каквото и да е било против волята ти :smt017 Ами поговори с нея ... тя ще те разбере . Ама ако я обичаш наистина трябва да правиш компромиси от време на време [-X
Моя преди говореше,че му харусвало повече без език :lol: Напоследък имам други наблюдения ама както и да е...
Ми,щом не ти харесва,говори там с твойта...кво толко...понамалете ги малко тия езици и тва е...
swords1010
10-21-2007, 16:48
Е какво пък, просто имаш различни предпочитания. Един от двамата ще трябва да направи компромис! :wink:
Summer_Girl_6
10-21-2007, 17:06
Чувала съм, че от древни времена целувката е най-интимната част от любовта на двама души, така че щом не обичаш да се целуваш, явно не си се развил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Свиквай!!!
nepokorna_f
10-21-2007, 19:53
:smt012 tva ve4e ne moa da go povqrvamm ;]
4ovek stegni se we .. ;] kak moje da ne obi4a6 celuvki s ezik
Ъм... :shock:
Ок, аз се връщам към онзи момент, когато и на мен не ми бяха приятни целувките с език. Защото бях с човек, който беше трагичен случай в тази област, а и аз въобще не го харесвах (само сега се чудя защо съм била с него).
Така чееее... аз съм по-склонна да мисля, че ти просто не си преживял онази целувка, при споменът за която да ти трепка под лъжичката.
Всъщност, пожелавам ти да е така. Иначе мноооооооооого изпускаш :D
divacheee
10-21-2007, 22:06
проай с момче, мое ти хареса поече :-D
=D>
russianmafiaboss
10-21-2007, 23:13
[quote="Pafkata"]hora imam edin vapros(moje da e banalen ama za men e vajno)da poznavate nqkoi koito ne obi4a celuvkite s ezik.imam normalen sexualen jivot no prosto ne obi4am da se celuvam.moite fr kazvat 4e sa gluposti a na priqtelkata mi tova ne i horesva mnogo.molq za nqkoe savet4e :wink:/
quote]
да имах преди време една позната която не обичаше да се целува
еее къде без целувките, бе 4овек.... то без тях връзката не е особено пълноценна.. [-( Аз мисля, 4е просто не си срещнал 4овека..който така ще те развълнува с една единствена целувка... 4е няма да забравиш този момент никога :D
айде...успех :smt008 :smt008 :smt008
na mene puk samata celuvka s ezik mi e sku4na... predpo4itam s ustni i sus zubki i ezi4eto da go polzvam ot vreme na vreme (ne celuvka s ezik, a da blizna usnite i primerno) probvaite ne6to novo v celuvkite...
Fanatichka
10-22-2007, 01:37
Опитвай се да свикваш,защото няма човек,на който да не му харесват целувките с език.успех. [-X
Аз пък познавам такъв човек.Моята най-добра приятелка хич не обича да се целува с език и го прави супер рядко, макар че има гадже от година и половина
_crazy_baby_
10-22-2007, 07:54
kak taka ne ti haresva da se celuvash emi est 4e gajeto shte negoduva basii ... ne6to ti ima da znai66 defekten si :smt005 :smt005 :smt005
За такова нещо не бях чувала :shock: След като на приятелката ти нещата и не и харесват по-добре свиквай :::
lilit_666
10-22-2007, 13:12
Eми незнам какъв е бил опитът ти до сега,може все да си попадал на такива,дето не могат да се целуват добре.Покажи и как на тебе ти харесва,па дано схване и хареса и на нея.
На мен 1я ми се целуваше доста добре,а бяхме на по 10,после ходих с един,дето хич го нямаше и предполагам,че ако ми беше ТОЙ 1 ,щяхме да сме сродни души.Може би пускате мн слюнка и за т'ва не ти допада
FairyNymph
10-22-2007, 13:19
Няма хора, които да се целуват добре, защото един харесва по един начин, но друг няма да го хареса по същия.Може да не си открил все още как ти харесва да се ц елуваш.Пък и не е задължително да се цлеувате с език.Всмисъл пак можете да се целувате по устните, но без да си ги докосвате :)
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
10-23-2007, 08:09
marina star
10-23-2007, 08:13
ne e zadaljitelno celuvkata da e s ezik,i az na primer obi4am da se celuvam s ezik,kogato sam vazbudena,ustnite ti qvno sa po-4uvstvitelni,nqma problem spoko :wink:
UnderMySkin
10-23-2007, 08:20
Spored men ti se pritesnqva6 ili si slu4il na 4ovek s koito ne si dopadate, za6toto naistina vseki se celuva po razli4en na4in. Moje puk da ti e kofti za6toto si misli6 4e ne moje6 da se celuva6 - nai-dobrata mi priqtelka spr mn q be6e strah da se celuva s mom4e, za6toto i kazali 4e ne go pravi hubavo. No tova e pylna prostotiq - nqma takiva deto se celuvat hubavo i drugi deto ne mogat. Vypros na pasvane. Spoko, probvai novi celuvki, otkrii kakvo ti haresva, ezikyt ne e zadyljitelen. I ako vse pak ne ti dopada, mislq 4e priqtelkata ti 6te uvaji re6enieto i mojete da zamenite celuvkite s ne6to, priqtno i na dvama vi ;)
kak tui nqa da obi4a6 sigurno taq det sus neq se celuva6 ne go prai kakty trqaa svikfai s misalta za celuvkite s ezik [-X
sentient_
10-23-2007, 09:11
Има такива момчета, бившия ми приятел не обичаше да се целува с език, не му харесваше.
SpOrTs_GiRl
10-23-2007, 09:43
Ами .. какво да кажа.. за това найстина не се бях замисляла.. :-k Но няма нужда да ти казвам, че не съм чувала и т.н. Те всички ти го повториха, защо и аз да го казвам..
Ами хора - всякакви :-) .. Всеки има различни предпочитания.. То твойто не е лошо.. може да ги понамалиш, но трябва да свикнеш ;) Аз пък имах един бивш.. той беше пристрастен пък към целувките.. по 4 часа на ден минимум.. направо устата ме заболяваше :-D Не се притеснявай.. ако омичето държи на теб, няма да има проблем ;) :-)
za ptyv pyt chuvam za takova neshto - nqkoi da ne obicha celuvki s ezik - vseki si ima predpochitaniq , naprimer ne tolkova dylboki celuvki s ezik , ama hepten da ne obichash ... :smt011 :smt012 :smt017
lunnoto_momi4e
10-23-2007, 11:45
Тва съвсем сериозно си го казвам - за 1ви път чувам някой да не харесва да се целува с език...то целувка без език е все едно да си къпан без да си мокър :) така че...ем свиквай,няма как...
krem4et0
10-23-2007, 12:20
Еми не си орален тип просто. Като не ти харесва, н го прави. пожзнавам мъже, които правят секс без дори 1 целувка за начало.........е, и на двамата женит им ги оставиха :P
Жените обичат да се целувани и прегръщани. Замисли се над това и компенирай целувките по устните с други целувки.
Ами .. какво да кажа.. за това найстина не се бях замисляла.. :-k Но няма нужда да ти казвам, че не съм чувала и т.н. Те всички ти го повториха, защо и аз да го казвам..
Ами хора - всякакви :-) .. Всеки има различни предпочитания.. То твойто не е лошо.. може да ги понамалиш, но трябва да свикнеш ;) Аз пък имах един бивш.. той беше пристрастен пък към целувките.. по 4 часа на ден минимум.. направо устата ме заболяваше :-D Не се притеснявай.. ако омичето държи на теб, няма да има проблем ;) :-)
И аз имах един такъв целувкоман 8-[ . Имах и от другия тип, дето също като автора мразеше да се целува с език ама в последствие заобича :smt081
sapphirr
10-23-2007, 13:32
hora imam edin vapros(moje da e banalen ama za men e vajno)da poznavate nqkoi koito ne obi4a celuvkite s ezik.imam normalen sexualen jivot no prosto ne obi4am da se celuvam.moite fr kazvat 4e sa gluposti a na priqtelkata mi tova ne i horesva mnogo.molq za nqkoe savet4e :wink:
това целувката е мн хубаво нещо,кое в нея не ти харесва не мога да разбера.но щом не те радва тогава или се примири и се съобрази с приятелката си,или се съобрази със себе си и си смени приятелката,с такава,която ще е на същото мнение като твоето