PDA

View Full Version : Секс и гъбички

Emilyy
10-21-2007, 15:22
Преди няколко дни ходих на гинеколог защото имах притеснения и се оказа че имам гъбички. Предписаха ми лекарства и т.н, но почти нищо не ми обясниха. Тези гъбички явно съм ги прихванала от момчето с което спя. Слад като мине ле4ението, ако го правим с презерватив, има ли опасност пак да се заразя? А по време на ле4ението секс може ли да се прави? Защото все пак си говорим за две седмици.. Всеки си има нужди :)

П.С Не бях сигурна дали да пусна пемата тук или при "болести", съжелявам ако е станало объркване.

10-21-2007, 15:25
Няма да умреш за 2 седмици без секс ! По-добре почакай . Не съм наясно и не знам какво може да стане , но мисля , че трябва да изчакаш все пак.. \:D/

`Death`Whore``
10-21-2007, 15:28
Очевидно си достатъчно глупава, за да не прочетеш дори съвсем малко за секса, преди да започнеш да го правиш.
1. Тези гъбички може да си ги имала с години и не той да те е заразил, а ти - него.
2. Явно лекарят ти въобще не е съвестен, защото ако беше, щеше да попита дали имаш постоянен партньор и щеше задължително да предпише хапчета и за него.
3. Да ти кажа, аз като имах за пръв път гъбички, въобще, ама въобще не ми беше до секс. Можеш да правиш с презерватив, но И МЪЖЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА!
4. Гъбички можеш да хванеш и в устата, да не говорим, че презервативът трудно ще стои по цялата дължина на пениса по време на целия акт и можеш пак да се заразиш.

Момиченце, лекувайте се и правете секс чак след като каже лекарят, че сте здрави.

Emilyy
10-21-2007, 15:37
ДА глупава съм явно, чела съм доста, обаче когато имам да питам нещо не се притеснявам 4е не го знам и мисля 4е форума е направен за да се отговаря на въпроси.

Знам, че не е редно, но аз не смятам да казвам на момчето 4е имам такъв проблем. С него нямаме връзка, само сексуални отношения. Не мисля че искам да водя такъв разговор с него и се опитвам да го избегна без да има потърпевши. Добре, ако изчакам да премине инфекцията ми.. Още остава опасността от повторно заразяване нали :( незнам, кажете какво да направя..

Kras4eto_lp
10-21-2007, 15:42
ДА глупава съм явно, чела съм доста, обаче когато имам да питам нещо не се притеснявам 4е не го знам и мисля 4е форума е направен за да се отговаря на въпроси.

Знам, че не е редно, но аз не смятам да казвам на момчето 4е имам такъв проблем. С него нямаме връзка, само сексуални отношения. Не мисля че искам да водя такъв разговор с него и се опитвам да го избегна без да има потърпевши. Добре, ако изчакам да премине инфекцията ми.. Още остава опасността от повторно заразяване нали :( незнам, кажете какво да направя..
Използвай презерватив примерно :-s И освен тва не виждам проблем...не си длъжна да се обясняваш защо не ти се прави секс(ако те пита например) :::

Water_lili
10-21-2007, 16:20

няма значение това че не сте близки и само правите секс трябва да му споделиш да отиде да се прегледа защото ако си го заразила трябва и той да се лекува и то на всяка цена първо защото може да зарази и някой трети и второ тези заболяванив трябва да се лкуват защото могат да доведат до сериозни последствия :shock:

bebok
10-21-2007, 19:11
emoga da ti kaja kak da postupi6 ,no moga da ti kaja kakvo az bih napravila a imenno bih my kazala ne samo za da izbegna povtorno zarazqvane ili po-seriozni zdravoslovni pr a i za da sum sig 4e nqma da zarazi i dr bez dori da zn..... ti re6ava6 kakvo da pravi6 tova si e prosto moe skromno mnenie.... :)

My_Dear
10-21-2007, 19:43
Няма значение, че ти е само сексуален партньор. Отнася се до неговото здраве и той трябва да знае. Не е ясно кой кого е заразил, но както ти казаха вече - гинеколога е трябвало да те пита дали имаш партньор и да изпише лечение и за него. В случая това не е само твой проблем, за да си мълчиш и да се правиш на ни лук яла, ни лук мирисала. Все пак като спиш с него, ти поемаш отговорност не само за своето, а и за неговото здраве.

pitan4icata
10-21-2007, 20:27
1-vo ne e zadaljitelno ot nego da si gi prihvanala..(moje ot baseini ,ob6tetsveni toaletni i t.n.) az imah o6te predi da go napravq..(o6te devstvena) ,pro4eti pove4ko info za gybi4kite
2-ro vseki bi kazal (i lekarq) 4e ne trqbva da go pravi6 dokato ne se izlekuva6 nai ve4e za da ne zarazi6 i nego.. no eto za tova sa prezervativite..nali se pak osven predpazvane ot zabremqnavane te pazqt i ot zarazqvane s bolesti
taka 4e ot opit 6ti kaja 4e gybi4ki se lekuvat adski trudno! be6e mi minalo 2-3 meseca sled le4enieto i pak se poqviha vapreki 4e podarjam perfectna higiena
nai dobree da pogovori6 s lekarq si toi da te posavetva i ako trqbva iz4akai 2-3 sedmici puk az ti pojelavam nikoga pove4e da ne se sblaskva6 s tqh

az ne razbrah vie s prezervativ ili bez ste go pravili do sq.. no smqtam 4e pone edno 80% 6te predpazi partniora ti ot zarazqvane