View Full Version : Кой от нас да предприеме,първата крачка?
insomnia79
10-21-2007, 18:20
nakratko kazano: :D haresvam edno mom4e ot dosta vreme s nego sme v perfektni otno6eniq vaob6te hiper blizki i dobre priqteli i kogato sme zaedno se durji nakak po razli4no siaka6 izpitva ne6to kum men (ne si vuobraziavam )...vuprosa e v tova 4e imam 4uvstvoto 4e na nego ne mu dostiga dostatu4no kuraj za da mi priznae a az puk ne smqtam 4e az trqbva da pravq purvata kra4ka... su6to taka ako namekna ne6to toi otri4a ... a ina4e i sam pravi nameci ? ne razbiram za6to se durji taka kogato sme zaedno a posle otri4a?vuzmojno li e da izgrajda ne6to kato za6titna stena v straha si da mi priznae ? kakvo da napravq za da izkop4a ot nego blenuvanoto ''obi4am te"? :wink: mnogo vi molq daite idei ama sudurjatelni 6toto ve4e naistina nz kakvo da pravq... :smt013 ](*,)
Редактирано от:ЦвЕтИт0-заглавието,изисква да е написано на кирилица! :wink:
001Severina
10-21-2007, 18:28
Moje ti taka da si mislish a toi vsu6tnost da ne te haresva :-) taka che ne go karai na sila da ti kaje "obi4am te" ako nqma nikakvi 4uvstva! :-D ](*,)
МИ купон напиваш го, като внимаваш да не го упоиш много че да се налага след тва да му държиш главата над WC-to ....
И като е пил вече всичко му става по лесно и така се налазвате.... на следващия ден или ще се пристраши или ще ти каже нека да забравим за сличилото се :) :wink:
^^^БоГинЯ^^^
10-21-2007, 18:43
4увствата ви не са достатъ4но силни [-X Куражът идва от само себе си ...Важното е да има 4увства, не емоции,,,тфа са 2 разли4ни понятия и не е на хубаво да се бъркат [-X [-X
абе незнам от къде си толкоз сигурна 4е те оби4а... може просто да те харесва и наистина да го е срам да каже незнам.ако и теб те е срам да говори6 за тфа с него просто го из4акай,рано или късно 6те изплюе камъ4ето =P~
bossychick
10-21-2007, 19:18
Emi 6tom mu se kefi6 kuf ti e problema ti da napravi6 purvata kra4ka? Minalo e vremeto v koeto samo mujete trqbva da pravqt purvata kra4ka taka 4e deistvai.. ili pone opitai da go predrazpoloji6 da ti kaje kfo izpitva kum teb ako ima 4uvstva ;)
galina_3
10-21-2007, 19:23
nz kvo e mom4eto,no moe i da ne te haresva i ti samo da si vnu6ava6 :-k ,ili e sramejlivo-ujas
galina_3
10-21-2007, 19:25
ili napravi pyrvata kra4ka ako skoro mom4eto ne naprai n6 ili moe da idraete na 6i6e i.....ti zn :smt006
DivoTo_KoTe
10-21-2007, 19:33
Emi 6tom mu se kefi6 kuf ti e problema ti da napravi6 purvata kra4ka? Minalo e vremeto v koeto samo mujete trqbva da pravqt purvata kra4ka taka 4e deistvai.. ili pone opitai da go predrazpoloji6 da ti kaje kfo izpitva kum teb ako ima 4uvstva ;)
Съгласна съм.Някога и аз бях в твоята ситуация,опознахме се с момчето знаех,че изпитва нещо,но чаках него,той чакал мен.Една приятелка все ме молеше да му кажа,ама аз се инатих и момчето му писна да ме чака понеже е мн срамежливо и нищо не стана.
Та кажи му,нищо не губиш.Успех
Ами той едва ли щи каже обичам те... ама ако наистина неиздържаш когато си с него действай ти... като каже не значи трябва да се примириш или да се бориш нз.ама по добре да разбереш какво ще става за напред . може да не е сиг и затова да отрича пред други затова само когато сте двамата говори с него за това по директно не с намеци...
insomnia79
10-21-2007, 19:36
mmm ne go karam na sila da otbeleja v tva e vuprosa 2ro-ne pie 3-to tva 4e e minalo vremeto mom4etata da prraviat 1vata kra4ka e tupo si4ko traa momi4etata da praviat...4-to mda lubov e silno kazano no pone haresvane za tui ..o6te idei sladuri ..? :roll:
да дойда аз да я направа? :)
da mi eminala mdata majete da sa pravi li [-X ](*,) pff stia be ne e verno mom4eto moje i da ne e sig v 4uvstvata si prosto :P
MiMcHeToOo
10-21-2007, 19:54
Давай ти, кво чакаш, нямаш цял живот..
МИ купон напиваш го, като внимаваш да не го упоиш много че да се налага след тва да му държиш главата над WC-to ....
И като е пил вече всичко му става по лесно и така се налазвате.... на следващия ден или ще се пристраши или ще ти каже нека да забравим за сличилото се :) :wink: moe li da ima tolkova prosti hora
insomnia79
10-21-2007, 20:45
da se pohvalq toi vze 4e izpliu polovinata ot kama4eto :-D :D
a 4estito o6te nqkolko den ai 6te go doizlupi
HePeAJIeH
10-21-2007, 22:04
Явно няма смелостта!Не го чакай направи ти първата крачка!Няма нищо лошо!
Мдам... Преди кат бяхме още дребосъчковци в 5-и клас си спомням, че мноу се дразнех от имиджа на женомразци, който момчетата си изграждаха... И си спомням, че на тая възраст са способни повече да те обиждат, за да ти направят впечатление, от колкото да флиртуват с теб. Да не би за това да става въпрос?
(не го приемай лично сравнението с петокласници, ама темата ми се вижда малко детинска, поне последно в 6-ти клас се занимавах с "харесвам те", "не те харесвам" :smt005 )
Кой от нас да предприеме,първата крачка?
Този, който желае нещата да се получат повече.
insomnia79
10-22-2007, 11:43
Мдам... Преди кат бяхме още дребосъчковци в 5-и клас си спомням, че мноу се дразнех от имиджа на женомразци, който момчетата си изграждаха... И си спомням, че на тая възраст са способни повече да те обиждат, за да ти направят впечатление, от колкото да флиртуват с теб. Да не би за това да става въпрос?
(не го приемай лично сравнението с петокласници, ама темата ми се вижда малко детинска, поне последно в 6-ти клас се занимавах с "харесвам те", "не те харесвам" :smt005 ) ami ne ne me e obijda daje e pove4e ot mil ..za drugoto donqkude si prav za6toto 4ak pu k za iskrena lubov ne govorim a kakto kaza h"aresvam te","ne te haresvam " e detisnko ..tui 4e kak bi narekul ti srednoto polojenie? =P~
az ym napylno syglasna s zelena _feq 6om nego go e sram ko ti pre4i ti da napravi6 pyrvata kra4ka
Red_Bull4o
10-22-2007, 12:41
Кой от нас да предприеме,първата крачка?
Този, който желае нещата да се получат повече.
кратко точно и ясно
mi ... kvo chakash shto ne zemesh ti da napraish parvata krachka ... ko go chakash ... samo mojesh da specelish .... a pak ako ti kaje che nqma chyvstva kum tebe shte si ostanete pak tolkz dobri fr.... :) ako ti kaje che ima chyvstva kum tebe neshtata shte stanat .. :P :)
(не го приемай лично сравнението с петокласници, ама темата ми се вижда малко детинска, поне последно в 6-ти клас се занимавах с "харесвам те", "не те харесвам" :smt005 ) ami ne ne me e obijda daje e pove4e ot mil ..za drugoto donqkude si prav za6toto 4ak pu k za iskrena lubov ne govorim a kakto kaza h"aresvam te","ne te haresvam " e detisnko ..tui 4e kak bi narekul ti srednoto polojenie? =P~
Момиче съм ("правА","нареклА")... :)
Ами не знаех, че има средно положение, ама то човек всеки ден се учи... :-D