View Full Version : Как да го спечеля?
nepokorna_f
10-22-2007, 14:09
zna4i 6te se opitam da bada kratka! ot 2god. haresvam moi sau4enik! oba4e.. ne6tasa sa nqkak slojni! v daskaloto se zaka4a s men.. oba4e i smoq fr, a minaloto lqto sme se natiskali dva pati! edin pat bqh u tqh na kupon i tam se natiskahmee O:) . i edin pat se sabirahme na edna ulica.. i tam sa6to se mlqskahme s 4asovee .. i taka!
ta misalta mi e ... kak da go spe4elq .. :{ ama mno go haresvam i mnogo iskam pak da bada s nego ama za po dalgo... dori da e nqkva taina vrazka ma ne znam kak
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
PaChanGa_GiRl
10-22-2007, 14:15
Еми най-лесния начин е да излезете на кафе и да поговориш с него за да разбереш какво иска той :) Пък и защо трябва да е тайна връзката? Ако е заради твойта приятелка, поговори и с нея, ако се сърди - го режеш, нали не е Леонардо ди Каприо :D
Айде успех!
Sweet__Dream
10-22-2007, 14:17
Ne se zanimavai s nego [-X .Shtom haresva i tvoq priqtelka zna4i samo si zapulva vremeto s teb.Vqrvam 4e 6te si nameri6 po dobro mom4e...Uspeh :wink: :wink:
nepokorna_f
10-22-2007, 14:23
auu tva sa vse pak dve godini! ;] apa i mnoo sladko se celuva i nemoga da go zabravq! ;] ama mi e kofti 4e se zaka4a i s moita fr. i ponqkoga se qdosvam i zapo4vam da q uvikvam neq ot qd ](*,) mnoo sam glupavaa deba ..
nepokorna_f
10-22-2007, 14:34
mm qsno! trqbva da napravq tova koeto nai-mnogo mrazq .. a tva e "DA SE OTKAJA" :smt022 :smt010
И моя съвет е да го оставиш, приеми случилото се като един хубав спомен и това е.
da_potrebitel_sam;)
10-22-2007, 14:49
i za kakvo ti e tozi govedar togava
q se porazgledai malko vij kolko majkari ima pokrai teb a ti za toia si se hvanala ne ti trqbva 6tom e takav
q po dobre izliaz s nqkoi ot foruma zapoznai se s dr mom4eta spokoino vse 6te te omajim za nqkogo nqma da ostane6 stara moma :-D
insomnia79
10-22-2007, 14:50
se traa ima nqkoi koito se mlqska po dobre :smt008 :lol: hva6tai i razu4avai spored men ::: zareji go toq... + tva ako po4ne6 nalko da go ignorira6 moje ne6tata da se oburnat ..probvai(nz za koi put go pi6a tui ve4e.. :-D ) kumet!
nepokorna_f
10-22-2007, 15:08
insomnia79 .. da_potrebitel_sam;) i na teb blagodarqq!
xaxa :P~
DevilWish
10-22-2007, 16:01
Според мен той само те използва :roll: когато му се иска - да ,защото знае ,че ти ще си негова само да щракне с пръст :-$ промени това ;)
nepokorna_f
10-22-2007, 18:26
be ima i drugiii ;] jivota prodaljava :D
Speeder`
10-23-2007, 12:29
auu tva sa vse pak dve godini! ;] apa i mnoo sladko se celuva i nemoga da go zabravq! ;] ama mi e kofti 4e se zaka4a i s moita fr. i ponqkoga se qdosvam i zapo4vam da q uvikvam neq ot qd ](*,) mnoo sam glupavaa deba ..
Ах това да се закача с твоя приятелка не е нищо и аз го правя това :lol: 8)
Примерно момичето което харесвам е навън с някоя бивша моя съученичка и понеже ме е срам да заговоря тази дето харесвам почвам да водя разговор с бившата съученичка и така... :P :lol: :wink:
GregoryHouse
10-23-2007, 12:33
Спечели го на покер...гол ако е възможно...
Ами не мисля че е много сложно все пак каза че сте се мляскали с часове!
Мляскайте се пак и тоя път го светни за намеренията си ...ако нещо не му хареса ще разбереш много бързо и не ще си загубила нищо...ако пък ли не...GG
Josefinne
10-23-2007, 12:41
М да, защо не си направила нищо след като няколко пъти сте се забивали? Ами ако той мисли,ч е нямаш интерес? А? Замисляла ли се за това. Ако наскоро има някъде парти, така закчайки се с него по коридорите, може да му рпедложиш да дойде и той и там да се забиете. А след това - кафенце , ала-бала. Не е нужно винаги мъжете да правят всички крачки, пък и явно си има някакъв интерес към теб. Може да не иска да се обвързва засега, но това не е нещо, което да не се променя. Така че, действай или отсътпвай, ти си решавай, не стой по средата само да се измъчваш.
Споделям мнението на House.
wasntme_
10-23-2007, 23:21
spored men tva deka se zaka4a i s tvoq sau4eni4ka ne e tolkova golqma bolka :roll: pak i nali s tebe se e celyval... pri tva 2 pati... imal li e ne6ty takoa s neq :?: tei 4e tva dan ta valnya osobeny... :wink:
nepokorna_f
10-25-2007, 05:04
xaxa ... toq pat ni6to ne razbiram! sno6ti se razhojdah.. i go gledam s o6te 2-mom4eta i az estestveno ne bqh sama... i kato ni vidqha ni pokaniha da gledame film v edin priqtel. i otidohme i pak sa6tata istoriq... nasiskahme se i se celuvahme sno6ti :| ni6to ne razbiram i posle moita fr.. si tragna a tva mom4e me izprati! i dnes se prai malko 4e ne me poznava abe mani :smt009 :smt009 :smt009 po dobre e pove4e da ne se zanimavam sled kato dnes se prai na interesen .. offfff
i vse pak blagodarq na teziii koito mi obarnaha vnimanie i mi dadoha savetii {{{}}} :-) :-) :-)
otchaqnata
10-25-2007, 08:55
Ne se zanimavai s nego [-X .Shtom haresva i tvoq priqtelka zna4i samo si zapulva vremeto s teb.Vqrvam 4e 6te si nameri6 po dobro mom4e...Uspeh :wink: :wink: