Влез

View Full Version : Кажете вие!

sykrovishteto
10-22-2007, 19:32
Здравейте! Незнам как да започна,но ще се опитам да разкажа накратко историята ми.Всичко започна през лятото,коато аз започнах да си пиша с едно момче с което се познаваме от мнооого време.Аз тогава си имах приятел ,но с него започнахме да се зарибяваме ...след ттова се видяхме и няколко пъти.Осъзнах че започвам да се влиубвам в него,понейе тои ми дава всичко,което преди ми е липсвало! Цялото му внимание е насочено към мен...имаше огромно търпение,докато скъсам с тогавашния ми приятел...винаги ме разбираше. В краина сметка избрах да бъда с него...и не съжалявам...тои много пъти ми е доказвал че държи на мен...прави всичко за мен!Разбрах че дори не е с мен само заради секса,понеже няколко пъти сме стигали до положение в което и двамата сме голи,но тои винаги ми казва че трябва да изчакаме,че аз не съм готова(което маи наистина е така). Че ако го направим аз ще мисля че тои е с мен заради това,а това не е така!Нямам думи,просто прекрасно момче...за всичко ме разбира :) Но проблема е в това че имаме доста голяма разлика в годините и доста хора са против нашата връзка...аз съм на 15,а тои на 23 :( . Сигурна съм в неговите чувства,но незнам дали трябва да продължим да сме заедно,като постоянно трябва да се крием. Кажете ми наистина ли разликата ни е толкова фрапираща...невъзможно ли е да продължим да сме заедно? :( :( :(

xXxScreamxXx
10-22-2007, 19:39
Напоследък взе да става мн модерно малки моми4енца да излизат с големи батковци !!!!!! Ли4но за мен е малко странно - вървя си по ълицата и гелдам някфа пикла (не конкретизирам теб) се жла4и заедно с някои голям батко :shock:

MiMcHeToOo
10-22-2007, 19:40
Я па тая.. Имаш си сичко кво те притесняват едни ШИБАНИ години мамка му :!:

xXxScreamxXx
10-22-2007, 19:41
Напоследък взе да става мн модерно малки моми4енца да излизат с големи батковци !!!!!! Ли4но за мен е малко странно - вървя си по ълицата и гелдам някфа пикла (не конкретизирам теб) се жла4и заедно с някои голям батко :shock:

sasha_90
10-22-2007, 19:41
И аз не знам какво да те посъветвам.Тей като аз съв в подобно положение(аз на 17,той на 26-нямаме връзка).Единствено само времето ще си покаже дали ще се получи между вас.Искрено се надявам да е така. :wink:

HePeAJIeH
10-22-2007, 19:42
Щом толкова много се обичате защо криете тогава връзката си?А да защото приятелите му ще му се смеят че е тръгнал с дете и ще го помислят за лесен щом се е дал на едно 15 годишно момиче :smt011 Намери си някой с който имаш по-малка разлика!Не знам изобщо как може да имаш общи тема с този човек-явно е с акъла на дете :roll:

sasha_90
10-22-2007, 19:44
И аз не знам какво да те посъветвам.Тей като аз съв в подобно положение(аз на 17,той на 26-нямаме връзка).Единствено само времето ще си покаже дали ще се получи между вас.Искрено се надявам да е така. :wink:

Cool_Bitch
10-22-2007, 19:46
Mili4ka godinite ne trqbva da te pritesnqvat 6to se obi4ate ni6to ne trqbva da vi spira nai ve4e pak tezi godini.Za men si e napalno normalno 15 godi6na s 23 godi6en!! [-(

My_Dear
10-22-2007, 19:50
Не, не е нормално.

Той е мъж. Но тя още не е жена. Тя е момиче. И изобщо не е нормално.

Към авторката: очевидно е, че ще чуеш и много по-позитивни мнения от моето. Според мен обаче разликата ви е твърде голяма и в един момент ще го осъзнаеш. И когато това стане, много ще те боли.

Не знам, може би в крайна сметка вие сте това изключение, което се появява едно на милиони. Само времето ще покаже.

Ако продължиш да си с него, имай в предвид само един мой съвет - отваряй си очите не на четири, а на 404.

HePeAJIeH
10-22-2007, 19:52
Za men si e napalno normalno 15 godi6na s 23 godi6en!!

Що не се прегледаш?

DivoTo_KoTe
10-22-2007, 20:06
Според това което каза момчето ми изглежда свястно.
И за разликата в годините не виждам нищо лошо,щом се обичате.Познавам хора с по-голяма разлика и това не им пречи.На моята най-добра приятелка родителите им имат 10 години разлика в годините и това не им е попречило в нищо,имат си деца и прекрасен брак и всичко им е наред.

tuzaro
10-22-2007, 20:10

Що не се прегледаш?
ми баце тя ако е на 13 и си е харесала батко на 21 за нея тва е нормално :lol:

Plamenchetooo``
10-22-2007, 20:21

Що не се прегледаш?

xaxa da :smt005

sykrovishteto
10-22-2007, 20:22
Щом толкова много се обичате защо криете тогава връзката си?А да защото приятелите му ще му се смеят че е тръгнал с дете и ще го помислят за лесен щом се е дал на едно 15 годишно момиче :smt011 Намери си някой с който имаш по-малка разлика!Не знам изобщо как може да имаш общи тема с този човек-явно е с акъла на дете :roll:

Искам да кажа,че се сресщаме тайно заради мен,и за да си нямам проблеми аз! А не защото приятелите му ще му се смеят,аз се познавам с тях и те са много свестни...а общи теми има много..... :wink:

koalka
10-22-2007, 20:24
Разликата ви е много голяма, въпреки че всичко е наред, дори и толкова да те разбира.8 години хич не са малко, а и замисли се тая възраст дали няма да се окаже пречка след време.Ти още учиш, а той работи вече(най-вероятно) или учи и работи.Разбирам, че се обичате и т.н., но все пак трябва да се съобразиш и с вашите, как ще го приемат-няма да е много добре предполагам.Не казвам само тях да слушаш и да не си гледаш твоето щастие, но все пак понякога и те са прави, хах!

Plamenchetooo``
10-22-2007, 20:31
ama vie ot kogo se kriete?ot vashite li?shtoto ako e taka tazi vrazka nqma budeshte.rano ili kasno shte se razdelite.zashtoto predpolagam ne si takava da izostavish roditelite si zaradi nqkvo momche?!?!az za sujalenie imam edna takava priqtelka,koqto go napravi [-(

a~n~i~t~y
10-22-2007, 20:48
Ae kfo ti puka kfo 6te kajat drugite...tegli im edna maina i tolkoz 6tom ti e tolkova dobre s nego..... ne kaza ot kogo se kriete...edinstveno trqq te e grija otnosno mnenieto na roditelite ti, ama se pak ne si dlajna da im davash palni obqsneniq.....SHTOM TI E DOBRE I NE E S TEB SAMO I EDINSTVENO ZARADI SEKSA...DA NE TI PUKA ZA MNENIETO NA DRUGITE

casanova_bg
10-22-2007, 21:20
epa qvno e svesten zaebi godinite

пазя-го-в-тайна
10-22-2007, 22:57

Що не се прегледаш?
ми баце тя ако е на 13 и си е харесала батко на 21 за нея тва е нормално :lol:

:smt005 :smt005 :smt005

попринцип 8 години не са много, НО не и когато единя от двамата е на 14-15-16-17-18 години!!!! така че съм дълбоко против тия врязки!