View Full Version : Сексът не ми доставя удоволствие-това нормално ли е?
Ladypill
10-22-2007, 19:35
Наскоро правих секс за 1-ви път,така че не съм на ясно мноо с нещата за това реших да попитам вас-които сте по-опитни!Значи приятеля ми ми прави френска любов,нооо аз не усещам някво удоволствие!И като стигнахме точно до самия акт(до секса) пак не усетих кой знае какво удоволствие-да не кажа че въобще липсваше!Той свърши,нооо аз не успях!Нещо на мен ли не ми е в ред или кво????Кажете ми моля Ви!Трябва ли да направя нещо или...?А и съм съвсем начинаеща в това :roll: :roll:
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7.т.! :wink:
Sasha2k8
10-22-2007, 19:39
При някои хора е така....не се притеснявай, с времето нещата ще се променят, и ти също ще изпиташ удоволствие от секса :-) И аз първите 2-3 пъни не можех да свърша :wink:
Защото ти е било за пръв път, затова. Ти ако си очаквала фойерверки някакви и разтърсващ оргазъм, си прекалила с очакванията :lol:
Споко ;) След време чувствителността ти ще се повиши. Всичко с теб си е ок, при почти всички момичета е така.
Cool_Bitch
10-22-2007, 19:50
Vinagi parvite 2-3 pati momi4eto ne izpitva udovolstvie ot sexa,no sled vreme tva 6te se promeni spox =;
Seducti0n
10-22-2007, 19:55
Спокойна.Не се притеснявай.Нормалното е в началото,сексът да не ти доставя толкова голяма наслада.С времео,обаче съм почти сигурна,че нещата ще се променят и то към положително. :wink:
Не се вглъбявай излишно,с времето и опита,всичко ще си дойде на място. :wink:
AtMosFera
10-22-2007, 20:05
Е че ти какво искаш?Било ти е за 1-ви път.Мн ясно,че няма да ти е хубаво,за оргазъм да не говорим.
Притеснение.... НЕ си се отпуснала ... :smt018
Ми ела на гости на батко си Пантер и веднага ще заобичаш секса ;)
Споко ... първите пъти е нормално да се получи така. Ще свикнеш, ше ти стане по спокойно и по-готино. Кажи на приятеля ти повече да те настройва и да те гали, ама той ко е схванат може да не успее, ама постепенно и той ше се научи.
swords1010
10-22-2007, 20:11
Трябва да си максимално възбудена и отпусната, но в началото е нормално да няма голямо удоволствие!
da_potrebitel_sam;)
10-22-2007, 20:13
e 6tom ti e bil parvia pat ok
no dano ne prodalji taka no dori i tova da stane mislia 4e e normalno za sajalenie i pra4ove ima na tozi svqt ne mogat da te zadovoliat mamka mu ama kvo da se pravi takav e jivota taka 4e ako tova prodalji dalgo vreme ne se 4udi a drugo majle si nameri :wink:
bulgarche
10-22-2007, 20:16
Нещо напълно нормално. За теб това все още е нещо ново и непознато и се притесняваш, което ти пречи да се отпуснеш и насладиш на близостта с партньора.
korabokroshenec
10-22-2007, 20:17
ем тка е пирвите пъти ама с времето ще усетиш.. то и аз даже първия път като правих секс не ми беше мн гот... даже чикията беше по яка от тфа усещане ..ама с времето нещата си идват на мястото :-)
Е така е първи път като бебе на цица :wink: .Сефтето е само да проучиш номера как става.Пък нали знаеш: "Трай бабо,за хубост(отдолу)" После започваш да усещаш по-обстойно разни екстри пълни с кръвчица(главно) и така до края на света..... :::
miss_fatty
10-23-2007, 10:37
Миии за 1-ви път ти е било!Ти кво искаш?
Kras4eto_lp
10-23-2007, 10:44
При първите няколко пъти няма да изпиташ кой знае какво удоволствие...и аз бях така :wink:
syvsem normalno e :-) i pri mne beshe taka , a i rpi povecheto momicheta e taka , dokoloto znam :-) sledvashtite pyti bi trqbvalo da ti haresa poveche ;) oshte ne si svknala i e novo za teb :-) ako trqbva da opisha moq pyrvi pyt beshe "stranno" ;pppp
krem4et0
10-23-2007, 12:35
Ти от първият път ли искаш да свършиш? на мен ми трябваха 3 месеца полов живот, за да изпитам клиторен оргазъм. Да не говорим за вагинален просто. И до ден днешен ми се случва адски рядко да свърша по време на акта.
При жените е така-не се свършва всеки път, а при малките момиченца да не говорим. Аз първите пъти не изпитвах удоволствие-беше ми приятно да съм с него, самата мисъл за интимността ми доставяше наслада, но физическо удоволствие не изпитвах. Айде по-спокойно, де :wink:
Е че ти какво искаш?Било ти е за 1-ви път.Мн ясно,че няма да ти е хубаво,за оргазъм да не говорим.+1
danger4343
10-23-2007, 14:18
Ne se pritesnqvai ne si izpitala udovolstvie za6totot ti e bilo za parvi pat, no s vremeto 6te vidi6 4e 6te zapo4ne da ti stava hubavo i ne6tata 6te se promenqt
Seniorita
10-23-2007, 14:43
Не очаквай от първите пъти да получиш оргазъм, понякога може и да не ти е кеф - ти сама го казваш. Отпусни се, пробвайте различни пози и така нататъка. Всичко с времето си.
pepina___f
10-23-2007, 20:59
parvite nqkolko pati i da iska6 ne moje6 da svar6i6 ili prosto 6te e mnogo trudno, a da ne govorim za parviq pat. ne se pritesnqvai a prodaljavai da go pravi6 i sled o6te nqkolko pati moje da si pogovorim pak :) :) :) :wink:
MrAvKa_BazUkaR
11-01-2007, 17:24
mili4ka ako priatelqti e sys 10 santa 4ura kak iskash da usetish neshto :D kupi si edin vibrator 25 santov s 21 baterii(prezarejdashtise) i si go natikai celia ako pak ni6to ne usetish si smeni imeto i napusni stranata :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: