View Full Version : как да си върна времето
galina_3
10-23-2007, 09:26
ne6tata stoqt taka:s ena fr sme priqtelki ot nqkolko godini,predi nqkolko meseca si pisahme v skype po4ti nonStop,a v posledno vr si pi6em no mn malko izlizame zaedno i izob6to kat sme dvete(ne v skype)e spr govorim si si4ko,dori mai sq tq si spodelq mn pove4e s dr fr,kvo da napraq za da si pi6em pak redovno 6tot az i pi6a ama se donqkade svyr6va temata i...
help mn si q obi4am :cry: :cry: :cry:
LipSoFAnAnGel
10-23-2007, 09:33
И аз имам същия проблем.Аз говорих с мойта приятелка,но тя каза,че нищо не се е променило,но аз знам , че не е така.............
spiteful_pz
10-23-2007, 09:36
а имах подобен проблем (даж е още го имам) само дето съм от другата страна на нещата.Така на мен ми пишеше една фр. и ми беше ок,ама след време вече започна да ми става досадно,защото тя непрестанно ми пишеше.и ако не и отговарях се сърдеше.Дори в моменти в които аз съм отпочиващ и сам написал че не ми се говори тя отново ми пише.Просто се замисли дали не иска малко почивка :roll: :wink:
Cool_Bitch
10-23-2007, 10:06
Pogovorete li4no i q pitai direktno kvo te pritesnqva! :-k
galina_3
10-23-2007, 13:05
искам да и дам вр (ако и трябва),но мее страх да не я изгубя,щот найстина мн се привързах към нея и я обичам :smt120
I az sam v takava situaciq ama ot drugata strana.Edno momi4e sas koeto se poznavame ot 1vi klas i ve4e 9 godini sme priqtelki(predi mi be6e nai dobra)oba4e nz ne6to naistina se e promenilo i nito mi se pi6e s neq nito mi se izliza ne znam za6to..i tq mn se sardi i mi e gadno za neq oba4e prosto nz..otdale4ili sme se kakvo da se pravi ne6tata se promenqt.Uspeh!