Влез

View Full Version : има ли зна4ение ако м0мька е по-малък и по-нисък???

insomnia79
10-23-2007, 16:47
az li4no do sia ni sum vijdala nisko mom4e i visoko momi4e gajeta ..puk i da vida biha mi stoqli dosta neestestveno edin do drug.. :smt005 i se pak ako razlikata vav viso4inata e malka(PRIMERNO 2-3sm) tova dali bi smazvalo samo4uvstvieto mu do nqkva stepen i dali bi namalilo kuraja mu da zapo4ne vruzka s dadenoto momi4e? a ako pribavim i 4e momuka e s edin klas po maluk ??? :smt016 :smt005 ka 6u kajiti du6ici? :-) :smt026 :smt031

Sweet__Dream
10-23-2007, 16:51
Tova ne trqbva da te pritesnqva :P Hi4 da ne ti puka.Vajnoto e da se obi4ate i da se iskate.Drugoto e bez zna4enie..Uspeh i gore glavata.. 8-[ :wink: :wink:

GregoryHouse
10-23-2007, 16:52
Мда определено е смешно...моя принцип е не си хващай по високо и по дебело гадже от теб :-D За височината няям проблеми щот съм доста....ъъ габаритен :-D

thefreak
10-23-2007, 16:59
Самочуствието идва от мацката, с която се държиш за ръка.
Ако има тяло като на Анджелина Джоли, тогава нека е по-висока от мене.

pepelq6kaaa
10-23-2007, 17:03
po malak ne ama po nisak tapo e ne varvi :( :(

thefreak
10-23-2007, 17:07
po malak ne ama po nisak tapo e ne varvi :( :(
Ако пишеш на кирилица какво ще ти се случи?
Поне 1-2 запетайки сложи, една точка, може би главна буква?
Да няма да умреш ако си направиш усилието да си грамотна.

sexy_momi4e
10-23-2007, 17:21
ami edna moq say4eni4ka tragna s edno mom4e,to zavar6i min godina i e po nisak ot neq...i sa stra6no sme6ni :smt005

MayKyTy
10-23-2007, 17:32
Ми аз несю съм ходила с по-ниски от мен момчета ии честно казано нямам такива планове за сега 8-[ Пък и все пак първото нещо което гледам в едно момче е ръста му .. под 1,76 ..... не, благодаря :) (не че аз съм висока, тъкмо обратното 1,58 м съм) А за години - зависи от момчето защотоо нали попринцип момчетата се развиват по-бавно от момичетата, но ако е зрял за възрастта си - нп :::

kifla
10-23-2007, 17:41
Според мен годините нямат никакво значение.В много случеи даже по-малките момчета са много по-зрели от някои батковци....а за ръста - леко подтискащо ще е както за момичето така и за момчето :|

EvilBrunette
10-23-2007, 17:42
Ем, предполагам ти сама трябва да решиш дали има значение. Ако теб те притеснява, просто няма как да стане.

desidala
10-23-2007, 17:47
На мен ми се струва некво кофти ако момчето е по-ниско, щото... и аз не знам що, но просто не върви, но ако има любов и хората не ги притеснява, не виждам нищо лощо.

experiment_m
10-23-2007, 17:49
Както казва на братовчедка ми мъжа, който е по-нисък от нея - "Като се надигне да я целува и влиза по-навътре, сещате се кое". :-D Аз лично не си падам по това момичето да е по-висока или по-дебела от мен, но не бих казал, че подобна връзка ще е смешна или нещо от този род. Вкус приятел няма.

prah
10-23-2007, 17:55
Ама моля ви се, глупости. Откога разбирането, уважението, любовта в една връзка се определят от сантиметрите, с които някой е по-висок? :lol: Хлапащини.

..пък и не мисля, че съм човека, който да ви го казва, но ако поставяте такива безумни "предвартилени граници"....Това е по-смешно, отколкото да пренебрегнеш чувствата си , примерно защото той е по-нисък с 5 см )о боже мой , каква трагедия! ). :lol:

koalka
10-23-2007, 17:56
2-3 см. според мен не се забелязват, а и хайде сега да не издребняваме. :-) Отделно това една година не мисля, че въобще се забелязва.

MayKyTy
10-23-2007, 18:29
Ама моля ви се, глупости. Откога разбирането, уважението, любовта в една връзка се определят от сантиметрите, с които някой е по-висок? :lol: Хлапащини.

..пък и не мисля, че съм човека, който да ви го казва, но ако поставяте такива безумни "предвартилени граници"....Това е по-смешно, отколкото да пренебрегнеш чувствата си , примерно защото той е по-нисък с 5 см )о боже мой , каква трагедия! ). :lol:
я не ми обяснявай че съм била "хлапе" като съм гледала и см ... айдее няма нужда! Всеки си има вкус пък и няма как да си загубя чувствата към някой по-нисък защото трудно изобщо ще се появят такива .... пф йоще една голяма мъдра кака .... :smt012

wasntme_
10-23-2007, 22:54
xxixixix s tazi tema to4no mi dokosva6 sar4icety :D az imam takav nekav prob, ne specialno s nqkoi, ami po princip... smisal visoka sam si i ne si4ki mom4eta deka me radvat mn se nqkvi visoooki.. i ima i dr - vlubena sam vav obyvkite na tok4eta :mrgreen: :smt005 i kvo staa trqq si tarsq nqkoi hiper visok za da e proporcionalno :D ideqta e verny izglejda mnoyyyyyyy sme6ny ama ponqkoga e i sladyrsko :smt016 ... kak da e.. li4no na men: gledam da si e po visok ama kato se zaribq po nqkoi i ne mi dreme viso4inata my :smt005

Pafkata
10-23-2007, 23:52
po-niskite sa s po-golemi...............umove :smt005 :smt005 :smt005 sa seriozno-da ne ti puka

viki_nt
10-24-2007, 05:06
NQKOI MOM4ETA MOJE I DA GO IMAT TOQ KOMPLEKS.AZ LI4NO MNOGO PUTI SUM VIZDALA DVOIKI PRI KOITO MOM4ETO E PO NISKO OT MOMI4ETO.ZA MEN TOVA NE E PROBLEM

Samotno_Angel4e
10-24-2007, 05:59
За мен сьщо не е проблем...Даже сега си харесвам едно момче,малко по-ниско от мен,но пак за сметка на това е супер сладьк... :smt007 :smt007 :smt007

xXxScreamxXx
10-24-2007, 06:28
Ем според мен няма зна4ение тва ако се оби4ат хората няма зна4ение колко са високи дебели .....само за годините имам претенции да не е мн по голям :wink:

insomnia79
10-24-2007, 09:31
[quote="Pafkata"]po-niskite sa s po-golemi...............umove :smt005 :smt005 :smt005 sa seriozno-da ne ti puka
sigurno si nisuk :smt005

MuJleH4eTo
10-24-2007, 09:59
Ами според мен не е кой знае какъв проблем... Но пък са и рядко срещани такива двойки, по простата причина, че обикновено жената търси защита в една връзка... И може да я открие, ако мъжът вдъхва респект :-D Което ще рече, че поне е хубаво да е по-висок ;) Пък за разликата в годините... Хубаво е да не ходиш с недорасъл пубер :-D

sasha_90
10-24-2007, 10:31
Няма значение,важни са чувствата.

anSsito
10-24-2007, 10:49
Това май е до лични разбирания.. Но лично аз не бих тръгнала с някой по-малък от мен на години..просто ме спира нещо,пък и не мисля,че биха се породили някви чувства в мен.. А за височината - момчето тряа да си е по-високо от момичето,така той вдъхва няква увереност.. Но пък,ако има няква малка разлика,тряа ли да я прайм проблем? - ест че не. :) Но за мен най сладко си е..ако момчето си е поо-восикичко от момичето.. \:D/

KaTinCeTy
10-24-2007, 11:26
Според мен ако момчето е по-малко от момичето с 1/2 години някъде не би трябвало да бъде проблем. Но ако е по-ниско с 5/10 см. някъде, би било малко кофти. Особено ако момичето е на високи токчета и разликата в ръста стане още по-голяма, и на мен ми стои много смешно. Аз веднъж бях видяла една двойка, в която момичето беша по-високо от момчето с половин глава някъде и те вървяха прегърнати. Ако момчето беше по-восоко от момичето или на една височина, биха изглеждали много сладки, но в техния случай стояха адски смешно.

Punisherrr
10-24-2007, 11:36
Няма смисъл да питаш тук.Всеки сам си решава кое го урежда и кое не.За някои е най-важното нещо,за други изобщо няма значение.
Според мен има и по-важни неща от 2-3 см , кг или каквото и да било...

Iv4eTy
10-24-2007, 11:37
Еми то ако се обичат няма лошо, ама незнам просто изглежда смешно като видиш такава двойка. Дори и разликата да е малка, пак си личи и това като че ли комплексира момчето... :::

mickelangelo
10-24-2007, 12:06
е че той работа на високо няма :P
ПС: ами не няма значение .. за любовта граници няма !

prah
10-24-2007, 13:54
я не ми обяснявай че съм била "хлапе" кой говори на теб?като съм гледала и см ... айдее няма нужда! Всеки си има вкус Тогава какво ти пречи моя?пък и няма как да си загубя чувствата към някой по-нисък защото трудно изобщо ще се появят такива И аз какво да направя по въпроса? .... пф йоще една голяма мъдра кака .... :smt012 Нещо на комплекси ми намирисва...или може би това са просто краката ти?
:smt005

MayKyTy
10-24-2007, 14:01
я не ми обяснявай че съм била "хлапе" кой говори на теб?като съм гледала и см ... айдее няма нужда! Всеки си има вкус Тогава какво ти пречи моя?пък и няма как да си загубя чувствата към някой по-нисък защото трудно изобщо ще се появят такива И аз какво да направя по въпроса? .... пф йоще една голяма мъдра кака .... :smt012 Нещо на комплекси ми намирисва...или може би това са просто краката ти?
:smt005
Ами ти говориш за всички които имат някакви претенции към височината тогава това се отанся и за мен .... и уау просто ме тушира с последния си въпрос ммм не знам какво да кажа чак :smt005

Princeska
10-25-2007, 00:37
не наистина като видя някоя двойка по улиците и ако моми4ето е по високо се скусвам от смях :smt005 ,не наистина е много грозно тфа но..нали знаете любофта граници няма :smt016

pi0neer
10-25-2007, 07:19
абе според мен повече го вълнува дали пишката му е голяма а не дали гаджето е по високо ако са харесват и двамата голяма раута кой бил по високия кои по дебелия кое му е смешното да видите по високо момиче с ниско момче... много по смешно е да видиш 2 метра пръч с 1.60 пикла .. е тфа е смешно :-D плюс тфа най яките пички са високите не джобните гаджета по 1.60 дет за нищо не струват освен прави.. ай няя го казвам :twisted:

kroasandvi4
10-25-2007, 07:36
Изглежда , като съм на 16 и висок 1.60 , е редно да се самоубия.
То много хубаво , ма да можех да направя нещо.Дебелото момиче може да отслабне (макар че понякога зависи от структурата също)
После ,че не ми били повърхностни.

Всеки си има вкус
Вкус не се равнява на деветдесетпроцентовото мнение.По-скоро на това на другите 10%.

DiVa_SaMoDiVa
10-25-2007, 09:17
Аз имам пр-ка дето ходи с едно момче от 1 год и разликата във височината им е малка (тя е малко по-висока), тааа решението на проблема е,че тя не носи токчета като излизат заедно и така са гд еднакви :wink: А относно възрастта лично аз някога ходех само с момчета които са по-малки с 1 год от мен.Отначалото пр-ките ми се подиграваха,а след това всички ходеха с по-малки :lol: какво да ги праиш да не видят и те нещо хах :D тааа хич да не те притесняват тея неща и не обръщай внимание на разни коментари и подигравки :wink:

hatercrew
10-28-2007, 12:40
ahh ami ddz vij ako e po nisko s 2-3 santa to ne si li4i 4ak tolkova ama pove4e nekvo 6te e adski sme6no ako na mom4eto mu trea stol da si celune gadjeto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vij za vyzrasta ve4e e kazano - vzemi si kak da te otraka 8-) 8-) 8-)

yuyuto
10-28-2007, 13:31
Не знам, с по-малки и по-ниски от мен не съм ходила. Нищо,че хич не съм си ниска (1,70) :-D ... Та не мога да ти кажа дали пречи и дали има значение, щот просто нямам опит в тая област с по-ниските.

miss_91
10-28-2007, 13:56
ее какво мойто беше може би малко по-нисък от мен(не си личеше особено,само това, че не можех да нося високи обувки) :D 8-)

hahavteen
10-28-2007, 13:57
S po-nisuk ot men ne bih trugnala...Prosto muje pod 1.80 ne me privli4at. Ina4e kato vidia niakoia dvoika i muja e po-nisuk ot jenata ne mi se stryva grozno ili sme6no.Vsi4ki vliybeni sa sldaki :---)
Kolkoto do godinite ako az sum nad 20 a toi e s 1-2 godini po-maluk ne bi mi napravilo vpe4atlenie sega oba4e kogato sum na 18 100% ne bih trugnala s niakoe hlape na 16 :roll:

galina_3
10-28-2007, 14:00
аз поне никога небих тръгнала с момче по-малко от мен,да не говорим за ръста-АМА ТВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ

BunnYY_f
10-28-2007, 14:13
За мен височината е важна, и с по-ниско момче от мен не съм ходила, и се надявам да не ходя. Годините, една по-малко от моите ме не епроблем, ако между нас има привличане, защо не :)