PDA

View Full Version : Карам се с наще за глупости

Pingvina
10-23-2007, 20:03
Taka ... dnes naprimer maika se vry6ta ot rabota kakto vinagi qdosana ... i kakto vinagi iska da izbiva stres
Dnes sled kato se vyrna ot rabota me pra6ta do aptekata ... i az nqma kak da i otkaja ... utidoh do aptekata kazah lekarstvoto i tq kaza 4e tova lekarstvo se dava samo s recepta. Hubu vsi4ko e OK az se vry6tam v ky6ti i i kazvam 4e iska recepta tq po4na da vika 4e sym zabravil imeto mu taka natatyk taka natatyk i v kraina smetka mi dadi kutiykata ot lekarstvoto i mi kaza da otida v druga apteka pak v moq kvartal
Utidoh i tq mi dade lekarstvoto sled kato se vyrnah v ky6ti i tq po4na da se naduva kato puika 4e e biva prava prez cqloto vreme etc.
i sled tova az zapalih kyminata v moqta staq 4e 6toto imam 4uvstvoto 4e se razbolqvam i tq zapo4na pak da mi vika 4e 6toto mnogo dyrva sym gorql
i sled tova tq doide v moqta staq i legna da spi . OK nqma problemi vypreki 4e apartamenta ni e 4 staen i ne i pre4i da otide v drugite stai . tam pak gorqt pe4ki i ima 1 klimatik no kakto i da e pak kazvam 4e nqmah problemi.
No tq mi kaza da namalq zvuka na slu6alkite ... IZKLIU4IH SLUSHALKITE .
Malko po kysno tq zapo4na da me zapla6va . citiram razgovorq
maika mi - Utre sitrun tai 6e se iznenada6 4e 4ak 6te se razpla4i6
az - ko ? kvo 6te mi napravi6 kazvai 4e da byda podgotven
maika mi - 6te vidi6 ... drisak takyf nqma6 kapka uvajenie kym men

Malko po kysno sled kato se "naspa" me nakara da izbyr6a masata , ok nqma problem izbyrsah q IDEALNO i tq pak tyrsi nqkvi kurusi det se vika 4e e imalo nqkvi bokluci i taka natatyk .... i az se smeq ironi4no i po myni4ko i otgovarqm ... i tq izvika ba6ta mi .
Razkazah mu vsi4ko ot A do Q kakvo se e slu4ilo i toi na kraq kaza
"da be prav si be ti vinagi si prav nie sme ti krivi"
i togava se zasmqh i si zaminah v staqta i sled 1 min idvat pri men i 2mata i maika kazva
"ot sega natatyk pove4e nqma da ti govorq " i az i kazah
"haha spokoino skoro nablijava rojdenniq mi den , estestveno 4e 6te mi govori6.
Sled tova idva nova godina , koleda dyryby nqma na4in da ne mi progovori6" i tq izlezi ot staqta mi na miga.
Sled 2 min idva pri men i mi kazva "q mi kaji ti drogirva6 li se" i az zamyl4ah za6toto nqmah dumi prosto ... bqh potresen.
kajete mi kak da deystvam v takyv slu4ai ... ? :smt017 :smt017 :smt017

sladku_bebzi
10-23-2007, 20:17
Излизаш сутрин и се прибираш вечер, за друго не се сещам!

desidala
10-23-2007, 20:18
Ами всъщност до няква степен знам за кво става дума, ама аз не отговарям на майка ми. Когато тя е ядосана, гледам да не й се мяркам много пред очите, за да не си го изкарва на мен. Но пък ако се случва много често й кажи, че не искаш да се карате и я помоли да не си изкарва яда от деня върху теб. А ти от друга страна се постарай да не й отговаряш прекалено много, защото наистина тя сигурно се ядосва повече. Не го приемай като критика, просто съвет. И така. Надявам се да съм ти помогнала по някъв начин :-)

My_Dear
10-23-2007, 20:18
Хах, чудя ти се как търпиш...

Аз се изолирам. Баща ми навремето оказваше негативно влияние върху мен и аз се изолирах от него чисто психически. Действам на този принцип срещу всички, които ми вредят по някакъв начин. Тотален игнор и толкова.
Само че не знам доколко е приложимо при теб... :smt017

Cool_Bitch
10-23-2007, 20:37
Izolirai se ot tqh ili pak napravo im kaji,4e kogato sa qdosani da ne se raztovarvat na teb.Ako ponat pak da ti drankat "ot ednoto uho vlqzlo,ot dr izlqzlo". :::

StAkE
10-23-2007, 20:41
pi4 pre**an si...

i az sam tak ama s ba6ta mi ii ne 4ak tolkova...
va6te ako sa po-taka na godini nqma stra6no te ne znaqt kakvo sa narkotici (mene po 1 vrme me proverqvaha vseki den dali miri6a na treva (se 1 znaqt kak miri6e)a az o6te ne bqh vijdal togava takov ne6to (eh kakvi vremena bqha :-D )) i neprestanno se trevojat da ne bi nqkoi da ti probuta treva vmesto obiknovenna cigara i ti da ne razbere6 (se 1 sa ednakvi a i kat 4eli ne si si kupuival sam :D)

taaa
sistemata e mnogo prosta qdosva6 gi do tolkova (s zlobni zatapki) mnogo 4e nai-nakraq da vidat 4e ne mogat da ti vliaqt pove4e iii prosto sled vreme svikvat..

iii
zapomni nai-vajnoto kakvoto i da napravi6 te pak nqma kakvo da ti pri4inat prosto ima predstavq6 alternativata (da se pribira6 nadrusan v 6 za6toto ne ti se e sedqlo v ky6ti) i gleda6 sled nqkolko dni kak vsi4ko otminava :wink:

thefreak
10-23-2007, 20:53
Питай я, тя да не се дрогира....

Pingvina
10-23-2007, 21:21
Питай я, тя да не се дрогира....
OO DA TOVA 6TE GO NAPRAVQ

Pingvina
10-23-2007, 21:22
ako imate o6te nqkoi predlojeniq pi6ete mi pls ...

Didko89
10-23-2007, 22:04
Не видях някъде да си написал на колко си(толкова съм и гледал..) ама в край на сметка всичко е времено. Ще дойде момент, когато ще се изнесеш. Няма да си зависим от тях. Те ще имат нужда от теб, не ти от тях.
Или пък просто си сложи нова брава с ключ на вратата на стаята ти :)

Pingvina
10-23-2007, 22:15
na 17 sym

AliceSw
10-24-2007, 07:02
друсаш ли? - ако не, щом те попита пак и казваш да ти направи тест - при доктор, не от аптеката...най-вероятно някои и е набил в главата, че синът и друса и затова се държи така...

Sweet__baby
10-24-2007, 07:13
Нормално е всяка една майка да полага много грижи за детето си....но аз не видях нещо такова при вас .... :shock: Значи само те упреква, а баща ти понеже не може да не е на нейното място......ясно какво става.... #-o При мен е почти по същия начин. Майка ми ми прави забележки за най-малкото. 1 път не ми е направила компромис. Баща ми понякога ми казва: "Не й обръщай особено внимание, нека си говори каквото иска, но ти само си мълчи, а не и отговаряй" . Аз така правя, защото тя прави от нищо нещо......както се казва - от мухата=> слон. Аз понякога не мога да я издържам - нищо, че ми е майка, но и тя много прекалява със забележките си. Няма минута, в която да не е казала нещо. Или като ми се обади по гсм-а и почва......яж на обяд преди да излезнеш, пблечи се хубаво, че е студено иии т.н. :smt013 Много мразя така и и го казах, а тя ми отговори:" Да те видя и теб като си имаш деца как ще ти е притеснено за тях, както на мен за теб сега..." .....УжАс направо.....Но ще търпя всичкото това, докато не започна сама да си изкарвам парите и да бъда абсолютно самостоятелна....а до тогава само трябва да си мълча.....

И ти не трябва много да и се сопваш и отговаряш, а ако тя продължава да се държи по такъв начин с теб...значи на нея й има нещо...... но ти просто си мълчи.... [-( #-o

KimBerLy1912
10-24-2007, 14:04
И аз доста често се карам с майка...е не толкова крайно ама се пак....Иначе като цяло ситуациите са сходни-как все аз съм била права,как нищо не съм вършила вкъщи,колко неикономична съм...на моменти си писва...Как действам-ако си изпусна нервите,почвам и аз да се карам и се впускам в безкрайна кавга...ако имам късмета и силата на волята,мълча и се изнасям от стаята...понякога не им говоря с дни...толкова съм ревала..от нерви...не е реално....тъпо е да си избиват стреса и нервите върху нас ама... :?