Влез

View Full Version : Проблем

precakana_f
10-23-2007, 20:11
I taka, tragediqta e slednata:
Vsicho zapochna predi godina i neshto.Poznavam tova momche ot poveche vreme, no togava zapochnah da izpitvam neshto kum nego.Toi beshe mnogo po-razlichen ot drugite, koito poznavah. Ne beshe takuv idiot (haha) kato drugite, beshe zabaven i mil i vuobshte strahotna kombinaciq, no razbira se ima problem. Oshte ot nqkolko godini toi si ima gadje, s koeto kusat i trugvat postoqnno. Sega tq uchi v drug grad, no 2-3 puti gi vijdah zaedno prez pochivnite dni i qvno se oshte hodat. Nqkoi moi priqtelki znaqt, no ne mislq, che me razbirat. Iskam da go zabravq, zashtoto znam, che nqma smisul. Az sum mnogo plaha i shtom za tolkova vreme ne sum mu kazala nqma zakoga.

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

MiMcHeToOo
10-23-2007, 20:18
ау ква трагедия, нереално.. виж ся кво можем да направим ние след като ти самата си казваш, че няма закъде?! След като той си има момиче с което ВЪПРЕКИ ВСИЧКО е тръгвал ОТНОВО дори след 9720 късане.. просто откажи се.. ходи пий 5-6 водки и до тука..

MayKyTy
10-23-2007, 20:21
ау ква трагедия, нереално.. виж ся кво можем да направим ние след като ти самата си казваш, че няма закъде?! След като той си има момиче с което ВЪПРЕКИ ВСИЧКО е тръгвал ОТНОВО дори след 9720 късане.. просто откажи се.. ходи пий 5-6 водки и до тука..
ахаа :)

desidala
10-23-2007, 20:25
Ами то и аз съм имала подобни проблеми. Просто недей да мислиш за него. Остави се приятелките ти да те разсейват и се забавлямай. Ще има и моменти, в които мислиш много за него, няма как иначе, но все пак недей да мислиш само за тва колко си нещастна и как никога няма да те хареса и т.н. Не ти казвам да го забравиш изобщо, щото е трудно, но поне се постарай да не е само той в главата ти. А пък ако си го измъкнеш съвсем от главата...ЕВАЛА =D>

PoisoNGirL
10-23-2007, 20:27
eeeeeee kolko ste grubi samo.Napivaneto ne e reshenie,no vse pak e gotin variant :mrgreen: Prosto si nameri drug,postavi si za cel da go zabravih.Opitai se da ne go vijdash...Abe vsushtnost ne shvanah kakuv suvet iskash..kak da go zabravish li?! Edna lubov se zabravq samo s druga,po-golqma ot neq :!:

thefreak
10-23-2007, 20:48
Не мога да повярвам, това е толкова отегчетилно, че на втория ред съм започнал да си мисля мои си работи, и като го изчетах не помнех какво съм чел въобще.
Въз основа на това, смятам, че каквото и да пише, са пълни глупости.
Всеедно четях учебник по машиностроене...

MayKyTy
10-23-2007, 20:50
Не мога да повярвам, това е толкова отегчетилно, че на втория ред съм започнал да си мисля мои си работи, и като го изчетах не помнех какво съм чел въобще.
:smt005 :smt005 :smt005

alonelgirl
10-23-2007, 20:51
Както вече те посъветваха - забрави го. Разсейвай се с разни неща - излизай с приятелки, заподнай се с нови хора, можеш пък и да срещнеш момчето - мечта? Просто не мисли за него. Прави това, което няма да те кара да мислиш за него. Ако се наложи, започни да го избягваш.

tuzaro
10-23-2007, 20:51
утре ше ходим ли на Съединението за протеста?

thefreak
10-23-2007, 20:56
Протест за?

tuzaro
10-23-2007, 20:58
Протест за?матурите :)

thefreak
10-23-2007, 21:06
Едва ли.
Цял ден съм на лекции, ако е следобяд може и да намина.

tuzaro
10-23-2007, 21:09
Едва ли.
ми от 12 часа ти каде учиш?

MayKyTy
10-23-2007, 21:10
Едва ли.
ето за какво ставала тази иначе толкова ТЪПА тема :smt005 :smt005 :smt005

tuzaro
10-23-2007, 21:13
Едва ли.
ето за какво ставала тази иначе толкова ТЪПА тема :smt005 :smt005 :smt005ти си много време самичка, ако искаш да се съберем :-D

MayKyTy
10-23-2007, 21:14
Едва ли.
ето за какво ставала тази иначе толкова ТЪПА тема :smt005 :smt005 :smt005ти си много време самичка, ако искаш да се съберем :-D
не му разбирам O:)

tuzaro
10-23-2007, 21:16
Едва ли.
не му разбирам O:)
кое не разбираш да обясня?

MayKyTy
10-23-2007, 21:18
тва със събирането 8-[

tuzaro
10-23-2007, 21:21
тва със събирането 8-[
ми да не си сама вече да се земем :smt005 :smt005

thefreak
10-23-2007, 21:21
Иска те човека да те люби.

MayKyTy
10-23-2007, 21:22
:smt005 звучи добре

SweetBunny
10-23-2007, 21:25
Да, най-добре се откажи...
Защото положението при мен е обратното и знам какво е.
И аз, и гаджето ми ходим от доста отдавна, и ние често се караме, и мен ме зарибяват някфи си момчета и си мислят, че като сме скъсали и аз ще обърна внимание на новото момче и ще тръгнем. Да, ама не, връщам се при бившия! Защото го обичам. Защото ме свързват много неща с него. Защото е трудно да скъсаш с човек, който е бил до теб цялото това време...Трябва новия човек (в случая ти) да е много специален и да може да го впечатли.
Пък и щом са от различни градове и ходят толкова дълго - това значи, че се обичат наистина силно. Дори повече отколкото, когато живеят в един град. Аз стигнах до този извод. :) За да спреш да страдаш по-добре го приеми:)

ZaHaRcHe
10-23-2007, 22:30
Щом е с нея значи е я обича...За туи напии са една вечер отиди при друг и така

precakana_f
10-24-2007, 07:06
Ami chudq se kak da go zabravq...znam che e otegchitelno i veche ste procheli hilqdi takiva mneniq, ama sum dosta oburkana...seki den go vijdam i nema kak da go izbqgna... Mnogo mi e kofti ](*,)

sasha_90
10-24-2007, 10:13
Ако си го поставиш за цел можеш да го забравиш.С жлание всичко се постига.

Mar1na
10-24-2007, 11:03

Или Теория на Вероятностите. То звучи умно, ама накрая си си загубил времето в общи линии.
Хъката-мъката ще го забравиш, то просто няма начин. Има време, спокойно. Ще пострадаш малко и ще ти мине. Всички сме минали (а някои тепърва ще минете) от там.

hatercrew
10-28-2007, 14:54
Щом е с нея значи е я обича...За туи напии са една вечер отиди при друг и така

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :lol: :lol:

DoomShadow
10-28-2007, 15:00
sega da ne zeme6 usileno da si tyrsi6 gadje 8-)