PDA

View Full Version : Изнасилване...

Tedi_sheep
10-24-2007, 09:50
Здравейте!Днес разбрах, че са изнасилили една от на-близките ми приятелки!Тя е момиче на 16 години, но изглежда по-малка, защото е дребничка!Изнасилили са я заради бившото и гадже, но все още незнам каква е причината!Аз много я обичам, а тя е лесно ранима, много нежна, страхлива и чувствителна!Правили са я да прави какви ли не работи, били са двама!Тя дори не може да говори нормално и постоянно ходи в баня да се къпе отново и отново!Сърцето ми се къса.Майка и не спира да плаче!Записала и е час за гинеколог и психо-терапевт!Взе и Ескапел да пие!А аз се чувствам безпомощна и много ИСКАМ ДА И ПОМОГНА И ПОНЕ ДА Я НАКАРАМ ДА СЕ ЧУВСТВА ПО -ДОБРЕ, ИСКАМ ДА ГИ НАМЕРЯ ОНЕЯ И ДА ГИ УБИЯ :smt010 Моля ви дайте ми съвет, защото се чувствам много зле!Кажете ми как да и помогна просто не мога да мисля трезво в момента не съм вярвала, че ще се случи на мой близък човек такова нещо! :cry:

001Severina
10-24-2007, 09:56
Ооо много гадно в такъв случай нищо неможеш да направиш освен да си близо до нея :cry:

momchence_89
10-24-2007, 09:57
Ми най много да и помагаш като си при нея и я успокояваш и постоянно да си при нея да не направи някаква глупост и как по точно е станало това... Разкажи го по подробно как се е случило всичко наистина е много тъжно но да гледа винаги напред.. :smt010

Има и такива педали които трябва да са не електрически стол или на разстрел :smt011

slun4evo
10-24-2007, 09:59
Това е ужасно, как може да има такива изроди.Сега тя най-много има нужда от теб и от близките си, има нужда да бъде разбрана, някой да и покаже, че я обича и да я разбере.Знам, че и е много трудно както и на теб но заедно ще го преживеете.Бъди до нея и всичко ще е наред. Айде успех на приятелката ти дано го преодолее лесно.

samoubiika
10-24-2007, 10:00
Аз щях да се чувствам по същия този начин...но щях да бъда безсилна в случая!
Най-добре е да води дело,да съобщи в полицията за да се предпази по някакъв начин,а това,което ТИ трябва да направиш е да я подкрепяш във ВСЯКО ЕДНО отношение и нейно решение...
Да си до нея,да и вярваш и да я накараш ТЯ да ти има пълно доверие!
Просто неможеш да направиш нищо повече от това!

Blab
10-24-2007, 10:00
В случаи като този на човек му е нужно време да се съвземе.Дай и време и пространство.Когато е готова да говори...сама ще те потърси.Ти не спирай да се интересуваш за състоянието й.

Theoatguy
10-24-2007, 10:07
Варварщина. Нямам думи. С нищо не може да се опише постъпката на тия двамата.

Бъди при нея. През цялото време. Прегръщай я. Съчувствай й. Не се опитвай да я разсмиваш, защото тя ще разбере и ще й стане още по-тъжно.

No_Limit
10-24-2007, 10:08
Трябва да подаде жалба в полицията , знам какво е и аз съм минала през всичко това , бъди до нея , когато мине всичко тя ще се съвземе

Dark_Angel_F
10-24-2007, 10:10
Това е меко казано ужасно ... И се чудя как има такива изверги способни да причиняват такива неща на млади момичета . Мъже като тези двамата са не з азатвор , а за екзекуция . А ти можеш само да си постоянно край нея да й даваш морална покрепа и я убеди да отиде в полиицята и да дпопде жалба ( колоото по бързо толкова по добре ) и от съдебен лекър трябва да я прегледа и да потвърди изнасилването . И й кажи да всичко се връща и рано иликъсно онези изроди ще си платят за стореното ....

Tedi_sheep
10-24-2007, 10:15
Ами тя е излязла от тях и отивала в нейна позната.И някаква кола я е следвала.Отвлекли са я и имали нож!Били гадни дебели, космати, гнусни между 30-40 години!Карали я да прави какви ли не неща и те сами парвили с нея каквото си поискат, гнусно ми е дори да говоря за това.Накрая и казали, че това всичкото е заради В.....(бившият и)!Тя се прибрала към 12 вечерта,а вечерния и час е до 10 по принцип.Тогава казала и на майка си и без това била уплашена жената за закъсннието и!Майка и веднага предприе мерки, но и тя въпреки всичко се чувства безпомощна...Но моята приятелка от снощи поне 20 пъти е влязла в банята да се къпе.Казва, че се чувства като парцал!Утре като се видим ще разбера всичко с най-малките подробности!Благодаря, че откликнахте на молбата ми за помощ!Ще се постарая да съм до нея и да и бъда полезна в този труден момент! :(

rihannka
10-24-2007, 10:21
това е ужасно,немога да си предсравя 4е може да има такива хора..ми бъди до нея,успокоявай я..подкрепяй я.и според мен трябва веднага да се подаде жалба в полицията и да се хваната тия мръсни изроди. :smt013 :smt013 :smt013

My_Dear
10-24-2007, 10:23
НЕ я карай да говори за случилото се. Ако тя сама пожелае да ти разкаже, не я спирай, но не я принуждавай да си спомня.

Опитвай се да я развлечеш по какъвто начин можеш. Неща, които напълно да я отвеят от мисълта за станалото и да я накарат да се усмихне поне малко.

Питай я - дали иска да е сама, дали иска да си говорите или просто да мълчите. Нека тя сама да избере какво да прави.

Бъди винаги на нейно разположение.

Имай в предвид, че в такъв момент човек допуска много малко хора до себе си, и то най-най-близките. Тя вероятно ще иска да ограничи социалните си контакти и да остане сама за известно време. Важно е този период да не се проточи твърде дълго, защото иначе ще се изолира, може да изпадне в депресия и т.н.

Това е, което аз мога да ти дам като съвет.

Batko_gesh
10-24-2007, 10:24
Няма смисал от тези нешта покани момичето на кафе и ште стане номера :smt016 :smt007

Timbaland
10-24-2007, 10:32
УЖАС!!!Лошо ми стана,ще и е нужна сериозна помощ,но и тея извратени копелета трябва да ги заловят.

SlAdKoTy zLo
10-24-2007, 10:34
Ооо много гадно в такъв случай нищо неможеш да направиш освен да си близо до нея :cry:

+1 uspex i si4ko da mine mn barzo :wink:

Tedi_sheep
10-24-2007, 10:36
Наистина сте златни.Най-хубавото е, че тя иска да говори за това.Казва, че така се чувства по-добре и по някакъв начин изхвърля всичко лошо от себе си.Дори тя сама ми каза "Теди, искам да говорим за това, моля те и възможно най-скоро.Имам нужда да говоря за това, става ми по леко".Ние за сега само по телефона си приказваме, но утре ще се видим, понеже днес няма как! :|

10-24-2007, 10:41
ше им еба маиката на такива кретени много ме дразнат ако видя такива ще ги изям !

DivoTo_KoTe
10-24-2007, 11:34
Ами тя е излязла от тях и отивала в нейна позната.И някаква кола я е следвала.Отвлекли са я и имали нож!Били гадни дебели, космати, гнусни между 30-40 години!Карали я да прави какви ли не неща и те сами парвили с нея каквото си поискат, гнусно ми е дори да говоря за това.Накрая и казали, че това всичкото е заради В.....(бившият и)!Тя се прибрала към 12 вечерта,а вечерния и час е до 10 по принцип.Тогава казала и на майка си и без това била уплашена жената за закъсннието и!Майка и веднага предприе мерки, но и тя въпреки всичко се чувства безпомощна...Но моята приятелка от снощи поне 20 пъти е влязла в банята да се къпе.Казва, че се чувства като парцал!Утре като се видим ще разбера всичко с най-малките подробности!Благодаря, че откликнахте на молбата ми за помощ!Ще се постарая да съм до нея и да и бъда полезна в този труден момент! :(

Баси животните.Моя съвет е да отиде в полицията с майка си и да се заведе дело.

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-24-2007, 11:41
az mislq che ne trqbva da q razpitfash kak tochno e stanalo i taka natatyk zashtoto sym sigurna che tq iska da zabravi tazi sluchka ...

beleg na vrata
10-24-2007, 12:08
male ujas....takiva izvergi .... ujasni ne6ta..prosto nqmam dumi .. taka da se vazpolzva6 ot dete i to zaradi absolutni idiot6tini... mili4ka kakto i dr-te te savetvat badi do neq,badi i opora ... sega 6te izjivee dosta tejak period dokato se vazstanovi,makar 4e vqrvam nikoga nqma da e napalno :| no dano se poopravi momi4enceto :( ne q ostavqi moje v na4aloto da ne iska da komunikira s nikoi,da se zatvori v sebe si ,no ne go dopuskai tova

Pafkata
10-24-2007, 12:24
edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e da b1de6 do neq i da q podkrepq6 :(

SeXy_to0
10-24-2007, 12:54
Леле,нямам думи,просто като си помисля какви изроди има на този свят...Ами ти най-добре бъди до нея,помагай и с каквото можеш...знам го от личен опит защото с една приятелка се беше случило не6то подобно :smt010 Но тя вече ( поне аз така си мисля ) го забрави,но първите дни след това са много тежки и за това трябва всичките и близки а и приятелите да са до нея.А колкото до тези тъпаци,да но ги намерят и ги вкарат в затвора и ги измъчват за да си платят.

Seducti0n
10-24-2007, 12:55
Единственото,което може да направиш за момента е да окажеш безприкословна подкрепа на приятелката си.По настоящем,тя преминава през огромен емоционален шок,чувства се омърсена и унижена и това е напълно нормално,като се има предвид какво е преживяла. :?
Психологическата травма е доста голяма и ще е нужно доста време, докато я преодолее,но за съжаление никога не ще я забрави,напълно.Нека да бъде силна и да запази доброто в себе си...Знам,че изнасилството е ужасно нещо и не го пожелавам на никой.Дано п-скоро се оправи и да превъзмогне по-лесно преживяното. :? [-o<

koalka
10-24-2007, 13:06
Ужасно, трябва й време.Явно бившия има пръст в това, не знам.До полицията да отидат, да видят какво може да се направи.Регистрационния номер на колата, но най-вероятно в тая паника не е обърнала внимание...Пф, има такива животни...

temito
10-24-2007, 13:09
Единственото,което може да направиш за момента е да окажеш безприкословна подкрепа на приятелката си.По настоящем,тя преминава през огромен емоционален шок,чувства се омърсена и унижена и това е напълно нормално,като се има предвид какво е преживяла. :?
Психологическата травма е доста голяма и ще е нужно доста време, докато я преодолее,но за съжаление никога не ще я забрави,напълно.Нека да бъде силна и да запази доброто в себе си...Знам,че изнасилството е ужасно нещо и не го пожелавам на никой.Дано п-скоро се оправи и да превъзмогне по-лесно преживяното. :? [-o<

напълно съм съгласна с всички,просто бъди до нея....оххх винаги супер много се разтройвам като чета за такива неща,но нали знаеш всичко рано или касно се връща(аз така се успокоявам доста често)
пожелавам успех на твоята приятелка,дано по скоро се отърси от това изживяване и да продължи напред

Sten_D
10-24-2007, 13:09
Nai dobroto koeto moje6 da napravi6 e da bude6 do neq za da i pokaje6 4e ima na kogo da raz4ita :wink:

momchence_89
10-24-2007, 16:00

Не наистина това е много ужасно чак на мен ми става гадно малееее :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 Ако имам възможност аз бих ги застрелял като кучета на улицата малее направо.. Сега трябва задължително да се иде до полицията и да им дадат доживотна ...

Kras4eto_lp
10-24-2007, 17:11
:shock: :shock: О боже...ебаси извратените хора.Как могат да го направят това.Да отиде твойта приятелка в полицията и по-добре си говорете повечко(от това което прочетох така и ставало по леко).Просто я подкрепяй :wink:

Violenza
10-24-2007, 17:13
Прекарвай цялото си свободно време с нея. Точно сега най-много има нужда от приятелките си.
Дано да се пооправи момичето...

П.П. Ясно е, че едва ли ще ги осъдят тия... затова може да платите,за да ги смелят някъде и т'ва е..

bqsna_teenagerka
10-24-2007, 17:39
Ами единственото нещо което можеш да направиш за нея е май само да си до самата нея и да я подкрепяш,да и говориш,да я караш да си излива мъката и гнева. да я убедиш че уния глупаци ще си получат заслуженото рано или късно. кажи й че ти винаги ще си до нея и ще я подкрепяш,и това наистина ттрябва да е така!
трявало е да съобщите в полицията за изнасилване! защо не сте го направили? тези двамцата могат да налетят и на друго момиче!

palomaaa
10-24-2007, 17:46
ako nedai si boje se slu4i ne6to takova s men,parvoto koeto 6te stane e (sega6niq mi priqtel,ba6ta mi ili prosto nqkoi poznat) 6te otide i 6te prebie tozi koito e pora4al,taka da postapqt s neq,toes biv6iq i!!!spored men nqkoi li4no trqbva da my potrarsi smetka,znam 4e e mnogo vandalsko,no neka i toi da razbere kakvo e "brytalnost"

Tedi_sheep
10-24-2007, 17:57
По принцип майка и тази, която се занимава с полицията.Незнам какви са посдните резултати от там.Утре ще науча!Но аз лично имам някои добри познати, които могат да ми помогнат да се оправя с тоя.А ако знаех кои са изнасилвачите!Тя помни само, че колата е била сива!И нищо друго, не ги познава...Но аз съм се заканила да разбера и да направя нещо по въпроса ! :!:

jacky39bg
10-24-2007, 20:39
samo drasnete edno ls kato razberete koi sa predi da gi pribere policiqta .... otdavna ne sum se razgrqval :twisted:
sujalqvam za momi4eto .... jivota produljava :!:

p07ren
10-24-2007, 21:14
momche sam no naistian su4ustvam na stanaloto ... mn e kofti mn e gadno no ima i takiva izrodi deto ne im e zor za posledstviqta v/y dadenoto momi4e ... ne moje6 da i pomogne6 ... prosto spored men budi s neq uspokoqvai q ... trqbva da useti priqtelstvoto i liubovta ti ..

MaLkO_bIjU
10-24-2007, 22:00
Прекарвай цялото си свободно време с нея. Точно сега най-много има нужда от приятелките си.
Дано да се пооправи момичето...

П.П. Ясно е, че едва ли ще ги осъдят тия... затова може да платите,за да ги смелят някъде и т'ва е.. Абсолютно съм съгласна.тва с полицията...няма да помогне.най-много да им дадат гаранция,а ако са и с добри финаснови вазможности и до гаранция няма да се стигне и нещата "леко" ще се покрият.нека да платят на някои да отиде да пребие бившия и и да го накарат да си изпее кои са и после и през тях да минат.за мене тва е единственото решение да си полу4ат заслуженото.

sapphirr
10-24-2007, 22:14
разстрeл!

ина4е няма как да и помогнеш.за подобни травми трябва мн време и деликатно отношение към наранения (и физи4ески ,и психи4ески)

-/-
10-25-2007, 01:09
Здравейте!Днес разбрах, че са изнасилили една от на-близките ми приятелки!Тя е момиче на 16 години, но изглежда по-малка, защото е дребничка!Изнасилили са я заради бившото и гадже, но все още незнам каква е причината!Аз много я обичам, а тя е лесно ранима, много нежна, страхлива и чувствителна!Правили са я да прави какви ли не работи, били са двама!Тя дори не може да говори нормално и постоянно ходи в баня да се къпе отново и отново!Сърцето ми се къса.Майка и не спира да плаче!Записала и е час за гинеколог и психо-терапевт!Взе и Ескапел да пие!А аз се чувствам безпомощна и много ИСКАМ ДА И ПОМОГНА И ПОНЕ ДА Я НАКАРАМ ДА СЕ ЧУВСТВА ПО -ДОБРЕ, ИСКАМ ДА ГИ НАМЕРЯ ОНЕЯ И ДА ГИ УБИЯ :smt010 Моля ви дайте ми съвет, защото се чувствам много зле!Кажете ми как да и помогна просто не мога да мисля трезво в момента не съм вярвала, че ще се случи на мой близък човек такова нещо! :cry:

Гледай некой филм с рамбо.Надъхай се.Нарамваш пушката за грозни животни, една мешка вътре си слагаш сух леб реколта '81ва, козе сирене и дъвка турбо и заминаваш да ги дириш.

pi0neer
10-25-2007, 07:48
а пък как и помагаш само кат раздухваш по форумите немога ти обадя ](*,)

pi0neer
10-25-2007, 07:50
разстрeл!

ина4е няма как да и помогнеш.за подобни травми трябва мн време и деликатно отношение към наранения (и физи4ески ,и психи4ески) а с разтрела символизираш голямо отношение според мен... както и да звуча.. как е ходила с такъв тапак... койт може да напрай тфа... ама тя си е виновна до някаде че е била с такъв тапак е биите го зарад мене ако не успейте... напийте се фместо мен ...

Violenza
10-25-2007, 07:51
а пък как и помагаш само кат раздухваш по форумите немога ти обадя ](*,)
Сори за флуда...
Но просто не се сдържах като ти видях подписа... :lol: :lol: :lol:

Такива уникални случаи се срещат рядко... :lol: :lol: ахахахха

Neshtaten_M
10-25-2007, 07:53
Прекарвай повече време с нея, не й напомняй за това, не я питай как е станало, предлагам ти всичко да бъде както преди случилото се

10-25-2007, 09:15
Ами според мене не трябва да се убиват тези а да се кастрират и да им е гадно цял живот,както това момиче няма да забрави ужаса който е преживяла!
Хехе трябва да седят 5-6 години за това в затвора друго нищо не може да се направи ! Вия с ваще разстрели, кастрирания и т.н. само говорите но ако ги видите какво ще направите а ? Само говорите но няма да направите нищо защото 99% от този свят са страхливци !

Tedi_sheep
10-25-2007, 11:26
Аз днес се видях с приятелката ми.И честно казано добре е!Мисли, че не заслужава да страда заради такива, че живота продължава и смята, че ще го преодолее.Усмихва се , което ме радва.Дори и не плаче вече.Просто е уплашена и се страхува да излиза сама.Чувства се още гадно, но не толкова...позитивно настроена е за бъдещето.Приятелят и и той я подкрепя!Много съм щастлива след срещата с нея.Тя също се радва!Но лошото, е че са закъсняли с полицията и едва ли ще ги намерят тея.Но сега ще започна аз лично акция, защото смятам че мога да разбера кои са тези.И да им направя ИЗНЕНАДА!Една огромна изненада, която да ги възнагради за това което са направили! :evil: Още незнам какво ще направя като разбера кои са, но няма да ех :roll: убаво.

gavro64eto
10-25-2007, 11:33
Stoi blizko do neq,pomagai i v vsi4ko,ne q ostavai sama.Pravo tova,koeto bi iskala tq da nqpravi ako na teb ti dse be slu4ilo takova ne6to.

sapphirr
10-25-2007, 12:50
разстрeл!

ина4е няма как да и помогнеш.за подобни травми трябва мн време и деликатно отношение към наранения (и физи4ески ,и психи4ески) а с разтрела символизираш голямо отношение според мен... както и да звуча.. как е ходила с такъв тапак... койт може да напрай тфа... ама тя си е виновна до някаде че е била с такъв тапак е биите го зарад мене ако не успейте... напийте се фместо мен ...

моя грешка не се изказах правилно.разстрел за него,не за приятелката и

koteto_5
10-25-2007, 13:02
Neeznam kakvo da kaja tova e ujasno ne6to
az bih gi ubila
osven da si do neq i da i pomaga6 da preodolee prejivqnoto po nekakav na4in :cry: :cry: :cry:

DevilWish
10-25-2007, 15:20
Olee ujasno e :( prosto stiskai palci da ne e bremenna i da gi razberete koi sa teq goveda i togava da syberete nqkva kompaniq mom4eto i da gi prebiete ,za6toto go zaslujavat :smt011 :smt012
Prosto bydi blizo do neq !!!

assd
10-25-2007, 17:01
като е на 16 кво се занимава, нейна си е грешката. айде боли ме, честито на печелившите!

evilkaAaAa
10-25-2007, 19:05
НЕ я карай да говори за случилото се. Ако тя сама пожелае да ти разкаже, не я спирай, но не я принуждавай да си спомня.

Опитвай се да я развлечеш по какъвто начин можеш. Неща, които напълно да я отвеят от мисълта за станалото и да я накарат да се усмихне поне малко.

Питай я - дали иска да е сама, дали иска да си говорите или просто да мълчите. Нека тя сама да избере какво да прави.

Бъди винаги на нейно разположение.

Имай в предвид, че в такъв момент човек допуска много малко хора до себе си, и то най-най-близките. Тя вероятно ще иска да ограничи социалните си контакти и да остане сама за известно време. Важно е този период да не се проточи твърде дълго, защото иначе ще се изолира, може да изпадне в депресия и т.н.

Това е, което аз мога да ти дам като съвет.

shturo
10-25-2007, 19:37
Имам опит със съдебната ни и разследващата система и честно казано не съм във възторг. Само ще кажа, че ако това момиче успее да бъде такава каквато е била преди което и го пожелавам искренно, ще бъда мн учуден, но това е др, тема. Та значи първото което трябва да направи е да иде и да си изкара веднага медицинско, ако това момиче след време се оправи и реши да подеме съдебни мерки, то тогава ще и трябва мн голяма подкрепа, за да изтърпи даване на показания и един куп гадости около нея, шанса тея дърти копеленца да бъдат осъдени не е малък но все пак трябва да бъде подготвена за много тежка битка и опити да я унижатв съда, за да се измъкнат, другото за което тряба да се подготви е един много ДЪЛЪГ ПРОЦЕС, защото в България винаги така става. А иначе това което можеш да направиш ти е : НИЩО , освен да бъдеш до нея и да я подкрепяш.

bratic
10-25-2007, 20:23
Полиция. Съд. и тн. Много ме съмнява, че ще стане в нейна полза.
Доколкото рабирам тя не се е съпротивлявала, медицинско едвали са направили навреме за да могат да зафиксират нещо по-конкретно. Тя е била сама няма свидетели, не помни колата и номерата й. Сигурно дори и изнасилвачите няма да ги опознае. Пък дари полицията въобще ще ги намери. /само това, че гаджето имало някаква връзка с тях/
Колкото е да е жалко ама чрез съд едвали.

Остава да ги намери сама и ....... ...... обрязване! ))))

MosT_WaNTeD
10-29-2007, 19:53
Това ако се случи на гаджето ми ... а дори и до тогава да ми е бивша няма да се замисля и за секунда ... и ще ги преобразя до неузнаваемост пък и да ме садят после за побой ( защото съм пълнолетен) ще ми е все тая ... те така или иначе трябва да си получат заслуженото по един или по друг начин ... но най-добре е и по двата начина ...

umbra
10-29-2007, 20:09
Изроди....химическа кастрация за изнасилвачи и педофили!

N0_feAR
10-30-2007, 07:56
Много съчувствам на приятелката ти. Хубаво е че лека полека се възтановява (психически)
Поговорете с гаджето й и помислете кои може да са били тея неандерталци и като ги намерите ги изхващайте някъде и ги кастрирайте :evil: Баси мизерните говеда!

sasha_90
10-30-2007, 12:23
Можеш да и помогнеш като бъдеш до нея.

momchence_89
10-30-2007, 15:28
Как се развиват нещата инфо :neutral:

rashito0o
10-30-2007, 17:36

belphegor
10-30-2007, 17:39
честно казано за твоята приятелка не ми пука, случват се такива неща, ама ако си представя, че е моя приятелка.... лошо.
Само времето ще помогне, според мен, сега каквото и да се опитваш да правиш....
Бъди до нея.

LizZz
11-18-2007, 13:28
Моля те много направете всичко възможно да им го върнете!!!!!!!!!!!Че напрао съм бесен :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

KAKASHI SENSEI
11-18-2007, 13:47
ако мойта приятелка ме зареже и после иска се върна при нея аз казвам нееееееееееееееееееее

eXitrcho
11-18-2007, 14:14
наистина е мн гадно слу4илото се с тжота проятелка.Вместо да ходи6 да ги убива6 тези стои при приятелката ти и я подкрепяи :( :( :(

A_JoLiE
11-18-2007, 18:06
Майка и да се занимава с тях, а ти стой близо до нея.

AvaLan4e
11-18-2007, 20:16
Всеки ден и повтаряй до умопомрачение, че Не е виновна! И плачи с нея, когато ти се дореве. Никога не свеждай поглед от нея, когато те погледне. И в никакъв случай не и казвай, че няма нищо. Може да го казваш с добри намерения, но наранява. Сякаш умаловажава болката й. Виж помъчи се да я накараш да повярва, че светът не се е променил, нека си играете, да има деца, но в никъкъв случай не бързай. Не се и отчайвай. Хората някои по-бавно се съвземат, а на нея ще и трябват години....дай и време и бъди с нея.
Усепех.

**EcKo**
11-18-2007, 20:47
Като знаеш че е заради бившото и гадже...Отивате 20 човека при преди малко посочения и с мили думи го карате да каже кои са за да не остане без....така....И после може тези двамата да им го върнете...
В момента аз съм бесен...А за теб не мога и да си представя...

rakiQ
11-19-2007, 06:44
оф абе тия мъжете са бахтииии...

дано не ебременна...
вече тряяя си зашиеме сички дупки,катинари,летви да ковем....

веднъж с мойта най-добра приятелка се запитахме-ако някой тръгне да те изнасилва и види че си в цикъл кво че направи!!? #-o

Vampirella
11-19-2007, 10:10
:( Ужасно! Как може да има такива хора?!? Горкото момиче... това ще й остане психологична травма за цял живот... :(
Сега ти си най-нужна на приятелката си. Просто бъди до нея, но не я карай да говори за случилото се и да пеживява всичко отново. Споменът си е достатъчно болезнен. Разсейвай я с каквото можеш, стига само да не мисли за случилото се. (Браво на теб - ти си наистина вярна приятелка! ;-) ) Успех! И дано на тия говеда им се върне! :o

rumi10
06-06-2011, 08:52
Бъди до нея всеки ден :) Заведи я на разходка за да се разведри и мисля , че ще стане ;] късмет

DownloadVirus
06-06-2011, 09:08
Еми всякви идиоти ги има , не да накарат някое курве да им духа и си намират поводи :}

anonymous768631
06-06-2011, 09:10
оф абе тия мъжете са бахтииии...

дано не ебременна...
вече тряяя си зашиеме сички дупки,катинари,летви да ковем....

веднъж с мойта най-добра приятелка се запитахме-ако някой тръгне да те изнасилва и види че си в цикъл кво че направи!!? #-o
Ами, ще си я изнасили, какво да направи...

П.П.: Мале, какъв мерак ми е да изнасиля една сервитьорка в едно градско кафе... :shock: Въй...

SisiStrange
06-06-2011, 09:19
Темата е от 2007. :-o Каквото и да е станало, най-вероятно отдавна е приключило.

anonymous768631
06-06-2011, 09:30
Темата е от 2007. :-o Каквото и да е станало, най-вероятно отдавна е приключило.
Имаш право. Май някой си подрежда темите в низходящ ред. Ама добре я е повдигнал. Трябва да се направи важна. Като обща един вид.
Чуйш ли, модераторке, това е заявка от моя страна.

shpekovsalam
06-06-2011, 12:48
Оооп... И аз се подведох. ТЕМАТА Е ОТ 2007!

kalpazanka
06-12-2011, 08:40
Аз.