View Full Version : Как да я убедя да ме пусне?
tItEufFf
10-24-2007, 11:11
Днеска има един концерт и там ще пеят Каризма, Анелия, Устата и др. По принцип не слушам такава музика, но компанията ще ходи. Те винаги ходят на концерти без мен. Техните ги пускат, само мойта майка не ме пуска. Само че днеска ще бъдем с бащата на едно от момичетата...И все пак се чудя как да и го кажа така, че да и покажа,че може да има доверие.. :roll:
ако говориш за концерта във варна в Спортна зала там е само с покани. А относно как да я убедиш.....с много говорене, молби и малко миловидни физиономийки + тва ще има възрастен при вас тогава къв е проблема...
tItEufFf
10-24-2007, 11:19
ако говориш за концерта във варна в Спортна зала там е само с покани. А относно как да я убедиш.....с много говорене, молби и малко миловидни физиономийки + тва ще има възрастен при вас тогава къв е проблема...
Само с покани ли?! ... Ама сигурен ли си?
не е с покани!!! Аз ще ходя днес там с компанията Механото RLZ !!! :P \:D/ :::
Ааа къв е тоя концерт и колко е входа,я кажете че ми стана интересно?
а по темата...на колко си?
T3En_PrObL3m
10-24-2007, 11:50
Ами може би като кажеш че ще сте с бащата на едно момиче ще е по-спокойна и ще те пусне! :smt006
Batko_gesh
10-24-2007, 13:11
Аз викам че няма да пия и пуша и ме пускат :smt016 :smt016 :smt016
не е с покани!!! Аз ще ходя днес там с компанията Механото RLZ !!! :P \:D/ :::
с покани е! вчерашният концет по изключение е бил със свободен вход...пфф аз мн са бях надъхала да ходя (за малко разнообразие) ама ми развалиха намеренията
k1sS_mY_aSs
10-24-2007, 15:30
Аз викам че няма да пия и пуша и ме пускат :smt016 :smt016 :smt016 ьаьаььаьаьа същото.... абе тате бе абе няма да пуша бе обещавам....и само една биричка ша метна за спорта :-D АааААа по темата.. миловидните физиономийки не винаги помагат.. Помоли я и й обясни как стоят нещата ..как винаги те ходят без теб,а сега дори родител са зели със себе си :mrgreen: