View Full Version : Необичайно Кървене
Ами, притеснявам се, защото преди 1 седмица приятелят ми... ме отвори, на 16 съм. Преди 2 дни правихме секс за втори път и вечерта се появи кървене, както и преди малко. Необичайно е и ме притеснява, защо 2 дни подред кърви? Мерси предварително.
Kras4eto_lp
10-24-2007, 22:23
Нищо ти няма спокойно :wink:
swords1010
10-24-2007, 22:24
Кървене е нормално да има до една година след първия полов акт, стига да е краткотрайно! :wink:
и да уточня, че го правихме без презерватив, има ли шанс да съм забременяла? Не е свършвал в мен.
Ясно, значи ще отмине така ли? И общо взето имам ли причина да се притеснявам?
swords1010
10-24-2007, 22:26
и да уточня, че го правихме без презерватив, има ли шанс да съм забременяла? Не е свършвал в мен.
Ако си сигурна, че не е свършил в теб, шанс почти няма! :wink:
Kras4eto_lp
10-24-2007, 22:26
Не си бременна...но другия път по добре го правете със презерватив :roll:
Питам глупости вече от притеснение :) Мерси много за отговорите.
охх винаги има щом не е с презерватив! дано имаш късмет и не си бременна! И умната следващия път си сложете презерватива 50 стотинки е не е толкова скъп! А колкото до кървенето не се притеснявай, то е нормално и все пак ако толкова ти пречи отиди на лекар да те прегледа :)
swords1010
10-24-2007, 22:29
Ясно, значи ще отмине така ли? И общо взето имам ли причина да се притеснявам?
Ами ако има кървене твърде често или пък е обилно и трае повече време, отиди на гинеколог. В противен случай, не се притеснявай (нищо ти няма)! :wink: