PDA

View Full Version : Семейството ми се разпада

Neshtaten_M
10-25-2007, 06:56
:x Значи, майка ми си има любовник така да го нарека но с баща ми не са разведени. Отварям и аз сутринта пощата и гледам че от тоя нещастник има поща, в писмото пише нещо, но то ва доказва че имат връзка, какво да му отговоря на тоя нещастник че знам, искам да му покажа че знам :x

pi0neer
10-25-2007, 07:02
ех това вече е лошо... аз мисля че трябва да му го кажеш лично .. и да обсъдите с майка ти... и мисля че тя трябва първо теб да пита.. дали ти го възприемаш този човек защото се пак тя си има отговорност а именно теб и за да има любовник ти трябва да си сагласен с това.... или поне трябва да се консултира с теб.. но ако питаш мен.. аз бих го строшил от бой ::: но мисля че трявба първо да говориш с нея :wink: или пък защо не поговориш с баща си може заедно да го строшите ::: но това което прави майкати хич не е добро..

Neshtaten_M
10-25-2007, 07:30
I az bih go stor6il ot boi ako imah tazi vyzmojnost no u6e6tam kak 6e naprawa po-golema glupost i she stane po-lo6o :x

pi0neer
10-25-2007, 07:34
е виж това беше в кръга на шегата .. с бой нищо не се оправя... кажи на баща си... да говори с майка ти.. мисля че е техен проблем.. а след тфа трябва ... и с тебе да поговорят....

No_Limit
10-25-2007, 07:44
спокоен бъди и моята майка си има любовници . Според мен и майките ни понякога заслужават да се почустват истински жени :-k

ABSOLUTme
10-25-2007, 07:46
Според мен първият човек,с когото трябва да говориш,е майка ти.Не намесвай още баща ти в цялата каша,виж първо тя какво ще ти обясни и така.
Надявам се цялата история да е продукт на твоето въображение(след като сам каза,че нямаш доказателство за връзка между тях).Ако не,горе главата - нито ще си първият,нито последният с разведени родители.А повярвай ми,когато 2ма души не се обичат,то по-добре е да ее разделят и всеки от тях да търси щастието си поотделно.Така и за теб ще е по-добре,вместо цял живот да ставаш свидетел на скандали и прочие.

Neshtaten_M
10-25-2007, 07:49
Не аз имам доказателства, чел съм ии SMS и сега и прочетох пощата и така... много е гадно

ABSOLUTme
10-25-2007, 07:52
Е тогава просто говори с нея.

Patetu
10-25-2007, 08:10
Ами много е трудно да се реагира адекватно в тези ситуации, но трябва да разсъдиш трезво. Всички са хора и имат правото да се щастливи. Майката ти и татко ти са решили да не са заедно, т.е. трябва да се съобразиш с тяхното решение. Понякога хората е по-добре да са разделени, пред това да са нещастни заедно. А пък и това не значи, че по-малко ще те обичат :!:
Та ако майка, ти е по-щастлива с новото си гадже, подкрепи я. Не и усложнявай живота допълнително.Никой не те кара да го харесваш, но не прави драми от това, че е с майка ти.

pi0neer
10-25-2007, 08:41
Ами много е трудно да се реагира адекватно в тези ситуации, но трябва да разсъдиш трезво. Всички са хора и имат правото да се щастливи. Майката ти и татко ти са решили да не са заедно, т.е. трябва да се съобразиш с тяхното решение. Понякога хората е по-добре да са разделени, пред това да са нещастни заедно. А пък и това не значи, че по-малко ще те обичат :!:
Та ако майка, ти е по-щастлива с новото си гадже, подкрепи я. Не и усложнявай живота допълнително.Никой не те кара да го харесваш, но не прави драми от това, че е с майка ти. що на теб приятно ли ще ти е да гледаш некъф тапак с майка ти а не баща си ?

Patetu
10-25-2007, 08:47
то не е приятно, но ти какво може да направиш...
да промие6 мозъка на майка си и да разровиш в задния двор- гаджето..
Оооо моля не бъдете деца..

N0_feAR
10-25-2007, 09:36
кажи на майка си че знаеш за цялата тая история. Кажи й че не го удобряваш. Абе трябва да се изясните.
пп:в много кофти ситуация си попаднал, предполагам колко ти е бясно и гадно...

HePeAJIeH
10-25-2007, 18:41
Намери го тоя строши го от бой и после няма да припари до майка ти :wink: Аз лично бих го убил на място! :smt013

HePeAJIeH
10-25-2007, 18:46
с баща си може заедно да го строшите

Това е решението!!!!!!!Дайте му един урок!

rauchen
10-25-2007, 18:47
Напиши му някакъв гаден е-майл :roll:

?love_haTe!
10-25-2007, 18:50
Е братле..кофти :(

Според мен трябва да говориш с майка си и да й кажеш,че
трябва да спре.Щом с баща ти нямат развод,не е честно
тя да се гаври по този начин с него.
Прави циркове,дръж се зле..просто спри това..на всяка цена.
Може и да говориш с този пръч.Говори му за теб,семейството
и това,че имаш баща,за който случайно майка ти е женана.. :roll:

П.С.Аз малко се вживях 8-[ ама аз съм си такава :lol:

:-)

sandra_21
10-25-2007, 19:49
говори с майка си !!!

Patetu
10-26-2007, 13:03
Абе няма какво да направиш..и ако имаш малко достойнсво няма да правиш глупости от сорта "пиши му маил"...дрън дрън...все едно това ако му напишеш ще промени нещата :?

DevilWish
10-27-2007, 20:41
спокоен бъди и моята майка си има любовници . Според мен и майките ни понякога заслужават да се почустват истински жени :-k
Така е

The_special_one
10-27-2007, 20:44
Хах и при мен е нещо подобно! :cry: Майка ми си има любовник,баща ми знае и нищо не и казва 8-) какво ли става? 8-[ :neutral:

ThankYouVeryMuch
10-27-2007, 20:49
Бъди сигурем, че вашите си дават сметка за случващото се, но може би все още крепят брака си заради теб. Ако са пред развод ще ти кажат, ти по-добре не се меси, най-много да сгрешиш и да скараш вашите така, че да няма път към сдобряване. Нещата при възрастните винаги са сложни...

chocoleptic
10-27-2007, 20:49
Хах и при мен е нещо подобно! :cry: Майка ми си има любовник,баща ми знае и нищо не и казва 8-) какво ли става? 8-[ :neutral:
:razz: :razz:

MaRiNkA_16
10-27-2007, 21:08
spored men ne trqbva da se mesi6 kakto i va6ite da se mesqt v tvoite problemi...dostatu4no sa golemi sami da re6avat kvo da pravqt...