.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Семейството ми се разпада

Значи, майка ми си има любовник така да го нарека но с баща ми не са разведени. Отварям и аз сутринта пощата и гледам че от тоя нещастник има поща, в писмото пише нещо, но то ва доказва че имат връзка, какво да му отговоря на тоя нещастник че знам, искам да му покажа че знам

ех това вече е лошо... аз мисля че трябва да му го кажеш лично .. и да обсъдите с майка ти... и мисля че тя трябва първо теб да пита.. дали ти го възприемаш този човек защото се пак тя си има отговорност а именно теб и за да има любовник ти трябва да си сагласен с това.... или поне трябва да се консултира с теб.. но ако питаш мен.. аз бих го строшил от бой но мисля че трявба първо да говориш с нея или пък защо не поговориш с баща си може заедно да го строшите но това което прави майкати хич не е добро..

I az bih go stor6il ot boi ako imah tazi vyzmojnost no u6e6tam kak 6e naprawa po-golema glupost i she stane po-lo6o

е виж това беше в кръга на шегата .. с бой нищо не се оправя... кажи на баща си... да говори с майка ти.. мисля че е техен проблем.. а след тфа трябва ... и с тебе да поговорят....

спокоен бъди и моята майка си има любовници . Според мен и майките ни понякога заслужават да се почустват истински жени
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Според мен първият човек,с когото трябва да говориш,е майка ти.Не намесвай още баща ти в цялата каша,виж първо тя какво ще ти обясни и така.
    Надявам се цялата история да е продукт на твоето въображение(след като сам каза,че нямаш доказателство за връзка между тях).Ако не,горе главата - нито ще си първият,нито последният с разведени родители.А повярвай ми,когато 2ма души не се обичат,то по-добре е да ее разделят и всеки от тях да търси щастието си поотделно.Така и за теб ще е по-добре,вместо цял живот да ставаш свидетел на скандали и прочие.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Не аз имам доказателства, чел съм ии SMS и сега и прочетох пощата и така... много е гадно

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Е тогава просто говори с нея.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Ами много е трудно да се реагира адекватно в тези ситуации, но трябва да разсъдиш трезво. Всички са хора и имат правото да се щастливи. Майката ти и татко ти са решили да не са заедно, т.е. трябва да се съобразиш с тяхното решение. Понякога хората е по-добре да са разделени, пред това да са нещастни заедно. А пък и това не значи, че по-малко ще те обичат
    Та ако майка, ти е по-щастлива с новото си гадже, подкрепи я. Не и усложнявай живота допълнително.Никой не те кара да го харесваш, но не прави драми от това, че е с майка ти.

Цитирай Първоначално написано от Patetu
    Ами много е трудно да се реагира адекватно в тези ситуации, но трябва да разсъдиш трезво. Всички са хора и имат правото да се щастливи. Майката ти и татко ти са решили да не са заедно, т.е. трябва да се съобразиш с тяхното решение. Понякога хората е по-добре да са разделени, пред това да са нещастни заедно. А пък и това не значи, че по-малко ще те обичат
    Та ако майка, ти е по-щастлива с новото си гадже, подкрепи я. Не и усложнявай живота допълнително.Никой не те кара да го харесваш, но не прави драми от това, че е с майка ти.
    що на теб приятно ли ще ти е да гледаш некъф тапак с майка ти а не баща си ?

то не е приятно, но ти какво може да направиш...
    да промие6 мозъка на майка си и да разровиш в задния двор- гаджето..
    Оооо моля не бъдете деца..

кажи на майка си че знаеш за цялата тая история. Кажи й че не го удобряваш. Абе трябва да се изясните.
    пп:в много кофти ситуация си попаднал, предполагам колко ти е бясно и гадно...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Намери го тоя строши го от бой и после няма да припари до майка ти Аз лично бих го убил на място!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    с баща си може заедно да го строшите

Това е решението!!!!!!!Дайте му един урок!

Град
    над морето
    Напиши му някакъв гаден е-майл

Е братле..кофти

Според мен трябва да говориш с майка си и да й кажеш,че
    трябва да спре.Щом с баща ти нямат развод,не е честно
    тя да се гаври по този начин с него.
    Прави циркове,дръж се зле..просто спри това..на всяка цена.
    Може и да говориш с този пръч.Говори му за теб,семейството
    и това,че имаш баща,за който случайно майка ти е женана..

П.С.Аз малко се вживях ама аз съм си такава

Walk go home boy...

говори с майка си !!!
    Как да ме е страх да не ме наранят,
    когато до мене е ангел,който с усмивка
    ми дава кураж въпреки моите грешки
    без страх напред да вървя.

Абе няма какво да направиш..и ако имаш малко достойнсво няма да правиш глупости от сорта "пиши му маил"...дрън дрън...все едно това ако му напишеш ще промени нещата

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    спокоен бъди и моята майка си има любовници . Според мен и майките ни понякога заслужават да се почустват истински жени
    Така е

Хах и при мен е нещо подобно! Майка ми си има любовник,баща ми знае и нищо не и казва какво ли става?

Град
    Варна
    Бъди сигурем, че вашите си дават сметка за случващото се, но може би все още крепят брака си заради теб. Ако са пред развод ще ти кажат, ти по-добре не се меси, най-много да сгрешиш и да скараш вашите така, че да няма път към сдобряване. Нещата при възрастните винаги са сложни...
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Цитирай Първоначално написано от The_special_one
    Хах и при мен е нещо подобно! Майка ми си има любовник,баща ми знае и нищо не и казва какво ли става?

spored men ne trqbva da se mesi6 kakto i va6ite da se mesqt v tvoite problemi...dostatu4no sa golemi sami da re6avat kvo da pravqt...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си