View Full Version : Как да поддържаме интереса на момчетата?
mechtaq_za_teb
10-25-2007, 13:41
Въпроса е ясен.Ако някое момче ви харесва как поддържате интереса му?
desert_eagle
10-25-2007, 13:46
момче съм и ти отговярям какво бих очаквал. да продължава да ме гледа влюбено... винаги, да праща смс-и (не съм психолог ама всеки се радва като виде пощенското пликче на дисплея си :) , ако правите секс и не сте на 12, 13 14 години всеки път след това да му казваш че го обичаш,; стиптиз -пак ако не сте келеши; мноого малки символични подаръци понякога, не често; и мноогоо други неща има зависи от хората:)
Anf3tamin4o
10-25-2007, 13:52
Със целувки или пък със прегръдки
+1 desert_eagle
FieRy_GirL
10-25-2007, 13:57
ami kato pravq razli4ni ne6ta.katy naprimer go celuvam nasqkyde pregry6tam go kazvam mu 4e go obi4kam i t.n.
thefreak
10-25-2007, 14:01
ami kato pravq razli4ni ne6ta.katy naprimer go celuvam nasqkyde pregry6tam go kazvam mu 4e go obi4kam i t.n.
С това изказване изгуби интереса на 80% от момчетата/мъжете.
mrysnika
10-25-2007, 14:07
Ужас мноо мразя такива лигли [-(
Отвратително досадни и безинтересни същества.
Мен ме свалят по др. начин ,нз за вас. Ама не се и имам за курвар => Не ми се лепят курвичките/макар че се случва,ама те знаят,че с мен нямат шанс/.
1. Да не припускваш смс-чета със съфържание близко до " Обичам те " , " Мисля за теб " и т.н при положение ,че преди 5 мин сте били заедно.
2. Аз лично не обичам да бъда "задушаван" от вниманието на половинката.
3. Да нама въпроси от сорта " Защо не ми се обади вчера .... :x , и днес цял ден чакам да звъннеш пък ти :x " ," Къде ходи и с кого беше ? "
4. Да се стремиш поне 1 път в седмицата да сте сами и да сте отдадени един на друг. Разходка сред природата и т.н, прекарване на уикендите във вилата последвано от бурен секс или ако не само да се понатискате.
5. Да не приемаш сериозно и навътре хорското мнение или това на приятелите + разни клюки къде кръшкал , къде не , защото повечето завиждат.
6. Да си искрена със него както и ти да го помолиш той да бъде с теб.
7. НА годишнината от запознаването ви ако я е забравил , след подсещането от твоя страна да не търсиш подарък или да направиш ситуацията по сконфузна от колкото е .... ( на другия ден ще си го получиш - подърка)
8. Не се дръж като Мис Вселена
9. Остави го той да излиза с приятелите и както и ти с твойте .
10. Като ти хрумне нещо в 4 часа сутринта не се притесняваи да му се обадиш и да го споделиш пък дори да е само едно "Обичам те" (само да не се повтаря през вечер)
Е това са основните неща. Добре е да знаеш ,че тези правила не са универсални . Аз реагирам по -един начин , друг по друг и така.
sapphirr
10-25-2007, 14:10
това мили4ка се нари4а набутване,не задържане на интерес.да поддържаш тръпката зна4и да го държиш в напрежение.т.е да не знае кога какво можеш да направиш или да измислиш...
MakeMeLaugh
10-25-2007, 14:37
Ужас мноо мразя такива лигли [-(
Отвратително досадни и безинтересни същества.
Мен ме свалят по др. начин ,нз за вас. Ама не се и имам за курвар => Не ми се лепят курвичките/макар че се случва,ама те знаят,че с мен нямат шанс/.
Прав си.. ти си падаш по педерасти ;)
С това изказване изгуби интереса на 80% от момчетата/мъжете.80% + 1 идиот :smt006 :lol:+ още един идиот 8-[
Az sum na mnenie,4e za da ne zagubi interesa si mom4e kum momi4e,momi4eto trqbva da ne se razkriva cqlata pred nego!Toest da ima mnogo taini4ki raboti,koito sa interesni i izvednuj da gi servira6 i toi da se u4udva na tova!Prosto jenata e suzdadena kato tainstveno su6testvo i trqbva da si ostane takova!Trqbva vnimatelno da se slu6a polovinkata,kogato govori za sebe si,za da razbere6 ne6ta za nego,koito dori ne gi kazva v momenta!Moje6 taka da razbere6 kakvi sa negovite predpo4itania i da pravi6 ne6ta spored tqh,no ne taka,4e da razbere,4e samo za6toto e kazal ne6to takvoa si go napravila i taka... tainstvenost i originalni i razli4ni idei!I vse pak ,ponqkoga kolkoto i da se opitva6 da stane6 interesen za daden 4ovek rabotite ne stavat kakvoto ida pravi6!Dori ponqkoga tova otbluskva o6te pove4e!Prosto budo ogirinal!
Su6to da ne trqbva da go zadu6ava6 s prekaleno vnimanie!Trqbva da go ostavi6 da si ima i svoi svqt,v koito da di6a svobodno!Eh o6te ne6to 6tqh da pi6a,ama zabravih!Kakto i da e ;) a setih se!Kogato iska6 da razkaje6 ne6to ne izpadai v podrobnosti,za6toto mom4etata ne sa 4ak tolkova podrobni po princip!Ta kaji detaili samo ako te pita za tqh!
Амии оставям го да диша, в смисъл спирам аз да му пиша или да му звъня, а чакам той да ми се обади (пише). В началото винаги се държа малко по дистанцирано (това което не можеш да имаш е най-сладко) и те тка :mrgreen:
amii vs si e do 4oveka, no komplimentite sa zadyljitelni i ot dvete strani osobeno ako mom4eto e po-4uvstvitelno. trqbva da mu pokazvash i kazvash 4e go obi4ash, moje po nqkoe podary4e no na praznik a ne vse mesec , vinagi go posreshtai s usmivka, premyl4avai ponqkoga. Spodelqi mu i mu pokaji 4e mu vqrvash. Neka te svalqt dr mom4eta, no ne im otvryshtai - toi shte se drazni no shte ti ima doverie. Kupuvai po-nestandartni podaryci, taka vseki pyt shte e gotov za iznenada :P :), poddyrjai se! Ako si syrdita ne mu se syrdi i na nego - napravi taka 4e toi da te uspokoi! ne mu nalagai mnenieto si, no ako ne si syglasna s negovoto ne premyl4avai, ponqkoga e hubavo da se pospori i mom4eto da vidi 4e ne si bezli4na. Bydi sexy, no ne prekaleno - nakrai go da fantazira, sloji bluzka po tloto s ne mn golqmo dekolte i edni hubavi dynki, ne prekalqvai s golotata - shte se prevyrnesh v lesno momi4e :)
tova e z sega ot men nqmam vreme za pove4e posle moje da dasna oshte nqkoe mnenie.
С това изказване изгуби интереса на 80% от момчетата/мъжете.80% + 1 идиот :smt006 :lol:+ още един идиот 8-[йее 2ма сме...
ианче съм съгласен с Forslor, но за 10...не знам
...че какво за 10 .
По-това време единствено да повтаряш : -Да,да и аз . - ти стига ако ме разбираш. :lol:
С това изказване изгуби интереса на 80% от момчетата/мъжете.80% + 1 идиот :smt006 :lol:+ още един идиот 8-[йее 2ма сме...
...че какво за 10 .
По-това време единствено да повтаряш : -Да,да и аз . - ти стига ако ме разбираш. :lol:да бе... ако ме събуди в 4 часа сутринта сигурно ше отнеся някоя и друга псувня :-k
...че какво за 10 .
По-това време единствено да повтаряш : -Да,да и аз . - ти стига ако ме разбираш. :lol:да бе... ако ме събуди в 4 часа сутринта сигурно ше отнеся някоя и друга псувня :-k
Еммм оставаш на сухо тогава. :lol:
deathproof
10-25-2007, 16:32
Хаха това със спонтанностите късно вечер не е винаги добра идея. Веднъж след една пиянска вечер към 3 решавам да отида при гаджето ми да се погушкаме. Баща му в просъница ми отваря аз отива и сладко заспивам гушкайки мъжка плът :lol: На сутринта се събуждам приятеля ми се хили, а аз осъзнавам, че съм нацелила брат му, защото си били разменили стаите :lol: Хубаво, че брат му има здрав сън и въобще не се беше събудил при появата ми през нощта :lol:
lLady_MooN_RaiN
10-25-2007, 16:41
Не полагам специални усилия. Мисля, че съм достатъчно интересен човек и с мен може да се говори за всичко и имам какво да разкажа. Държа да бъда естествена.
neusan88
10-25-2007, 16:47
когато се държа естествено и бъда мила...без да правя глупости и без да се лигава прекалено...а просто като успявам да бъда интересна не само за него но и за себе си...така е най добре
нищо не можете да направите за да задържите интереса на едно момче! нямате климатроник, подгряващи и масажиращи седалки, нямате навигационна с-ма... бе имате само една пу*ка и 2 цици - ама те омръзват бързо :-D
deathproof
10-25-2007, 16:51
нищо не можете да направите за да задържите интереса на едно момче! нямате климатроник, подгряващи и масажиращи седалки, нямате навигационна с-ма... бе имате само една пу*ка и 2 цици - ама те омръзват бързо :-D
Карай на ръчна тогава :lol:
Карай на ръчна тогава :lol:
само в екстремни случаи се прилага ръчната :lol:
wasntme_
10-25-2007, 17:07
xixixix li4no ot moq gledna to4ka az praq nekvi idiot6tini kato izlizame... 6toto naprimer si4ki momi4eta katy izlqzat s nekye mom4e eno kafe ala bala - ne6ty dosadno i poznato do bolka... mn radva primerno kato zavede6 nekade da kajem da qdete pasti :p :smt005 ili pak da se razberete da izlezete v 7 4asa sytrinta da qdete bani4ki :mrgreen: nekvi ei takia nenormalnosti sam zabelqzala mn radvat... 6toto posle nz kvo da y4akva 4oveka ot tebe - syper e zaribqq6to :mrgreen:
xixixix li4no ot moq gledna to4ka az praq nekvi idiot6tini kato izlizame... 6toto naprimer si4ki momi4eta katy izlqzat s nekye mom4e eno kafe ala bala - ne6ty dosadno i poznato do bolka... mn radva primerno kato zavede6 nekade da kajem da qdete pasti :p :smt005 ili pak da se razberete da izlezete v 7 4asa sytrinta da qdete bani4ki :mrgreen: nekvi ei takia nenormalnosti sam zabelqzala mn radvat... 6toto posle nz kvo da y4akva 4oveka ot tebe - syper e zaribqq6to :mrgreen:
ае че те черпим една тулумба с мляко :-D
wasntme_
10-25-2007, 17:25
ае че те черпим една тулумба с мляко :-D
nqma problem 6tom e na avanta :mrgreen:
hatercrew
10-28-2007, 11:50
1. Да не припускваш смс-чета със съфържание близко до " Обичам те " , " Мисля за теб " и т.н при положение ,че преди 5 мин сте били заедно.
2. Аз лично не обичам да бъда "задушаван" от вниманието на половинката.
3. Да нама въпроси от сорта " Защо не ми се обади вчера .... :x , и днес цял ден чакам да звъннеш пък ти :x " ," Къде ходи и с кого беше ? "
4. Да се стремиш поне 1 път в седмицата да сте сами и да сте отдадени един на друг. Разходка сред природата и т.н, прекарване на уикендите във вилата последвано от бурен секс или ако не само да се понатискате.
5. Да не приемаш сериозно и навътре хорското мнение или това на приятелите + разни клюки къде кръшкал , къде не , защото повечето завиждат.
6. Да си искрена със него както и ти да го помолиш той да бъде с теб.
7. НА годишнината от запознаването ви ако я е забравил , след подсещането от твоя страна да не търсиш подарък или да направиш ситуацията по сконфузна от колкото е .... ( на другия ден ще си го получиш - подърка)
8. Не се дръж като Мис Вселена
9. Остави го той да излиза с приятелите и както и ти с твойте .
10. Като ти хрумне нещо в 4 часа сутринта не се притесняваи да му се обадиш и да го споделиш пък дори да е само едно "Обичам те" (само да не се повтаря през вечер)
Е това са основните неща. Добре е да знаеш ,че тези правила не са универсални . Аз реагирам по -един начин , друг по друг и така.
e tva e nai to4no nz az pone postypvam po tozi na4in :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ехехехе... Ако той си те харесва такава, каквато си, защо трябва да се променяш, за да му задържиш вниманието? Просто бъди себе си и това е достатъчно. ;-)
galina_3
10-28-2007, 14:22
domyrzq me da pro4eta si4ko,no li4no az mai bih flirtuvala s mom4eto i nqkvi mili jestove ne6to takova :D