View Full Version : Моят проблем
malkotodqvol4eee
10-25-2007, 18:04
първо искам да се извиня ако не оформя добре темичката ми,но се надявам да ми простите :-)Моята история не се различава много много от на другите-ето я и нея-имам си сериозен приятел от 4 месеца и половина.Но нещата между нас не вървят,защото той е много ревнив(не казвам че проблема е само в него и аз си имам вина)-той се цупи когато излизам с приятели и особено с момчета.Като изключим това той се държи добре с мен огажда ми и ми доказва по всякакви начини,че ме обича много.Но въпреки всичко това аз имам 1 желание-искам да бъда с бившия ми приятел,който мисля че още обичам.Преди 1 седмица си писахме в скайп и той се държеше много мило но оттогава не ми пише и не ми отговаря.Аз искам да бъда с него дори само за ден въпреки че може да ми се възвърнат чувствата.Но дилемата ми е дали да си бъда сас сегашния приятел и да не обръщам внимание на другите или да бъда веднъж с бившия(и как да го накарам да идем на кафе без той да си мисли че имам чувства) моля да ми дадете ако не съвети поне мнение :-) благодаря ви предварително
slun4evo
10-25-2007, 18:12
Ам гледай сега, щом толкова много те ревнува значи много те обича и не иска да те загуби.В това няма нищо лошо.По думите ти личи, че е луд по теб.Но май ти не си много влюбена.Щом обичаш бившия си то тогава връзката ти с новото момче е обречена.Поговори и с двамата и ако имаш отново шанс с бившия върни се при него.Но внимавай да не направиш така, че от два стола да паднеш на земята.И смао един съвет недей да лъжеш сегашното си гадже, той явно много държи на теб.
DivoTo_KoTe
10-25-2007, 18:14
Ам гледай сега, щом толкова много те ревнува значи много те обича и не иска да те загуби.В това няма нищо лошо.По думите ти личи, че е луд по теб.Но май ти не си много влюбена.Щом обичаш бившия си то тогава връзката ти с новото момче е обречена.Поговори и с двамата и ако имаш отново шанс с бившия върни се при него.Но внимавай да не направиш така, че от два стола да паднеш на земята.И смао един съвет недей да лъжеш сегашното си гадже, той явно много държи на теб.
+1
sasha_90
10-25-2007, 18:23
Трябва да решиш какво точно искаш.Не можеш да имаш гадже и в същото време да се надяваш и бившия да ти обърне внимание.Според мен трябва да гледаш напред т. е. да си останеш със сегашното гадже,защото може с бившия да нямаш късмет,а пък и какъв смисъл има да се връщаш назад в меналото.Нали трябва да гледаме напред?
GameMaster
10-25-2007, 18:31
Az vikam da si ostanesh s1s segashnoto gadje :) o4evidno mn ama mn te obi4a :-D :smt007
SlAdKoTy zLo
10-25-2007, 18:50
Az vikam da si ostanesh s1s segashnoto gadje :) o4evidno mn ama mn te obi4a :-D :smt007
saglasna sam :wink:
Nassgerrack
10-25-2007, 18:59
Аз пък ти предлагам следното. Кат искаш толкоз много ебане на старо вземап бившото си гадже на кафе у вас когато ваште ги няма и го оставяш да ти набие 2-3 пишки в челото. Ако новото ти гадже ревнува,можеш лесно да го оправиш с 2 шамара или да му се дадеш анално. Извинения от рода на второто всеки приема.
Emi toi za da te revnyva to e qsno 4e mnogo te obicha i iska da e s tebe ti za da si s nego 4 meseca edva li ti e bezrazli4en.....a za bivshiq...nedei si misli 4e vednaj kat ti e pisal po milo i ima neshto....a i se opitai da go zabraish sega si imash priqtel pri tova seriozen....ama neznam se pak ti si reshavash
wasntme_
10-26-2007, 00:44
+1
+2
Сегашния ти приятел с право те ревнува...От къде на къде ще имаш чувства към бившия?Заределете се и това е, не заслужава да бъде лъган, особено, ако се отнася добре с теб.
Josefinne
10-26-2007, 09:33
Спри да му даваш поводи да бъде ревнив, какво се оплакваш? Ако не те ревнуваше при положение, че имаш чувства към някой друг, тогава той самият нямаше да има чувства към теб. и ако наистина си го харесваш - спри да мислиш за когото и да е друг и нещата ще се оправят. Но струва ми се, че не е така и само мотаеш момчето.
sexy_momi4e
10-26-2007, 11:53
normalno e da te revnuva...no nqma smisal da ste zaedno ako vse o6te obi4a6 biv6eto ti gadje pove4e ot nego
Хм това че бившия ти се е държал дружелюбно неозначава непременно,че може пак да се получи м/у вас.
Както описваш сегашното ти гадже май много те обича. Според мен по-добре остани със сегашния,че представи си да зарежеш момчето и бившия ти да те одреже тогава ще съжаляваш че си оставила сегашния :wink: