Влез

View Full Version : Остана ми привързаността към нея..

Fallen`Angel
10-25-2007, 18:10
Здравейте, ще се опитам да разкажа накратко моята история и да ви помоля за съвет. Бях с едно момиче, с което се обичахме много. Бяхме супер близки, споделяхме си всичко. Бяхме заедно неопределен период от време (може би 2 до 3 месеца), никога не сме си изневерявали обаче сме имали възможността, просто сме се спирали и сме си казвали че не трябва. Разделихме се не по наше желание, а просто обстоятелствата ни разделиха и сега ще кажете ( щом те са ви попречили вие сте се предали и значи не е било толкова силно), напротив беше много силно просто решихме да си дадем почивка от всичко и май така се оказва най добре. Приятелите ни са общи познати и се налага да се виждаме всеки ден, но проблема е че и аз искам. С нея сме много добри приятели и ние сме групичка от 4ма приятеля, които си споделят всичко. Проблема е, че аз съм се привързал към нея, а не искам да е така. Днеска успях да се отдръпна от нея и беше всичко перфектно, но за моменти се появява пак онова чувство и ми става кофти, криво и се сдухвам. И аз и тя знаем, че няма да тръгнем с други в близките месеци, защото не искаме ( и това си е вярно сега не ми казвайте - да то след раздяла с човек не искаш връзки ама след време ше се промени..не е така) Въпроса ми е вие как сте се справили с такава ситуация? Да искате да се откъснете от някой, който сте обичали обаче все още ви пука за него и обичате неговото присъствие и темите на разговор с него не могат да се изчерпат никога? Как се откъсвате от него?

sasha_90
10-25-2007, 18:18
След раздялата с бившия така се обърнаха нещата,че уж щяхме да сме приятели,но стана обратното.Спряхме да си говорим когато се засичахме и 2 г след раздялата го "забравих".Винаги ще се сещам за него.

DivoTo_KoTe
10-25-2007, 18:20
Мм трудно,но се опитай да си намериш друга може пък чрез нея да забравиш бившата си.

Fallen`Angel
10-25-2007, 18:32
Опитах, не става. Запазих го в тайна това, защото не исках да се разбира а и не бях сигурен..просто като бях с нея се сещах за бившата и не става и не става :| Явно не засега при мен не важи ' клин клин избива.. ' боже скоро ще станат 2 месеца от както се разделихме а още не мога да я забравя..беше толкова истинско и толкова красиво всичко отиде по дяволите заради едната глупост.. :|

DivoTo_KoTe
10-25-2007, 18:49
Опитах, не става. Запазих го в тайна това, защото не исках да се разбира а и не бях сигурен..просто като бях с нея се сещах за бившата и не става и не става :| Явно не засега при мен не важи ' клин клин избива.. ' боже скоро ще станат 2 месеца от както се разделихме а още не мога да я забравя..беше толкова истинско и толкова красиво всичко отиде по дяволите заради едната глупост.. :|

Е успокой се,опитай се да излизаш с приятели да се забавляваш и да не мислиш за нея и след време ще я забравиш.Всичко с времето си.

malkotodqvol4eee
10-25-2007, 19:06
всяка нещо с времето си :-) не можеш да си кажеш ИСКАМ ДА ТЕ ЗАБРАВЯ щракаш с пръсти и вече не изпитваш нищо-еми не става ако деиствително си я обичал не 2 месеца и 2 години да минат пак може да не я забравиш :-)

пазя-го-в-тайна
10-25-2007, 22:18
всяка нещо с времето си :-) не можеш да си кажеш ИСКАМ ДА ТЕ ЗАБРАВЯ щракаш с пръсти и вече не изпитваш нищо-еми не става ако деиствително си я обичал не 2 месеца и 2 години да минат пак може да не я забравиш :-)

многоо правилноо! БРАВО! =D> =D> =D>

а по темата: всичко е свършило примири се най-накрая :)

LetiCherry
10-26-2007, 09:05
Ако не е тайна - защо решихте да се разделите, при условие, че се обичате и сега така или иначе пак прекарвате много време заедно?

Според мен, най-радикалното, но с най-голяма ефективност решение да спреш ВСЯКАКВА комуникацията с нея (ако знаеш със сигурност, че няма да си с нея пак), това е начинът да я забравиш, иначе ще стане многооооо трудно, както ти самия забелязваш!

Josefinne
10-26-2007, 09:22
Да, и на мен не ми стана ясно точно какво е станало : Виждате се, приятели сте, ти още я обичаш, ала-бала, ама трябва дасе откъснеш от нея? Защо?