View Full Version : харесвам го но маи не го оби4ам
lola_step
10-25-2007, 22:14
има едно мом4е което ми прдложи тои е страхотен харесвам го стра6но много ама не го оби4ам смисъл 4е е направо идиала за мом4е и стра6но много ме оби4а постоянно говорел само за мен и така много мом4ета които ме харесват съм отхвърлила но този е первектен само 4е не мисля 4е съм влбена какво да правя
sapphirr
10-25-2007, 22:16
харесвам го стра6но много -какво се 4удиш тогава.да не си на 30 ,4е да е нужна и любов
lqgai da spi6 san4o otdavna svar6i..... ne seriozno
Само съвет - не си играй с хората!
ПП:В любовта няма "май"!
DivoTo_KoTe
10-25-2007, 22:24
има едно мом4е което ми прдложи тои е страхотен харесвам го стра6но много ама не го оби4ам смисъл 4е е направо идиала за мом4е и стра6но много ме оби4а постоянно говорел само за мен и така много мом4ета които ме харесват съм отхвърлила но този е первектен само 4е не мисля 4е съм влбена какво да правя
оф бе Боже.Ти да не си мислиш,че се влюбваш просто ей така.Не става от днес за утре.Дай шанс на човека може и да го обикнеш.
Да ти имах проблемите. ](*,)
serenity3
10-25-2007, 22:30
оф бе Боже.Ти да не си мислиш,че се влюбваш просто ей така.Не става от днес за утре.Дай шанс на човека може и да го обикнеш.
Да ти имах проблемите.
ПП:В любовта няма "май"!Има само ракия :-)гроздова
ПП:В любовта няма "май"!Има само ракия :-)гроздова
и уииискиииии с фъстъцииии :::
А момата да се забие с него (и да му пусне ) и да го оставя на мира...ш..ние за него ли работим? :smt012
EvilBrunette
10-25-2007, 22:42
Ъм, не мога да разбера какъв смисъл точно влагаш в думите - "харесвам" и "обичам". Трябва да обичаш някого, да си влюбен в него, без да го познаваш ли?
wasntme_
10-26-2007, 00:30
waaaaaaaaaaaa kva lybov be jena - zimai go mom4eto... ne podpisva6 brak... sama kaza 4e go haresva6... zimaite se i tihi4ko :mrgreen:
GameMaster
10-26-2007, 06:21
Abe tr1gnete p1k .......... moje i da se polu4i ne6to i da se poqvqt 4uvstva .......... :D \:D/
SpOrTs_GiRl
10-26-2007, 07:25
Да ти имах проблемите. ](*,)
абсолютно съгласна .. ;)
Sweet__baby
10-26-2007, 07:35
Трябва да си сигурна в чувствата си към това момче. В любовтя (както казаха по-горе) няма такива...май, юни... :mrgreen: Така, че сама си прецени дали да тръгнеш с него, но преди това трябва много да обмислиш, че после да не стане така, че да съжаляваш.... [-(
Хм...абе момиче ти ако на това му казваш проблем ..... [-X я кажи на момчето че искаш да ходите и не си усложнявай живота с глупости!!!! ](*,) Обичането идва по-късно в една връзка :oops: Успех =D>
Ами, тръгни с него.Не означава, че трябва да си влюбена, за да имаш връзка. :wink:
hatercrew
10-28-2007, 11:19
4ek sq :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: namerila si si ideala za mom4e ???!?!!? :shock: koeto na vs otgore naprao si te bogotvori :shock: i ti se 4udi6 dali da trygne6 s nego :shock: ti dobre li si ? znae6 li kolko malko hora imat toq kysmet bydi 6tastliva s nego :oops: :oops: :oops: :-) :-) :-) :-) :mrgreen: :mrgreen: =P~ =P~ :smt007 :smt007 :smt008 :smt008
sexy_momi4e
10-28-2007, 13:26
ох не разбрахте ли,че като пишете на български има букви Ч и Ш и може да използвате тях,вместо числата 4 и 6 ](*,)
а по темата-дай му шанс,ти не можеш да се влюбиш за 1 ден :!:
kobrichka
10-28-2007, 13:33
:cry: Какъв проблем.
Боже момчие ти добре ли си?Харесваш го супер мн,той теб също и ни питаш дали да тръгнеш с него ](*,) ,защото МАЙ не си била влюбена в него,то това да се влюбиш в някого не идва за един ден.Дай шанс на момчето,при условие,че се харесвате не виждам проблем. :neutral:
но този е первектен
ПерВектен ли е? :-D :D Щом казваш...
Ами то имаше някой, който си беше сложил в подписа: "Жените обичаме тези, които ни пренапрегват, и пренабрегваме тези, които ни обичат." (не помня кой беше). Та това си е доста точно казано. Като нямаш чувства към него, просто не бъди с него.