View Full Version : Ако 14-годишната ви дъщеря каже,че си има приятел...
Как ще реагирате ?
П.П. За разни там,дето като чуят нещо подобно почват да ми говорят как днешната младеж пропада и се проебава на 12...да подчертая,че тук не се говори за секс ( :
Едит:Пича е на 16 :)
Абсолютно нормално трябва да реагираш... На 14 години всеки изпитва по топли чувства към човек от срещуположния пол..
Като не се намесва секс, няма нищо нередно. Даже това е много хубаво.
Родителите трябва да се радват че детето им се развива нормално.
No_Limit
10-26-2007, 09:41
Ще се зарадвам , но ще си поговорим малко за ранния секс. Все пак ако я изправят пред дилемата "или ми пускаш или чао " да знае какво да направи :-P
izmislenata
10-26-2007, 09:47
^^
Искам и аз такива родители. :-o
Иначе, какво ще кажа-ще се зарадвам и НЕ бих се месила в личния живот на детето си. К'вото иска,т'ва да прави.
desidala
10-26-2007, 09:53
Е, абе не е много правилно да се разсъждава, к`вото иска, т`ва да прави. Все пак трябва да постигне нещо добро в живота си. Но мисля, че не бих се стреснала, ако дъщеря ми каже, че си има приятел. Може би, бих си поговорила с нея за ранния секс и т.н. , но не и да я притискам да ми казва всичко.
?love_haTe!
10-26-2007, 09:54
Ще кажа,че няма проблем.
Какво мога да й кажа..аз съм с такова възпитание просто.
Моите родители са освободени и живеят съвременно..
дори аз не им казвам мамо или тате..а по имена.
Аз също ще бъда такъв родител..по-добър даже.
Нормално е момичето ми на 14 да има приятел..и дори да
води полов живот на 14..е няма да ми е супер,но ще и кажа Ок.
Живота е нейн и аз нямам намерения да се бъркам..има един живот нека направи каквото намери за добре. :)
serenity3
10-26-2007, 10:06
www.petfoto.desex
sasha_90
10-26-2007, 10:52
Ами ще реагирам нормално.Ще й обясня да внимава какво да прави.Мен майка ми ме е научила да внимавам,на такова ще науча един ден и дъщеря си или сина си.
сиг ще споговоря с нея незнам :-o
Де да знам. Предполамагам, че ще и забраня да се среща с него. Аз тогава вече ще съм на таквази възраст, ча ще мисля по-този начин, а и ще има доза ревност.
Еми няма да й преча на връзката. Мога само да се радвам за нея, щом си е намерила някой точен човек до себе си, но със сигурност ще проведа някакъв разговор с нея относно секса и останалите неща свързани с една връзка....ще я поразпитам туй онуй, предпочитам да съм въведена в нещата и да не крие от мен и да не се притеснява, а на против - да си споделяме и да ми иска съвети за определени неща
пп:всичко това е хипотетично ;)
пп2: сигурно ще я бъзикам и то доста :D (както прай и мойта мам)
6te kaja e e absolutno normalno :) :oops:
Де да знам. Предполамагам, че ще и забраня да се среща с него. Аз тогава вече ще съм на таквази възраст, ча ще мисля по-този начин, а и ще има доза ревност.
И кво ще постигнеш така?
оффтопик:я кой бил тука ;-) че няяше ли забава таз вечер ве?
по темата: ще я накарам да го доведе вкъщи на вечеря да се запознаем и да се сприятелим.. ще стане супер :-P
sladku_bebzi
10-26-2007, 19:32
Надявам се, че когато дойде този момент просто ще се зарадвам и ще кажа ОК!
И кво ще постигнеш така?
Не знам. Виж, просто предполагам, че тогава ще стана такъв, защото ако сега имах 14 годишна сестра (примерно), която много обичам и разбера че си има приятел. Ми хубаво ще се радвам за нея, стига да не е някаква утрепка, ама не мисля, че като стана на 35-50 ще мисля по същият начин. :)
shadow4e
10-26-2007, 21:13
Аз като казах на мама, че си имам първото истинско гадже, тя ми купи сладоледена торта :D Щях да я убия :)
RoyTheReaper
10-26-2007, 21:22
Не знам как ще реагирам, но ще бъда притеснен определено. Поради прокрадващата се мисъл какво може да прави с въпросния приятел. :x
Партизанчо
10-26-2007, 22:07
Щом няма ибанья и наркотици, ни съ притеснявай (мноу)
DevilWish
10-27-2007, 10:46
Shte i kaja bravo ,vnimavai samo kfo pravi6 ;) 14 godini e se pak ,za6to da si nqma priqtel.
idealnata_t
10-27-2007, 14:12
спред мен всеки един човек някъде отвътре му идва и зн как да се оправи сам в тези моменти .всяко не6то направено за първи път е много важно да бъде истинско примерно когато за първи път е с гадже тва е хубаво все пак един вид става6 по пораснал и малко по малко навлиза6 в живота
Slave4You
10-27-2007, 14:24
Е ... ще кажеш че не е на 14 ами на 4 :shock:
Еми сиг ще поискам да видя щастливеца :D
Ще се опитам да го приема нормално, да си поговоря с нея за ранен секс, контрацепция, болести, предавани по полов път. Просто ще я съветвам и споделям при мен как е било. Искам някога, когато имам свое дете, то да знае, че в моите очи има истински приятел, и че винаги ще намери необходимата упора и подкрепа. Но в никакъв случай няма да чуе от мен репликата: Животът си е твой, живей си го. Не би ми било все тая какво става с детето ми!
Wrathchild
10-27-2007, 14:36
0.о
Аз си хванах първото гадже на 13...
Нормално е на тая възраст да си имаш гадже...
Така, че няма да й направя проблем, но ще й кажа да не избързва със секса и ако се задържат повече от 1-2 седмици сигурно ще поискам да се запозная с него :)
Ще кажа: "И квоооооо как е :P "
Изпитвам няква неустоима нужда да и кажа :?
Не знам...
Ама като я знам ква е...къде да се бутам в шамарите,не ми пречи да си крия...
Пък от друга страна...вече ми писва да се омотавам в някви тъпи лъжи...и почнеме ли даскало с него няма да можемее да се виждаме,щотоо еее доооо 8 на даскало,пък моя вечерен час зимата е мноо як :D
Абе...тъпа работа...в един момент ше ми писне и шеи кажа :-|
Се пак мерси,че се занимавате цели две страници с мене :) :)
SwEeT_PriNceSsS
10-27-2007, 17:02
еми нищо не мога да направя по въпроса.. щом е решила че е достатачно голяма за да си има приятел.. ще я подкрепя ..но ако иска нещо секс тва онова напрао да забрай .... [-( [-( [-(
punkrock
10-27-2007, 17:08
Ми ще кажа, че се радвам и може да я бъзикам после :)
..но ако иска нещо секс тва онова напрао да забрай .... [-( [-( [-(
Мойта така ми вика да забрая за тва...и за онова..и за трето...и пето...
Само че аз не само че не забравям,ами и изпитвам още по-голямо удоволствие от нещата :)
chocoleptic
10-27-2007, 17:25
Ми съвсем нормално..все пак е на 14 не на 4 ..
еми нищо не мога да направя по въпроса.. щом е решила че е достатачно голяма за да си има приятел.. ще я подкрепя ..но ако иска нещо секс тва онова напрао да забрай .... [-( [-( [-(
:-D Да бе,тя пък ще забрави.Забранения плод е най-сладък.
По темата-Бих си поговорила с нея за ранния секс,опасностите,които крие,отговорността,която поема със започването на полов живот и евентуално бих искала да се запозная с щастливеца.
П.С.Майка ми никога не ми е забранявала нищо и така е много по-трудно,защото трябва ти сам да си определяш границите и когато знаеш,че родителите ти(в моя случай майка ми) ти имат пълно доверие се стараеш да не го загубиш.
Познавам много хора,които са ги държали много из късо и изведнъж като станат на 15-16 си наваксват и искат да опитат от всичко [-X .Така е много по-лошо.
Така че,се надавам като стана майка все още да мисля така. \:D/
MaRiNkA_16
10-27-2007, 21:15
Ще се зарадвам , но ще си поговорим малко за ранния секс. Все пак ако я изправят пред дилемата "или ми пускаш или чао " да знае какво да направи :-P
+1
Violenza
10-28-2007, 06:35
След 13 за приятел вече може.
Бих реагирала съвсем нормално, ако момчето е свястно и на прилични години.
krem4et0
10-28-2007, 07:33
Какви са тия гаджета на 14. Преди 16 никакви гаджета.......На 14 си е чисто и просто дете. Така, че няма да го одобря определено. Абе аз ще си я възпитам като мен и баща си да е!
malk0_sladur4e
10-28-2007, 08:38
Ами как да реагирам На 14 си достатъчно голям и сам решаваш с кой излизаш и кой не
HePeAJIeH
10-28-2007, 10:05
Ако ми каже това нещо ще я черпя една бира и ше и кажа да не се влюбва толкова много!А да и ако пуши ще и дам пари за цигари :D :P
The_special_one
10-28-2007, 10:12
Ми няма проблеми...само да не ми иска пари! :D
След 13 за приятел вече може.
Бих реагирала съвсем нормално, ако момчето е свястно и на прилични години.
И ще я разпитвам един час за него. :D
Seducti0n
10-28-2007, 15:33
Един ден,когато и аз стана родител,ще мога да отговоря доста изчерпателно по този въпрос.Сега,обаче по темата-всичко си зависи от семейството,от това с какви разбирания е и каква е дъщерята,дали е възпитана добре,дали е отговорна,а бе въобще факторите са доста... :wink:
Според мен,няма нищо нередно в това,стига самото момиче да знае какво прави и да цени себе си.Това е в общи лини.В началото на родителите може да им бъде кофти от самата мисъл,че тяхното "малко момиченце",пораства,но това е положението... :wink:
prettyIdeath
10-29-2007, 06:33
Време ти беше :) и внимавай :) тва ще кажа
Живота е нейн и аз нямам намерения да се бъркам..има един живот нека направи каквото намери за добре. :)
И това не е много правилно да я оставиш сама да води живота си , все пак за какв оса родителите?Не може да оставиш едно дете само да се оправя , защото ще тръгне по лош път , така че да я оставиш по течението и да прави каквото намери за добре не е най-добрата идея.
Сега по темата :arrow: напълно нормално е да си има приятел на тази възраст.Поискай да се запознаеш с него , разбери какви са намеренията й спрямо него и задължително й обясни нещата за секса и последиците от него.Не се притеснявай,всичко е в реда на нещата ;)
swords1010
10-30-2007, 12:43
Ще кажа добре и няма да имам нищо против, но само ако не се стига до нищо друго! :wink:
?love_haTe!
10-30-2007, 12:46
И това не е много правилно да я оставиш сама да води живота си , все пак за какв оса родителите?Не може да оставиш едно дете само да се оправя , защото ще тръгне по лош път , така че да я оставиш по течението и да прави каквото намери за добре не е най-добрата идея.
Сега по темата :arrow: напълно нормално е да си има приятел на тази възраст.Поискай да се запознаеш с него , разбери какви са намеренията й спрямо него и задължително й обясни нещата за секса и последиците от него.Не се притеснявай,всичко е в реда на нещата ;)
Аз няма да я оставя на произвола на съдбата.
Ще поговорим на темата за приятеля й,за секса.Ще й обясня.
Ако тя реши да прави секс и т.н.т...няма да се противопоставям.
Живота е един и си е изцяло нейн,аз нямам право да се бъркам. :wink:
Освен това по-добре ще е тя сама да се учи от собствените си грешки..
ако аз й обяснявам няма да го разбере,само трябва да го усети.
П.С.Някои може да не ме разбират,но аз така си разсъждавам. :)
mladen87
10-30-2007, 15:20
Ще и забраня да излиза :-x :-x :-x
Все пак аз съм на 20г. и не съм имал приятелка, пък тя ли.... :-x
За дискотеки пък апсурд!!!!
bloodfrozen
10-30-2007, 16:42
Нека първо си представим, че съм създала едно голямо и сплотено семейство.. :lol: Та, когато дъщерята ми изтресе новината, както всички родители, бих се притеснила. Все пак е в една такава възраст..Бих си поговорила с нея за това, че определено трябва да внимава с кого се захваща, както и че трябва да се пази. Също така бих изявила желание да се запозная с приятеля й. =D>
bqsna_teenagerka
10-30-2007, 18:16
ами нямам дъщеря така че не мога да ти отговоря....
Ше и кажа да го покани на бира и шкембе :smt006
die_die_my_darling_
10-31-2007, 06:13
ако доживея да имам дъщеря....
и тя си има гадже....
ми ще искам да се запозная с него :)
Djinkyto0o
11-10-2007, 12:07
Еми как да реагирам...Напълно нормално е!На 13 - 14 вече навлизат в пубертета,Напълно е нормално на да има приятел! ;)
Ако тогава разсъждавам така както сега , няма да има никакъв проблем , дори напротив ще съм щастлива от факта че дъщеря ми започва малко по малко да "пораства" и да съзрява, защото да градиш стабилно отнишение с друг човек си е голям майсторлък и изисква зрелост.
Естествено ще поразпитам за момчето , за поведението му и тн....но все пак ще съм се постарала така да въпитам детето си че да му имам пълно доверие
alkobalko
11-10-2007, 17:56
Бих запазила спокойствие. Ако познавам момчето и знам, че е добро не бих имала нищо против. Но, само приятел, дума да не става за секс.
shte nakaram dashteria mi da dovede utrepkata v kashti. Shte go zatvoria v edna staia i taka shte gto splasha che kato izleznat na kino da se strahuva da ia pogledne v ochite i da ia hvane za raka. A ako i stori neshto shte go nameria shte go sableka gol na ulicata v centara na Sofia i shte go zavarja za edin stalb na nekoe krastovishte s beleznici :smt002
LonLey-GiRl
12-15-2007, 23:24
еми при положение че аз саобщих новината на маика ми за гаджето ми така де бившото беше лятото и и казах "мамо така и така запознах се с едно момче и ся сме гаджета казвам ти го аз защото не искам като съм с него и срещна някои познат на улицата да ти каже че съм била с момче а ти да отричш защото така се получава кофти" мии как ще реагирам ли ще пораспитам малко в смисал на колко години е каде учи иии толкова...
DisciplineAndOrder
12-16-2007, 01:03
Нямам представа под какъв ъгъл ще гледам нещата след толкова години.
Burzumul
12-16-2007, 06:15
Напълно нормално и естествено, даже ще се чувствам горд, че детето ми е забелязано и привлича другия пол :P За секса ше си говорим да внимава и т.н., но няма да има никакъв смисъл, защото детето ще прилича на мен и ще прави каквото си иска...
TheOtherME
12-16-2007, 16:36
Ще им дам благословията си на младите да се обичат. 8-) Но щом той е на 16,сигурно ще иска секс,затова само ще ги предупредя с "Използвайте презерватив".А те ако искат да го правят,важното е и да са отговорни. :!:
krem4et0
12-20-2007, 13:07
Децата вече нямат детство. Какво като момчето е на 16? да не би да е ужасно голямо и отговорно за интимни контакти? По мое мнение-не е!
bqsna_teenagerka
12-23-2007, 14:31
Добре...ше попитам 2,3 въпроса за него. Ще й кажа как стоят нещата в неговата глава и пак да си го харесва но да има винаги 1 на ум. ще й кажа...всяко едно твое решение ще има последствие така 4ее внимавай какво решаваш! На тази възраст тинейджърите са мн уязвими за което съжеляват после...аз определено ще й обясня вси4ко с пълните му подробности! било то за секс свирки любов и тн
sexy&crazy
02-25-2008, 11:26
e sa kfo kato 4e li ne e normalno
Как ще реагирате ?
П.П. За разни там,дето като чуят нещо подобно почват да ми говорят как днешната младеж пропада и се проебава на 12...да подчертая,че тук не се говори за секс ( :
Просто ще държа нещата под контрол,ще искам да го познавам,ще си пестя негативни мнения за него,но ще го държа изкъсо и под око и ако нещо не ми хареса,лична саморазправа :)
Да знам къде ходи,кво прави и нека се забавлява,аз така бих направил ако имах дъщеря на 14 :)
п.п.Ех добър баща ще бъда! :)
Ще го приема съвсем нормално...
moon_flower
02-25-2008, 16:04
Aми аз съм на 15,а той на 16...горе долу същото.Нормално е.Стига да не е нещо повече от целувки и прегръдки,защото поне за мен е малко рано за по сериозни неща.. :( Иначе всичко си е ок. :)
inSane_baby
02-25-2008, 19:06
^^
Искам и аз такива родители. :-o
Иначе, какво ще кажа-ще се зарадвам и НЕ бих се месила в личния живот на детето си. К'вото иска,т'ва да прави.
сега така викаш, ще те видим после... :-D
Съвсем норомално ще реагирам все пак вече ще е на 14..
Няма да възразя относно приятеля й, НО сериозно ще поговоря с нея за секса... и изобщо да не бърза, я..... :x Де да имам късмета да си родя момиче, пък тогава ще мисля за други неща... :)
мммм филма от който беше породена тая тема вече мина :-D
Мама знае,даже май и тати знае...сичко е супер яко...не го вярвам някак си...
Тя дори не ми чете лекция за секса...баси...
чесно казано 1-та ми целувка с език беше на 12 така че спокойно 8)
4eere6ka_kiss
02-26-2008, 22:00
Това е нормално ! Бих се зарадвала .
hooliganka89
02-27-2008, 07:49
Ем ще го приема нормално,ама да не прави секс.
sexymalinkaa
02-29-2008, 13:11
Ще се опитам да разбера дъщеря ми...макар че майка ми ..никога не би ме разбрала по този въпрос... аз съм на 14 и за да имам приятел...трябва да крия а тва е ужасно повярвайте ми ... :(
Kukurigo Petko
02-29-2008, 13:47
Нещо напълно нормално..на никомъ не е чуждо,че по време на пубертета започваш да усешташ привличане към другия пол..
DevilWish
02-29-2008, 14:41
Normalno ne6to :) Az bqh на 14 и за тази ми възраст имах МНОГО сериозно връзка с едно момче бяхме 8 месеца заедно ;) Майка ми знаеше ,познаваше го :) ;) За мен е НАЙ-нормалното нещо ;)
Pepincetyy
05-18-2008, 16:32
аз съм на 14 и си имам гадже и майка ми знае и няма нищо против
За всеки случай няма да и забраня. Всъщност като се замисля, зависи какво ще е момчето. Ако е някакъв боклук, естествео, че ще направя нещо по въпроса. Не бих я оставила в ръцете на някой идиот, но ако момчето си заслужава-ще се радвам и ще я подкрепям. Все пак е нормално на 14 да имаш някакви увлечения към противоположния пол.
jozefina_93
05-18-2008, 18:59
6te se zaradvam mnogo!!!Nqma ni6to lo6o v tova... :)
SiNiStEr
05-18-2008, 19:34
Ми супер,ще й кажа браво.
По-лошо е да няма гадже.Така бих се чувствала по-спокойна.Е ако е добро момчето де.
sw3e7_baby
05-25-2008, 11:36
vijte kfo toq forum e za teenovete a ne za roditeli napraite si drug forum :o :o :o
po temata mi ko tolkoz ako e svqsno mm4eto ako bqh roditel nqma6e da vazrazqvam
soul1199
05-25-2008, 15:52
Абсолютно нормално трябва да реагираш... На 14 години всеки изпитва по топли чувства към човек от срещуположния пол..
+2,to4no kazano
ами и аз бих се зарадвала все пак няма нищо лошо да си има приятел :)
MoonAngel
05-27-2008, 08:10
Нормално. Няма нищо лошо в това. Даже ще се радвам, че ми е казала, защото повечето ги е срам да кажат на родителите си.
cLaDyRcHe
05-27-2008, 08:52
emi nqma da se o4ydq.vse pak e na 14 nap1lno normalno e :)
VerryBerry
05-27-2008, 17:05
Няма проблем..аз нищо не бих и казала..може би само да не се прибира прекалено късно,но иначе не виждам проблем в подобна връзка :)
bobo_kaulitz
12-17-2008, 14:32
е че нормално си е..
Ще и кажа да го викне на гости да ме запознае с него и като дойде ще го предупредя, че ако и направи нещо ше му издърпам ушите 8-)
sladka__droga
12-17-2008, 19:48
Ще и кажа:
"Браво на мама детето' .. дай ми са една водка от хладилника!" 8-)
Това е вече съвсем норомално!И бих реагирала норомално,даже бих искала да се запозная с младежа :)
krisence
12-18-2008, 13:13
Ще го приема съвсем нормално...
+1 поне така се надявам :)
HePeAJIeH
12-18-2008, 13:22
Ще й кажа че няма нищо лошо..нормално е.
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 23:24
Еми лично аз ще поискам да ме запознае с него да го видя ... ако е свестно момчето защо да не излизат няма става монахиня ама ако е некой бунак ..... :-D
Еми нормално е... как да реагирам... ще я поздравя и ще и кажа да внимат какво прави с него щото все пак е малка и т.н, абе да се направя, че ме е грижа :D
Jumbie483
08-31-2009, 05:10
Не мога да дам много точен отговор.
Като цяло си зависи момичето какво е. Дали се държи като дете или е зряла за годините си. Много зависи и момчето на колко ще е..
Но каквито и да са, първото нещо, което ще поискам от нея е да го доведе да се запознаем.. Пък ако ми хареса ще и пожелая късмет с него. Ако не ми допадне, просто ще и кажа да внимава с него и ако има проблеми нещо.. да се обърне към мен.
Ще и кажа:
"Браво на мама детето' .. дай ми са една водка от хладилника!" 8-) :razz: Тва здравата ме изкефи! :D .
Ааа по въпроса де да знам ко ше правя :-D Може би ще я оставя да си живее живее животеца само да не се стига до нещо повече ;-)
Нормално ще реагирам, ще поговорим и ще искам да се запозная с момчето. :)
мм съвсем нормално би трябвало да реагирам днес вече всеки един 14-годишен изпитва чувства към противоположния пол :)
m1nich3t0
08-31-2009, 12:09
Еми предполагам,че тогава няма да съм с мисленето на родителите ми и се надявам,че ще го приема нормално.Според мен няма нищо лошо в това.Ще я попитам как вървят нещата,от кога са заедно и т.н.В никакъв случай няма да и забраня да се вижда с него или нещо от сорта.
xcomplicatedx
08-31-2009, 20:05
.........
Бих реагирала напълно нормално. Това да се влюбваш в някой, после да го разлюбваш, да си намериш друг и т.н. си е част от съзряването. По този начин опознаваш противоположния пол. :)
Бих я предразположила да говори и да ми разкаже повече за връзката им.И ще я помоля да не бързат със секса.
SomewhereInTime
09-01-2009, 22:07
Нормално, няма нищо кой знае какво в това. Ще я помоля да ми поразкаже нещо за него и ще си поговорим за секса в ранна възраст. Най-важното е да ми има доверие и да говори с мен свободно.
mArMaLaDkA
09-01-2009, 23:14
Отново ще попитам: що за животни сте вие???
Как успяхте ПАК да изровите тема от две и седма??
YouCantStopMe
09-02-2009, 16:17
Хах..отново изровена тема,ама нищо.
Всъщност.Аз като стана родител,живот и здраве,мисля,че по-рано от 14 години ще обясня на децата си всичко.Те не трябва да се притесняват да говорят с мен.Теми като любов,секс и какво ли още не,мисля,че трябва да се обсъждат между деца и родители.
Ако ми каже точно това: 'Имам си приятел.',аз ще поговоря дълго и широко с нея.Няма да се карам,а просто ще и обясня някои неща.
Няма нужда да се караме,защото и аз съм била на 14.. и аз съм харесвала някое момче..
Стига да не водят сексуален живот.Мисля,че 14 е една доста ранна възраст за такова нещо.
impassive7
09-02-2009, 17:16
Един дълъг разговор за секса и бих се съгласил. Не бих позволил дъщеря ми да се е*е на 13-14... :?
Sisito941
09-02-2009, 18:24
Как ще реагирате ?
Просто ще държа нещата под контрол,ще искам да го познавам,ще си пестя негативни мнения за него,но ще го държа изкъсо и под око и ако нещо не ми хареса,лична саморазправа :)
Да знам къде ходи,кво прави и нека се забавлява,аз така бих направил ако имах дъщеря на 14 :)
п.п.Ех добър баща ще бъда! :)
Хах..случайно и аз съм на същото мнение май сме един за друг :-D бзк 8-)
WaterLilly
09-02-2009, 19:29
То на всеки родител му се иска тия неща да започнат възможно най-късно, но аз не бих се сърдила. Ще почвам с разговора за птичките и пчеличките и предпазните средства. :D
майка й да се занимава с нея.. тя и без това на мене няма да иска да каже...
DJ_Mrav4o
09-02-2009, 21:34
Аууу на 14! Как може..затварям я за 3 месеца домашен арест без скайп и телефон... не я оставам за миг сама, че може да отиде при него и... ка може МОЕТО дете да прави секс?! А не, не, без такива!Като стане на 18 може да си има приятел... евентуално....
:razz: :razz:
DoomShadow
09-03-2009, 21:41
Ще кажа,че няма проблем.
на 14 го намираш за нормално? неам думи честно :shock: :shock: :shock:
абсолютно същата е ситуацията с мен и приятелката ми : )
аз съм на 16 тя на 14 заедно сме почти 9 месеца станаха .. най-прекрасните ми 9 месецааа ^^^^^
познавам се с майка, баща й, знаят че правим секс и нищо не казват . ?
какво могат да кажат, направят ?
да ни забранят да се виждаме ли :D :D
тя се познава с наще :D
всичко е ТИП-ТОП !
XTREMEFREERIDE
11-30-2009, 19:34
Ами,първо ще я оставя,може да е моментно увлечение.Ако забележа,че нещата се задълбочават,ще й предложа,дори ще го изискам от нея,да го доведе вкъщи.Нека не е на вечеря или нещо такова,може би някоя сутрин за по чай/кафе.Бих искала да знам в чий(какви) ръце е дъщеря ми през свободното си време.
Ще го приема,без проблем.
DesireToFire
12-01-2009, 08:21
Не мога да разбера какъв е проблема? Ест. че няма да имам нищо против. Ще се запозная с него и ако е пич още по-добре. Ще ѝ разрреша да го кани вкъщи когато си пожелае, да го води на празници дори. Дори и да ѝ забраня сякаш ако вашите ви кажат този не ми допада и вие ще го зарежете. По-добре да ми има доверие и да са близо, а не да се крият и т.н
dakata123
12-01-2009, 08:33
Ще говоря с нея, то е съвсем нормално да си има приятел, може на нейните години, или по-голям. Няма значение. Вече хората си хващат гаджета 2-3 клас и аз ях така, няма лошо според мен. А за секса ще си поговоря с нея, ще и обясня, как да се предпазва и т.н., няма да и забраня, все пак това е нормално. Дали на 16-17, или на 14 все едно. Пак го е направила.
Вероятно в началото ще се постресна. Всеки родител знае, че детето му рано или късно ще порастне, но когато реални събития започнат да му припомнят това, той се стъписва и си казва "Ама кога стана на 14, та и вече приятел си има". И след обстойна проверка по майчина и бащина линия (без детито да знае 8-) ) ако кандидат зетят се окаже свястно момче, няма нужда за притеснения :D
ToniStoraro
12-01-2009, 12:42
ми, хубаво, какво да кажа
DesireToFire
12-01-2009, 16:17
Ще кажа,че няма проблем.
на 14 го намираш за нормално? неам думи честно :shock: :shock: :shock: Ами да, нормално си е да има приятел. А за воденето на полов живот, ако момчето е свясно, отговорно и може да му се разчита какъв е проблема?
nedosttupna
12-01-2009, 19:34
Еми кво .. нормално е ;д няма да я лишавам от гаджета .. нейн си е живота и трябва да го използва на макс .. стига да не прекалява много много .. пък ако става дума за секс .. би трябвало сама да знае,че на 14 години и е рано ;]] .. ако пък не ;]] ок няя проблеми .. ще и обяснявам , ще я водя на гинеколог ;d тва е нормалн0 ..
dakata123
12-02-2009, 06:20
Еми кво .. нормално е ;д няма да я лишавам от гаджета .. нейн си е живота и трябва да го използва на макс .. стига да не прекалява много много .. пък ако става дума за секс .. би трябвало сама да знае,че на 14 години и е рано ;]] .. ако пък не ;]] ок няя проблеми .. ще и обяснявам , ще я водя на гинеколог ;d тва е нормалн0 ..
Защо пък ти ще я водиш, аз съм на 13 и ходя от 10 годишен сам на лекар. Мойте родители сигурно няма да имат проблеми дори и да правя секс, що снощи цяла вечер си играх пред тях с един капут и баща ми и той, ама накрая накъде го стисна и се пръсна в него.
FuCkInBuBbLeGuM
12-02-2009, 15:54
Няма нищо лошо в това дъщеря ми да си има приятел... Напълно нормално е. Няма да искам да ме запознава с него. Е хубаво ще е да ни запознае, но ако не иска не мога на сила да я накарам. Ще й обясня някои неща, ще й дам съвети и готово...
RoseDawn
12-02-2009, 17:38
Защо пък ти ще я водиш, аз съм на 13 и ходя от 10 годишен сам на лекар. Мойте родители сигурно няма да имат проблеми дори и да правя секс, що снощи цяла вечер си играх пред тях с един капут и баща ми и той, ама накрая накъде го стисна и се пръсна в него.
Има гооооляма разлика от личен лекар и гинеколог!!!
thelideto
12-02-2009, 17:55
ще я Обия.
Ma1katibe
12-04-2009, 02:58
Vurzana za parnoto . Ne ni obqsnqvai na nas nestava vupros za seks rano oli kusno samo zatova shte stava na vupros nai-malkoto momcheto e na 16 kruvta mu vri i kipi , priroda kvo da se prai.
BrainlessROCKBABY
12-04-2009, 08:28
не знам нашите как биха реагирали.. :lol:
stealthyGirl
12-05-2009, 19:24
"Радвам се, че ми споделяш." и прегръдка примерно - така ще й отговоря. :)
ем ще разпитам малко повече и толкоз 8-)
chocolatee
12-05-2009, 20:39
Нормално е.
Ще поискам да се запозная с него. Ще я накарам да го покани вкъщи..
как ще реагирам?? - напълно нормално .. ще поразпитам ест 8-) и след това ще я накарам да ме запознае с въпросното момче ..
и никога например няма да и направя проблем че си има приятел или че си е харесала някой .. защото има доста консервативни родители които като чуят любов и започват някъф терор срещу детето си ;xx не трябва да е така поне според мен .. всеки тинейджър е нормално да се влюби на тази възраст .. пък и не може да сме залепени вечно за "мама" и "тате" ..
BooBless
12-06-2009, 12:28
ами аз съм на 14 и скоро казах на майка ми за приятеля ми .. тя забеляза сама де .. и вече като тотално почна да си личи и признах и така :) тя се зарадва и всеки ден ми говори за него :oops: същност това е съвсем нормално .. ако дъщерята може да преценява сама за постпките си майката няма за какво да се тревожи както е в моя случай :smt011
Абе нормално е на 14 да има приятел,но за сексуален контакт не съм съгласна.
Мисля да си поговоря с нея и после може да го поканим вкъщи.Няма нищо лошо. :)
ef4etyYy
12-06-2009, 16:23
бих поразпитала малко за момчето, кфо е, що е, иначе не бих правила проблем, всеки сам си избира гаджетата.
slynchoo
12-08-2009, 14:42
и аз бих поразпитала за момчето.
Но е напълно нормално.
+
Ще я накарам да ни срещне и ако преценя,че е добър,ще ги оставя да са заедно,ако не-няма да са заедно :D Това няма да го правя само докато е на 14 но и бая по-късничко 8-)
DieselBlood
12-09-2009, 07:19
sexXgirl2007,като ти гледам коментара не си на повече от 12 години.
По темата:Дори и жената да и хареса,аз ще извикам дъщеричката си,ще и кажа да го покани вкъщи на по кафе и готово.
нормално,как?бахти все едно ще се женят.
SunnyTime
12-11-2009, 14:48
Като гледам как разсъждават някои хора ми става лошо... :shock: :shock:
Определено НЯМА да си оставя детето да прави каквото иска.Не и на тази възраст.
П.т. Ми ще си поговорим и ще и обясня някой неща :)
LoveRetroMusic
12-11-2009, 16:52
" Глупаво е да правиш планове за бъдещето след като
не си господар дори на утрешния ден " 8)
ще кажа че е бъдеща курва
Neopitom3na
12-12-2009, 12:07
е да се обичат бе.. няма нищо лошо :P
ех колко либерална майка ще бъда.. :D
shisharkatapz
12-12-2009, 13:28
Хора тук се говори само за приятел/ка а не секс.С едното идва другото(по принцип).Ми к'во може само да и кажеш за какво да внимава и тфа е то ще си проличи дали ще стане нещо от нея или ще е...
ToniStoraro
12-13-2009, 11:38
да не е нещо лошо? Ще се зарадвам, че е пораснала вече в любовен план. Е, не казвам, че ще одобря да прави секс на тази възраст.
DieselBlood
12-13-2009, 11:58
sexXgirl2007,като ти гледам коментара не си на повече от 12 години.
По темата:Дори и жената да и хареса,аз ще извикам дъщеричката си,ще и кажа да го покани вкъщи на по кафе и готово.
На 16 съм Тъпако! :-x
ше кани непознат на кафе в къщи :?
Я не ми са стряскай,е. :x
aloveyou
12-13-2009, 14:28
Ще се зарадвам много,но ще й кажа да внимава (със секса) 8)
MichellePhan
12-13-2009, 14:30
" Глупаво е да правиш планове за бъдещето след като
не си господар дори на утрешния ден " 8)
+++
Още не мога да преценя ако имам дъщеря... Но аз имам сестра на 11 и като стане на 14 ако има приятел като за начало ще го вида що за човек е ако не ми хареса ще му пръсна главата и няма да е с него :-o
Luscious_Heart
12-16-2009, 17:13
И кво ще постигнеш така?
оффтопик:я кой бил тука ;-) че няяше ли забава таз вечер ве?
по темата: ще я накарам да го доведе вкъщи на вечеря да се запознаем и да се сприятелим.. ще стане супер :-P
А ако майка ми иска да го каня вкъщи изначално - направо ще пробия стената и ще избягам. Мразя прекалено ангажиращата обвързаност. Ние да няма да се женим... Ще караме няколко месеца и така е. Не мога да си представя нещо дълго.
NeverTheSame
12-16-2009, 17:42
E,сега си мисля, естествено, че ще реагирам съвсем нормално..но кой знае какво ще ми минава през главата xD
shokoladovakaramelka
12-16-2009, 18:23
ми ши и кажа да внимава и поне малко да са прай на недостъпна в тая възраст макар че си е прекалено нормално да си има гадже на тая възраст... :D
kriskataaa
12-17-2009, 17:23
ми майка ми беше реагирала доста остро...баща ми ме подкрепяше така да се каже...и все пак аз бих разбрала дъщеря си...в смисъл такъв ще се сетя че някога съм била на нейното място...и така нататък.. : )
ThroughStruggle
12-18-2009, 07:33
При четенето на някои отговори в тази тема ме напушва толкова силен смях, че просто... :lol: Взимайки предвид излияния от типа на "е все пак е на 14" и "на 14 е, да не е на 4". Да не би на 14 изведнъж да се достига връх на някаква физическа и психическа зрялост? Не забравяйте, все пак, че в днешно време, болшинството от 14 годишните не знаят откъде пикаят, и много обичат да пускат теми по форуми "изпразни ми се на корема, бременна ли съм". Но да оставим сексуалното образование, тъй като по-голямата част от вас са поставили условието "без секс". Е, добре, за какво тогава е цялата дандания? За "любов? Съмняваме някой от дълбокопросветените четиринадесетгодишни да знаят какво е любов. Това е просто едно детско привличане, нищо повече. А батковците обичат да използват за секс.
Така, по темата. Както някой каза, има много фактори. Ако дъщеря ми се облича предизвикателно и очеизвадно "си го проси", например, бих поговорила строго и сериозно с нея на тази тема. Но, изобщо, как може да се задават подобни въпроси, при положение, че в отговорите им са включени хиляди, не, милиони обстоятелства.
Wrathchild
12-18-2009, 08:27
Чакай бе, кой ти говори за сериозна връзка на тия години? Още по-малко пък за любов. Става дума просто за гадже и нищо повече.
ThroughStruggle
12-18-2009, 08:59
Чакай бе, кой ти говори за сериозна връзка на тия години? Още по-малко пък за любов. Става дума просто за гадже и нищо повече.
"Просто за гадже" ? Дефинирай ми.
Biskfitka
12-18-2009, 12:13
^Ходят си по кафета,градинки,целуват се и се натискат и си мислят,че са влюбени...
А при някои има и секс...
:-o
BeCool92
12-18-2009, 15:13
инстругтаж за предпазване и запознаване с момчето..стига да не е някакъв наркоман нека се виждат пък и ще му кажа че ако ми нарани дъщеричката ще раздавам правосъдие кат бате Бойко :D
Бях в 5-и клас когато казах на нашите, че се имам приятел. Е, вярно беше, че дори не се бяхме целували, но пък на кой му пукаше. Така де, после ми се подхилваха 1 седмица щом ме видеха.
Тази година точно бях навършила 15 когато отново си имах приятел. Та аз не им казах, но на тях им стана доста съмнително къде зачезва по цял ден примерен човек като мен. Нищо лошо не са ми казали. По-късно като се разделихме майка ми дори ми се кара, че не съм имала право да го оставям заради такава неоснователна причина. Но разбира се не е ставало дума за секс и подобни. Всъщност станало беше, но дотолкова, че и двамата да си изясним, че на тази възраст няма да си позволим такива "удоволствия".
Ако не смята да спи с приятеля си, няма да и правя проблем :D
Ще се зарадвам :) кво, да я пребия ли..
mrankoniiii
12-26-2011, 20:30
Споко аз на 14 гаджетата ги сменях на една седмица :D
Споко аз на 14 гаджетата ги сменях на една седмица :D
Това че си заглеждаш някой не означава че сте гаджета ;)
Ами всеки реагира различно , но ако с майка ти проведете един разговор на тая тема (не само секс , ами гаджета като цяло ) и между вас се изгради нужното доверие , то не мисля , че ще е проблем за нея !..:)
BornToRaiseTheHell
12-28-2011, 16:24
Ами, бих се зарадвала за нея. Ако бъде наранена, ще го бутилирам въпросния пич. :)
Miichelle
12-29-2011, 09:05
Стара тема.
GunSnSteelflowers
12-29-2011, 09:14
Какви са тия гаджета на 14. Преди 16 никакви гаджета.......На 14 си е чисто и просто дете. Така, че няма да го одобря определено. Абе аз ще си я възпитам като мен и баща си да е!
Горкото дете. Аз бих се метнала от някой мост.
ccdesigns
12-29-2011, 22:44
НЕ бих се месила в личния живот на детето си. К'вото иска,т'ва да прави.
И детето ти ще стане курва.
HolyShit
12-29-2011, 22:49
Тва "ако 14-годишната ви дъщеря" .... бла - бла ми напомня за лафа..Ако беше баба мъжка,щеше да има дръжка...
aikinoodles
12-29-2011, 22:49
Горкото дете. Аз бих се метнала от някой мост.
+1 ако спечелиш доверието на дъщеря си и тя ти казва всичко no problems..
Аз бих реагирала съвсем нормално. Бих дала само съвета, да не се влюбва безкрайно до уши, защото рано или късно тази любов може да има край и няма да имам желанието да гледам детето си нещастно.
l0verch0y
12-31-2011, 22:41
Ще я пребия от бой и ще я удоша с колана :O
nepowtorima
01-01-2012, 10:45
Ще ми бъде много приятно ако си споделя с мен.. и ако иска съветите ми..
Много бих се зарадвала за нея .. дори се надявам да знам всичко от начало с това момче и т.н.
Искам както аз с майка си си казвам всичко, така и с нея..
MissHouse
01-06-2012, 13:43
на моя баща пък ще му изгърми бушона, ама той си е такъв :D
sapphire5
01-12-2012, 15:36
Нормално e разбира се...Това си е нейният живот, тя ще реши как точно да го изживее. Важното е доверието между майката и дъщерята. Аз например също съм на 14 години и имам приятел на 16 :) Хубавото е. Радвам се, че с майка ми се разбираме и тя ми има доверие, какво правя. Споделям си с нея , както и тя с мен. Не намирам лошо , ако нещата между момичето и момчето са сериозни, да се води и полов живот :]