View Full Version : Бисексуален съм, а гаджето ми е обсебващ
на 16 съм и от 1 година съм бисексуален. Имам си страхотна приятелка. Обичам да посещавам един Билярд Клуб. И там пичът на бара ми намига постоянно, усмихва ми се, черпи ме, а ние не се пзонаваме официално. :? И един път ме видя как играя и дойде при мен и ми каза да се наведа да ми покаже как трябжвало да стоя. И застанахме мн близко един до друг. И той ме обара. ок, по принцип е сладък обаче в момента си имам приятелка. Не знам какво да правя! Оттогава не съм ходил там, не знам как да реагирам дори :? :? :? В момента си имам гадже момиче, и не искам да развалям нещата. Ако беше по друго време щеше да е ОК. ама сега?!?!?!? Какво да правя?
Редактирано от:ЦвЕтиТ0-Не прекалявай с емотиконите. :wink:
ninam zashto,obache mi se struva,che temata e ebavka :D
ako vse pak ne e,spored men si stoi s mackata i vyobshte ne se zanimavai s toq,ako vsichko e nared s neq,kakyv e smisylyt da provalqsh vsichko zaradi nqkakyv si pedal(nishto lichno) ?
Стой си с мацката!Ами ако той просто те е пробвал?Защото примерно знае,че си ... как да го нарека,за да не те засегна ... абе сещаш се и сам.Та ако те е пробвал просто за самата ебавка или защото се е хванал на бас с някой свой приятел ии ти зарежеш мацката,заради него?Нали се сещаш...от 2 стола на земята!А и стой си с момичето...няма смисъл да проваляш всичко!И гледай тя да не научи,че си .... сещаш се!Научи ли....сама ще те зареже!
sladkata_presi
10-26-2007, 12:40
Защо ли ми се струва,че малко е измислено или всичко е измислено? [-( Ама както и да е...
Сега ще ти дам съвет...а и според мен си остани с твоето гадже.Та ти дори не знаеш имео на човека,как се казва на колко е не знаеш нищо и после ще съжаляваш.
Това че просто малко човекът се езарибявал с тебе интимно не значи че може да има нещо повече от това.
sapphirr
10-26-2007, 12:42
:shock: :shock: :shock: нямам какво да ти кажа,картинката е от4айваща
DoomShadow
10-26-2007, 12:47
=D> =D>
alkobalko
10-26-2007, 13:08
Ако държиш на момичето, остани с нея.
DIVINE_TIME
10-26-2007, 17:38
Абсолютно! :shock: :-x :?
DevilWish
10-26-2007, 18:05
Are we kartinkata bila ujasqvashta???vie ste mnoo otvoreni si4ki :( mom4eto kvo e vinovno??? #-o Deeba :lol: mnoo me nervite we
Po temata - mi pi4 ,vij koi pove4e te privli4a, ako si dyrji6 na priqtelkata ostani s neq ,makar 4e znaq ,4e sega ti se iska da probva6 ne6to novo.
6to ne otide6 pak v toq klub i vij kak 6e se razviqt ne6tata ,a i prou4i toi kakyv e ;)
Олелее пич, сега ако ми кажеш, че говориш за Фънкис.... :D И аз преди се свалях там с един барман ма ние стигнахме малко по-далеч от игра на билярд :oops:
Както и да е, щом си имаш приятелка, стой си при нея. Много Би-сексуални ходят с по 1 момче и 1 момиче. Аз не го практикувам това, защото за мен не може да имаш истинска връзка с 2ма човека.
Виж само за секса може да го пробваш пича ;) хаха
Изборът е изцяло твой....- МъЖ.. или ЖеНА ! :? :?
Бате по добре седи с мацето , ама ако ти е мерак с момчето давай :lol: Но ако нестане знам точното място за теп... кафе ВИТАЛ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slun4evo
10-26-2007, 20:55
Ми напълно те разбирам на нас бисексуалните не ни е много лесно на къде да се насочим.Виж са прецени кой повече те привлича и бъди с него , щом мислиш че имаш шанс с това момче иди при него покани го на кафе поговорете и така.Изяснете се.Така ще прецениш с кой искаш да си и ще е по лесно.Надявам се да се справиш успех.
^dishdogz^
10-29-2007, 15:52
xaxax gei pak hodi s momi4e dobre e :shock:
ти малоумен ли си..той каза че е бисексуален..тва значи че харесва и от двата пола :wink:
^dishdogz^
10-29-2007, 15:54
на 16 съм и от 1 година съм бисексуален. Имам си страхотна приятелка. Обичам да посещавам един Билярд Клуб. И там пичът на бара ми намига постоянно, усмихва ми се, черпи ме, а ние не се пзонаваме официално. :? И един път ме видя как играя и дойде при мен и ми каза да се наведа да ми покаже как трябжвало да стоя. И застанахме мн близко един до друг. И той ме обара. ок, по принцип е сладък обаче в момента си имам приятелка. Не знам какво да правя! Оттогава не съм ходил там, не знам как да реагирам дори :? :? :? В момента си имам гадже момиче, и не искам да развалям нещата. Ако беше по друго време щеше да е ОК. ама сега?!?!?!? Какво да правя, pls HELP 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
трябва наистина да поговориш с него и сам си прецени..се един от двамата ще те влече повече :-P
Seducti0n
10-29-2007, 16:44
Според мен ти не си бисексуален или поне от описаното до тук не личи да си такъв.... :roll:
Kras4eto_lp
10-29-2007, 16:46
Зарежи го тоя...не му обръщай внимание.Ако отидеш пак в тоя клуб и той дойде при тебе му кажи да се разкара щото си зает :P
GregoryHouse
10-29-2007, 18:49
Имаш сериозно психическо разстройство.
И ти ама не ти го натякваме...а да между другото споменах ли да кажа че Хитлер е трепел и педерастите с евреите?
П.Т: Ми...по добре бъди сигурен че си бисексуален...да не да се окаже че си хетеро и да останеш...ъъъ Х*й в устата :D
Golfadjiq
10-29-2007, 20:09
[quote="bratz72"]на 16 съм и от 1 година съм бисексуален. Имам си страхотна приятелка. Обичам да посещавам един Билярд Клуб. И там пичът на бара ми намига постоянно, усмихва ми се, черпи ме, а ние не се пзонаваме официално. :? И един път ме видя как играя и дойде при мен и ми каза да се наведа да ми покаже как трябжвало да стоя. И застанахме мн близко един до друг. И той ме обара. ок, по принцип е сладък обаче в момента си имам приятелка. Не знам какво да правя! Оттогава не съм ходил там, не знам как да реагирам дори :? :? :? В момента си имам гадже момиче, и не искам да развалям нещата. Ако беше по друго време щеше да е ОК. ама сега?!?!?!? Какво да правя?
](*,) Стои си с мацката щом не искаш да разваляш нещата!
Според мен ти не си бисексуален или поне от описаното до тук не личи да си такъв.... :roll:
а какъв личи да е ? :)
Langedok
10-29-2007, 22:23
Отиди сам в тоя клуб следващият път ;)
Човек трябва да се разнообразява от време на време все пак:) пък и то изневяра със същият пол не е изневяра, така че не се притеснявай за момичето - няма да й изневериш :-)
Palav_Sharan
10-29-2007, 23:07
всичко е просто :)
правите 1 тройка и биеш шута на мъжа :)
bloodranger
10-29-2007, 23:11
Не е от4айваща ами направо си е #-o
Олелее пич, сега ако ми кажеш, че говориш за Фънкис.... :D И аз преди се свалях там с един барман ма ние стигнахме малко по-далеч от игра на билярд :oops:
Както и да е, щом си имаш приятелка, стой си при нея. Много Би-сексуални ходят с по 1 момче и 1 момиче. Аз не го практикувам това, защото за мен не може да имаш истинска връзка с 2ма човека.
Виж само за секса може да го пробваш пича ;) хаха
Много хора са се сваляли с барманите във Фънкис :D
Момчето с проблема, я не се излагай. Ако се замисляш дали да зарежеш момичето си всеки път когато някой/я ти намигне или ти пусне ръка... Стегни се малко и бъди мъж - държиш на момичето - стоиш си мирно и кротко с нея и не се занасяш с барманите; не държиш на нея - разделяте се и отиваш да играеш билярд с някой симпатяга. А това до каква степен ти държиш на твоята девойка, ние не можем да ти кажем...
DeAd_LooSeR
10-30-2007, 08:55
Не разбирам къв ти е проблема-от написаното казваш 4е ти е мн яко с моми4ето и не искаш да провалиш нещата-ми тогаз недей!Зарязваш пича и тва е! :?
абе щом от 1 година си би кво правиш с нея все още :-o
Ruskia1936
10-30-2007, 23:12
toq mene ako trugne da mi pokazva kak se igrae bilqrd po toq na4in ... nai mn da izqde 1 shteka po ta6atsite i oshte 2-3 tupanika po dickface-a sled tva