.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Бисексуален съм, а гаджето ми е обсебващ

на 16 съм и от 1 година съм бисексуален. Имам си страхотна приятелка. Обичам да посещавам един Билярд Клуб. И там пичът на бара ми намига постоянно, усмихва ми се, черпи ме, а ние не се пзонаваме официално. И един път ме видя как играя и дойде при мен и ми каза да се наведа да ми покаже как трябжвало да стоя. И застанахме мн близко един до друг. И той ме обара. ок, по принцип е сладък обаче в момента си имам приятелка. Не знам какво да правя! Оттогава не съм ходил там, не знам как да реагирам дори В момента си имам гадже момиче, и не искам да развалям нещата. Ако беше по друго време щеше да е ОК. ама сега?!?!?!? Какво да правя?

Редактирано от:ЦвЕтиТ0-Не прекалявай с емотиконите.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    ninam zashto,obache mi se struva,che temata e ebavka
    ako vse pak ne e,spored men si stoi s mackata i vyobshte ne se zanimavai s toq,ako vsichko e nared s neq,kakyv e smisylyt da provalqsh vsichko zaradi nqkakyv si pedal(nishto lichno) ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Стой си с мацката!Ами ако той просто те е пробвал?Защото примерно знае,че си ... как да го нарека,за да не те засегна ... абе сещаш се и сам.Та ако те е пробвал просто за самата ебавка или защото се е хванал на бас с някой свой приятел ии ти зарежеш мацката,заради него?Нали се сещаш...от 2 стола на земята!А и стой си с момичето...няма смисъл да проваляш всичко!И гледай тя да не научи,че си .... сещаш се!Научи ли....сама ще те зареже!
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Защо ли ми се струва,че малко е измислено или всичко е измислено? Ама както и да е...
    Сега ще ти дам съвет...а и според мен си остани с твоето гадже.Та ти дори не знаеш имео на човека,как се казва на колко е не знаеш нищо и после ще съжаляваш.
    Това че просто малко човекът се езарибявал с тебе интимно не значи че може да има нещо повече от това.

Голям фен Аватара на sapphirr
    нямам какво да ти кажа,картинката е от4айваща

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    =D> =D>
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Ако държиш на момичето, остани с нея.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Абсолютно!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Are we kartinkata bila ujasqvashta???vie ste mnoo otvoreni si4ki mom4eto kvo e vinovno??? Deeba mnoo me nervite we

Po temata - mi pi4 ,vij koi pove4e te privli4a, ako si dyrji6 na priqtelkata ostani s neq ,makar 4e znaq ,4e sega ti se iska da probva6 ne6to novo.
    6to ne otide6 pak v toq klub i vij kak 6e se razviqt ne6tata ,a i prou4i toi kakyv e

Град
    София
    Олелее пич, сега ако ми кажеш, че говориш за Фънкис.... И аз преди се свалях там с един барман ма ние стигнахме малко по-далеч от игра на билярд
    Както и да е, щом си имаш приятелка, стой си при нея. Много Би-сексуални ходят с по 1 момче и 1 момиче. Аз не го практикувам това, защото за мен не може да имаш истинска връзка с 2ма човека.
    Виж само за секса може да го пробваш пича хаха
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Изборът е изцяло твой....- МъЖ.. или ЖеНА !
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Бате по добре седи с мацето , ама ако ти е мерак с момчето давай Но ако нестане знам точното място за теп... кафе ВИТАЛ
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Повече от фен
    Ми напълно те разбирам на нас бисексуалните не ни е много лесно на къде да се насочим.Виж са прецени кой повече те привлича и бъди с него , щом мислиш че имаш шанс с това момче иди при него покани го на кафе поговорете и така.Изяснете се.Така ще прецениш с кой искаш да си и ще е по лесно.Надявам се да се справиш успех.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от stefko89
    xaxax gei pak hodi s momi4e dobre e
    ти малоумен ли си..той каза че е бисексуален..тва значи че харесва и от двата пола

Re: Бисексуален съм, а гаджето ми е обсебващ

Цитирай Първоначално написано от bratz72
    на 16 съм и от 1 година съм бисексуален. Имам си страхотна приятелка. Обичам да посещавам един Билярд Клуб. И там пичът на бара ми намига постоянно, усмихва ми се, черпи ме, а ние не се пзонаваме официално. И един път ме видя как играя и дойде при мен и ми каза да се наведа да ми покаже как трябжвало да стоя. И застанахме мн близко един до друг. И той ме обара. ок, по принцип е сладък обаче в момента си имам приятелка. Не знам какво да правя! Оттогава не съм ходил там, не знам как да реагирам дори В момента си имам гадже момиче, и не искам да развалям нещата. Ако беше по друго време щеше да е ОК. ама сега?!?!?!? Какво да правя, pls HELP
    трябва наистина да поговориш с него и сам си прецени..се един от двамата ще те влече повече

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен ти не си бисексуален или поне от описаното до тук не личи да си такъв....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Зарежи го тоя...не му обръщай внимание.Ако отидеш пак в тоя клуб и той дойде при тебе му кажи да се разкара щото си зает :P

Цитирай Първоначално написано от Българска SS легия
    Имаш сериозно психическо разстройство.
    И ти ама не ти го натякваме...а да между другото споменах ли да кажа че Хитлер е трепел и педерастите с евреите?

П.Т: Ми...по добре бъди сигурен че си бисексуален...да не да се окаже че си хетеро и да останеш...ъъъ Х*й в устата

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Там, където има ракия.

Re: Бисексуален съм, а гаджето ми е обсебващ

[quote="bratz72"]на 16 съм и от 1 година съм бисексуален. Имам си страхотна приятелка. Обичам да посещавам един Билярд Клуб. И там пичът на бара ми намига постоянно, усмихва ми се, черпи ме, а ние не се пзонаваме официално. И един път ме видя как играя и дойде при мен и ми каза да се наведа да ми покаже как трябжвало да стоя. И застанахме мн близко един до друг. И той ме обара. ок, по принцип е сладък обаче в момента си имам приятелка. Не знам какво да правя! Оттогава не съм ходил там, не знам как да реагирам дори В момента си имам гадже момиче, и не искам да развалям нещата. Ако беше по друго време щеше да е ОК. ама сега?!?!?!? Какво да правя?

Стои си с мацката щом не искаш да разваляш нещата!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Според мен ти не си бисексуален или поне от описаното до тук не личи да си такъв....
    а какъв личи да е ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Отиди сам в тоя клуб следващият път

Човек трябва да се разнообразява от време на време все пак пък и то изневяра със същият пол не е изневяра, така че не се притеснявай за момичето - няма да й изневериш
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

всичко е просто
    правите 1 тройка и биеш шута на мъжа

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Град
    nqkade tam
    Не е от4айваща ами направо си е
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Олелее пич, сега ако ми кажеш, че говориш за Фънкис.... И аз преди се свалях там с един барман ма ние стигнахме малко по-далеч от игра на билярд
    Както и да е, щом си имаш приятелка, стой си при нея. Много Би-сексуални ходят с по 1 момче и 1 момиче. Аз не го практикувам това, защото за мен не може да имаш истинска връзка с 2ма човека.
    Виж само за секса може да го пробваш пича хаха
    Много хора са се сваляли с барманите във Фънкис

Момчето с проблема, я не се излагай. Ако се замисляш дали да зарежеш момичето си всеки път когато някой/я ти намигне или ти пусне ръка... Стегни се малко и бъди мъж - държиш на момичето - стоиш си мирно и кротко с нея и не се занасяш с барманите; не държиш на нея - разделяте се и отиваш да играеш билярд с някой симпатяга. А това до каква степен ти държиш на твоята девойка, ние не можем да ти кажем...

Не разбирам къв ти е проблема-от написаното казваш 4е ти е мн яко с моми4ето и не искаш да провалиш нещата-ми тогаз недей!Зарязваш пича и тва е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си