- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бисексуален съм, а гаджето ми е обсебващ
на 16 съм и от 1 година съм бисексуален. Имам си страхотна приятелка. Обичам да посещавам един Билярд Клуб. И там пичът на бара ми намига постоянно, усмихва ми се, черпи ме, а ние не се пзонаваме официално.И един път ме видя как играя и дойде при мен и ми каза да се наведа да ми покаже как трябжвало да стоя. И застанахме мн близко един до друг. И той ме обара. ок, по принцип е сладък обаче в момента си имам приятелка. Не знам какво да правя! Оттогава не съм ходил там, не знам как да реагирам дори
![]()
![]()
В момента си имам гадже момиче, и не искам да развалям нещата. Ако беше по друго време щеше да е ОК. ама сега?!?!?!? Какво да правя?
Редактирано от:ЦвЕтиТ0-Не прекалявай с емотиконите.![]()
ninam zashto,obache mi se struva,che temata e ebavka![]()
ako vse pak ne e,spored men si stoi s mackata i vyobshte ne se zanimavai s toq,ako vsichko e nared s neq,kakyv e smisylyt da provalqsh vsichko zaradi nqkakyv si pedal(nishto lichno) ?
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Стой си с мацката!Ами ако той просто те е пробвал?Защото примерно знае,че си ... как да го нарека,за да не те засегна ... абе сещаш се и сам.Та ако те е пробвал просто за самата ебавка или защото се е хванал на бас с някой свой приятел ии ти зарежеш мацката,заради него?Нали се сещаш...от 2 стола на земята!А и стой си с момичето...няма смисъл да проваляш всичко!И гледай тя да не научи,че си .... сещаш се!Научи ли....сама ще те зареже!
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Защо ли ми се струва,че малко е измислено или всичко е измислено?Ама както и да е...
Сега ще ти дам съвет...а и според мен си остани с твоето гадже.Та ти дори не знаеш имео на човека,как се казва на колко е не знаеш нищо и после ще съжаляваш.
Това че просто малко човекът се езарибявал с тебе интимно не значи че може да има нещо повече от това.
=D> =D>Първоначално написано от sapphirr
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ако държиш на момичето, остани с нея.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Are we kartinkata bila ujasqvashta???vie ste mnoo otvoreni si4kimom4eto kvo e vinovno???
Deeba
mnoo me nervite we
Po temata - mi pi4 ,vij koi pove4e te privli4a, ako si dyrji6 na priqtelkata ostani s neq ,makar 4e znaq ,4e sega ti se iska da probva6 ne6to novo.
6to ne otide6 pak v toq klub i vij kak 6e se razviqt ne6tata ,a i prou4i toi kakyv e![]()
Олелее пич, сега ако ми кажеш, че говориш за Фънкис....И аз преди се свалях там с един барман ма ние стигнахме малко по-далеч от игра на билярд
![]()
Както и да е, щом си имаш приятелка, стой си при нея. Много Би-сексуални ходят с по 1 момче и 1 момиче. Аз не го практикувам това, защото за мен не може да имаш истинска връзка с 2ма човека.
Виж само за секса може да го пробваш пичахаха
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Изборът е изцяло твой....- МъЖ.. или ЖеНА !![]()
![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Бате по добре седи с мацето , ама ако ти е мерак с момчето давайНо ако нестане знам точното място за теп... кафе ВИТАЛ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Ми напълно те разбирам на нас бисексуалните не ни е много лесно на къде да се насочим.Виж са прецени кой повече те привлича и бъди с него , щом мислиш че имаш шанс с това момче иди при него покани го на кафе поговорете и така.Изяснете се.Така ще прецениш с кой искаш да си и ще е по лесно.Надявам се да се справиш успех.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ти малоумен ли си..той каза че е бисексуален..тва значи че харесва и от двата полаПървоначално написано от stefko89
![]()
трябва наистина да поговориш с него и сам си прецени..се един от двамата ще те влече повечеПървоначално написано от bratz72
![]()
Според мен ти не си бисексуален или поне от описаното до тук не личи да си такъв....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Зарежи го тоя...не му обръщай внимание.Ако отидеш пак в тоя клуб и той дойде при тебе му кажи да се разкара щото си зает :P
И ти ама не ти го натякваме...а да между другото споменах ли да кажа че Хитлер е трепел и педерастите с евреите?Първоначално написано от Българска SS легия
П.Т: Ми...по добре бъди сигурен че си бисексуален...да не да се окаже че си хетеро и да останеш...ъъъ Х*й в устата![]()
[quote="bratz72"]на 16 съм и от 1 година съм бисексуален. Имам си страхотна приятелка. Обичам да посещавам един Билярд Клуб. И там пичът на бара ми намига постоянно, усмихва ми се, черпи ме, а ние не се пзонаваме официално.И един път ме видя как играя и дойде при мен и ми каза да се наведа да ми покаже как трябжвало да стоя. И застанахме мн близко един до друг. И той ме обара. ок, по принцип е сладък обаче в момента си имам приятелка. Не знам какво да правя! Оттогава не съм ходил там, не знам как да реагирам дори
![]()
![]()
В момента си имам гадже момиче, и не искам да развалям нещата. Ако беше по друго време щеше да е ОК. ама сега?!?!?!? Какво да правя?
Стои си с мацката щом не искаш да разваляш нещата!
а какъв личи да е ?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Отиди сам в тоя клуб следващият път
Човек трябва да се разнообразява от време на време все пакпък и то изневяра със същият пол не е изневяра, така че не се притеснявай за момичето - няма да й изневериш
![]()
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
Не е от4айваща ами направо си еПървоначално написано от sapphirr
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Много хора са се сваляли с барманите във ФънкисПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Момчето с проблема, я не се излагай. Ако се замисляш дали да зарежеш момичето си всеки път когато някой/я ти намигне или ти пусне ръка... Стегни се малко и бъди мъж - държиш на момичето - стоиш си мирно и кротко с нея и не се занасяш с барманите; не държиш на нея - разделяте се и отиваш да играеш билярд с някой симпатяга. А това до каква степен ти държиш на твоята девойка, ние не можем да ти кажем...
Не разбирам къв ти е проблема-от написаното казваш 4е ти е мн яко с моми4ето и не искаш да провалиш нещата-ми тогаз недей!Зарязваш пича и тва е!![]()