PDA

View Full Version : Крадли на приятелки

sladkata_presi
10-26-2007, 15:37
Здравейте!Аз и сегашната ми най-добра приятелка Есин се запознахме в шести клас и от тогава станахме най-добри приятелки.Проблемите ни започнаха от втория срок на учебната година на шести клас.Тя малко се отдалечи от мен и започна да дружи с едни момичета метълки няма да споменавам имената им.Постепенно едната от метълките която япознавам още от детската градина иза която си мислех всичко най-добро и найх-хубави чувства,мислех че ми е приятелка започна да иска тя и моята прияелка да са най-добри приятелки...
И оттогава почнаха проблемите-караници,викове,аз изпадах в нервни изблици...Беше ужасно направо..
Тогава не знам как нещата се оправиха и двете нали оправихме се и момичето не ни безпокоеше.
Обаче тази година...В началото на срока започна едно дърпане и бутане за моята приятелка и аз оставах все сама.Приятелката ми бешеясно че не искаше да е с тях,а с мен а ао тя не отидеше с тях аз ставах най-лошата защото излизаше че не съм япускала исе почваха едни пазарлъци...
Сега сме добре,но някой от приятелите ми казват да я зарежа,други да съм с нея...
Аз искам да сме заедно аз и тя двете само аз и тя всичко да екакто преди,както беше в началото и тя и аз го искаме!!
Посъветвайте ме какво да правя,какво бихте направили в моя случай,да я зарежа или да продължа с нея?? :cry:

ThePowerOfLove
10-26-2007, 16:08
Щом и тя иска да сте заедно няма смисъл да ходи при метълките,но пък ако иска и да е с тях и да е с теб :roll: Следващия път като остане с теб и онея почнат да ти викат закво не я пускаш нека приятелката ти да каже,че тя сама е решила да остане и т.н.. :wink:

desidala
10-26-2007, 16:20
Ами, то най-добрите приятелки не стават най-добри просто за един ден и все пак, ако наистина много си я обичкаш, си остани с нея. Ако тя не иска-недей. Зависи от това как се чувствате и двете. Ако все още мислите и чувствате, че сте най-добри приятелки, си бъдете такива и не давайте на нищо и никой да развали приятелството ви.

zvezdichkaaa
10-26-2007, 16:29
Ами приятелките ти искат да я оставиш,а ти какво искаш?

monityY
10-26-2007, 16:30
ni6to ne razbrah :shock:

SunnyG
10-26-2007, 18:05
Ако знаеше какво означава думата ПРИЯТЕЛ с истинското и значение,щеше да знаеш,че това между теб и това момиче изобщо не е приятелство...

sexy_devil4e
10-26-2007, 19:29
Ако знаеше какво означава думата ПРИЯТЕЛ с истинското и значение,щеше да знаеш,че това между теб и това момиче изобщо не е приятелство...
дори и да звучи малко грубо това е така!!! \:D/

sladku_bebzi
10-26-2007, 19:53
Гадно е така, ако мислиш, че има др подходящо момиче, с което да си станете близки фр, по-добре ще е с него :)

sladkata_presi
10-27-2007, 04:40
Знам много добре че тя не ми е истинска приятелка,но аз искам да сме.
Тя избра мен вместо тях смятам че е направила добър избор защото чух от един човек че тези момичета са много...пропаднали,дотолков а че сестрата на моята фр-те са две близначки ама не си приличат е започнала да краде от магазините :oops:
Според мен ще останем заедно и те ще ни оставят...
А какво искам ли?Аз искам да сме заедно-май някой беше питал от тука.

Мерси все пак са съветите \:D/

chocoleptic
10-27-2007, 08:24
+1 nameri si nova priqtelka tazi ne stryva ili i kaji da izbira m/y teb i drygoto momi4e ne moje da si posredata i v moq ima6e takava sityaciq za edno momi4e koeto v kraina smetka otide pri ednite ..

slun4evo
10-27-2007, 10:03
Така:
1-явно тя не ти е истинска приятелка щом се е карала с теб заради тях. Нормално е да има интриги, но не е нормално твоята приятелка да се поддава на тях.Не зная но лично според мен това не е истинска приятелка.
2-какво те интересува мнението на другите.Ти сама трябва да решиш искаш ли да я зарежеш.Помисли дали това е най-близкия ти човек или не.Не слушай другите а сърцето си.Защо питаш нас, реши ти, това е единствения начин.