View Full Version : Голяма каша стана...
Sexitooo{}
10-26-2007, 15:56
Zdr.. snoshti mi se sluchi neshtoo adski gadno i reshih da poiskam nqkoi dryg savet 4e sq neznam az li sam vinovna ili ne ? :-D .. Nai dobrata mi prIqtelka mi kaza po skype 4e poveche nqma da izliza s kompaniqta zashtoto neiskala da me vijda i trqbvalo da e dalech ot men.. prostoo ostanah bez dumi.. popitah q kva e pri4inata.. i tq mi kaza 4e gadjeto i s koeto sa zaedno ot 7 meseca i e kazalo 4e ispitva nqkakvo privlichane kam men i ako se zasili shtql da skasa s neq .. i zatova neiskala poveche tq i toi da izlizat s nas za da moje toi da e dale4 ot men :( .. Kazah i 4e ako e taka po dobre az da spra da izlizam s kompaniqta.. no tq kaza da si ostana .. mnogo me zabolq.. Vinagi kogato te dvamata izlizat s nas toi me gleda nqkak stranno .. usmihva mi se.. pravi mi komplimenti.. no az po4ti nikakvo vnimanie ne sam mu obrashtala.. I nqmam nikakvo obqsnenie za tezi negovi 4uvstva.. kato az dori ne govorq s nego.. ! Mnogo mi e machno 4e priqtelkata mi nqma da izliza poveche s nas .. prosto ot vsi4kite mi priqteli tq e edna ot tezi priqteli na koito vinagi moga da raz4itam.. Nz kvo da napravq.. vsi4ki mi kazvat da zabravq za neq shtom e postapila taka zaradi edno mom4e.. i 4e kato osaznae 4e priqtelite sa po vajni pak she se varne pri nas .. :P kajete mi neshto plss.. za da razbera az li imam vina..
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
DoomShadow
10-26-2007, 16:00
ne si vinovna ti 4e mom4eto te xaresva. no i na priqtelkata ti i e gadno. moq syvet e da razkarate pi4a :lol: :lol: :lol:
sapphirr
10-26-2007, 16:04
след като тъжиш за нея,постарай се да поддържате връзка дале4 от о4ите на гаджето и.през останалото време ти си излизай с въпросната компания и избягвай срещи с тях.така нито ти ще се 4увстваш неловко,нито тя ще се дразни.а доколкото мом4ето-понякога и такива моменти има,но тъй като те се слу4ват извън нас и способността ни да го предотвратим,то ти остава избора да игнорираш въпросния екземпляр и да не даваш повод за скандали (с приятелката си)...и така всъщност това,което зависи от теб ще е ток и жици :-({|=
SlAdKoTy zLo
10-26-2007, 16:04
ne si vinovna ti 4e mom4eto te xaresva. no i na priqtelkata ti i e gadno. moq syvet e da razkarate pi4a :lol: :lol: :lol:
saglasna samm :!: \:D/
DA verno razkaraite pi4a i 6te ste si pak fr :)
sexa_na_kompleksa
10-26-2007, 16:36
АМи приятелката ти не е права споре мен.Ако ти беше най-добра приятелка,наистина,нямаше да постъпи така,а щеше да се разбере с приятеля си.Все пак ти какво си виновна и какво можеш да направиш по въпроса ? А тя че не може да му задържи интереса,не е твой проблем.
Ммм ти не си виновна, но и на приятелката ти сигурно не й е много приятно й просто в момента смята, че така постъпва правилно, въпреки че не е така...може би единствения начин е да си оправите отношенията е тя да го зареже (което тя едва ли ще направи)....или той нея (но без ти да се намесваш)...Но определено ти не си виновна за създалата се ситуация :) :) :)
sexy_momi4e
10-26-2007, 16:48
ami ako ti be6e naistina dobre priqtelka ne bi postapila taka,priqtelite sa nai-vajnoto...
подкрепям!
приятелката ти сигурно в момента е малко шашната от това, което й е казал гаджето и за това реагира така. Съмнявам се да има лоши чувства към теб защото ти не си виновна за влечението на приятеля й. Споко, когато му дойде времето тя ще се осъзнае и пак ще се върне във вашата компания
GeorgiaLove
10-26-2007, 16:53
Не позволявай да се скарате с добра приятелка за едното момче ... гаджетата идват и си отиват, но приятелството е завинаги-факт.
serenity3
10-26-2007, 16:56
zareji priqtelkata si 6tom mom4eto se e vgledalo v teb i e zapo4nalo da izoitva nqkakvi4uvstva kum teb zna4i priqtelkata ti nqma s kakvo pove4e da go zadurji i ti ne si vinovna za tova
GregoryHouse
10-26-2007, 17:53
Остави така нещатата...не си виновна...когато оня идиотус я зареже което несъмнено ще скоро...тя ще се върне в компанията и ще има нужда от теб...
Не позволявай да се скарате с добра приятелка за едното момче ... гаджетата идват и си отиват, но приятелството е завинаги-факт.
Най-добре казано
Не си виновна ти за това, никой не е виновен, просто така се е случило...
Виж, това е нейното решение и трябва да я разбереш.Все пак тя иска да е с него и се страхува, че може да е нещо повече от само привличане(от негова страна говоря).Вие може да не излизате с компанията, а само вие двете.Тя, не ми се вярва всеки път да го взима.
Ти не си виновна за нищо - нито си се сваляла на гаджето й, нито нищо! Тя щом предпочита гаджето си пред теб я оставяй!
JuSt_A_vErMiN
10-26-2007, 18:02
Мда определено...пича тряа си ходи :P
FiRe_LaDy
10-26-2007, 18:08
Не!Ти нямаш никаква вина!Не се обвинявай.Тя наистина след време ще осъзнае каква грешка е направила ....
ob1rkano_momi4e
10-26-2007, 19:36
s izvinenie ama tq qvno ne ti e tolkova dobra priqtelka kolkoto si mislila 6toto ako be6e nqma6e da naprai takav problem zaradi edno mom4e se pak toi te haresva a ne ti nego po tova koeto si pisala razbrah 4e ne mu obra6ta6 vnimanie i ne si napravila ni6to za da go nakara6 da te haresva.nz ama trqbva da si preceni6 dali tq ti e tolkova dobra priqtelka kolkoto si misli6 ili kolkoto ti na neq ne te znam kakav 4ovek si i dali bi postapila taka s neq no qvno tq predpo4ita da zapazi vrazkata si s mom4eto otkolkoto va6eto priqtelstvo
ami vij tq prosto qvno mnogo si go obicha i neiska da go izgybi i zaradi tova pravi taka nali znaesh dori da sa zaedno she sa oshte mesec dva tri pet godina dve a priqtelite sa ve4ni v sly4eq ti, tq znae 4e na teb vinagi moje da ras4ita prosto nqma da izlizate trimata ili tam cqlata vi kompaniq no tova ne vi pre4i na vas dvete da si izlizate ;)
DevilWish
10-26-2007, 20:10
Basi tfa momi4e mnoo 6e sajylqq kato osyznae ,4e gubi NAI-VEREN priqtel ,zaradi nqkfo mom4e ,koet neznam za kfo e s nego kato znae ,4e ne q haresva qvno dostaty4no...basii 8) za*bi q seriozno..i ti q nari4a6 istinska priqtelka...priqtelite ne se izostavqt ,zaradi nqkvo mom4e (ok ako q obi4a6e malko po-vyzmojno da i se prosti ,oba4e toi q 6antajira qko)
sLaDkA_GrEsHkA
10-26-2007, 20:44
ne sum na tva mnenie ot li4en opit... v produljenie na 1 mesec zagubih priqteli s koito sme b lizki ot 1 klas.... a s gajeto mi sme zaedno godi. i polovina i ne me e precakal i beshe do men prez cqloto tva vreme a v kraina smetka stanah mnogo blizka s hora ot koito ne sum go o4akvala.... po temata .. --> kazaga ti kakvoto bih kazala i az ;)
BWald0rf
10-26-2007, 20:49
Ти не си виновна,че момчето те харесва.След като не си му обръшала внимание това ,което е направила приятелката ти е гадно и глупаво.Ама щом е преценила,че някакво момче по-важно от най-добрата й приятелка ... Остави я да прави каквото е решила .. ;)
Josefinne
10-26-2007, 20:53
А защо не й рпедложиш просто да спре него да излиза с вас ;) Тая верно се държи мн кофти. Припомни й , че Мъжете идват и си отиват, а приятелите са завинаги :-$
miloto_girl_4e
10-26-2007, 20:56
В случая никой няма вина.. Евалата даже на мацката, че ти е казала истината и, че, когато си и предложила ти да се махнеш от компанията не се е съгласила, макарче за нея това е по-добрият вариант..
Иначе.. ти не си виновна, че пичът те е харесал, приятелката ти не се отказва от теб, просто иска да запази връзката си, явно, защото е сериозна, такаче.. няма криви в случая :?
EvilBrunette
10-26-2007, 21:13
Не си виновна. :roll: Наистина жалко, че така се е случило, но на теб не ти пречи да се виждаш с нея без гаджето й да е там. Да не е залепена за него. Ако ти е толкова близка не трябва да позволяваш да Ви раздели момче. И най-важното е, че ти с нищо не си предизвикала приятеля й, за да започне да те харесва и да я зареже. :? Предполагам тя го усъзнава и няма да има нищо против да се срещате от време а време. Сигурно ще има известна студенина, но ще я преодолеете. Не трябва да позволяваш да се скарате, заради нещо такова. ;-)
hatercrew
10-27-2007, 14:55
boje toz i toi ne znae ko iska mai hodi s edna haresva dr a s koq li se e*e ????????q da go razkarvate za ko vi e i dr 6te ima a taz tvoq fr da se pousyznae ako moq mi be6e kazal taka 6tqh da go obesq na sobst mu 4erva :evil: :evil: :evil: :evil:
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-27-2007, 15:53
trq razbere smisala na : Gadjetata idfat i si otifat priqtelite vinagi ostavat!!!
GregoryHouse
10-27-2007, 16:15
А защо не й рпедложиш просто да спре него да излиза с вас ;) Тая верно се държи мн кофти. Припомни й , че Мъжете идват и си отиват, а приятелите са завинаги :-$
Според вашата логика...те са нещо непостоянно което някога се маха...следователно значи влизате преднамерено във връзката че ще се разпадне така ли? Мисля че любимия човек трябва да ти бъде най близко до сърцето...според мен той би трябвало да ти е най добрия приятел...СЕГА разбрахте ли защо връзките ви се провалят...