View Full Version : Загубих си телефона и незнам к'во да правя :(
офффф адски кофти се чувствам още не стана 1 месец от както го зех,майка все ми крещеше че е бил скъп и що съм накарала баща ми да даде толкоз пари беше 500 лв :(:(:( и неска го загубих. незнам как да го кажа на наште,майка бунт ще вдигне оффф
дайте съвет какво мога да направя да отида до полицията (едва ли ше го намерят) или как да го кажа на нашите,мн ме е страх :(
Anf3tamin4o
10-26-2007, 18:37
Ами за изгубен не знам дали могат да ти кажат полицайте но за откраднат може и да ти помогнат.Иначе те знаят как да действат мисля че ще те питат за номер и от там чрез някакъв код и GPS имат тия новите и така намират откраднатите телефони стагат да е включен само.Иначе ако е изключен в продължение на 1 месец не могат да го намерят Но по принцип търсенето им продължава 1 месец.
sladku_bebzi
10-26-2007, 18:53
Аз като си загубих моя, казвах, че нз къде е и след тва с мои пари си купих друг.Иначе отиди в магазина от който сте го купили и там ще ти обяснят по-добре за тва къв е кода и дали ще могат да го намерят
The_special_one
10-26-2007, 18:56
И аз един път си изгубих една дооста скъпа Нокия,мойта си де!
Та да ти кажа какво направих,по стъпки->
1. Отидох и си похарчих всичките пари в магазина за нещо за ядене :oops:
2. Ревящ отидох вкъщи като казах,че са ма нападнали и взели всичко което имам и така се разминах :P
УСПЕХ!
thefreak
10-26-2007, 19:23
наште
Сигурно за 6-ца по Български език са ти го взели тоя телефон.
Може ли такова нещо...
Кат си шматка така е. Ся сърбай попарата.
GameMaster
10-26-2007, 19:28
Ami kaji 4e sa te natupali i sa ti go vzeli :D .of ......nai-malko va6iteda te natupat posle :D
това е основната причина, поради която не искам да сменям телефона :?
аз бях почти в същото положение като тебе няколко дни размотах нащте като казах, че съм го забравила у една фр ама накрая им казах накараха се и после след месец ми взеха нов, спокойно не може винаги да ти се карат знам гадно е :( , но ще отмине с времето :)
Надали ще го намериш..
СЪветвам те да им кажеш.Естествено е да реагират лошо,все пак телефона ти е чисто нов,а и найстина не е ифтин.Просто отиди и им го кажи.Кажи им,че съжаляваш много,че е станало случайно...абе оправдай се.И още нещо-постарай се вече да си по-внимателна,эащото все пак парите не падат от небето.А и сега не ги карай пак да ти купят толкова скъп телефон,а се эадоволи и с нещо по-обикновенно.
Късмет ти желая и кажи кво е станало :D
ThankYouVeryMuch
10-26-2007, 22:33
Ами за изгубен не знам дали могат да ти кажат полицайте но за откраднат може и да ти помогнат.Иначе те знаят как да действат мисля че ще те питат за номер и от там чрез някакъв код и GPS имат тия новите и така намират откраднатите телефони стагат да е включен само.Иначе ако е изключен в продължение на 1 месец не могат да го намерят Но по принцип търсенето им продължава 1 месец.
Да бе да ! В какви филми се вкарваш, мене са ми крали телефони, давал съм жалби и какво ли не, в полицията не се издирват подобни вещи. А най-малкото телефон за 500 лв с GPS няма да намериш. А ако автора реши да си търси телефона, то най-добре да наеме частен дедектив. :-D
А сериозния ми съвет е да не казва на родителите си, че го е изгубил, че ще решат че е прекалено безотговорен. По-добре да скалъпи някоя история, че са му го откраднали.
DevilWish
10-27-2007, 10:44
Emiiii nai-dobre e da im kaje6 ,drug variqnt e da kaje6 ,4e sa ti go otkradnali ,no ti si pomisli dali da gi lyje6 - i pri dvata slu4aq edva li vtori pyt 6te ti vzemat tolkova skyp telefon
thanks za syvetite 6e im go kaja kato me popitat nqmam drug izbor :(:( of mn kofti se 4uvstvam
наште
Може ли такова нещо...
"кат", "Ся " ти си мн грамотен нали,личи си, не ми е до това как пиша в момента
имам си достатъчно голям проблем и ако не те интересува не си изморявай пръстите :?
ПС:Благодаря на всички
thefreak
10-27-2007, 11:45
наште
Може ли такова нещо...
имам си достатъчно голям проблем и ако не те интересува не си изморявай пръстите :?
Абсолютно неграмотна си ти.
Аз просто съкращавам думите.
~BoRn^InLoVe~
10-27-2007, 12:54
наште
Може ли такова нещо...
Аз просто съкращавам думите.ти грам мозък нямаш ли?момичето иска съвет,защото има сериозен проблем а ти си тръгнал за правопис да и говориш.глупак.стига се прави на умен сред по-малките от тебе :-x
Slave4You
10-27-2007, 14:32
Еми ддз няма по-лек начин да им кажеш. Аз обикновено почвам
"Мамо ако ти кажа нещо ще ме убиеш ли?" :)
И почвам да говоря "Гледай колко лоши работи има по света ти за един телефон ли ... и т.н. ... " Абе ... 500 лв са взе пак ... мъртва си;)
П.П.: Като ми вземаха моя телефон мин година баща ми ми показа 1 телефон от 30лв и вика "Ако изгубиш тоя телефон ще ти взема ей тоя тук ... освен ако не е излязъл по-евтин модел" :D :D :D
Според мен най-добре им кажи истината. Може да се разсърдят, дори да ти покрещят, но в крайна сметка ти си си виновен(а) и трябва да осъзнаеш грешката си. Занапред не реви за скъпи телефони и вещи по принцип, както виждаш, те са нещо преходно. Задоволявай се с това, което родителите ти могат да отделят, без да им намилаш, че искаш по-скъпото. И колкото и скромно да е нещото, пази го, поддържай го и го цени!
shadow4e
10-27-2007, 15:26
[quote=feddel]наште
Аз просто съкращавам думите.
И тя прави това. По принцип трябва да се напише наш'те, но както ти не си правиш труда да слагаш апостроф, така и тя, така и аз. В случая се пише наште, а не с "щ", ако това си имал предвид.
Нямаш избор да не им кажеш за телефона, така че давай направо и колкото и да те се карат, дори и да прекалят, им покажи, че те са прави.
Otidi i i kaji vazmojno nai skoro 6ot ako ti zvanne ne se znae koi 6e digne :( Taka4e nameri sili i kuraj i kaji za6toto ako premal4ava6 6te stane o6te po lo6o :( :( :(
walkmanaw55o
12-24-2007, 17:06
NE MI SE E SLU4VALO NADQVAM SE I DA NE MI SE SLU4VA AMA KAT MI KUPUVAT 2 PATI V GODINATA TEL KAV E PROBLEMA,AKO BQH NA TVOITO MQSTO 6TQH DA KAJA ISTINATA(KAKTO VINAGI) 6TE TI SE KARAT AMA PO-DOBRE NE LAJI. 8) 8-)
chipi_kaoo
12-25-2007, 18:07
наште
Може ли такова нещо...
Май много бавно схващам, ма кво общо има правописа с изгубения тел :?: Май се е притеснила и за тва е бързала да пише темата :-s :-s :-s :oops:
KiSs_mY_LiPs
12-25-2007, 18:14
Отиди в магазина и там кажи да ти кажат кода на телефона.. След това отиди ф полицията и ко кажи.. Би трябвало да го намерят.. Ако са ти го намерили и са извадили картата ти шансът да го намерят е много малък.. ! #-o