View Full Version : Затруднения в общуването...
Като за начало, здравейте на всички! От няколко дни "чатя" с едно прелестно момиче. Но проблема е, че когато аз я питам нещо, тя само ми отговори и замлъкне и като че ли ме затапва и не мога да кажа нищо и се получава сконфузна ситуация. Имам намерение да и подаря тайно букет, но дали това е добра идея имайки в предвид че не сме се виждали на живо? Кажете ми как да постъпя, най-вече как да завържем някакъв разговор...
баце първо може да я поканиш на кафе да я видиш на живо щот в чата може да е хубава ама на живо.... \:D/
ami pokani q na kafe v skype ako po4ne da ti kazva " neznam ", " nemoga", " imam edi si kakva rabyta " na4i ne te brasne i po dobre ne q tarsi pove4e ;) A ako se saglasi idi na sre6tata s byket cvetq :p
Авторе ако ти кажа,че си адски много заблуден и ще патиш много няма да згреша!
Josefinne
10-26-2007, 20:10
Аве, как реши,ч е е прелестна, след като тя дори не може да води нормален разговор, който се състои от въпроси и отговори/коментари от двете страни. Хахаа ](*,)
DevilWish
10-26-2007, 20:11
баце първо може да я поканиш на кафе да я видиш на живо щот в чата може да е хубава ама на живо.... \:D/
+1
Znae6 li dali i na jivo 6e e tolko prelestna 8)
Ако може някое момиче да каже дали се радва на цветя ако и подари някой на първа среща? :-o
EternalSilence
10-26-2007, 20:14
и аз, ако кажа, че се пише "Сгреша"...
авторе - давай, каквото и да направиш няма да сгрешиш, но наистина си е добра идея първо да я видиш наживо, да си поговориш с нея извън чата, преди да започнеш да и пращаш цветя ;)
и аз, ако кажа, че се пише "Сгреша"...
авторе - давай, каквото и да направиш няма да сгрешиш, но наистина си е добра идея първо да я видиш наживо, да си поговориш с нея извън чата, преди да започнеш да и пращаш цветя ;)
Ееебати колко мъдро го каза и същевременно ме редактира и всичко това безсплатно
Искам и аз така :-D
EternalSilence
10-26-2007, 20:20
ако искаш - давам безплатни уроци всеки ден от 7 до 8 вечерта :-P
ако искаш - давам безплатни уроци всеки ден от 7 до 8 вечерта :-P
По хумор от сорта на Къци ли ами... не благодрая ще се въздържа! :-D
Добре, мерси на всички за отговорите, ще ви послушам и първо ще я поканя на кафе :)
miloto_girl_4e
10-26-2007, 21:25
Добре, мерси на всички за отговорите, ще ви послушам и първо ще я поканя на кафе :)
Считам темата за приключена :!: :---)
Ще и поставя катинарчето :P