Влез

View Full Version : какво ми става?

gazarka
10-26-2007, 20:54
MOLQ VI PRO4ETETE VSI4KO NAISTINA IMAM NUJDA OT PODKREPA
mnogo iskam da spodelq tova s vas,daje dokato vi pi6a sega sqka6 bu4ka e zasednala v gurloto mi.taka zna4i edin den edni priqteli mi se obadiha 4e 6te im stra6en kupon na edna vila i az vikam e ok aide 6te doida.doidoha i me vzeha i s tqh be6e edno mn simpati4no mom4e-da go nare4em E. E.kaza 4e se poznavame po 4ata ot edin moi biv6,4e vednaj sme si govorili za nego,v kraina smetka se setih.na kupona ne mu oburnah vnimanie 6toto biv6iq be6e tam i se razpravqh s nego,a i E.kaza 4e ne e mogul da se dobere do men ot obujateli.na po drugiq den mi zvanna i az mu kazah 4e nqma da izlezem za6topto poprincip jivee v ispaniq i nqma smisul 6toto si zaminava sled 4dena,no me ubedi i se vidqhme.izlqzohme be6e mi zabavno no ni6to en zalagah na nego.daje kazah na na6 ob6 poznat da go razkara,e.razbra 4e iskam da go razkaram i se qdosa NO pak me potarsi.vijdahme se ob6to tri dni i to dosta,no tova bqha edni ot nai-6taslivite dni v jivota mi be6e strahotno.sno6ti si zamina ,a tam daje si ima nqkva.i toi mn hlatna po men i kaza 4e ako e bil tuk mn bi me obi4al.sega mi e mn gadno.az mn trudno haresvam nqkoi :cry: za6to trqbva6e da zamine.6te si idva pak lqtoto.mn mi e tajno,tazi ve4er izlziah s edin obujatel,no misleh samo za E.lipsva mi ujasno.molq vi za suvet naistina :cry: :cry: :cry: :cry:

miloto_girl_4e
10-26-2007, 21:02
Сама си знаела, че ще заминава и даже в началото си се дърпала...
Наистина не е трябвало да излизаш с него, защото сега дните, в които сте били заедно ти липсват адски много, той също...
Какъв съвет да ти дам честно казано не знам...
Просто ще го забравиш искаш или не.. Далеч от очите далеч от сърцето дето има една поговорка..
И повече с хора, които живеят извън твоето населено място НЕ са занимавай, защото после само ще страдаш :!: :-k

gazarka
10-26-2007, 21:08
no az naistina ne misleh 4 e6te mi lipsva,az adski trudno se vlubvam i vob6te ne misleh 4 e6te me vpe4atli,ujkim prosto se zabavlqvah ,a kakvo stana :neutral:

miloto_girl_4e
10-26-2007, 21:11
Еми на това хората му викат ирония на съдбата ..
А и друго нещо има.. Може би си го харесала поради факта, че не можеш да го имаш... Самовнушението е велико нещо... и понякога доста коварно..
Просто ще чакаш да ти мине и ще му търсиш заместител...

gazarka
10-26-2007, 21:17
Еми на това хората му викат ирония на съдбата ..
А и друго нещо има.. Може би си го харесала поради факта, че не можеш да го имаш... Самовнушението е велико нещо... и понякога доста коварно..
Просто ще чакаш да ти мине и ще му търсиш заместител...
mersi :-)
davaite o6te otgovori ako moje;)

vodka_f
10-26-2007, 21:19
и аз си мислех,че се влюбвам трудно и,че разлюбвам трудно,но сев оказа друго....рано или късно ще го забравиш живота е гаден ](*,)

EvilBrunette
10-26-2007, 21:25
Да ти кажа наистина ми стана тъжно за теб като прочетох, но ми е много чудно, как на втория ден, след като си е тръгнал Е. излизаш с нов обожател??? :? Не знам... предполагам, че ще го забравиш, след като си заобиколена от тооолкова много обожатели, както каза ти.

gazarka
10-26-2007, 21:35
Да ти кажа наистина ми стана тъжно за теб като прочетох, но ми е много чудно, как на втория ден, след като си е тръгнал Е. излизаш с нов обожател??? :? Не знам... предполагам, че ще го забравиш, след като си заобиколена от тооолкова много обожатели, както каза ти.
MI BQH MN TAJNA I ISKAH DA SE RAZVEDRQ NO NE STANA :-k
a kolkoto do obujatelite,az li4no ne se haresvam 4ka puk tolkova no naistina mn me haresvat.moje bi ne e smao vun6nostta prosto sum vinagi usmihnata.makar 4e sega ne moga da se usmihna dori nasila :cry:

koalka
10-26-2007, 22:04
Хубаво е, че е било в началото, а не да имате връзка и после той да замине в Испания.Забрави го или по-точно ще ти се наложи...

sexy_momi4e
10-27-2007, 09:14
vremeto lekuva,no ve4e pone znae6,4e ne se vliubva6 tolkova trudno i sledva6tiq pat gledai da ne e v 4ovek,koito ne e ot tvoq grad :wink:

gazarka
10-27-2007, 09:30
oh naistina trqbva da go zabravq no kak?toi prosto uspq da vleze pod kojata mi. ](*,) az se zamislih da go iz4akam do lqtoto no tova sa 7meseca :(

dinkisa
10-27-2007, 09:55
от това
което изчетах ми стана много хубаво ти си просот поредната тъпа патка :grin: и това момче ти е показало че не си БОГ а моя савет е да идеш до испания на автостоп като се ебеш с всеки тираджия
туко виж си се влюбила и в него \:D/

gazarka
10-27-2007, 10:01
от това
което изчетах ми стана много хубаво ти си просот поредната тъпа патка :grin: и това момче ти е показало че не си БОГ а моя савет е да идеш до испания на автостоп като се ебеш с всеки тираджия
туко виж си се влюбила и в него \:D/
i kak re6i 4e sum tapa?mnogo si ograni4en [-(

dinkisa
10-27-2007, 10:03
:( :( извинявай нека бъде просто патка -твое решение но така се присъединяваш към другите 1 милиард патки :-s :-s :smt001 :smt001

gazarka
10-27-2007, 10:08
:( :( извинявай нека бъде просто патка -твое решение но така се присъединяваш към другите 1 милиард патки :-s :-s :smt001 :smt001
ne mi otgovori na vuprosa!jaj re6i 4e sum 'tapa patka'?zna4i vsqko momi4e koeto se vlubva e tapa patka?i za6to toi da mi e pokazal 4e ne sum Bog?na nego su6to mu be6e mn gadno.daje toi otdavna mnogo otdavna me e bil haresal.az daje ne go pomnq mnogo ot togava

GregoryHouse
10-27-2007, 10:24
Всъщност да...не си мног умна...след като си знаела какво ще стане...да не си излизала с него...но пък не се притеснявай скоро ще ти мине увлечението...обикновенно е така при децата...

И още един съвет...гледай това в подписа ми...

MiMcHeToOo
10-27-2007, 10:27
Продължаваш напред, няма друг изход... И да ревеш и да се тръшкаш само нервите си хабиш.. + тва не познаваш толкова добре този човек и не си била дълго време с него, няма да ти е толкоз трудно да го забравиш :-)

gazarka
10-27-2007, 10:54
Всъщност да...не си мног умна...след като си знаела какво ще стане...да не си излизала с него...но пък не се притеснявай скоро ще ти мине увлечението...обикновенно е така при децата...

И още един съвет...гледай това в подписа ми...
dobre de za6ot msili6 4e sum dete?ami ako tozi put e ne6to istinsko? :neutral:
az ne iskah da izlziam s nego,prosto toi me ubedi i kaza 4e ot mn otdavna e iskal i nqma da e 4estno da ne mu dam tazi vuzmojnost pone vednaj

hatercrew
10-27-2007, 13:41
ako pita6 men si postypila praviln ako ne drugo pone si prekarala kakto kaza ti nai-6tastlivite si dni :wink: :wink: :wink: taka 4e se radvai 4e si imala vyzmojnosta da byde6 s nego i ako vi e bilo pisano 6te namerite na4in da ste zaedno

GregoryHouse
10-27-2007, 13:49
Поне веднъж...трябвало е да си остане с този веднъж...а смятам че си дете защото си постъпила по този начин...един зрял и разумен човек би преодолял чувствата след като знае какво го чака не би се хвърлил към нещо което не може да има...

gazarka
10-27-2007, 21:08
Поне веднъж...трябвало е да си остане с този веднъж...а смятам че си дете защото си постъпила по този начин...един зрял и разумен човек би преодолял чувствата след като знае какво го чака не би се хвърлил към нещо което не може да има...
no kakvo da napravq prosto mi haresa i re6ih da se zabavlqvam dokrai
prosto zabavlenieto se prevarna v ne6to pove4e

vikipf
10-28-2007, 08:38
Лелелелелел "Имам мнооого обожатели, харесвам 23453 от тях... Ама се влюбвам в 5... ](*,) " Както и да е.. Да се насочим към проблема... *въпреки че мисля, че този проблем е по-важен за теб*
Глупаво си постъпила с момчето... Защо си излизала с него като си мислила, че нищо няма да стане.. Така само му даваш повод да се надява... Тъпо си направила, че си се привързала към него.. Или може би не.. просто знаеш, че няма как да сте заедно и за това.. Не знам, всичко, което си написала ми звучи прекалено пречупено от някаква призма... Или самочувствието ти идва в много, или си прекалено малка ( мисля, че беше над 14 обаче.. ), или и ти нз кво искаш и не с епознаваш достатъчно...

gazarka
10-28-2007, 09:19
Лелелелелел "Имам мнооого обожатели, харесвам 23453 от тях... Ама се влюбвам в 5... ](*,) " Както и да е.. Да се насочим към проблема... *въпреки че мисля, че този проблем е по-важен за теб*
Глупаво си постъпила с момчето... Защо си излизала с него като си мислила, че нищо няма да стане.. Така само му даваш повод да се надява... Тъпо си направила, че си се привързала към него.. Или може би не.. просто знаеш, че няма как да сте заедно и за това.. Не знам, всичко, което си написала ми звучи прекалено пречупено от някаква призма... Или самочувствието ти идва в много, или си прекалено малка ( мисля, че беше над 14 обаче.. ), или и ти нз кво искаш и не с епознаваш достатъчно...
priemam kritikite.na 16 sym.naistina i az nz kakvo stana,kak se uvlqkoh :neutral: .i ne se hvala 4e imam mnogo obujateli,prosto sum zabavna i s men se 4ustvat dobre za tova me haresvat.nz o6te sum v depresiq i ne mi se hodi nikade,mislq non stop za nego :cry: lipsva mi be horrrra

Josefinne
10-28-2007, 09:39
Ох, да му се невиди! Разбира се, че си тъпа, и да, ти си патка и не си дете, ами си си направо една тъпа патка!
И така, понеже знам,ч е ще ме напсуваш, все пак ще ти обясня защо смятам така * God, save us from dump people*!
1. Хубаво, излизали сте, влюбила си се, може би в него, било е прекрасно, свършило е, тъжно ти е. Разбираемо.
2. Знаела си какво ще стане. Но си се подала на момента - е и какво от това, това не е лошо и не си тъпа заради това.
3. Ти си безкарйно ограничена, защото ни искаш съвет , ама и ти не знаеш за какво. Damn u, какво точно искаш от нас - да ти се изредим всички, за да ти стане по-добре ли?
4. моят съвет - ходи се изчукай с някой и ще ти мине.

И се пише ОБОЖАТЕЛ!