View Full Version : просто така
slan4iceto_n
10-27-2007, 13:05
здравейте! аз просто така искам да споделя някои неща, нз защо. не искам някакво конкретно мнение. аз просто се чудех заслужава ли си любовта. имаше едно момче, всъщност още го има. уж всичко беше супер между нас, а един ден той стана студен. вече не беше същото. пак излизахме заедно но само като приятели, нямаше я онази нежност, нямаше ги същите чувства. поне от негова страна. аз все още го обичам. всъщност нз дали го обичам, дали съм го обичала. нормално ли е да изпитваш това кум някой, който знаешче никога няма да изпита същото. както и да е. вчера се видяхме и той каза, че се тревожи за мен, за това, в което съм се превърнала. каза че съм се променила много. защо е толкова глупав? не разбира ли че той ме промени. след като вс свърши исках по някакъв начин да избягам от предишното си аз, това аз коеот е държало на него, за да спра да мисля за него. исках да съм кучка без чувства, но се получава само наполовина- пука ми за него и за никой друг. и защо? защо съм такава глупачка-седя в нас, голяма чаша, пулна сус вс видове алкохол, които намерих е пред мен и си мисля за... него. какво ми бил казал. защо ми пука какво мисли? той се отказа да бъде част от живота ми, значи няма право да ми дава съвети. притеснявал се хахахах малко късно. трябвало да съм пак старата аз-все едно ме обичаше, когато бях доброто момиче. това ли е цената на любовта-постоянно да боли. уж не ми пука за него, уж вече нямам чувства, а думите му от снощи не ми излизат от главата-да спра да пия, да спра да слушам чалга, да не правя вече глупости... мерси на вс който прочетохте това...и дано не вс ги боли от любовта
FieRy_GirL
10-27-2007, 14:11
emi qvno prosty tfa ne e bil podhodq6tiq 4yvek za teb
sexy_momi4e
10-27-2007, 17:46
ами още си влюбена и за това се чувстваш така...знам,че е много трудно,но не мисли вече зе него и какво е било преди...няма смисъл да страдаш толкова :?
HePeAJIeH
10-27-2007, 19:30
KillSwitchEngage тя е просто една феминистка :D По темата-клише-ЗАЕБИ ГО МА :-x
Abe ti sama kaza che neiskash konkretni mneniq....ti samichka si znaesh kakvo da pravish...se pak ti ispitvash chyvstva kam nego a ne nie...nie moje da ti kajem neshty ti da ne iskash da go napraish zashtoto go obichash....no moito mnenie e da ne se zanimavash poveche s nego!Az bqh v sashtoto polojenie adski mnogo obichah eno mom4e bqhme 1 mesec zaedno sled tfa me zaeba po nai nai nai gadniq nachin a predi tfa mi beshe kato brat i abe mn se obichahme no izvednaj si4ko se promeni 3 meseca ti4ah sled nego kato malko dete za da se varne pri mene a toi se darjeshe stydeno s mene i mi se e podigraval.Nakraq si kazah 4e netrqbva vsi4ko tova da prodaljava i 4e trqbva da spra.Sega sam s mnogo gotino mom4e obicham go i toi mene....iskam da my dam vsi4ko i onq tapanar prosto sega daje i zdrasti ne my kazvam! tova trqbva da napraish i ti ;) i naistina nqma smisal da piesh i da se samonakazvash, maje bol na tos svqt i opredeleno she namerish nqkoi po dobar ot tozi ;)
sexy_momi4e
10-28-2007, 06:25
ами още си влюбена и за това се чувстваш така...знам,че е много трудно,но не мисли вече зе него и какво е било преди...няма смисъл да страдаш толкова :?
Подписа ти е супер , кара ме да се смея от сърце 8-) 8-) 8-)еми вярно е колкото и да отричаш :P (двама фр го знаят от личен опит :-D )
Spored men spri da piehs shtoto tova e nai-golqmata ti greshka v momenta ,a za mom4eto qvno toq e toplkova golqm glupak 4e ne e istina [-( Zashto ne se zamislish dali 4uvstvata koito izpitvashh ne sa prosto privurzanost a ne lubof! :-x ponqkoga taka e po-lesno [-( Uspeh! 8)
знаеш ли, никога не съм обичала, и може би моето мнение не може да бъде напълно обективно за теб, но... какъв е смисъла да се наливаш с алкохол, какъв е смисъла да притъпяваш същноста си, истинското си "аз" само защото той не изпитва същите чувства към теб?! какво значи, че си се променила?! не го е направил той! направила си го ти! никой, никой не може да те превърне в нещо друго, никой не може да каже какво да правиш, дори и подсъзнателно... мислиш, че той те е променил, защото вече се опитваш да скриеш чувствата и желанията си, но вътре дълбоко в себе си ти си си същата. не го крий, а го показвай на света, и най-важното: горе главата! от любовта може да боли, но някой ден съм сигурна, че ще получиш онова, което толкова много искаш, дори и да не е от същия човек ;-)
тя просто си изплаква мъката върху клавиатурата :-s
MiMcHeToOo
10-28-2007, 07:37
тя просто си изплаква мъката върху клавиатурата :-s
еми като няма къде другаде и тука може, ше преживеем, че е поредното нещо клише...
lLady_MooN_RaiN
10-28-2007, 07:56
Ако всички се влюбвахме само в хората, които ни харесват и обичат, света щеше да е много по-различно място, но едва ли по- дорбо, защото ако не страдаш от любовта, няма как да я оцениш.
При мен се случи същото... Все още съм промена от това, което бях преди да го срещна.. Не мсиля, че съм по-добре от преди, просто съм по-различна... И аз бях изпаднала в съшита душевни терзания като теб.. Но след това пак тръгнах с това момче... След един месец той ме скъса и на мен не ми пукаше... Просто вече бях изчивяла разочарованието... Но най-лошо е тъака като една любов завърши за единия, а за другия - не... Още дълго време ще ти е кофти, ще продължиш да го обичаш, но от личен опит ти казвам не опитвам пак с него..