View Full Version : Nqkoi da e chuval za..
Abe naskoro chuh za odebelqvane na "onaq rabota" mislq che beshe s techen parafin nqkoi da ima poveche info ?
FieRy_GirL
10-28-2007, 08:15
tyva i as sym go 4uvala no do kolko e vqrno nz
fire_magic
10-28-2007, 08:16
Abe naskoro chuh za odebelqvane na "onaq rabota" mislq che beshe s techen parafin nqkoi da ima poveche info ?
ne sam 4yval za takova nesto :lol: ama ako kajete 4e stava i kak to4nostava moje da probvam 8) nema li da e goresh be deba i parafina.....
абе тва се инжектира ли незнам точно някой ако има инфо да каже ..;)
Struva mi se,che i az bqh chuvala neshto podobno,ama i to mai shte da e vqrno kato za goleminata na biusta i bozata pri momichetata :lol:
bozata pri momichetata e drugo... tva prosto se fkarva i tova e.. :)
bozata pri momichetata e drugo... tva prosto se fkarva i tova e.. :)
Nqmah tova vpredvid.Iskah da kaja,che moje da e neshto kato mita za goleminata na biusta i bozata :)
No_Limit
10-28-2007, 08:28
taina`m нормален ли си ? Знаеш ли до какви последствия води този парафин ? Може дори и да ти го отрежат ако има по сериозни увреждания ! Недей се заблуждава , много хора препатиха от такива експерименти ! Недей , за твое добро е
taina`m нормален ли си ? Знаеш ли до какви последствия води този парафин ? Може дори и да ти го отрежат ако има по сериозни увреждания ! Недей се заблуждава , много хора препатиха от такива експерименти ! Недей , за твое добро е
dam,ei sq potyrsih malko info v neta i popadnah na nqkolko mneniq iz drugi forumi,koito ti kopvam po dolu:
1)глупаци такива направо сте си пълни идиоти, знаете ли какви са последиците от парафина?? всеки казва страхотно е направи го е тоя които ви го каже или не знае какво то4но е това или пък иска да ви преебе, аз си бях сложил, но сега след куписхта операции го махнах и ми стана по малък... така че не си хабете хуювете не се вързваите на братвежите на другите
2)Давай смело! Един турски циганин в казармата беше чул за подобен трик, само че май беше с течен парафин.. както и да е, прекара около седмица в лаарета с огромен-да, но също така и адски възпален хуй, след което го преместиха във Военна болница - Плевен.. След това не го видяхме повече...
3)Внимавай- с това шега не бива! Може да стигнеш до редица усложнения, дори да ти ампутират (отрежат) пениса. А вероятността да получиш желаната форма и размер са много по-малки, отколкото вероятността за споменатите мизерии, дето ще си навлечеш!
Namerih slednite komentari(dokolko sa verni,ne moga da kaja!),taka che mai naistina ne si struva,za ediniq eksperiment da sy precakash kofte :neutral:
\:D/ \:D/
angelofsin
10-28-2007, 08:38
4uvala sym 4e e opasno.. nedei da riskuvash :?
da be znam che ima takiva raboti i za tova pitam znam che stavat takiva i daje veche se otkazah :)
по-добре малък,отколкото без никакъв :D :D :D
Kras4eto_lp
10-28-2007, 08:43
Това не го бях чувала :P
da be znam che ima takiva raboti i za tova pitam znam che stavat takiva i daje veche se otkazah :)
Koeto e silno polojitelno po moe mnenie :P Kakyvto i da ti e vse nqkoq shte go haresa :)
No_Limit
10-28-2007, 08:45
4uvala sym 4e e opasno.. nedei da riskuvash :?
Много е опасно , може да се развие гангрена /започват да ти се разлагат части от тялото ,а болката е неуписуема/ . Недей да вършиш глупости защото може да останеш и без това което имаш /пениса/ . Моля те момче , не го прави :-# . Има и друг начин да задоволиш партньорките си . Секса е като играта на билярд - не е важен размера на щеката , важно е как ще я използваш
1. заглавието трябва да е на кирилица
2. има още много други такива теми
3. тва с парафина е пълна глупост, няма да се разнесе като хората, ще се инфектира оная работа и ще ти направат една камара операции докато ти го оправат... пък може и да ти го отрежат
LOCK
abe kato se zamislq e taka 13 sm v obikolka ne e chak tolkova zle puk duljina 17,5-18 :)
Ама сте акъли ако ставаше така нямаше да има мъже с малки пишки и операцията за оголемяване на члена нямаше да струва такива пари а щеше да е нещо от сорта на 5-10лв.... Вярно е и аз съм чувал за трика с парафина ама и той е като стероидите временен ефект с адски много усложнения ](*,) ](*,) ](*,) :? :? :shock: :shock: :-o :-o
swords1010
10-28-2007, 10:26
Не ти трябва! Можеш да си създадеш много проблеми така.
Търсачка!
abe kato se zamislq e taka 13 sm v obikolka ne e chak tolkova zle puk duljina 17,5-18 :)
az na tova principno ne mu vikam malyk! tva si e syvsem normalno ti kvo iskash 50 sm hui li ?!
swords1010
10-28-2007, 10:49
Заключвам по т.14! Ще вземеш да си направиш нещо и после форума ще ти е виновен!