Влез

View Full Version : Любовта побърква ли ви ?

bungle
10-28-2007, 09:11
Кара ли ви от време на време да губите здравия си разум и да говорите купища безсмислици? Било то хубави или лоши..

При мен това е редовно. Толкова много неща казвам, че голяма част от тях после не помня. Случва се след 5 минути да не знам за какво става дума, да споря със себе си какво съм казала. Ужасно е. Не знам как да се науча да контролирам емоциите си. :-k

#-o Много се ядосвам. Пиша, говоря, откровена съм, но винаги всичко е толкова объркано, че този отсреща се изнервя.... :-s

pepelq6kaaa
10-28-2007, 09:13
da i na men mi se e slu4valo osobeno ako nqkoi mn te privli4a e taka :smt007 :smt007

Josefinne
10-28-2007, 09:18
М, да, доста разпространена болест е това. :-o Нарича се Синдром на ТийнЕйджърството :| Тъй да се каже - ще се оправиш, ама като пораснеш :smt001

bungle
10-28-2007, 09:19
М, да, доста разпространена болест е това. :-o Нарича се Синдром на ТийнЕйджърството :| Тъй да се каже - ще се оправиш, ама като пораснеш :smt001

Ъъъ, за кога ще раста? След няма и 2 месеца ставам на 20. :-D

EternalSilence
10-28-2007, 09:50
колкото и да е странно на мен ми действа по точно обратния начин - когато съм с момиче, което харесвам или обичам, всичко ми е толкова по-ясно, намирам решение на всеки проблем или просто преценявам много по-трезво ситуацията :)

sindity
10-28-2007, 09:58
Мдаам и на мен ми се е случвало ;-) Нормално е особенно ако говориш с някой от който си привлечен да кажем :P Понякога от притеснение съм бъркала думите :-|

miss_91
10-28-2007, 09:59
xaxax neprekusnato :-P mama samo mi se kara za6toto kato mi kaje da napravq ne6to az nikoga ne razbiram #-o ili prosto ne sum q 4ula a puk az kogato po4na da govorq se oplitam v prikazkite si za6toto em 4e govorq burzo aa i iskam vs da kaja
aa nai dobrata mi priqtelka se 6eguva 4e nikoga ni6to ne razbiram ili 4uvam... :wink: #-o

KiLLeR_InSTiNkT
10-28-2007, 10:03
Ох, да, постоянно ми се случва та чак се оплитам от това, което съм казала... И на мен започват да ми се дразнят... :-s O:)

[Fr33land3R]
10-28-2007, 10:09
Кара ли ви от време на време да губите здравия си разум и да говорите купища безсмислици? Било то хубави или лоши..

При мен това е редовно. Толкова много неща казвам, че голяма част от тях после не помня. Случва се след 5 минути да не знам за какво става дума, да споря със себе си какво съм казала. Ужасно е. Не знам как да се науча да контролирам емоциите си. :-k

#-o Много се ядосвам. Пиша, говоря, откровена съм, но винаги всичко е толкова объркано, че този отсреща се изнервя.... :-s

същата история...

vikipf
10-28-2007, 10:55
Открих и други като мен...

Говоря аз, ама какво става... Докато си изказвам мнението, се губя в него.. Забравям от къде съм тръгнала и какво исках да кажа.. Като употребявам някое словосъчетание разменям първите букви ан двете думи... Прескачам от изречение на изречени... Заеквам, забивам, съскам... Смешна картинка...
Госпожата по български ми постави диагноза дори: "Вики, ти се опитваш да кажеш всичко, което мислиш... Ама не става, защото умът ти работи на прекалено бързи обороти... Прекалено хаотично мислиш... Бързаш случайно някой да не те изпревари.. По-спокойно бе дете, няма даизбягаме.." ;-)

*Never_Again*
10-28-2007, 11:04
тфа е мн лошо състояние.аз вътрешно се обърквам и се чудя какво да кажа но се страя да не го показвам заради впечатлението на човека отсреща

kifla
10-28-2007, 11:07
А си мислех че съм перко и съм полудяла нещо ,ама явно не само аз :razz: :smt003 :-({|=

sexy_momi4e
10-28-2007, 11:13
ох да...доста честичко :oops: ,когато някой ми говори го гледам и се правя,че го слушам...но естествено,че не е така.Особено в училище докако учителката предава нов урок много обичам да си гледам през прозореца и да си мечтая :-)

bungle
10-28-2007, 14:16
А си мислех че съм перко и съм полудяла нещо ,ама явно не само аз :razz: :smt003 :-({|=

Да и аз така си виках, но определено не съм само аз. :grin:

Добре, де, хора... пффф... , толкова ми е притеснено. За пореден път си изказах мислите в 10 СМСа и никаква реакция. НИКАКВА! Мамка му, аз съм много болна..

BeBsItO
10-28-2007, 15:46
:grin: muni4ko :S

flowerlina
10-28-2007, 15:56
Открих и други като мен...

Говоря аз, ама какво става... Докато си изказвам мнението, се губя в него.. Забравям от къде съм тръгнала и какво исках да кажа.. Като употребявам някое словосъчетание разменям първите букви ан двете думи... Прескачам от изречение на изречени... Заеквам, забивам, съскам... Смешна картинка...
;-) И аз така като прибавим,че на моменти почвам да се хиля като откачена :grin: За момента не съм влюбена и честно казано не ми и трябва :?

sasha_90
10-28-2007, 16:44
И аз съм същата. :-D

JuSt_a_GiRl_Uk
10-28-2007, 16:45
И аз :)

BeBsItO
10-28-2007, 18:05
:-s :-s :-s vra6tam si dumite nazad.... ne e muni4ko a mnooogooooo. tuko 6to go dokazah sama na sebe si, i re6ih da se popravq :D izperkala sam ot lubov..... muja mi cel den ne go beh mernALA, I NE SI NAMIRAH MQSTO.... EI HORAA.... OTKA4IH..... :-s :-s :-s

sweet_baby_f
10-28-2007, 18:17
I na men postoqnno mi se sluchva... :lol: 8-[

tuzaro
10-28-2007, 18:22
Мене не ме кара, щот по принцип съм си луд :grin: :)

Ice_Queen_
10-28-2007, 18:32

Оо миличка :-)

И при мен мн често е така.С приятелят ми редовно като се караме си наговаряме неща ,които не мислим и какво ли не ..

и аз напоследък супер лесн озабравям,губя си мисълта.викамх си : одъртех :shock: ..но явно си е просто период от живота , през който минава всеки. особенно ако е по-емоционален/ като мен .. / :-#

sh3_1s_7h3_0n3
10-28-2007, 19:15
хаха вече се бях притеснила, че само аз като започна едно изречение и докато стигна до края съм му забравила началото...
абеее, да не ти пука... то в т'ва ни е чара, баси.. \:D/

поне си си ти, а не играеш няк'ви роли... изкуствено опитвайки се да се променяш и да си неестествена... дори и този отсреща да се изнерви съм сигурна, че оценява факта, че поне си откровена... тази черта може да ти придава допълнително по-мило и невинно излъчване...

пий една бира и да не ти пука :smt006

lafayette
10-28-2007, 19:57
Мдааааа, ама не само говоря, а и правя глупости ;]

slun4evo
10-28-2007, 20:03
Аз също съм така като съм влюбена, но е супер готино.Направо летиш.На мен ми доставя удоволствие любовта да обърка всичко в мен. :-)

lLady_MooN_RaiN
10-29-2007, 16:03
Определено! Някой път казвам такива лоши неща и ми се иска да обезкостя приятеля ми, а след 5 минути се гушкаме и съм по влюбена и по-сигрна, че искам да остана с него от всякога! И това ако не е лудост!

Ivalinka
10-29-2007, 17:02
kogato sam vljubena totalno otka4am :lol: prosto...e,to ne e za smqh,ama sam kato torba s kartofi na garba na mom4eto,koeto haresvam...yjas...4ista lepka!

miss_91
10-29-2007, 20:19
Мдааааа, ама не само говоря, а и правя глупости ;]
#-o i az #-o #-o #-o

wasntme_
10-29-2007, 23:13
Аз също съм така като съм влюбена, но е супер готино.Направо летиш.На мен ми доставя удоволствие любовта да обърка всичко в мен. :-)

:shock: :shock: ko prikaa6... az umiram kato sam tei... nqma takava bolest ei :-o :? az po4vam syper jesoki glyposti da govorq... ama kato kazvam glyposti imam predvid ot te6karskite tapizmi... :-o napravo posle kato se zamislq 4e cql den prostotii sam prikaala frdovete 4ak mi staa lo6o

пазя-го-в-тайна
10-29-2007, 23:18
И аз И аз!!! :lol:

gothic_angel
10-30-2007, 05:34
Да при тва много често :cry:

GregoryHouse
10-30-2007, 07:11

Ъъъ, за кога ще раста? След няма и 2 месеца ставам на 20. :-D

На акъл по скоро, и това че си на 20 не значи, че си видяла всичко и знаеш всичко... :D ...пък за себе си не мога да кажа тъй като съм си побъркан поначало...но това че спориш със себе си ми бие на шизофрения :-D

Like the wind`
10-30-2007, 16:45
Спокойно,определено не си сама:) Аз съм същата.Първо съм хипер весела,смея се и се радвам,говоря хубави неща и след малко крещя и се карам. :-D Ама това хич не ме притеснява,защото просто съм си такава.И се харесвам импулсивна и спонтанна.Много повече ме дразнят студените хора,неизразяващи никакви емоции и страсти. :? Това е положението,любовта е наистина болест,влюбените са луди и колкото и да е откачено,моля се вечно да съм такава - влюбена,луда,щастлива. :-) Не се ядосвай на себе си,просто чувствата понякога не могат да се контролират..и всъщност в това е силата им! :mrgreen:

BaD_GiRl_mL2
10-30-2007, 16:48
Аз пък нямам тоя проблем..Трябват ми 2 мин и се едно сам в свои води.. :twisted: Ма иначе..просто се отпусни и не мисли толкова какво трябва да кажеш а просто говори :wink: