View Full Version : А ако съм поредната единствена?
Харесвам го но ме е страх да не съм поредната му единствена той си пада женкар а тва не ми харесва казва ,че би се променил,но той вече така е свикнал може ли да се промени не ми се вярва :cry: иначе е много готино момче и страшно ме кефи,но ако вземе да ме преебе :-s
pepelq6kaaa
10-28-2007, 12:33
mda i pri men e taka zatova 6te ti kaja 4e trqbva da si pogovorite i da ti izqsni vs koeto te int za vas i bade6teto vi dali iska seriozna vrazka i takiva ne6ta :smt007
Години?Не ги прескачайте, имат значение.
"Единствена"....значи в перспективите ти влизат брак/създаване на семейство с този човек...завинаги :-s
Ако не е така - каква "единствена", не "поредната", просто "сегашната".
ne nqma da se jenim :lol: na 15 sam :-P
sexy_momi4e
10-28-2007, 12:48
Харесвам го но ме е страх да не съм поредната му единствена той си пада женкар а тва не ми харесва казва ,че би се променил,но той вече така е свикнал може ли да се промени не ми се вярва :cry: иначе е много готино момче и страшно ме кефи,но ако вземе да ме преебе :-sне вярвам да се промени така за 1 ден :?
one_more_minute
10-28-2007, 13:00
да не ти пука, действай :-P
Години?Не ги прескачайте, имат значение.
"Единствена"....значи в перспективите ти влизат брак/създаване на семейство с този човек...завинаги :-s
Ако не е така - каква "единствена", не "поредната", просто "сегашната".
:-s така е
kobrichka
10-28-2007, 13:08
Харесвам го но ме е страх да не съм поредната му единствена той си пада женкар а тва не ми харесва казва ,че би се променил,но той вече така е свикнал може ли да се промени не ми се вярва :cry: иначе е много готино момче и страшно ме кефи,но ако вземе да ме преебе :-s
Дай му шанс,за да може да ти докаже,че държи на теб.Иначе оставаш само с `ако` и цял живот ще се питаш,какво би станало ако му бях дала шанс?Не вярвай на това,че ще си `единствената` , be_true е мн права.Но,за да разбереш дали наистина ще ти е верен и държи на теб просто му даи шанс иначе няма как да разбереш. :)
thedutchess
10-28-2007, 13:12
Според мен малко трудно ще се промени ей така. Ти го познаваш най-добре, помисли си дали знаеш какво е ставало с бившите му гаджета и може би това ще ти даде по-ясен отговор. Успех! :)
Ами щом не си сигурна, не му се отдавай напълно... Имай план Б ;-) . Това е единствения начин да провериш дали е сериозен в думите си или не.
sasha_90
10-28-2007, 13:16
Един "женкар" трудно се променя,ако изобщо се промени.
Josefinne
10-28-2007, 13:17
Мисля , че е възможно да се промени, ни ще се промени само заради едно момиче, проблемът е, че може да не си ти ;). Успех, само вие си знаете как ще протекат нещата между вас ! От тук никой не гадае бъдещето!
A be vie ludi li ste AZ Q OBI4AM I DA BIH SE PROMENIL ZA NEQ !!!
thedutchess
10-28-2007, 13:30
Еми това е много хубаво ако наистина го мислиш и мисля че момичето заслужава да му го покажеш... :!:
MiMcHeToOo
10-28-2007, 13:35
Еми това е много хубаво ако наистина го мислиш и мисля че момичето заслужава да му го покажеш... :!:
мхм :wink:
BrokenInnocence
10-28-2007, 13:40
Човек се променя много трудно, дори в случаите, когато си мисли, че ще му е лесно да го направи. А и дали си поредната едиснтвена... естествено, че си... както вече казаха, едва ли в плановете ви се включват "брак", "деца" и "завинаги заедно". На 15 сте в крайна сметка.
dUrEx4o`LoVe`DiL
10-28-2007, 13:41
Dai 6ans na mom4eto vazmojno e i da se promeni \:D/
haha az ne sym na 15 az sym po golqm a i POREDNATA EDINSTVENA az taka vikah na teq deto sa mi samo za malko i do tam i tq to4no zaradi tfa govori ama nego razbira.. 6ot dosta luja i za tfa e si4ko
dUrEx4o`LoVe`DiL
10-28-2007, 13:43
ba 4ovek tq moje da ima 4ustva kum teb a ti q luje6 :(
mi i az imam 4uvstva kum neq i to mnogo silni :smt007 :smt007 :smt007 az sum vliuben v neq samo 4e tq samo me haresva .. i tfa e nefko gadno za men :cry:
sladkata_91
10-28-2007, 14:18
emi ti q luje6 posle kazva6 obi4am te ne stavat taka ne6tata moito mom4e momi4eto si e pravo spored men druj se po dobre :-D :-D nemoje taka da kazva6 obi4am q ama edi kfo si kato q obi4a6 i go kaji :D
galina_3
10-28-2007, 14:29
:D
emi ti q luje6 posle kazva6 obi4am te ne stavat taka ne6tata moito mom4e momi4eto si e pravo spored men druj se po dobre :-D :-D nemoje taka da kazva6 obi4am q ama edi kfo si kato q obi4a6 i go kaji :D mn qsno 4e ne stavat taka ne6tata :-P
probvai bez mn da se vprqga6 v vrazkata, kato vidi6 4e otno6eniqta vi sa seriozni i varvaqt kam dobro togava ve4e...se otdai na emociqta :)ni6to ne gubi6- na 15 si :)
ami az zatova gledam da ne priemam vsi4ko na mn seriozno 4e posle ako se okaje 4e jenkarite ne se promenqt da nqma :cry: :cry: :cry:
e ve4e nqma za kfo da se pritesnqva6 .. dali 6te si porednata edinstvena ;) ve4e nqma ni6to mejdu nas spox ve4e se radvai
mi ne ama neznam kak da si sloja moq snimka haha
ами опитай бе.. пък квото стане ако не се промени поне си пробвала и продължаваш напред :P
JuSt_a_GiRl_Uk
10-29-2007, 09:58
[quote=sasha_90]Един "женкар" трудно се променя,ако изобщо се промени.
Разбира се,че е така...Трябва да и докажеш,че наистина държиш на нея.С течение на времето тя ще го разбере и ще ти има повече доверие...Късмет =; \:D/
thedutchess
10-29-2007, 10:21
e ve4e nqma za kfo da se pritesnqva6 .. dali 6te si porednata edinstvena ;) ve4e nqma ni6to mejdu nas spox ve4e se radvai
Аааа не ми харесва това... :? Стига сте се перчили и двамата и земете се земете, че де заключваме темата... :lol:
emi tq si preceni taka ni6to nemoga da naprava e zakliu4vaite q ddz tfa si e neina tema kazvah i kolko q obi4am kolko zna4i za men tq ni6to emi sori ve4e nqma kfo da naprava
thedutchess
10-29-2007, 10:39
emi tq si preceni taka ni6to nemoga da naprava e zakliu4vaite q ddz tfa si e neina tema kazvah i kolko q obi4am kolko zna4i za men tq ni6to emi sori ve4e nqma kfo da naprava
Ах ах луди млади... /Не че аз не съм на 16...ама все пак.../
Нека да изчакаме да видим каква ще е последната дума на Ивето... Аз не мисля че тя ако те харесва би те отблъснала след всичко това което казваш ти...
Напълно е възможно да го казва на всяко момиче, което е само, за да я заслепи...Ако искаш не рискувай, аз лично не бих рискувала.Явно си хлътнала по него и, ако те зараже после-ще страдаш.И все пак ти си решаваш дали да послушаш разума или сърцето...
Чакай, чакай малко... Ти нали ушким беше толкова влюбен в нея, нали я обичаше? Как пък взе да се отказваш толкова бързо? А? #-o Ехехехе, Гошееее, недей така се ебавай с момичето ей! :?
sLaDkA_GrEsHkA
10-29-2007, 19:28
probvai, no prosto ne vlagai 4uvstva kato za na4alo ;)
HePeAJIeH
10-29-2007, 19:34
Тръгвай с него ако си достатъчно тъпа :? :shock:
емии и на мене ми се случи нещо подобно току-що
всичко си беше добре, докато не разбрах, че 'пича' се забива с друга
бах го тъпия олигофрен :-x ](*,)
он-топик: ако искаш сериозна връзка - тц, определено не си оцелила човека..
ама все пак се възползвай от възможността и не влагай много чувства във връзката :wink:
Чакай, чакай малко... Ти нали ушким беше толкова влюбен в нея, нали я обичаше? Как пък взе да се отказваш толкова бързо? А? #-o Ехехехе, Гошееее, недей така се ебавай с момичето ей! :?
ne se ebavam s neq i dA obicham q samo 4e tq kato neiska da e s men haha kfo moga da naprava :cry: :cry: :cry: :cry: e nishto az mislq 4e nqma da spra da se opitvam
Приятелят ми го имат за голям женкар-мн момичта са му минали през "ръцете".Когато тръгах с него си милех,че е само за едното е*ане,но се оказа,че съм се лъгала.6 месеца сме заедно и знам,че тои държи на мен,както аз на него..
На всеки му идва времето мацка.. 8) :-P
wasntme_
10-30-2007, 00:27
Miiii nie sega da se ybiem ne mojem da ti kajem dali se e promenilo mom4eto... i da pogovorih s nego - kato gledam ve4e si govorila... kvo da kaja: ''Risk pe4eli, risk gybi'' :D
VliUbenA v jIvoTa
10-30-2007, 12:15
macka mislq 4e trqbva da mu povqrva6 :D :-D :-D :grin: :-P
BWald0rf
10-30-2007, 12:18
Ем мога само да ти кажа,че един женкар много трудно се променя.Трябва наистина да е хлътнал много... Така че ако тръгнеш с него се приготви от началото за разни забивки с други момиченца .. ии не го приемай много навътре ;)