PDA

View Full Version : Хамстер

cveti_vd
10-28-2007, 12:49
ЗДРАВЕЙТЕ!РЕШИХ ДА ПУСНА ТЕМА ПО КОЯТО МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ВАШТЕ ХАМСТЕРИ ПО НЕЩО.КАКВОТО СИ ИСКАТЕ.КАКВО ОБИЧА,КАК СЕ КАЗВА,КАКВА МУ Е ПОРОДАТА И Т.Н

Моят хамстер се казва Буби (Бубка) и е на 6 месеца. Породата и е албино-хамстер.Много обича да излиза от клетката и ако не и обърнем внимание тя сама си отваря вратата и излиза ама тва е рядкос защото аз винаги и обръщам внимание .Първоначално имахме проблеми защото тя бягаше и се беше завряла зад гардероба ама я измъкнахме. И ТОВА Е .СЕГА Е ВАШ РЕД ДА ПИШЕТЕ ЗА ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ

milla
11-01-2007, 08:15
Моят хамстер се казва Пуканка :-D ,мн обича да яде тиквени семки :) ,а и моркови

KimBerLy1912
11-07-2007, 19:58
Моят хамстер се казва Пуканка :-D ,мн обича да яде тиквени семки :) ,а и моркови
В "Квартала на богатите" Самър има зайче който се казва Pancake (Палачинка) :D
А иначе по темата-нямам си хамстер,и никога не съм имала...но бих искала да имам :P

izmislenata
11-07-2007, 21:01
Нямам си,но много искам да имам! :(
Кой ще ми подари? :o

Presley
11-07-2007, 22:14
Имах хамстер преди 3-4 години и умря эа 1 месец :D
Помня ,че иэпаднах в ебати истерията в 3 преэ нощта,обадих се на една приятелка,която живее до нас,иляэохме и аэ ревах кат сеедно човек е умрял.. :D Тцтц..се тая,каэваше се Роки.Ревах щото ми стана жал,че постоянно го псувах колко е смотан :D !
Така си и беше! :D Но беше най-сладкото хамстерче,каэвам ви.Един сивичък и с един мил поглед :-) :D Лека му пръст на Роки,погребах го пред блока ,утре ще му эанеса морков. :smt001