View Full Version : Ето какво ми се случи във Виена !
StaSinka
10-28-2007, 19:04
Здравейте !
Казвам се Станислава и съм на 16 години, и наскоро ми се случи една много неприятна слу4ка ;(Бях отишла на почивка във Виена и във градското метро ми се случи най-гадната случка, която можете да си представите.Хотела, в който бях отседнала са намираше на последната спирка на метрото...в метрото в което се качих имаше много хора, но те слязоха преди мен, до последната спирка имаше само една група скинари.Още от начало предчуствах, че може да ми се случи нещо в тяхната компания и сега съжелявам че не слязох по-рано.След като останахме само аз и компанията, един от групата им дойде и започна да ме заговаря, не разбирах езика им но по жестовете му усетих, че се опитва да ме свали и се отдръпнах.Седнах по-далеч от тях и се опитвах да не бия на очи.След малко забелязах че те се наговарят за нещо и допълнително се изплаших, тогава бяхме много близо до предпоследната спирка и реших да сляза на нея.Когато се бях запътила да слизам, те ме спряха.Уплаших се, след миг започнаха да ме налагат с бухалки и да ме ритат, докато бях паднала на земята.След като ми теглиха боя, решиха да се изгаврят още повече и сички един след друг ме изнасилиха.Чувствах се безпомощна и бях много уплашена.Не казах на нашите, защото ме беше срам и страх, че ако кажа те ще съобщят на полицията, а тогава групата скинари можеха да ме открият.
След всичко това, което се случи се събудих и осъзнах, че това е било просто кошмар.И да ви светна: тази тема е най-голямата ебавка, която някога сте чели.Става ми смешно като се сетя какви са били лицата ви, докато четете тази тема, но извинявайте.
la4ezara
10-28-2007, 19:06
Колко си жалка... [-(
Kras4eto_lp
10-28-2007, 19:15
Ама ти си яко проста бе...от кое село си.Тцтц накъде отиде този свят....много ли искаш някой да те изнасили а...деба к*рвата тъпа :smt097 Намери си работа ис при да пишеш глупости,не си интересна :D
ouT-oF(coNtr0L)
10-28-2007, 19:16
Ах, да ти завиди човек .. много си оригинална..
Cool_Bitch
10-28-2007, 19:19
Po-tapa tema ne bqh vijdalaaaaaaaa...........pi6ete en6to svqstno de!!!!!!1 :-x
bulgarche
10-28-2007, 19:22
Такива младежи не биха сторили подобно нещо 8-)
SwEeT_PriNceSsS
10-28-2007, 19:22
Ах, да ти завиди човек .. много си оригинална..
naprao..... 8)
браво поне си призна,че е ебавка :):)
добре разказано.. :lol:
Яко весело ма не е на оферта да предизвиква съдбата туко виж тази весела мечта ти се изпълни в метрото между обелкя и сливница :shock: :-o ::: ](*,) ](*,) ](*,)
sLaDkA_GrEsHkA
10-28-2007, 19:44
xax skinovete sa si mnogo pecheni ne se opitvai da opetnish reputaciqta im che toku vij ste se zasqkli nqkude :smt002
pish0nko
10-28-2007, 19:54
Ама ти си яко проста бе...от кое село си.Тцтц накъде отиде този свят....много ли искаш някой да те изнасили а...Д**а к*рвата тъпа :smt097 Намери си работа ис при да пишеш глупости,не си интересна :D
Аз немога да разбера що пък веднага селянка какво против хората от село имаш и аз съм от село и какво небих се изгаврил така защото знаеш ли какво може да се случи :)
BrokenInnocence
10-28-2007, 20:13
Хареса ми.
Sunny_stz
10-28-2007, 20:23
много си зле....така е като учениците не ходят на училище някои изпростяват вече... :-P :-# :-s O:)
vul4e_v_ko6ara
10-28-2007, 20:27
Всеки път си казвам, че не трябва да се изумявам на човешката тъпотия и всеки път се изненадвам докъде може да стигне тя! Имам приятелки, които са претърпявали опит за изнасилване и да ти кажа това изобщо не е шега работа. Дано порастеш някой ден!
Не го пожелавам и на най-големият си враг. Изнасилването е просто най-голямата гавра с една жена и огромен удар за психиката. Просто е ужасно :cry: :smt087
korabokroshenec
10-28-2007, 21:00
ха дано ти се случи :) после само ше трябва да едитнеш темата вместо да пишеш нова
hora bez rauta ... i shamte nameri si po-pylnocenno zanimanie za svobodnoto vreme :x
Kras4eto_lp
10-28-2007, 21:21
Ама ти си яко проста бе...от кое село си.Тцтц накъде отиде този свят....много ли искаш някой да те изнасили а...Д**а к*рвата тъпа :smt097 Намери си работа ис при да пишеш глупости,не си интересна :D
Аз немога да разбера що пък веднага селянка какво против хората от село имаш и аз съм от село и какво небих се изгаврил така защото знаеш ли какво може да се случи :)
Е знаех,че някой ще ми се заяде за тва...не искам да обидя хората от селата може и някой от Варна,София или Пловдив да е...нищо лично просто се издразних на тъпата тема
:wink:
minava6t 4i4ko :)
10-28-2007, 21:29
ха дано ти се случи :) после само ше трябва да едитнеш темата вместо да пишеш нова
поредния пример за остроумен отговор на "оригинална" тема :-D
ReFlEcTiOn
10-28-2007, 21:50
#-o кои знае колко много време ти е трябвало за да напишеш такава изродщина...толкова си тъп/а че просто нямам думи....м/у другото съм чувала че не е много хубаво такава да се шегуваш с някои работи щот може утре да ти се случат и току виж темата има продължение... O:)
Нямаш проблеми момчета елате да я изнасилим да видим какво ще пише после ама да сме така 20-30-тина. мухахаха :P :-P
DivoTo_KoTe
10-28-2007, 22:16
Не го пожелавам и на най-големият си враг. Изнасилването е просто най-голямата гавра с една жена и огромен удар за психиката. Просто е ужасно :cry: :smt087
Бих ти казала само да не дърпаш дявола за опашката.Баси как може да се ебавашс нещо толкова гадно,толкова ли нямаше какво да правиш,че да измислиш нещо толкова долно.Върви спи,сънчо мина.
Евала на автора на темата.Все с такива ебавки да ни радваш и да се гавриш с ламерите във форума.Велик/а си!
Theoatguy
10-29-2007, 05:17
Лицето ми беше :evil:
защото аз съм груб скинар, който обича да изнасилва момичета като теб. приготви се за довечера скъпя моя. :smt002
пожелавам ти да не ти се случва една приятелка се прави на велика като тебе и една вечер я качили в няква кола и изнасилили следователно....бутна на акъл беше в психиятрия,а сега доколкото чувам курварства насам натам(сори за кофти израза,ама си е така) :x
free_spirit
10-29-2007, 06:24
Яко весело ма не е на оферта да предизвиква съдбата туко виж тази весела мечта ти се изпълни в метрото между обелкя и сливница :shock: :-o ::: ](*,) ](*,) ](*,)
Даже е 300 пъти по-вероятно да стане тук ,отколкото във Виена ...на пожелалите го-честито имате всички шансове да спечелите...(за авторката)
*tEmPtAtIoN*
10-29-2007, 07:00
Хахаха мн смешно, ама каква ли ще ти е на теб физиономията, ако ти се случи наистина :grin: :x
blahblahblah
10-29-2007, 07:02
Кооолко нереално...
maxparty
10-29-2007, 07:14
само си изгубих времето :-x :-x :evil:
palomaaa
10-29-2007, 07:30
ebavai se ti,ebavai se ama gledai sled vreme da ne pusne6 i seriozna tema...togava da te vidim...darpai dqvola za opa6kata, :evil:
No_Limit
10-29-2007, 07:41
StaSinka знаеш ли ебаваш се , но искренно ти пожелавам да ти се случи #-o
ThePowerOfLove
10-29-2007, 08:18
:smt012 :smt014 Намери си друго занимание...наистина си тъпа!Кво губиш само времето на хората да ти четат измислиците...Тва е то да си зле :smt064