.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Ето какво ми се случи във Виена !

Здравейте !
    Казвам се Станислава и съм на 16 години, и наскоро ми се случи една много неприятна слу4ка ;(Бях отишла на почивка във Виена и във градското метро ми се случи най-гадната случка, която можете да си представите.Хотела, в който бях отседнала са намираше на последната спирка на метрото...в метрото в което се качих имаше много хора, но те слязоха преди мен, до последната спирка имаше само една група скинари.Още от начало предчуствах, че може да ми се случи нещо в тяхната компания и сега съжелявам че не слязох по-рано.След като останахме само аз и компанията, един от групата им дойде и започна да ме заговаря, не разбирах езика им но по жестовете му усетих, че се опитва да ме свали и се отдръпнах.Седнах по-далеч от тях и се опитвах да не бия на очи.След малко забелязах че те се наговарят за нещо и допълнително се изплаших, тогава бяхме много близо до предпоследната спирка и реших да сляза на нея.Когато се бях запътила да слизам, те ме спряха.Уплаших се, след миг започнаха да ме налагат с бухалки и да ме ритат, докато бях паднала на земята.След като ми теглиха боя, решиха да се изгаврят още повече и сички един след друг ме изнасилиха.Чувствах се безпомощна и бях много уплашена.Не казах на нашите, защото ме беше срам и страх, че ако кажа те ще съобщят на полицията, а тогава групата скинари можеха да ме открият.
    След всичко това, което се случи се събудих и осъзнах, че това е било просто кошмар.И да ви светна: тази тема е най-голямата ебавка, която някога сте чели.Става ми смешно като се сетя какви са били лицата ви, докато четете тази тема, но извинявайте.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Колко си жалка...

Ама ти си яко проста бе...от кое село си.Тцтц накъде отиде този свят....много ли искаш някой да те изнасили а...деба к*рвата тъпа Намери си работа ис при да пишеш глупости,не си интересна

Град
    Плевен ..
    Ах, да ти завиди човек .. много си оригинална..

Град
    ПрИ Теб
    Po-tapa tema ne bqh vijdalaaaaaaaa...........pi6ete en6to svqstno de!!!!!!1
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Такива младежи не биха сторили подобно нещо

Цитирай Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
    Ах, да ти завиди човек .. много си оригинална..
    naprao.....
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

браво поне си призна,че е ебавка
    добре разказано..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Яко весело ма не е на оферта да предизвиква съдбата туко виж тази весела мечта ти се изпълни в метрото между обелкя и сливница
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

xax skinovete sa si mnogo pecheni ne se opitvai da opetnish reputaciqta im che toku vij ste se zasqkli nqkude
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ама ти си яко проста бе...от кое село си.Тцтц накъде отиде този свят....много ли искаш някой да те изнасили а...Д**а к*рвата тъпа Намери си работа ис при да пишеш глупости,не си интересна

Аз немога да разбера що пък веднага селянка какво против хората от село имаш и аз съм от село и какво небих се изгаврил така защото знаеш ли какво може да се случи

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хареса ми.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

много си зле....така е като учениците не ходят на училище някои изпростяват вече...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Всеки път си казвам, че не трябва да се изумявам на човешката тъпотия и всеки път се изненадвам докъде може да стигне тя! Имам приятелки, които са претърпявали опит за изнасилване и да ти кажа това изобщо не е шега работа. Дано порастеш някой ден!

Град
    in ur dreams
    Не го пожелавам и на най-големият си враг. Изнасилването е просто най-голямата гавра с една жена и огромен удар за психиката. Просто е ужасно

Повече от фен
    ха дано ти се случи после само ше трябва да едитнеш темата вместо да пишеш нова

Град
    *in a pink dream*
    hora bez rauta ... i shamte nameri si po-pylnocenno zanimanie za svobodnoto vreme
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от pish0nko
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ама ти си яко проста бе...от кое село си.Тцтц накъде отиде този свят....много ли искаш някой да те изнасили а...Д**а к*рвата тъпа Намери си работа ис при да пишеш глупости,не си интересна

Аз немога да разбера що пък веднага селянка какво против хората от село имаш и аз съм от село и какво небих се изгаврил така защото знаеш ли какво може да се случи
    Е знаех,че някой ще ми се заяде за тва...не искам да обидя хората от селата може и някой от Варна,София или Пловдив да е...нищо лично просто се издразних на тъпата тема

Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    ха дано ти се случи после само ше трябва да едитнеш темата вместо да пишеш нова
    поредния пример за остроумен отговор на "оригинална" тема

кои знае колко много време ти е трябвало за да напишеш такава изродщина...толкова си тъп/а че просто нямам думи....м/у другото съм чувала че не е много хубаво такава да се шегуваш с някои работи щот може утре да ти се случат и току виж темата има продължение...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Нямаш проблеми момчета елате да я изнасилим да видим какво ще пише после ама да сме така 20-30-тина. мухахаха :P

Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Не го пожелавам и на най-големият си враг. Изнасилването е просто най-голямата гавра с една жена и огромен удар за психиката. Просто е ужасно

Бих ти казала само да не дърпаш дявола за опашката.Баси как може да се ебавашс нещо толкова гадно,толкова ли нямаше какво да правиш,че да измислиш нещо толкова долно.Върви спи,сънчо мина.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Евала на автора на темата.Все с такива ебавки да ни радваш и да се гавриш с ламерите във форума.Велик/а си!

Повече от фен
    Град
    lunata
    Лицето ми беше

защото аз съм груб скинар, който обича да изнасилва момичета като теб. приготви се за довечера скъпя моя.
    wtf

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    пожелавам ти да не ти се случва една приятелка се прави на велика като тебе и една вечер я качили в няква кола и изнасилили следователно....бутна на акъл беше в психиятрия,а сега доколкото чувам курварства насам натам(сори за кофти израза,ама си е така)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си