Влез

View Full Version : Нещо ми става.

slun4evo
10-28-2007, 21:34
Хора какво да правя?Запознах се с едно убийствено сладко момче и цяло лято мислих за него.Ужасно много хлътнах.Станахме близки, много се лигавим като си чатим, но всичко приключва до там.Не иска да отидем на кафе, не ми казва защо.Той е доста срамежлив и може би е от това.Но исках да питам дали има вероятност да ме харесва но да се притеснява или да се двоуми?
Мерси че отделихте време на една отчаяна.

koalka
10-28-2007, 21:36
Ако те харесваше, едва ли срамежливостта щеше да бъде проблем.Пък и нали сте станали близки?Ако беше срамежлив-едва ли, не знам...

tuzaro
10-28-2007, 21:37
Ние как да знаем дали те харесва??? Дай да ти гледам на водка или на домашна сливовица и ше ти кажа...

taffy
10-28-2007, 21:40
Ami prosto mu dai vreme...I az bqh v podobno polojenie, samo 4e se zapoznahme po 4ata...i 4ak 6-7 meseca sled tova izlqzohme za pruv put.Imai turpenie i ne go pritiskai, dai mu znak 4e go haresva6 ;) Uspeh!!!

thedutchess
10-28-2007, 22:04
Ако те харесваше, едва ли срамежливостта щеше да бъде проблем.Пък и нали сте станали близки?Ако беше срамежлив-едва ли, не знам...

Ааа не съм много съгласна, аз познавам едно момче което е толкова срамежливо че когато сее разминаваме си гледа връзките на обувките... Не вервам да са по-интересни от мене ама айде. Така че аз мисля че каквото и да има срамежливостта е един от проблемите или единственият! :roll:

koalka
10-28-2007, 22:54

Ааа не съм много съгласна, аз познавам едно момче което е толкова срамежливо че когато сее разминаваме си гледа връзките на обувките... Не вервам да са по-интересни от мене ама айде. Така че аз мисля че каквото и да има срамежливостта е един от проблемите или единственият! :roll:А добре де...той с какво показва, че я харесва, за да си мислиш, че е само срамежливостта?

sasha_90
10-29-2007, 05:16
Да не би разликата да ви е голяма и затова?

vodka_f
10-29-2007, 05:50
голяма вероятност да се притеснява и аз доста се двоумих преди да изляза с един от чата всичко е въпрос на време и доверие,то тва по чата не е работа....трябва му време на човека имай търпение... :)

prettyIdeath
10-29-2007, 05:57
Може би той просто е искал флирт по чата... Незнам.. Давай по същество..намеквай му...Ако има нек'фи чуства ще ти стане ясно..Срамежливоста не пречи ако има нещо към теб.. :smt008

IceCold{Frozen`Heart}
10-29-2007, 08:46
Може би той просто е искал флирт по чата... Незнам.. Давай по същество..намеквай му...Ако има нек'фи чуства ще ти стане ясно..Срамежливоста не пречи ако има нещо към теб.. :smt008
\:D/

MoHuTo
10-29-2007, 08:49
Ami prosto mu dai vreme...I az bqh v podobno polojenie, samo 4e se zapoznahme po 4ata...i 4ak 6-7 meseca sled tova izlqzohme za pruv put.Imai turpenie i ne go pritiskai, dai mu znak 4e go haresva6 ;) Uspeh!!!
+1!!!

BaD_GiRl_mL2
10-29-2007, 08:50
Намекваи му и ако не ти даде категоричен отговор, го притисни и му кажи веднага да ти каже, че иначе ще го намериш и ще го пребиеш :evil:

prettyIdeath
10-29-2007, 11:07
Намекваи му и ако не ти даде категоричен отговор, го притисни и му кажи веднага да ти каже, че иначе ще го намериш и ще го пребиеш :evil:
Хаха... верно..То имало и по-лесни начини :lol: :razz:

sweet_baby_f
10-29-2007, 12:40
Spored men prosto ne te haresva i ako ste stanali po blizki neiska a i nemoje da ti go kaje :(

GregoryHouse
10-29-2007, 15:24
Харесва те просто е прекалено голям задник и не може да превъзмогне "срамежливоста" си и да излезете...

HePeAJIeH
10-29-2007, 16:02
Съгласен съм с ХодещСъвет :smt003

prettyIdeath
10-30-2007, 07:40
Съгласен съм с ХодещСъвет :smt003

Май и аз вече O:)

GregoryHouse
10-30-2007, 07:41
Харесва те просто е прекалено голям задник и не може да превъзмогне "срамежливоста" си и да излезете...

ХА ХАААААААААААА задник неееееее..... просто е здухан !!!

За мен разлика няма...въореки че това имах предвид :D

Iv4eTy
10-30-2007, 09:20
А замисляла ли си се,че може да си му поредната зарибявка в чата, а момчето да не иска да се обвързва и да си зарибява на воля в чата. Или пък да си има приятелка и ти пак да си му за развлечение?! За мен срамежливостта му не е причина. Ако те харесваше щеше да я преодолее. Най-добре поговори с него за причината... щото ние каквото и да кажем,то може да се окаже съвсем друго.. :!: