View Full Version : Нещо ми става.
slun4evo
10-28-2007, 21:34
Хора какво да правя?Запознах се с едно убийствено сладко момче и цяло лято мислих за него.Ужасно много хлътнах.Станахме близки, много се лигавим като си чатим, но всичко приключва до там.Не иска да отидем на кафе, не ми казва защо.Той е доста срамежлив и може би е от това.Но исках да питам дали има вероятност да ме харесва но да се притеснява или да се двоуми?
Мерси че отделихте време на една отчаяна.
Ако те харесваше, едва ли срамежливостта щеше да бъде проблем.Пък и нали сте станали близки?Ако беше срамежлив-едва ли, не знам...
Ние как да знаем дали те харесва??? Дай да ти гледам на водка или на домашна сливовица и ше ти кажа...
Ami prosto mu dai vreme...I az bqh v podobno polojenie, samo 4e se zapoznahme po 4ata...i 4ak 6-7 meseca sled tova izlqzohme za pruv put.Imai turpenie i ne go pritiskai, dai mu znak 4e go haresva6 ;) Uspeh!!!
thedutchess
10-28-2007, 22:04
Ако те харесваше, едва ли срамежливостта щеше да бъде проблем.Пък и нали сте станали близки?Ако беше срамежлив-едва ли, не знам...
Ааа не съм много съгласна, аз познавам едно момче което е толкова срамежливо че когато сее разминаваме си гледа връзките на обувките... Не вервам да са по-интересни от мене ама айде. Така че аз мисля че каквото и да има срамежливостта е един от проблемите или единственият! :roll:
Ааа не съм много съгласна, аз познавам едно момче което е толкова срамежливо че когато сее разминаваме си гледа връзките на обувките... Не вервам да са по-интересни от мене ама айде. Така че аз мисля че каквото и да има срамежливостта е един от проблемите или единственият! :roll:А добре де...той с какво показва, че я харесва, за да си мислиш, че е само срамежливостта?
sasha_90
10-29-2007, 05:16
Да не би разликата да ви е голяма и затова?
голяма вероятност да се притеснява и аз доста се двоумих преди да изляза с един от чата всичко е въпрос на време и доверие,то тва по чата не е работа....трябва му време на човека имай търпение... :)
prettyIdeath
10-29-2007, 05:57
Може би той просто е искал флирт по чата... Незнам.. Давай по същество..намеквай му...Ако има нек'фи чуства ще ти стане ясно..Срамежливоста не пречи ако има нещо към теб.. :smt008
IceCold{Frozen`Heart}
10-29-2007, 08:46
Може би той просто е искал флирт по чата... Незнам.. Давай по същество..намеквай му...Ако има нек'фи чуства ще ти стане ясно..Срамежливоста не пречи ако има нещо към теб.. :smt008
\:D/
Ami prosto mu dai vreme...I az bqh v podobno polojenie, samo 4e se zapoznahme po 4ata...i 4ak 6-7 meseca sled tova izlqzohme za pruv put.Imai turpenie i ne go pritiskai, dai mu znak 4e go haresva6 ;) Uspeh!!!
+1!!!
BaD_GiRl_mL2
10-29-2007, 08:50
Намекваи му и ако не ти даде категоричен отговор, го притисни и му кажи веднага да ти каже, че иначе ще го намериш и ще го пребиеш :evil:
prettyIdeath
10-29-2007, 11:07
Намекваи му и ако не ти даде категоричен отговор, го притисни и му кажи веднага да ти каже, че иначе ще го намериш и ще го пребиеш :evil:
Хаха... верно..То имало и по-лесни начини :lol: :razz:
sweet_baby_f
10-29-2007, 12:40
Spored men prosto ne te haresva i ako ste stanali po blizki neiska a i nemoje da ti go kaje :(
GregoryHouse
10-29-2007, 15:24
Харесва те просто е прекалено голям задник и не може да превъзмогне "срамежливоста" си и да излезете...
HePeAJIeH
10-29-2007, 16:02
Съгласен съм с ХодещСъвет :smt003
prettyIdeath
10-30-2007, 07:40
Съгласен съм с ХодещСъвет :smt003
Май и аз вече O:)
GregoryHouse
10-30-2007, 07:41
Харесва те просто е прекалено голям задник и не може да превъзмогне "срамежливоста" си и да излезете...
ХА ХАААААААААААА задник неееееее..... просто е здухан !!!
За мен разлика няма...въореки че това имах предвид :D
А замисляла ли си се,че може да си му поредната зарибявка в чата, а момчето да не иска да се обвързва и да си зарибява на воля в чата. Или пък да си има приятелка и ти пак да си му за развлечение?! За мен срамежливостта му не е причина. Ако те харесваше щеше да я преодолее. Най-добре поговори с него за причината... щото ние каквото и да кажем,то може да се окаже съвсем друго.. :!: