View Full Version : Само за секса ли?
pak puskam nqkfa tema ama spe6no e kajete. .. kak da razbera dali toi ne me iska samo za sex :? ili prosto ei taka kolkoto da ne e sam :shock:
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
sasha_90
10-29-2007, 05:11
Само времето ще си покаже.
ми зарязваш го и ако постоянно те търси и ти надува главата с тъпи приказки значи малко или много те харесва,кажи му че не му вярваш по реакцията му също може да ти стане ясно говори с негови приятели,ама защо като му нямаш доверие ходиш с него? :)
EMI VREMETO 6E SI POKAJE DALI E S TEBE ZARADI SEXA :wink:
prettyIdeath
10-29-2007, 05:47
1+
sexy_momi4e
10-29-2007, 06:05
трябва да изчакаш,но може и просто да му кажеш,че ако е само заради секса или само за да не е сам да си намери друга :!: (може и да го питаш,ама не вярвам да си признае :? )
jujulinkaa
10-29-2007, 06:07
xqx abe da be vremeto sh pokaje gluposti..
kfo tq sh go obi4a mnogo i sh razbere sled 1 mesec 4e toi e s neq
zarad sexa i kfo sh i stane mn hubavo na neq.. tctc :D pitai go i ako ti kaje nqkaf tup otgovor sama si prai izvodite :P
FieRy_GirL
10-29-2007, 06:12
emi ne mu puskai i ako te zareje na4i e iskal samy SEX a aky ne te zareje na4i te haresva naistina
Ne mu puskai i shte vidish dali e samo za ediniq sex :P
slun4evo
10-29-2007, 09:46
Ми времето ще си покаже.Ако постоянно говори за секс и само те притиска то сигутно е с теб само заради това.Ако обаче е готов да чака докато станеш готова значи те обича.То ще си проличи спокойно. :)
flowerlina
10-29-2007, 10:36
ми зарязваш го и ако постоянно те търси и ти надува главата с тъпи приказки значи малко или много те харесва,кажи му че не му вярваш по реакцията му също може да ти стане ясно говори с негови приятели,ама защо като му нямаш доверие ходиш с него? :)
Това не е никаква гаранция.Била съм в подобна ситуация.От самото начало му казах,че не искам да се занимавам с него,но той и до ден днешен продължава да ме тормози,а дори не отрича,че му е само за секса.От самото начало ми го беше казал.
Варианта е само да чакаш и да се надяваш,че ще разбереш :wink:
thedutchess
10-29-2007, 10:57
emi ne mu puskai i ako te zareje na4i e iskal samy SEX a aky ne te zareje na4i te haresva naistina
+1 \:D/
MiMcHeToOo
10-29-2007, 12:05
Ми времето ще си покаже.Ако постоянно говори за секс и само те притиска то сигутно е с теб само заради това.Ако обаче е готов да чака докато станеш готова значи те обича.То ще си проличи спокойно. :)
+1 :!:
bqsna_teenagerka
10-29-2007, 12:23
0о0о0оххх отегчена съм......
GregoryHouse
10-29-2007, 12:25
Ъъъ във 2та вяриянта разлика няма според мен...освен че от единия ще намажеш и ти :D ... ГОДИНИ !! пък и да ти кажа то се подразбира ако те обича и ако те харесва като място за чушката си...
1+
+1
am pokani go da spi y vas i kat ti kaje 4e iska da praite sex ti mu kaji 4e ne sika6 i toi ako te zareje go goni6 vun po ga6ti :P ako ne zna4i ta obi4a i moje da my pysne6 togas pyk ;] :D
Ами може би ако иска само секс от теб ще ти натяква постоянно за тва... Честно казано - не знам, не съм била с такъв... :-|
Изчакай известно време да мине...Така от началото трудно ще разбереш.Виж начина, по който се държи с теб, начина, по който говори и т.н.
mechtaq_za_teb
11-11-2007, 06:49
Времето ще покаже.Ако прекалено много те притиска,значи му е само за секса.Но ако е готов да изчака,тогава не му е само за секса.И поведението му също би трябвало да си покаже,ако не се прикрива умело. ;)
Другото,което можеш да направиш е да седнеш и поговориш с него на тая тема.
hatercrew
11-11-2007, 10:19
ako edinstvenata vi tema za razgovor e sex ako 4ovek postoqnno te obarva ako ti se natiska ako ne te slu6a mi ti gleda p***ata ili cicite ako se natiska i s dr o6te da izbroqvam trqbva li :?: :roll:
Harum_Scarum
11-17-2007, 11:21
Сбъркала си форума... :? \:D/
Ами с времето ще ти покаже. Наблюдавай поведението му, ако иска само секс от тебе просто ще си личи... няма начин да не забележиш.
Harum_Scarum
11-17-2007, 13:02
можиш само да чакаш....времето ще покаже
Josefinne
11-17-2007, 13:27
Правите секс и ако те зареже след това - било е само заради секса... :-P
`Death`Whore``
11-17-2007, 13:31
Може просто да няма какво друго да зарибява. 'Баси съветите давате.
__PoLi_TrG__
11-29-2007, 09:59
Ами с времето ще ти покаже. Наблюдавай поведението му, ако иска само секс от тебе просто ще си личи... няма начин да не забележиш.
+1 но можеше тази тема да я сложиш в "Секс" няма лошо но просто ги слагай на мястото им
sweet_sorcerer
11-29-2007, 21:20
+1 но можеше тази тема да я сложиш в "Секс" няма лошо но просто ги слагай на мястото им +1
Това не е никаква гаранция.Била съм в подобна ситуация.От самото начало му казах,че не искам да се занимавам с него,но той и до ден днешен продължава да ме тормози,а дори не отрича,че му е само за секса.От самото начало ми го беше казал.
Варианта е само да чакаш и да се надяваш,че ще разбереш :wink:
мчи и на мен ми се е случвало затва да не се занимава момичето щом има съмнения [-o<
PepiDesigns
03-06-2008, 16:25
Всичко с времето ..
Ако е балък , ще ти го намекне в скоро време ... ии толкова и ще те обича ..
Не всичко е само секс , не знам защо вече всички момичета мислят , че приятелите им ги търсят за тва .. секса и натискането ..
Ама айде .. аз съм различен , уникален , тъп , така чее .. майче съм дефектен , и мисля различно :D
charlies_angel
03-06-2008, 16:36
Всичко с времето ..
Не всичко е само секс , не знам защо вече всички момичета мислят , че приятелите им ги търсят за тва .. секса и натискането ..
Ама айде .. аз съм различен , уникален , тъп , така чее .. майче съм дефектен , и мисля различно :D
ми мислим го защотото...просто повечето момчета в тая възраст и не само в тая...мислят само за това....и повече от всичко друго искат да си утолят жаждата за женско
PepiDesigns
03-06-2008, 16:53
Всичко с времето ..
ми мислим го защотото...просто повечето момчета в тая възраст и не само в тая...мислят само за това....и повече от всичко друго искат да си утолят жаждата за женско
То за тва го приемам много лично като чуя репликата
"Пфф , мъже" или "момчета"
Тъпо е ..
Аз конкретно не съм такъв , и се гордея .. поне още не е дошла пролетта :D
Nik4o_Spain
03-06-2008, 17:00
Pusni mu se i 6te razbere6 :)
Правите секс и ако те зареже след това - било е само заради секса... :-P Пфф да бе той ако търси само секс ,по-вероятно е да търси "редовен секс"-може да го напраят 1000 пъти и пак да не му пука за нея ,да няма друг интерес освен сексуалния! :(
fr3e_s7yle
03-06-2008, 20:55
Попитай го де .. - не че очакваме той да си признае :lol:
hooliganka89
03-07-2008, 05:32
И ебахти въпросите :shock:
Някой да каже,какви са печелившите числа за днеска или за утре на държавно парично предметна лотария :razz:
JUST_ME_
03-07-2008, 07:05
Как как да разбереш. Просто му спираш секса за някво време.. ако почне да 1вия ден да те пита и разпитва и натиска значи е с теб зарди това. :?
Mademoiselle
03-07-2008, 07:56
logi4no e,4e ako o6te ot purvata sre6ta te pritiska i iska sex,sas sigurnost e za tova s teb.ako sa6to taka o6te te poznava savsem beglo i zagovori da spite zaedno,tova spored men sa6to e pokazatelno,ddz to si li4i po princip vinagi kogato gadjeto ti darji na teb i tarsi drugi ne6ta vav vrazkata osven kak da te vkara v legloto