PDA

View Full Version : Големи ядове имам с родителите ми :(

always_ultra
10-29-2007, 12:18
Здравейте, много бих искала да получа някакъв съвет, защото вече наистина не знам какво да правя!!! :( :?: Имам сериозна връзка с едно момче, от 3 години сме заедно и нещата между мен и него и между нас и родителите ми са много сурови. Всичко започна съвсем нормално. Запознах го с нашите на 14ят ми ройден ден. Много ме беше страх как ще реагират и двете страни, понеже бях малка, но уви всичко мина по мед и масло. Но ето, че сега нещата не са толкова розови колкото си ги представях. Родителите ми вместо да са спокоини, че имам сериозен, добър и най- вече отговорен човек до себе си, те постоянно ме контролират и ни ограничават нас двамата във всяко едно отношение. Значи те винаги са искали да знаят аз с кого излизам и т.н но ето, че сега когато знаят с кой съм, знаят, че правим секс, знаят всичко, понеже аз им споделям всичко, те не са доволни и нещата са наопаки :( Почнаха изобщо да не харесват приятеля ми, макар че той е страхотен човек ( не го говоря понеже е мое гадже, това го говорят страшно много хора - познати и непознати, всички го харесват). просто родителите ми са доста консервативни в това отношение и имат много старомодни разбирания за тези неща.Те са свикнали да ме контролират, понеже аз цял живот правя всичко, което те кажат (дори и да не ми харесва) пак го правя, защото винаги съм гледала на тях да им угодя! Сега когато видях, че нещата не може да продължават така и реших да взема нешата под мой контрол те твърдят, че никога не съм ги слушала, че аз не ги уважавам, че нямам мурал и т.н Вместо да са спокоини, че аз сам момиче на 17 почти 18 години и имам сериозна връзка, те само повтарят как за мен най-важното е да уча. Ами аз мога да ви каза, че сам отличана ученичка и успеха ми е 6:00, но те пак не са доволни, не мога просто да ги убедя, че тази връзка и конкретно тожа момче не ми пречи изобщо на нищо, мапротив той страшно много ми помага във всяко едно отношение. Искам родителите ми да разберат, че съм достатъчно отговорня и зряла личност (поне за годините ми) и мога да се справя с трудностите в живота. Да, аз винаги ще си остана тяхното малко момиченце, но единственото което искам от тях е да проявят разбирателство и подкрепа. за тези три години и половина, в които аз имам сериозна връзка те не си и направиха труда да опознаят човека до мен. Те смятат, че той е мнохо глупав и много безотговорен. Цъщо така смятат, че аз съм много по-умна от него и рано или кесно (понеже аз съм им казала, че това е човекът закогото ще се мъжа) когато заживеем заедно аз ще нося по-голяма отговорност за това семейство и ще ми е много трудно. Не мога да ги убедя, че колкото и дами е трудно аз ще се справя по-точно двамата с него ще се справим със всичко!!! Имаме разлика аз и моя приятел 8 години. На пръв поглед всеки ще възкликне и ще каже, че това е доста сериозна разлика, но в днешно време това би трябвало да ги успокоява мойете родители. Кажете ми според вас по ли е добре аз да излизам с някой пикло на моята възраст пък дори и по-голям да е, но единственото, кото иска от мен да е само секс!?!?! по -добре ли е така?!!? аз лично не смятам, че е така. Аз и моя приятел сме достатъчно отговорни и сме решили,че в няй скоро време ще заживеем заедно.Казвала съм го това на нашите и те естествено не са съгласни с мен и се опитват по всевъзможно начини да ни ограничат нас двамата. Бих се радвала ако някой ми помогне и ми каже какво да направя, така че нещата да си дойдат на мястото и да се разбираме всички. Защото ако сега не се разберем няма да се разберем никога. Съвсем малко ми остав ада навърша 18 години и тогава аз сама ще решавам какво да правя с живота си. Понеже съм много наивна и затпва вярвам, че нещата ще се правят по-рано и всичко ще е наред, но явно няма да стане така :( :? ПОМОГНЕТЕ МИ!!! МОЛЯ ВИ!!!!

cveti_sexy_92
10-29-2007, 12:49
mi macka az mislq 4e 6tom toi e tolko dalgo vreme s teb zna4i iska ne6to seriozno da ima m/u vas. tozi fakt bi trqbvalo da uspokoi va6te a ne da se opitat edva li ne da vi razdelqt.no ti ne se predavai za6toto moje da se okaje 4e toi e tvoq princ na bql kon :P a po-vaprosa za va6te te iskat ne iska 6te se primerqt edin den.uspex \:D/

?love_haTe!
10-29-2007, 12:53
Абе по правописа ти се чудя дали успеха ти е 6:00,но това е друг
въпрос...
Седни и поговори с тях спокойно,обясни им какво е положението.
Ако не те разберат-проблема е изцяло техен.
Ти си опитала,така че няма защо да се притесняваш :wink:

always_ultra
10-29-2007, 13:05
?love_haTe! относно правописа ми ще ти кажа, че винаги когато говоря на тази тема се разтройвам, а конкретно сега просто исках по-бързо да пусна темата и за това съм направила толкова грешки. Благодаря ти за съвета и се надявам нещата да се оправят в най-скоро време!

Presley
10-29-2007, 13:30
Преди да эапочна да говоря по темата ,искам дъ вметна,че правиписа ти е добър и това е една от малкото теми,написана нормално и със сравнително малко грешки!
Сега по темата.
Родителите ти вероятно не могат да примеат факта,че `тяхното малко момиченце` вече пораства и трябва малко, по малко да го пуснат.Нормално е.Всички родители са така,вероятно и ние ще бъдем :D !Но эа да получиш раэбирателство от тяхна страна,трябва да има такова и от твоя.До колкото раэбрах има.Така че единственото,което можеш да направиш е да се постараеш те да опоэнаят приятеля ти.Ако той найстина е толкова добър,свестен и отговорен,колкото го описваш,предполагам след иэвестно време (нищо не става ей така -от раэ),те ще го приемат.Искат най-доброто эа теб,радвай се :) .Просто седни един ден и поговори с тях сериоэно.Обясни им,че беэ тоэи човек би се чувствала много по-несигурна,че той ти помага и че ви е добре эаедно.Предложи им някой път,например да дойде на вечеря във вас.Така ще могат по-добре да го опоэнаят...
Друг начин просто няма..

maxparty
10-29-2007, 15:14
Седни и поговори с тях спокойно,обясни им какво е положението.
Ако не те разберат-проблема е изцяло техен.
Ти си опитала,така че няма защо да се притесняваш :wink:
и аз така мисля =D> =D> =D>

Presley
10-30-2007, 21:15
Е какво стана,има ли някакъв напредък :?:

sexy&crazy
02-25-2008, 11:37
ami ti sq trqq da si na 17 na4i ti ne mojesh li da se zinesesh golqma si ve4e nali bez da pitash

Rofl4e
02-25-2008, 20:02
Еми казваш че си говорила с тях..но все пак имате голяма разлика!!!Та щом имаш такъв успех заради него няма да можеш и да следваш а за теб ще е по добре!!!И аз да бях на тяхно място и да знаех че дъщеря ми излиза с човек с 8 години по голям от нея и аз нямаше да съм съгласна чесно казано...!!!

Ellie
02-26-2008, 10:39
Аз мисля, че момичето вече е решило проблема си :D

hooliganka89
02-27-2008, 13:19
Много мразя такива родители като твойте,за което ще ме извиняваш.
Те са си наумили,че ти се нещо повече от него,и заслужаваш нещо по-добро.
Имам една такава приятелка,и тяхните така расъждават,и това супер много ме дразни мен.Добре,че моите родители не са такива!
И след като скоро ще ставаш пълнолетна,не знам какво се претисняваш,изнасяш се от вас,и няма какво да му мислиш.

Желая ти успех,дано нещата да се развият в твоя полза!

DevilWish
02-29-2008, 15:22
Cmqtam ,4e ne mogat da ti opredelqt sydbata i tn . . .ти сама трябва да си прецениш . . .обаче недей прави пробързани решения и не говори толкова големи думи ,че ще се жените и тн . ,защото не винаги става така . . . пък и замисли се дали е перфектният ,защото понякога родителите ни успяват да преценят хората около нас по-добре . . . :) ;)
Айде успех!

mrazq_roditelite_si
03-22-2008, 19:21
mi mili4ka neznam......napravi ne6to..zapla6igi s ne6to,kaji im 4e 6te se sabuubie6 li ne6to takova izmisli dano da ti pomogne 8-[

•._.•No_NaMe•._.•
03-22-2008, 19:33
mi mili4ka neznam......napravi ne6to..zapla6igi s ne6to,kaji im 4e 6te se sabuubie6 li ne6to takova izmisli dano da ti pomogne 8-[
molq te ne davai takiva saveti :?
p.s. sorry 4e ne pi6a po temata :)