Влез

View Full Version : Мразя майка ми

Bummer
10-29-2007, 19:41
Хора, майка ми ме мрази и аз нея...
Взе едно коте без да ме пита дали аз съм съгласен или не.Хубаво.Обаче този малък галфон (котето), започна да сере и да пикае в стаята ми.Тая вече го напсувах пред майка ми и леко го подритнах.А тя почна да ми вика, че съм брутален, вулгарен и откачан от тоя компютър.Че съм малко идиотче, което не излиза навун с приятели и т.н.
Ние миналата година се преместихме на квартира на около 3км от мястото, където живеехме преди.Аз майка ми и втория и мъж.Тогава почнах често да изпадам в депресия и майка ми предложи да ходя при училищния психолог.Ходих при него около 1 месец и всичко ок.Обаче тази вечер разбирам, че психолога е казал на майка ми какво сме си разговаряли от до...А нали трябва попринцип да не се казва...
И майка ми не се усеща, че тя е причината да се превърна в такъв.
1.Баща ми бачка като луд в Испания, а тя тук си гледа кефа с втория и мъж.И си мисли, че не го забелязвам.
2.В някои моменти, ей така без нищо, започва да се държи изключително грубо с мен.
3.Постоянно ми казва, че нямам право на мнение, а аз съм на 15 години (някои хора ще кажат, че съм малък.Ама нали все пак след само 3 години ставам пълнолетен.)
4.Не излизам с приятели, ... по простата причина, че те не искат да дойдат при мен (само 3 км).А аз събота и неделя, тоест това са дните когато аз мога, ходя при тях.Обаче според майка ми пак аз съм виновният...
:-#

SuNsEt
10-29-2007, 19:58
:cry: ...и твоето положение никак не е розово...Ами не мога да ти кажа да не и обръщаш внимание...но просто ако се опиташ да и обясниш,защо се държиш по този на4ин,предполагам,4е ще те разбере...все пак ти е майка...намери си други приятели...ти казваш,4е не излизаш...може би ако решиш да поизлезеш поне малко всеки ден...да се изолираш от проблемите...Мисли за положителни неща...защо не си намериш приятелка? :P ...Хайде...пробвай :)

Bummer
10-29-2007, 20:03
Майка ми е учителка, а знаете, че с тях ен може да се разговаря...
Няма с кой да изляза, а сам - не искам, защото още повече се отчайвам, че нямам приятели...
Ако говоря с баща ми, той застава на моя страна, но:
1.Той е на 3000км от мен
2.Когато говори с майка ми, тя така изопачава нещата на n-та степен, че аз ставам по-черен и от дявола...

NightSky
10-29-2007, 20:22
Дори да говориш с нея, нищо няма да излезе. Просто не й обръщай внимание, колкото и да е трудно.

Bummer
10-29-2007, 20:26
9 години вече "не и обръщам внимание"
колко още ? :-#

SuNsEt
10-29-2007, 20:41
Ох...много е гадно така... :-# ...до някъде ти влизам в положението...Ами защо не се преместиш да живееш при баща ти?...или може би няма да стане,защото ти трябва разрешително от майка ти...а до колкото разбрах може би да не ти даде...?!? :cry: ...Все някък си трябва да се справиш!...Дръж се...знай,4е все някога нещата ще се променят към по-добро...въпрос на време :) ...Наистина няма да ти е лесно...ама няма как... :cry:

HePeAJIeH
10-29-2007, 20:54
Майка ти е много гадна женица! Сори ама не мога да помогна за жалост пич :-# :-k

_BoSSy_
10-29-2007, 22:36
еи пич,недеи така-дръж се мъжката!!
като толкова не се разбираш с маика ти,не и обръщаи внимание или пък иди при баща ти-в Испания мисля,че ще ти е добре..
и все пак като се замислиш,маика не може да мрази-тя те е родила,отгледала..

chocoleptic
10-30-2007, 06:04
Да ти имам и майката..Споко и ние с майка ми се караме даже един път 3 месеца не говорех на нашите ..Сега горе-долу се търпим..

gothic_angel
10-30-2007, 07:21
:cry: ...и твоето положение никак не е розово...Ами не мога да ти кажа да не и обръщаш внимание...но просто ако се опиташ да и обясниш,защо се държиш по този на4ин,предполагам,4е ще те разбере...все пак ти е майка...намери си други приятели...ти казваш,4е не излизаш...може би ако решиш да поизлезеш поне малко всеки ден...да се изолираш от проблемите...Мисли за положителни неща...защо не си намериш приятелка? :P ...Хайде...пробвай :)

Zealot
10-30-2007, 07:52
отвлечи котака и го дръж като заложник и преговаряй с майка си...
Иначе по темата... нз чоек горе-долу и аз съм в същото положение.Ако общуването не помага... нямаш избор освен да си седиш и да приемеш нещата такива каквито са и да чакаш за някаква промяна.

Bummer
10-30-2007, 08:49
Майка ми е съгласна да отида при баща ми, но:
1. Една година задължително трябва да изучавам испански на някакво специализирано място.А така изоставам с ученето с една година.
2. Баща ми работи от 7:30 до 18:30.Тоесто цял ден е зает, а нали като отида в чужбина ще ми е по-трудно и някак си не върви да стоя сам...

bqsna_teenagerka
10-30-2007, 09:14
виж за някои от нещата може би е права...но за останалата част.....както каза ти остават ти само 3 години! :smt001

_BoSSy_
10-30-2007, 09:16
1. Една година задължително трябва да изучавам испански на някакво специализирано място.А така изоставам с ученето с една година.
2. Баща ми работи от 7:30 до 18:30.Тоесто цял ден е зает, а нали като отида в чужбина ще ми е по-трудно и някак си не върви да стоя сам...

човек като има желание,има и начини...др нз какво да ти кажа

SuNsEt
10-30-2007, 10:25

човек като има желание,има и начини...др нз какво да ти кажа +1...Нали знаеш,4е не може вси4ко да е идеално...особенно при преместване :) ...Ако наистина не можеш да живееш пове4е с майка си...направи тази жертва,кой знае...може да ти се отрази добре :) ...А това за изоставането...както казах,няма две добри(ако ме разбираш),просто се помъ4и...Все пак е за добра кауза... :D ...Успех :-)

doroty
10-30-2007, 10:46
Не бързай да съдиш майка си, тя в никакъв случай не те мрази. може би просто се страхува за теб, защото се чувства виновна...Естествено, трудно е да го признае и затова се държи по-рязко. Опитай да се поставиш на нейно място и най-добре поговорете спокойно, кажи й всичко, което ти тежи. Пробвай, нищо не ти струва. :wink:

Bummer
10-30-2007, 10:48
Не бих се поставил на нейно място, тъй като нейното е садизъм !
Гледа само тя да е щастлива, па мен ако ще и някой наркоман да ме изнасили, се тая...

UnaBletoLoVeU
10-30-2007, 17:35
Недей да ходиш в Испания. Според мен ще ти е дори по-гадно. Била съм 3 месеца в Германия и е ужасно. Тъй като не познавах почти никого и всичките ми приятели бяха далеч всеки ден си стоях сама със себе си и предполагам, че тъй като и баща ти работи и ти ще си така...не мислиш ли, че така постоянно ще плуваш в океан от отегничелни и мъчителни мисли? Все някак ще се оправиш с майка си. Гледай да не стоиш много из вас, а когато го правиш стой предимно в стаята си. Не приказвай много с нея. Майка ти е-ще те попита какво става. Тогава и кажи това, което чувстваш и дано нещата се оправят. :wink:

Bummer
11-01-2007, 08:17
Снощи се мушнах под леглото да извадя гирата си.Обаче вместо гира виждам едно котешко лайно !Толкова се ядосах на котката, че и натопих муцуната в "произведението" и.Майка ми като се прибра - веднага аз съм виновния.Защо съм си държал стаята отворена ?Защо съм направил така с горкото малко котенце ?...

sexy&crazy
02-22-2008, 19:14
Хора, майка ми ме мрази и аз нея...
Взе едно коте без да ме пита дали аз съм съгласен или не.Хубаво.Обаче този малък галфон (котето), започна да сере и да пикае в стаята ми.Тая вече го напсувах пред майка ми и леко го подритнах.А тя почна да ми вика, че съм брутален, вулгарен и откачан от тоя компютър.Че съм малко идиотче, което не излиза навун с приятели и т.н.
Ние миналата година се преместихме на квартира на около 3км от мястото, където живеехме преди.Аз майка ми и втория и мъж.Тогава почнах често да изпадам в депресия и майка ми предложи да ходя при училищния психолог.Ходих при него около 1 месец и всичко ок.Обаче тази вечер разбирам, че психолога е казал на майка ми какво сме си разговаряли от до...А нали трябва попринцип да не се казва...
И майка ми не се усеща, че тя е причината да се превърна в такъв.
1.Баща ми бачка като луд в Испания, а тя тук си гледа кефа с втория и мъж.И си мисли, че не го забелязвам.
2.В някои моменти, ей така без нищо, започва да се държи изключително грубо с мен.
3.Постоянно ми казва, че нямам право на мнение, а аз съм на 15 години (някои хора ще кажат, че съм малък.Ама нали все пак след само 3 години ставам пълнолетен.)
4.Не излизам с приятели, ... по простата причина, че те не искат да дойдат при мен (само 3 км).А аз събота и неделя, тоест това са дните когато аз мога, ходя при тях.Обаче според майка ми пак аз съм виновният...
:-#

pi4 ela pri mene da ti oporava nastroenieto :P a sq kam temata mi nA4i maikami se opitvashe da mi darji n ekav takav ton i az po4nah da i se odqjdam i mlakna ako imash smelosta :) :)

Rofl4e
02-22-2008, 20:21
Не и обръщаи внимание както казаха и др съфорумници

yoriko
03-09-2009, 16:37
adut nqma da svurshi dokato ne se iznesesh ot neq.s maika mi se karame redovno.Sviknah da ne i otgovarqm kogato se karame zashtoto vidqh che prosto nqma smisul.Zpochnah da si malkcha,a tq da mi bie shamari zashtoto '' ne sum q slushala kogato govorela'' i sled kato se sbieme az i ostavq edin-dva nokuta po rukata i tq se obajda ,trubi na cqlata roda kakuv izrud i svqr bila dushterq i o.O a az dori nishto ne sum napravila tq sama mi skacha.ili vinagi kogato neshto izchezne az sum go dala na nqkoi ili az sum go izgubila,abee vse az sum vinovna.nqmam turpenie lqtoto da se pribera pri kaka mi ^^

Pooky
03-09-2009, 17:02
Моят съвет:
Сядай си на задника,учи испански и бягай при баща ти..
Да ще ти е трудно в началото и с новата обстановка,може и да е добре може и да е зле.Но все пак промяната обикновенно е хубаво нещо.А пък ако не ти хареса ще се върнеш,пък може и туко виж майка ти да се е затъжила за теб и нещата вкъщи да се подобрят :)
Късмет ти желая!

heroin1
03-09-2009, 18:22
Spoko i az imah podobni problemi s moita samo deto tq mi vika che nqam pravo na mnenie :D razvika mi se :D i az kato pochna da i se durvq kato kopele i tq si trae i mi vika :D:D che mi trqa psiho :D:D ama.. :D:D:D nqma shans!

Jumbie483
03-09-2009, 19:43
Имам странното чувство, че или се лигавиш или преувеличаваш..
Щом като не ти изнася при майка ти, бягай при баща ти.. Не ми се вярва там да няма български училища.. Пък и ти ако наистина искаше да се махнеш от майка ти, нямаше да измисляш такива оправдания, като това че изоставаш една година с ученето..
А за котето.. Не си ли разбрал до сега, че момичетата и жените обичат животинките.. Е извинявай ама и на мен няма да ми е приятно някой да се отнася така с моя домашен любимец. Ако изобщо някой му направи нещо, така ще го наритам в задните части, че цял месец няма да може да сяда...
Все едно на мъж да му одраскат с ключове колата...
Не закачай котето а обясни на майка ти като хората, че не ти е приятно да виждаш такива неща под леглото си.. И я помоли да ти изчисти, след като котето е нейно.. Постъпката ти показва, че въобще не знаеш къде е проблема, а само търсиш някакво решение за него.
И аз още оставам на мнението, че има нещо лигаво в историята. Или се стегни, все пак си момче и си оправи проблемите, или не ни реви във форумите.
Успех :-o

mozyk
03-13-2009, 18:23
НАМЕРИ НЕЩО И Я ИЗНУДВАЙ ЗА ПАРИ ТАЙНО. АМА БЕЗ ДА СЕ УСЕТИ ИНАЧЕ СИ :o. :mad:

MrUndaztood
03-13-2009, 19:32
Поне не си го изкарвай на невинното създание. :-x

И да ако можеш премести се при баща ти.Ако майка ти не дава,кажи на баща ти за аферите й и ти гарантирам,че ще отидеш,колкото и злобно да звучи.
Докато си в къщата на човек,който те издържа,ако щеш и на 30 да си,ще играеш по неговите правила.

Darth_Komorin
07-31-2012, 09:04
И аз снощи се сдърпах с майка ми. Знам какво ти е, моите родители и двамата са учители :| Та снощи си мислих нещо...и днес ще го направя и ти го препоръчвам. Само да свърша работа и ще отида до един хотел извън града. Там си имам приятели и ще кисна докато не се посере от притеснение. Направи същото и като почне да ти звънка на телефона, зарежи го да си бръмчи в джоба. На сутринта като се върнеш, ще те разцелува и о0о0. Миличко къде беше, притесних се. Майчински глупости. Момиче на 15

Med_pharm
08-01-2012, 12:14
"Специализираното" място са уроци по испански, това не пречи да си ходиш на даскало. Просто след като се подготвиш се явяваш на DELE, не знам, за да учиш там кое ниво искат, но предполатам, че DELE B1 е достатъчно, за да се запишеш

BLUEBLOODD
08-01-2012, 13:47
Пиши ми на ЛС , аз ще звънна на Килърите имам връзки с тях ... Ще оправим бързо, бързо и втория ти баща и майка ти И ПРОКЛЕТИЯ КОТАРАК :Д :) недей се притеснява имуществото остава за теб ...

Ramona
08-01-2012, 15:31
Имам една приятелка, на която майка й е ужасна.Аз като ходя с нея да си взима пари или нещо друго, още от вратата майка й почва още от вратата да й намира кусури за всичко и както тя ми е разказвала у тях винаги е така.А на моята приятелка не й прави впечатление.Свикнала е и не обръща внимание.Така че и ти не й обръщай внимание и се стегни малко.Освен тва кво ти пречи да ходиш при приятелите си когато искаш, без значения дали е събота или неделя, или когато имаш свободно време.3км не са много.Няма ли някакъв градски транспорт.

Anichkaxxwee
08-02-2012, 22:06
Е, наистина не ти е хубаво положението, но пък да се мразите..
С говорене едва ли ще постигнеш нещо, затва, че не й обръщай много внимание

bella143
08-02-2012, 22:10
разбирам те .. моят баща е в Германия и мама си прави кефа с един и аз като го видя изпадам в депресия .. и от известно време започнах да я игнорирам :(

Amore-Mio*
08-05-2012, 11:00
Нормално е с такова отношение към теб, да я мразиш. Но няма какво да правиш, освен да търпиш и да се сприятелиш с някой от района, в който живееш. Не се предавай. Бъди силен и дръж на своето. Вярно е, че не си особено голям, но все пак не бива да позволяваш да те мачкат, ако мога така да се изразя. Ще дойде време и всичко ще се оправи. Ако трябва: поговори с нея, но честно казано не смятам, че нещо ще се промени.
А иначе няма ли вероятност да живееш при баща си?

HollyGolightly
08-06-2012, 14:49
Темата е от 2007 надали автора все още е на този акъл. Какъв е смисълът да продължавате да отговаряте?

fenkaaa
08-08-2012, 21:48
човек като има желание,има и начини...др нз какво да ти кажа

На същото мнение съм.

mrankoniiii
08-29-2012, 18:55
Найстина е много трудно . Щом вече не си и обръщал внимание 9г. сигурно ти е много трудно . Постави си за цел да си искараш образование събери малко пари и се изнеси от вас . Помисли и за чужбина

SuNsEt
08-29-2012, 22:22
Темата е от 2007 надали автора все още е на този акъл. Какъв е смисълът да продължавате да отговаряте?

Ами доста хора не обръщат внимание на датата,но хей ...имам 3 коментара в нея от преди 5 години :D

bReAk3R
08-29-2012, 22:30
Пича вече е на 20 ? :Д Вие още пишете :D

Valka16
10-06-2012, 10:05
Братле знай поговорката ''Който търси, намира''. Продалжавай да търсиш хора, с които имашнещо общо- еднакви схващания, еднакви харесвания и т.н.

Destinnie_Lawrencium
10-06-2012, 11:15
Наистина не ти е никак розово положението, но щом училищният психолог се е раздрънкал би могъл да потърсиш друг ако мислиш, че имаш нужда. И аз имах един период, в който си мислех, че баща ми ме мрази, дори понякога пак ми минава през главата, но бързо отшумява. Не ми позволяваше да си купувам всичко, което поискам, не защото нямаше възможност, а защото искаше да ми покаже, че един ден аз може да нямам възможност да си позволявам подобни неща. Не ми позволяваше да излизам понякога с приятелите си, а ме караше да уча през това време и ми запълваше времето с частни уроци, но накрая бях доволна от успеха си и само майка ми го убеждаваше да не ме държи толкова изкъсо, но до една степен ми помогна.
Не ми се вярва майка ти чак да те мрази .. всеки има моменти, в които не се разбира с техните и започва да си мисли, че го мразят.. Просто ако те мразеше без проблем щеше да те прати при баща ти в Испания и тя да си гледа кефа.. Обясни и че вече не си толкова малък, за да ти се кара за най малкото нещо и се опитай един вид ''да сключиш сделка'' с нея, нещо от сорта на ''Ти няма да се държиш с мен като с 6-годишно, аз няма да се държа като 6-годишно'' защото от това което разказа малко ми се стори, че тя те има за дете в първи клас .. Както и да е, късмет :)

The_Sweety_
10-07-2012, 16:02
колко познато....

ама наистина май ще е по-добре да отидеш при баща си

StolenBliss
10-09-2012, 16:37
Тъъй, ти сам казваш, че те хваща депресия и на моменти(най-малкото) тва няма как да не проличава. Тва което искам да кажа е, че може би от някой такъв момент идва и майка ти да ти се ядосва.
Тва, че психолога и е разказал всичко наистина не е коректно, но то в България свестни психолози дали има и изобщо, не знам.
Друго, което искам да ти кажа - твоята депресия, агресия спрямо майка ти и т.н. може би идва от тва че ти я виниш може би затова(възможно и да е напълно на подсъзнателно ниво), че се е разделила с баща ти. Не знам кво как е станало и кой прав и крив, но при всички положения искам да наблегна на следното: Майка ти също има право да е щастлива. Виниш и че си гледа кефа с втория си мъж(като не знам подробности), но човек и тя, като всеки друг човек има право на щастие. Ако тя е щастлива в момента, на теб това защо ти пречи? И наистина не казвай, че мразиш майка си. След година две като се сещаш, ще разбереш колко е грозно. Това ти го казвам от личен опит, имай го в предвид..

anonymous708973
10-10-2012, 08:27
И аз снощи се сдърпах с майка ми. Знам какво ти е, моите родители и двамата са учители :| Та снощи си мислих нещо...и днес ще го направя и ти го препоръчвам. Само да свърша работа и ще отида до един хотел извън града. Там си имам приятели и ще кисна докато не се посере от притеснение. Направи същото и като почне да ти звънка на телефона, зарежи го да си бръмчи в джоба. На сутринта като се върнеш, ще те разцелува и о0о0. Миличко къде беше, притесних се. Майчински глупости. Момиче на 15

Ако съм ти една майка, в момента, в който ми се прибереш, ти спирам джобните, взимам ти компютъра и ще има от училище - вкъщи и от вкъщи - на училище. Вчерашна пикла ще изкарва акъла на родителите си.

Авторе, преувеличаваш адски много. Първо, защо майка ти трябва да се трогва от това какво е твоето Височайше мнение за втория й мъж? Разведена ли е? Разведена е. Свободна е да бъде с когото и да е.
САМО три години са ужасно много време. Ще видиш колко ще ти е променено мисленето.

Богиня
10-10-2012, 08:44
Пича вече е на 20 ? :Д Вие още пишете :D

Е, кво?! :D

Ако съм ти една майка, в момента, в който ми се прибереш, ти спирам джобните, взимам ти компютъра и ще има от училище - вкъщи и от вкъщи - на училище. Вчерашна пикла ще изкарва акъла на родителите си.

Абсолютно! И един бой бих и хвърлила дори... :x

StolenBliss
10-10-2012, 19:23
О смятаай, то стара тема. Е сега ше се изкефя да влезе автора, да видим дали ще потвърди една част от пост-а ми :Д