View Full Version : Как да си го върна
ob1rkano_momi4e
10-29-2007, 19:41
sk1sah s gadjeto si za6toto misleh 4e ne go haresvam no sq iskam da si go v1rna no neznam kak pls daite nqkoi savet
kalinadelinda
10-29-2007, 19:44
sa ostawa i da se kazwas kati
ob1rkano_momi4e
10-29-2007, 19:47
ne 6to
KpuCuTo0o
10-29-2007, 19:59
Постъпила си глупаво.. :-x но вече е минало... А сигурна ли си, че той иска да е с теб отново...?! :? И от къде може да е сигурен, че няма да го нараниш пак..?! :? Опитай се да си го върнеш, говори с него... и не го притискай с празни обещания... Опитай се да си изясниш той какво чувства от цялата тая ситуация.. със сигурност няма да е най-щастливия човек.. [-( А ако не иска да е отново с теб.. просто го остави да продължи напред.. ще е по лесно и за двама ви... :neutral:
ReFlEcTiOn
10-29-2007, 20:00
no coment...от темата разбирам че си мъничка и глупавичка ...кво да кажа аз дето ме зарязаха... :cry: тва твойто ми мяза на прищявки...
"как да си го върна" той да не е някво куче играчка от панаира което си изгубила ... ?!?! .... ако те иска ше се върне сам ако не те иска няма как да си го върнеш
"как да си го върна" той да не е някво куче играчка от панаира което си изгубила ... ?!?! .... ако те иска ше се върне сам ако не те иска няма как да си го върнеш =D> =D> =D> :smt001
sLaDkA_GrEsHkA
10-29-2007, 21:09
momcheta i az sum na vasheto mnenie =]
NightSky
10-30-2007, 06:53
Ми зависи дали той още те иска... което е малко вероятно :)
sasha_90
10-30-2007, 06:58
Много глупаво от твоя страна.Опитай да му обясниш,това,което каза на нас.
GregoryHouse
10-30-2007, 07:07
Ти мой да искаш ама той дали иска? Мда позна НЕ. Или поне никой нормален човек не би искал да се върне...
Това да не е концерт по желание? #-o
Така, както си поискаш да го разиграваш.Ту го харесваш, ту после му казваш, че не може да стане нищо, после пак.И все пак-кажи му какво чувстваш, може и да стане работата.
Пробвай да поговориш с него и ако и той иска това ,което и ти ...радвай се ! =; А ако неиска....ем остави го явно така е трябвало да стане :-o
GregoryHouse
10-30-2007, 07:12
Абе...незнам какво си мислите ама след като ви зареже някой и после след 3 дена дойде рече айде пак да се съберем какво бихте направили? Аз бих го разкарал без да мигне окото...веднъж е показал че не държи на мен достатъчно това ми стига да не го искам повече....
Philosopher
10-30-2007, 07:31
Абе...незнам какво си мислите ама след като ви зареже някой и после след 3 дена дойде рече айде пак да се съберем какво бихте направили? Аз бих го разкарал без да мигне окото...веднъж е показал че не държи на мен достатъчно това ми стига да не го искам повече....
Така мислим ние приятелю, но повечето не се замислят за това. Всеки гледа да хване гадже, да се задоволят взаимно и като си омръзнат след месец-два да си намерят нова "плячка". Рано им е да осъзнаят, кое е важно и кое не, кое има истинска стойност и кое не... Жалко, но хората живеят от ден за ден напоследък без да мислят за бъдещето!
GregoryHouse
10-30-2007, 07:39
Знаеш ли каква е разликата между мен и тях? Само това че аз го осъзнавам,а те не...
Philosopher
10-30-2007, 08:36
Малко са хората, които осъзнават, още по-малко са тези, които се взимат в ръце.